Demokratska fronta Željko Komšić

nemampojma0

#34801 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

asker wrote:
kmirsad wrote:
asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?

Divno rezonovanje!
Ja Željka nisam pomenuo. Mačke nema, miševi i ostali glodari mu kolo vode.
Neka preuzme dizgine i stranku dovede u red.
Neka stane pred kamere i on lično se izjasni.
Nema covjek vremena, bavi se sitnicom koja se zove zastita drzave. Nema vremena za cuke, mace, tramvaje, ZOI/MOI/KOI kurci palci.
Stani, kakva drzava? Stranka je vaznija od drzave, teorija i ideologija jos i vise. A dzaba ti drzava u kojoj necemo usvajati cuke i mace i pruziti im sve sto nemaju sva djeca u Bosni. Molim te kolega, jel treba da ti govorim o znacaju razmjestaja kontejnera, valjda i sam znas koliki je to znacaj. Uostalom, ako drzava i propadne mi necemo biti tu, kao sto nismo bili ni onda, pa cemo se u normalnim zemljama baviti nasim cukama i macama. :D
asker

#34802 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

kmirsad wrote:Onda neka da ostavku na sve strančke funcije... ima veliki broj zainteresiranih kandidata...
Zasto bi to uradio pobogu, covjek je rising star. Patriota, zlatni ljiljan, svaka mu Njegoseva! Jos u zadnje vrijeme stranka mu proziva ove udbase, neprijatelje drzave. Lik ce pomest sljedece izbore a stranka ide u zenit!

Ovi iz Rudog treba da se zabrinu, miki maus stranka, sad se pokazali, slijedi potop.
Prpa.ba

#34803 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Prpa.ba »

Drotovsko-minderska logika. Stitimo drzavu pa nemamo vremena za gluposti vezane uz obicni zivot gradjana. Istovremeno, tih gradjana nikad manje zbog iseljavanja. Sto ukljucuje primarno vojnosposobne muskarce. A ne iseljavaju se zbog ugroze drzave vec zbog ekonomskih prilika i ocajnog funkcionisanja mahom kantonalnih institucija. Opet, ekonomske prilike velikim dijelom kantonalne, odredjenim dijelom federalne. Manje love = manje oklopnih vozila i slicnih esencija za odbranu drzave. :lol:

U retrospektivi, nije ni cudo sto smo u situaciji u kojoj jesmo. Na braniku domovine su nam ljudi koji idu bez spolovila u svatove. Opet da bih bio jasan specificnom auditoriju, spolovilo su stabilne lokalne institucije i akumulirana ekonomska aktivnost, svatovi su mogucnost lobiranja i misici za odbranu. :(
kmirsad

#34804 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kmirsad »

asker wrote:
kmirsad wrote:Onda neka da ostavku na sve strančke funcije... ima veliki broj zainteresiranih kandidata...
Zasto bi to uradio pobogu, covjek je rising star. Patriota, zlatni ljiljan, svaka mu Njegoseva! Jos u zadnje vrijeme stranka mu proziva ove udbase, neprijatelje drzave. Lik ce pomest sljedece izbore a stranka ide u zenit!

Ovi iz Rudog treba da se zabrinu, miki maus stranka, sad se pokazali, slijedi potop.
Istina... ali vjeruj mi da mi to ne pričinjava nikavo zadovoljstvo... naprotiv... tuga, šta bi od onakvog borca...
asker

#34805 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

nemampojma0 wrote: Stani, kakva drzava? Stranka je vaznija od drzave, teorija i ideologija jos i vise. A dzaba ti drzava u kojoj necemo usvajati cuke i mace i pruziti im sve sto nemaju sva djeca u Bosni. Molim te kolega, jel treba da ti govorim o znacaju razmjestaja kontejnera, valjda i sam znas koliki je to znacaj. Uostalom, ako drzava i propadne mi necemo biti tu, kao sto nismo bili ni onda, pa cemo se u normalnim zemljama baviti nasim cukama i macama. :D
Zeljko izbija iz mene, sta da ti kazem. Eno mudroseri su i Miru Lazovica sinoc proglasili SDAovcem. Granice nema, dao Bog mogucnost serendanja bez posljedica. Valjda i mi imamo pravo da kazemo da je Zeljko Bogotac :izet:
kmirsad

#34806 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kmirsad »

Prpa.ba wrote:Drotovsko-minderska logika. Stitimo drzavu pa nemamo vremena za gluposti vezane uz obicni zivot gradjana. Istovremeno, tih gradjana nikad manje zbog iseljavanja. Sto ukljucuje primarno vojnosposobne muskarce. A ne iseljavaju se zbog ugroze drzave vec zbog ekonomskih prilika i ocajnog funkcionisanja mahom kantonalnih institucija. Opet, ekonomske prilike velikim dijelom kantonalne, odredjenim dijelom federalne. Manje love = manje oklopnih vozila i slicnih esencija za odbranu drzave. :lol:

U retrospektivi, nije ni cudo sto smo u situaciji u kojoj jesmo. Na braniku domovine su nam ljudi koji idu bez spolovila u svatove. Opet da bih bio jasan specificnom auditoriju, spolovilo su stabilne lokalne institucije i akumulirana ekonomska aktivnost, svatovi su mogucnost lobiranja i misici za odbranu. :(
:bih: Ništa se ne brini... povečat će starosnu granicu za vojnu obavezu na 85 godina za muškarce i 80 za žene... znaju babe , nene i djedovi biti zajebani... kad drmnu dvije ljute na sabahu ili uzmu terapiju... zvijeri...
Last edited by kmirsad on 31/01/2019 10:31, edited 1 time in total.
nemampojma0

#34807 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

asker wrote:
nemampojma0 wrote: Stani, kakva drzava? Stranka je vaznija od drzave, teorija i ideologija jos i vise. A dzaba ti drzava u kojoj necemo usvajati cuke i mace i pruziti im sve sto nemaju sva djeca u Bosni. Molim te kolega, jel treba da ti govorim o znacaju razmjestaja kontejnera, valjda i sam znas koliki je to znacaj. Uostalom, ako drzava i propadne mi necemo biti tu, kao sto nismo bili ni onda, pa cemo se u normalnim zemljama baviti nasim cukama i macama. :D
Zeljko izbija iz mene, sta da ti kazem. Eno mudroseri su i Miru Lazovica sinoc proglasili SDAovcem. Granice nema, dao Bog mogucnost serendanja bez posljedica. Valjda i mi imamo pravo da kazemo da je Zeljko Bogotac :izet:
Zeljko je za puskomet ispred ovih anemicnih politicara. :bih:
asker

#34808 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by asker »

nemampojma0 wrote:
asker wrote: Zeljko izbija iz mene, sta da ti kazem. Eno mudroseri su i Miru Lazovica sinoc proglasili SDAovcem. Granice nema, dao Bog mogucnost serendanja bez posljedica. Valjda i mi imamo pravo da kazemo da je Zeljko Bogotac :izet:
Zeljko je za puskomet ispred ovih anemicnih politicara. :bih:
Zeljko dobija i sljedece izbore, stranka mu raste. Miki Maus NS iz nekog razloga drzi SDP za muda (diskutabilno dal ih imaju). Neka, sve po zasluzi. Slijedi potop biblijskih proporcija.
lerdi

#34809 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

putokaz1 wrote:2014 nakon izbora su formirali SDA i SDP,DF ostala snažna opozicija
A nosioci listi 2016 Dado i Denis Stojnić su bili na listama SDP-a
DF je nevin
Better Man wrote: Denis i Dado Stojnić i drugi kandidati DF-a su 2016. godine podržali SDA i omogučili im da imaju vlast u gradu Sarajevu i Skaku za gradonačelnika, kao i vlast u općinama. Slično se desilo i 2014. godine.
Da vam ne odgovaram posebno. Dado i Denis Stojnić nisu bili nikakvi nosioci listi već 3 i 6 na listi na prošlim lokalnim izborima. Obezbjedili si glasove i prošli u vijeće. Denis i Dado Stojnić nisu postavili Skaku za gradonačelnika već je to uradio samo Dado, zajedno sa Miladinom iz SDP-a i ostalim pro SDA gradskim vjećnicima, koji je na konto nacionalnog izjašnjavanja prošao u gradsko vijeće. Dado i Denis Stojnić su nakon toga izbačeni iz stranke. Zanimljvo da se DF-u, koji u tom trenutku egzistira nešto više od 3 godine, svako malo spočitavaju Stojnići dok se SDP-u koji u tom trenutku iza sebe ima skoro 30 godina "staža" prešućuje Miladin. Meni je logičnije da se DF-u tada dešavaju neki Stojnići nego SDP-u Miladin. Bar elementarna logika to nalaže.

Što se tiče 2014. godine smiješno je i pričati da je DF dao SDA-u vlast nakon što je SDA dobila na izborima 10 mandata na državnom i 29 mandata na federalnom nivou. Da nije bio DF, bio bi neko drugi kao što se i ispostavilo kasnije sa SBB-om. Uopšte je smiješno i pričati na taj način o tim događajima jer je SDA bio taj koji je diktirao procese nakon izbora 2014. Jedini koji je nakon rata dao vlast SDA-u je SDP i Lagumdžija 2010. godine jer su to jedini izbori nakon kojih SDA nije izašla kao najjača stranka, tako da priča o davanju vlasti SDA može se jedino fakturisati SDP-u i njihovim potezima nakon izbora 2010. godine.
nemampojma0

#34810 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Previse je receno i objasnjeno, ali lazi se recikliraju. Tako da je suvisno ista vise pricati onima koji nece da cuju. Mi se ne bavimo cukama, macama, kantonima i sitnim sicarima. Za to imaju neke druge stranke.
Nasa politika je jaka, stabilna i sigurna Bosna i Hercegovina!
Mi cemo pjevati svoju pjesmu, a smutljivci neka guslaju svoje pjesme.
https://www.youtube.com/watch?v=KzoSzKhiqAs
Better Man

#34811 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

asker wrote:
A šta je drugo nego SDA-ovac, kad zagovara koaliciju s njima, a znamo da su oni opustošili i opljačkali državu zajedno sa HDZ-om i ostalim partnerima.
Better Man

#34812 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

lerdi wrote:
putokaz1 wrote:2014 nakon izbora su formirali SDA i SDP,DF ostala snažna opozicija
DF je nevin
Better Man wrote: Denis i Dado Stojnić i drugi kandidati DF-a su 2016. godine podržali SDA i omogučili im da imaju vlast u gradu Sarajevu i Skaku za gradonačelnika, kao i vlast u općinama. Slično se desilo i 2014. godine.
Da vam ne odgovaram posebno. Dado i Denis Stojnić nisu bili nikakvi nosioci listi već 3 i 6 na listi na prošlim lokalnim izborima. Obezbjedili si glasove i prošli u vijeće. Denis i Dado Stojnić nisu postavili Skaku za gradonačelnika već je to uradio samo Dado, zajedno sa Miladinom iz SDP-a i ostalim pro SDA gradskim vjećnicima, koji je na konto nacionalnog izjašnjavanja prošao u gradsko vijeće. Dado i Denis Stojnić su nakon toga izbačeni iz stranke. Zanimljvo da se DF-u, koji u tom trenutku egzistira nešto više od 3 godine, svako malo spočitavaju Stojnići dok se SDP-u koji u tom trenutku iza sebe ima skoro 30 godina "staža" prešućuje Miladin. Meni je logičnije da se DF-u tada dešavaju neki Stojnići nego SDP-u Miladin. Bar elementarna logika to nalaže.

Što se tiče 2014. godine smiješno je i pričati da je DF dao SDA-u vlast nakon što je SDA dobila na izborima 10 mandata na državnom i 29 mandata na federalnom nivou. Da nije bio DF, bio bi neko drugi kao što se i ispostavilo kasnije sa SBB-om. Uopšte je smiješno i pričati na taj način o tim događajima jer je SDA bio taj koji je diktirao procese nakon izbora 2014. Jedini koji je nakon rata dao vlast SDA-u je SDP i Lagumdžija 2010. godine jer su to jedini izbori nakon kojih SDA nije izašla kao najjača stranka, tako da priča o davanju vlasti SDA može se jedino fakturisati SDP-u i njihovim potezima nakon izbora 2010. godine.
Odgovori mi kako je Željko Komšić mogao sebi dopustiti da uopće braću Stojnić stavi na listu, jer znamo ko su i šta su i kakvog su morala? Ne branim SDP i isto mislim i za tog Miladina. Komšić je bio član SDP-a te 2010. godine visoki funkcioner SDP-a i sam je učestvovao u svemu tome s Lagumdžijom i ostalima. Kad je prvi put dao ostavku na sve funkcije u SDP-u i rekao da će se boriti da preuzme SDP kao predsjednik i da će nam reći imena svih korumpiranih funkcionera SDP-a i otkriti njihove mutne radnje, očekivao sam puno od njega i dao sam mu podršku, ali u ponedeljak nakon sastanka predsjedništva se kao miš povukao i totalno je razočarao sve poštene ljude ove zemlje. Nakon toga je ubrzo ponovo dao ostavku i napustio SDP, ali nam je do dan danas ostao dužan da kaže imena ljudi upetljanih u kriminal i korupciju. A mogao je preuzeti SDP da je ostao dosljedan svojim principima i uz prave saradnike, a ne foteljaše danas voditi SDP i da SDP bude jaka partija, koja bi minimum minimuma imala 300 hiljada glasova na izborima.
lerdi

#34813 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Better Man wrote:
lerdi wrote:
DF je nevin

Odgovori mi kako je Željko Komšić mogao sebi dopustiti da uopće braću Stojnić stavi na listu, jer znamo ko su i šta su i kakvog su morala? Ne branim SDP i isto mislim i za tog Miladina. Komšić je bio član SDP-a te 2010. godine visoki funkcioner SDP-a i sam je učestvovao u svemu tome s Lagumdžijom i ostalima. Kad je prvi put dao ostavku na sve funkcije u SDP-u i rekao da će se boriti da preuzme SDP kao predsjednik i da će nam reći imena svih korumpiranih funkcionera SDP-a i otkriti njihove mutne radnje, očekivao sam puno od njega i dao sam mu podršku, ali u ponedeljak nakon sastanka predsjedništva se kao miš povukao i totalno je razočarao sve poštene ljude ove zemlje. Nakon toga je ubrzo ponovo dao ostavku i napustio SDP, ali nam je do dan danas ostao dužan da kaže imena ljudi upetljanih u kriminal i korupciju. A mogao je preuzeti SDP da je ostao dosljedan svojim principima i uz prave saradnike, a ne foteljaše danas voditi SDP i da SDP bude jaka partija, koja bi minimum minimuma imala 300 hiljada glasova na izborima.
Znaš odakle Stojnići u DF-u? Upali u sukob sa Hadžibajrićem i skontali da bi im u tome svemu jako dobro bilo da su u OV. E onda su skontali da bi kroz DF mogli imati prolaz jer u DF-u postoji princip gender i nacionalne zastupljenosti kod kreiranja listi, učlanili se i kad je došlo vrijeme kreiranja listi prijavili se kao kandidati. OO DF-a koji je kreirao listu, dakle nije Komšić već OO kreirao listu, nije imao hrabrosti da se tome usprotivi i to je to. Meni je razumljivo da se neće niko suprostavljati jer ko bi sebi potencijalne probleme vezao za vrat bez potrebe. Njih dvojica se izjasnili kao Srbi i na konto toga su dobili poprilično visoke poziciji na listi i to je to. Komšić i predsjedništvo su samo potvrdili listu koju je kreirao OO i to je čitava priča vezana za Stojniće i DF. Oni vidjeli svoju priliku da prođu, DF nije imao dovoljno jaku infastrukturu da se tome usprotivi i gotovo. Zato opet kažem meni je logičnije da se ovakve stvari 2016. godine dešavaju DF-u nego SDP-u. To su bili prvi lokalni izbori na koje je DF izašao i jednostavno velika je mogućnost da se ovako nešto desi stranci koja prvi put prolazi kroz taj proces. I oni pa i vjećnici u Centru i Novom Sarajevu, te zastupnici u skupštini KS nešto ranije, su samo posljedica dječijih bolseti koje je stanka jednostavno morala preboljeti posebno nakon onakvog rezultata 2014. godine.

Što se tiče Komšića i SDP-a mislim da je on na prvu mislio da može nešto uraditi i da je fakat iskreno kontao mijenjati SDP iznutara ali previše je tu bilo Zlatkovih poltrona, kojih da se ne lažemo ima u dobroj mjeri i danas u SDP-u, da bi zaista i uspio u tome. Jednostavno mislim da bi se potrošio previše a da nikakav rezultat ne bi postigao. Tada sam razmišljao isto kao i ti i mislio da je trebao ostati ali sa ove vremenske distance mislim da je uradio pravi potez jer se tek nakon njegovog izlaska i rezultata na izborima 2014. godine počelo talasati unutar SDP-a. Tek nakon toga je SDP dobio pravu priliku za reformu koju po meni još uvijek nije iskoristio do kraja iako pomaka ima.
Better Man

#34814 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

Vidi, da je Komšić tada krenuo u reformu SDP-a, vjeruj mi da bi dobio plebiscitarnu podršku i da bi Lagumdžija sa svojim poslušnicima bio smaknut.
lerdi

#34815 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Better Man wrote:Vidi, da je Komšić tada krenuo u reformu SDP-a, vjeruj mi da bi dobio plebiscitarnu podršku i da bi Lagumdžija sa svojim poslušnicima bio smaknut.
Moguće drug, ali isto tako je moguće da bi Zlaja uspio ugušiti pobunu. Pa taj je jednog Durakovića istjerao iz stranke a da Komšiću ne pruži otpor. Opet je to ono ŠBBKBB ali sa ove distance mislim da je Komšić svojim potezima na neki način spasio ideju socijaldemokratije u BiH jer je i samom SDP-u pružio priliku za reformisanje. Utiska sam da bi se do principa jedan član jedan glas unutar SDP-a teško došlo da nije bilo onakvih turbulencija.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#34816 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

asker wrote:
miro lazović je samo iskusniji od prve garde političara koji predstavljaju sdp, a koji su bili isključivi u vezi koalicije sa sda. miro lazović, za razliku od tih mlađahnih političara je pokušao spasiti sdp, jer je i sam bio svjestan činjenice da sdp može ući u koaliciju sa sda.

i ovo što rade forumaši, tipa banksy i ostalih koji joj lupaju :thumbup: , jeste klasično potpirivanje požara i ništa više od toga.

u sdpu ima previše interesnih struktura kojima je cilj da sdp uđe u vlast, a da partnere ne biraju i to je ključ kompletnog problema. ti mladi jurišnici sdpa su bili toliko isključivi u odnosu sa sda, da su kompletnoj javnosti stvorili sliku da sdp neće sa sda ni u diznilend, a ne u vlast. ono što sada čini miro lazović jeste spašavanje sdp, jer je taj lobi puno jači od tih mladih lavova, a isti lagano seže obruč oko vodećih ljudi sdpa.
ultima_palabra

#34817 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

asker wrote:
kmirsad wrote:
asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?

Divno rezonovanje!
Ja Željka nisam pomenuo. Mačke nema, miševi i ostali glodari mu kolo vode.
Neka preuzme dizgine i stranku dovede u red.
Neka stane pred kamere i on lično se izjasni.
Nema covjek vremena, bavi se sitnicom koja se zove zastita drzave. Nema vremena za cuke, mace, tramvaje, ZOI/MOI/KOI kurci palci.
:lol: :lol: :lol:
drug_profi

#34818 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by drug_profi »

I zastiti li drzavu? Jel se puno umorio? Treba li mu rane previjati?
Better Man

#34819 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

lerdi wrote:
Better Man wrote:Vidi, da je Komšić tada krenuo u reformu SDP-a, vjeruj mi da bi dobio plebiscitarnu podršku i da bi Lagumdžija sa svojim poslušnicima bio smaknut.
Moguće drug, ali isto tako je moguće da bi Zlaja uspio ugušiti pobunu. Pa taj je jednog Durakovića istjerao iz stranke a da Komšiću ne pruži otpor. Opet je to ono ŠBBKBB ali sa ove distance mislim da je Komšić svojim potezima na neki način spasio ideju socijaldemokratije u BiH jer je i samom SDP-u pružio priliku za reformisanje. Utiska sam da bi se do principa jedan član jedan glas unutar SDP-a teško došlo da nije bilo onakvih turbulencija.
Vidi, ogromna je razlika između Durakovića kad je istjeran i Komšića, jer Komšić je imao mandat člana predsjedništva, koji je osvojio sa preko 330 hiljada glasova. Dok je sam SDP imao 280 hiljada i nešto glasova.
Banksy

#34820 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Banksy »

malakh wrote:
i ovo što rade forumaši, tipa banksy i ostalih koji joj lupaju :thumbup: , jeste klasično potpirivanje požara i ništa više od toga.
Zamoliću te, tebe i onog drugog dežurnog Komšićevog drota, da me ne peglate... Naporni ste, a plitki. A i skloni uvredama i etiketiranju, pa ću vas morati prijaviti moderaciji. Hvala, pozdrav.
nemampojma0

#34821 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by nemampojma0 »

Better Man wrote:
lerdi wrote:
Vidi, ogromna je razlika između Durakovića kad je istjeran i Komšića, jer Komšić je imao mandat člana predsjedništva, koji je osvojio sa preko 330 hiljada glasova. Dok je sam SDP imao 280 hiljada i nešto glasova.
Sve je to nagadjanje, SBBKBB.
Sumnjam da bi se iko odrekao pozicija kako u stranci tako i u vlasti, da bi vodio bitku protiv kolega i pomogao Komsicu. Mozda dovoljno govori i broj ljudi iz vrha SDP koji je izasao s Komsicem. Vjerovatno bi mnogi iskoristili da preko Komsica dokazu lojalnost Lagumdziji. Slazem se s @lerdi da je ovo pravi potez, da drukcije nista ne bi islo.
sahara1428

#34822 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by sahara1428 »

Što ga SB i Faktor nadopunjuju :lol: :lol: :lol: :lol:
(kantonizatorima socijaldemokratije)
Better Man

#34823 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Better Man »

nemampojma0 wrote:
Better Man wrote: Vidi, ogromna je razlika između Durakovića kad je istjeran i Komšića, jer Komšić je imao mandat člana predsjedništva, koji je osvojio sa preko 330 hiljada glasova. Dok je sam SDP imao 280 hiljada i nešto glasova.
Sve je to nagadjanje, SBBKBB.
Sumnjam da bi se iko odrekao pozicija kako u stranci tako i u vlasti, da bi vodio bitku protiv kolega i pomogao Komsicu. Mozda dovoljno govori i broj ljudi iz vrha SDP koji je izasao s Komsicem. Vjerovatno bi mnogi iskoristili da preko Komsica dokazu lojalnost Lagumdziji. Slazem se s @lerdi da je ovo pravi potez, da drukcije nista ne bi islo.
Vidi, kad na izborima ti glas dadne preko 330 hiljada ljudi, onda možeš svašta. Zamisli da je krenuo tad u reformu SDP-a i da tih 330 hiljada stane iza tebe i zajedno traže smjenu Lagumdžije i poslušnika.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#34824 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by malakh »

Banksy wrote:
malakh wrote:
Zamoliću te, tebe i onog drugog dežurnog Komšićevog drota, da me ne peglate... Naporni ste, a plitki. A i skloni uvredama i etiketiranju, pa ću vas morati prijaviti moderaciji. Hvala, pozdrav.
da se ne služiš obavještajnim manirima, nitko te ne bi ni peglao. ali...

a ako imaš osnova da me prijaviš, prijavi. ne mogu ti tu pomoći.
ultima_palabra

#34825 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by ultima_palabra »

sahara1428 wrote:Što ga SB i Faktor nadopunjuju :lol: :lol: :lol: :lol:
(kantonizatorima socijaldemokratije)
Ublehaš par excellence. Ali SDP ne može donijeti ovu odluku bez da rizikuje podjelu stranke i egzodus članstva.
Post Reply