Nemoj se ti mLogo brinuti za DF i Komsica, pokazali su da vas znaju pobijeditikmirsad wrote:E moj Komšiču... ili preuzmi vlast u straci, i rastjeraj prodate, pohlepne beskičmenjake i miševe koji je nakotilo kao kukolja i vršljaju ti po ambaru ... ili se kastriraj i idu u evnuhe.
Demokratska fronta Željko Komšić
- nemampojma0
#34776 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- meme_machine
#34777 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hmm pa nisam bas siguran, cini mi se da je vise desnicara nego ljevicara glasalo za Komsica. Ili smatras da ovi desnicari svakako ne bi glasali za Dzaferovica?Better Man wrote:
Da nije bilo Kom,šića, Denis bi glat pobjedio Džaferovića, budi siguran u to.
- kmirsad
#34778 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ima mnogo razloga za zabrinutost.nemampojma0 wrote:Nemoj se ti mLogo brinuti za DF i Komsica, pokazali su da vas znaju pobijeditikmirsad wrote:E moj Komšiču... ili preuzmi vlast u straci, i rastjeraj prodate, pohlepne beskičmenjake i miševe koji je nakotilo kao kukolja i vršljaju ti po ambaru ... ili se kastriraj i idu u evnuhe.
Ne govorim o Komšiću kao predsjedniku države... i ja sam glasao za njega, i time sjebo Denisa, ali nisam smio rizikovati da pobjedi Čović...bez obzira na mog Falatara koji mi je dalje drag...
Govorim o Komšiču predsjedniku stranke DF čiji su se važni i visokopozicionirani članovi prodali, i guzicu i obraz, največoj organizovanoj kriminalnoj skupini na svijetu, i tako postali dio nje... miševi i štahorci mu kolo vode u stranci.
Ako je to njegova volja, a ne prodatih beskičmenjaka iz njegove stranke.... onda je Komšo za mene mrtav, premrtav pod teškim turbetom... za sva vremena...
Ako nije, nego mu sinovi Brutovi rade o glavi, još ima šanse da vrati moje povjerenje.
Neka njih pobjedi, ako ima muda , kao što se u narodu priča da ima... Flatara je bilo lako pobjediti...
- kmirsad
#34779 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Glasali su oni koji nisu htjeli Čovića, a nisu smjeli rizikovati sa Falatarom i Zelenikom.meme_machine wrote:Hmm pa nisam bas siguran, cini mi se da je vise desnicara nego ljevicara glasalo za Komsica. Ili smatras da ovi desnicari svakako ne bi glasali za Dzaferovica?Better Man wrote:
Da nije bilo Kom,šića, Denis bi glat pobjedio Džaferovića, budi siguran u to.
- kmirsad
#34780 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
„Odgovorite ljudima“ providna politička namještaljka
SDP I DF
Odavno nije bilo politički jeftinije i providno namještene emisije kao večeras na FTV "Odgovorite ljudima". Tolika utrošena energija, gosti "intelektualci", namješteni pozivi i e-mailovi. Prosto da povratiš. Sve ono što su prebacivali nacionalnim strankama večeras su uzeli sebi u zaštitu i opravdanje koaliranja sa SDA. Zar stvarno misle da vjerujemo u dogovorenu "krizu" između SDA i SNSD, da u tom metežu SDP i DF "ulete" u vlast, a u RS da zaboravimo na slučaj Dragičević?! U svome bezobrazluku i strahu da ne budu dio vlasti, zamalo nas ne pozvaše da uzmemo puške u ruke. Večeras nas prave ovcama, kao što su nas pravili ovcama Bakir, Mile i Čović.
Voditelj iako upućen u namještena pitanja ipak se ponekad pogubi od bestidnosti i pitanja i odgovora pa zbunjen zatraži marketing. Predstavnik Naše stranke gosp. Tarik Haverić je bio na udaru zbog principijelne politike i ispunjenih obećanja prema svojim glasačima. Naša stranka neće koalirati sa SDA i očigledno ne nasjeda na podvale o ugroženosti BiH i da je samo može "spasiti" SDP I DF u koaliciji sa SDA. Čovjek samo što im se nije smijao direktno u lice u njihovim jadnim naporima da opravdaju izdaju svojih glasača.
Jadna nam majka ko su "spasitelji" BiH. Pokušavaju nacionalističkim metodama da zaplaše narod i time daju sebi alibi da koaliraju sa SDA. Odvratno za gledati, vrhunci licemjerja su dostignuti u ovoj "emisiji". Socijaldemokratija je ponovo sahranjena.
Goražde x-com

- MarshalDodik
#34781 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
100%kmirsad wrote:„Odgovorite ljudima“ providna politička namještaljka
SDP I DF
Odavno nije bilo politički jeftinije i providno namještene emisije kao večeras na FTV "Odgovorite ljudima". Tolika utrošena energija, gosti "intelektualci", namješteni pozivi i e-mailovi. Prosto da povratiš. Sve ono što su prebacivali nacionalnim strankama večeras su uzeli sebi u zaštitu i opravdanje koaliranja sa SDA. Zar stvarno misle da vjerujemo u dogovorenu "krizu" između SDA i SNSD, da u tom metežu SDP i DF "ulete" u vlast, a u RS da zaboravimo na slučaj Dragičević?! U svome bezobrazluku i strahu da ne budu dio vlasti, zamalo nas ne pozvaše da uzmemo puške u ruke. Večeras nas prave ovcama, kao što su nas pravili ovcama Bakir, Mile i Čović.
Voditelj iako upućen u namještena pitanja ipak se ponekad pogubi od bestidnosti i pitanja i odgovora pa zbunjen zatraži marketing. Predstavnik Naše stranke gosp. Tarik Haverić je bio na udaru zbog principijelne politike i ispunjenih obećanja prema svojim glasačima. Naša stranka neće koalirati sa SDA i očigledno ne nasjeda na podvale o ugroženosti BiH i da je samo može "spasiti" SDP I DF u koaliciji sa SDA. Čovjek samo što im se nije smijao direktno u lice u njihovim jadnim naporima da opravdaju izdaju svojih glasača.
Jadna nam majka ko su "spasitelji" BiH. Pokušavaju nacionalističkim metodama da zaplaše narod i time daju sebi alibi da koaliraju sa SDA. Odvratno za gledati, vrhunci licemjerja su dostignuti u ovoj "emisiji". Socijaldemokratija je ponovo sahranjena.
Goražde x-com
Gledao- povratio
- nemampojma0
#34782 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kazu, Covicu muka od ulaska BH bloka, pa se prenijelo i na clanove HDZ..ta mucnina 
- bunk
#34783 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Djonlagic je ovdje odigrao drzavnicki.
-
putokaz1
#34784 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gledao sam Odgovorite ljudima
SDP i DF MINUS
Naša stranka PLUS
SDP i DF MINUS
Naša stranka PLUS
- bunk
#34785 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je od prosle sedmice.
Obavezno pogledati .
Obavezno pogledati .
- bingov buraz
#34786 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Oba partnera su usavršila krađu upravo u tim ministarstvima,ko će se sad bakćati sa zarezima i nulama kad fino jedan motokultivator daš povratniku a jedan tetiću(naravno uz određenu naknadu za "obradu papira").It_is_a_Leclerc wrote:Ma ja, masoni, iluminati i ljudi gušteri.
Evo ti primjera u SBK gdje se SDA i HDZ dogovore da ministarstva obrazovanja, unutrašnjih poslova, zdravstva i financija idu HDZ-u, a SDA dobija poljoprivredu, prostorno uređenje, boračka pitanja i raseljena lica![]()
Sve što morate znati o "brizi" koju za Bošnjake brine SDA, najveće poslijeratno zlo u tom narodu.
Baliluk at his finest.
- kmirsad
#34787 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovo je bilo davno... ima i... možda čak i...7 dana ovom zastarjelom videu... od tada do danas je mnogo vode Miljackom proteklo...jedno je to bilo nekad, u ta davna vremena, kad je DF bila naivna, mladalački buntovna, nezrela i nesvjesna svoje odgovornosti...od tada do danas stranka se mijenja, sazrijeva, drugačiji su stavovi, mišljenja, dolazi se tobe, shvata se da je SDA pravi partner za ulazak u vlast... u cilju zajedničke borbe protiv kriminala, korupcije, nepotizma, nacionalizna i šireg narodnog interesa i građanske države... da se mora preuzeti odgovornost... i stotine i stotine pozicija i funkcija
-
asker
#34788 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
Divno rezonovanje!
-
starisalko
#34789 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nerazumijes ti sta je pjesnik hotio rjec
- bunk
#34790 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
U kratkim crtama,pjesnik bi volio da kao u gorskom vijencu onaj koji bi doli sad dodje gori i obratno 
- nemampojma0
#34791 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ovdje nema objektivnosti niti objektivnog rezona,vecina forumasa sve sudi subjektivno i po onome koliko se sta poklapa s njihovom pricom i misljenjem. Jer zaboga, oni sve znaju i sve mjere po sebi, a vecina nije sposobna brinuti o sebi, a kamoli o drzavi. Samo palamudjenje, a da im das konkretan zadatak vidio bi nesposobnost.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
I zbog toga, cuces ih kako pljuju onog sto su do juce hvalili i obratno, a vec sutra ponovo se vracaju na staro...sve u zavisnosti od toga koliko se djelovanje ljudi podudara s njihovim misljenjem. Dakle, objektivnost nula. Sve neka imaginarna i idealisticka prica...sta kazu filozofi i teoreticari, kako je to uradjeno u Svedskoj, kako bi bilo idealno i sl. A zanemaruju stvarno stanje, okruzenje, proslost i protivnike.
Al posto je ovo jedino mjesto gdje mogu mudrovati, neka ih, neka ljudi iznesu sta imaju, ionako to ne utice ni na sta osim na njihov zivot. Mada sumnjam da bi sutra iko odbio ponudjeno radno mjesto s dobrom platom, bez obzira ko im nudi. Kad je licna korist u pitanju, onda se nije tako principijelno.
-
starisalko
#34792 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Hoce i onaj doli dabunk wrote:U kratkim crtama,pjesnik bi volio da kao u gorskom vijencu onaj koji bi doli sad dodje gori i obratno
- bunk
#34793 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Juce ja kazem,meni to izgleda kao da bi se keksali ali da im ne udje 
-
asker
#34794 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ili kao Esad Bajtal sinoc, nisam ucestvovao u kreiranju tog pisma intelektualaca BH Bloku (da ne koaliraju sa nacionalnim strankama). Ali gospodine potpisali ste ga. Jesam, kao sto rumunski pisac kaze imam pravo da budem za i protiv, i raja i kupleraja. I cojvjek odgovorio na sve nedace koje ovu zemlji stiscunemampojma0 wrote:Ovdje nema objektivnosti niti objektivnog rezona,vecina forumasa sve sudi subjektivno i po onome koliko se sta poklapa s njihovom pricom i misljenjem. Jer zaboga, oni sve znaju i sve mjere po sebi, a vecina nije sposobna brinuti o sebi, a kamoli o drzavi. Samo palamudjenje, a da im das konkretan zadatak vidio bi nesposobnost.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
I zbog toga, cuces ih kako pljuju onog sto su do juce hvalili i obratno, a vec sutra ponovo se vracaju na staro...sve u zavisnosti od toga koliko se djelovanje ljudi podudara s njihovim misljenjem. Dakle, objektivnost nula. Sve neka imaginarna i idealisticka prica...sta kazu filozofi i teoreticari, kako je to uradjeno u Svedskoj, kako bi bilo idealno i sl. A zanemaruju stvarno stanje, okruzenje, proslost i protivnike.
Al posto je ovo jedino mjesto gdje mogu mudrovati, neka ih, neka ljudi iznesu sta imaju, ionako to ne utice ni na sta osim na njihov zivot. Mada sumnjam da bi sutra iko odbio ponudjeno radno mjesto s dobrom platom, bez obzira ko im nudi. Kad je licna korist u pitanju, onda se nije tako principijelno.
Hebote zivot
- bunk
#34795 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sta ga qrac boli.
Palamudjenje kao izvor zarade za zivot obicno covjeka drzi odvojenim od stvarnosti i problema ljudi koji moraju raditi pravi posao da bi prezivjeli..
Palamudjenje kao izvor zarade za zivot obicno covjeka drzi odvojenim od stvarnosti i problema ljudi koji moraju raditi pravi posao da bi prezivjeli..
- nemampojma0
#34796 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lazna akademska opreznost i skoncentrisanost na svoju guzu.asker wrote:Ili kao Esad Bajtal sinoc, nisam ucestvovao u kreiranju tog pisma intelektualaca BH Bloku (da ne koaliraju sa nacionalnim strankama). Ali gospodine potpisali ste ga. Jesam, kao sto rumunski pisac kaze imam pravo da budem za i protiv, i raja i kupleraja. I cojvjek odgovorio na sve nedace koje ovu zemlji stiscunemampojma0 wrote:Ovdje nema objektivnosti niti objektivnog rezona,vecina forumasa sve sudi subjektivno i po onome koliko se sta poklapa s njihovom pricom i misljenjem. Jer zaboga, oni sve znaju i sve mjere po sebi, a vecina nije sposobna brinuti o sebi, a kamoli o drzavi. Samo palamudjenje, a da im das konkretan zadatak vidio bi nesposobnost.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
Al posto je ovo jedino mjesto gdje mogu mudrovati, neka ih, neka ljudi iznesu sta imaju, ionako to ne utice ni na sta osim na njihov zivot. Mada sumnjam da bi sutra iko odbio ponudjeno radno mjesto s dobrom platom, bez obzira ko im nudi. Kad je licna korist u pitanju, onda se nije tako principijelno.![]()
Hebote zivot
-
asker
#34797 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sreca po mene je da me 120 kilometara dijeli od takve politike. Zeljko je bogotac u mojoj vukojebini!!!
- kmirsad
#34798 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja Željka nisam pomenuo. Mačke nema, miševi i ostali glodari mu kolo vode.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
Neka preuzme dizgine i stranku dovede u red.
Neka stane pred kamere i on lično se izjasni.
-
asker
#34799 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema covjek vremena, bavi se sitnicom koja se zove zastita drzave. Nema vremena za cuke, mace, tramvaje, ZOI/MOI/KOI kurci palci.kmirsad wrote:Ja Željka nisam pomenuo. Mačke nema, miševi i ostali glodari mu kolo vode.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!
- kmirsad
#34800 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onda neka da ostavku na sve strančke funcije... ima veliki broj zainteresiranih kandidata...asker wrote:Nema covjek vremena, bavi se sitnicom koja se zove zastita drzave. Nema vremena za cuke, mace, tramvaje, ZOI/MOI/KOI kurci palci.kmirsad wrote:Ja Željka nisam pomenuo. Mačke nema, miševi i ostali glodari mu kolo vode.asker wrote:Znaci DF nije probosanska patriotska stranka? Zeljko izdajnik?
Divno rezonovanje!