prosjecnog insana haman pa iste. Mada, da, praksa pokazuje,
pisem, i da ova od Daglasa Numanovica,
stoji.
Moderator: _BataZiv_0809
Fala Vi!nema me tamo wrote:E ako neko ima pravo da ide u off jedno 2 stranice, to si ti.

Dobarkakavdanakneiskustvu wrote:
Dobar.Tito_i_Partija wrote:Odlican film za sve ljubitelje zombie zanra:
Partijaner wrote:The Perks of Being a Wallflower (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1659337/?ref_=wl_li_tt
samo jos jedan u nizu murica fuck yeah sranja, ovaj put sa pripadnicima Totenkopf divizije u glavnoj ulozi...mislim...retardacija level americanaewi wrote:Dobarkakavdanakneiskustvu wrote:
Jel'deKombat wrote:samo jos jedan u nizu murica fuck yeah sranja, ovaj put sa pripadnicima Totenkopf divizije u glavnoj ulozi...mislim...retardacija level americanaewi wrote:Dobarkakavdanakneiskustvu wrote:
![]()
![]()
kako sam ja pametan, ja vidim propagandu tamo gdje je drugi ne vide - vidi me svijeeteee ČUJ ME KAKO SAM PAMETAN A ONI ŠTO SE NE SLAŽU SA MNOM GLUPII !!!Kombat wrote:samo jos jedan u nizu murica fuck yeah sranja, ovaj put sa pripadnicima Totenkopf divizije u glavnoj ulozi...mislim...retardacija level americanaewi wrote:Dobarkakavdanakneiskustvu wrote:
![]()
![]()
Jah vallahi... #Odjebaus #AddFoesizifinho wrote:kako sam ja pametan, ja vidim propagandu tamo gdje je drugi ne vide - vidi me svijeeteee ČUJ ME KAKO SAM PAMETAN A ONI ŠTO SE NE SLAŽU SA MNOM GLUPII !!!Kombat wrote:samo jos jedan u nizu murica fuck yeah sranja, ovaj put sa pripadnicima Totenkopf divizije u glavnoj ulozi...mislim...retardacija level americanaewi wrote: Dobar [emoji106]
[emoji38] [emoji38]
jadna majko.
Jesi dobar?!sizifinho wrote:kako sam ja pametan, ja vidim propagandu tamo gdje je drugi ne vide - vidi me svijeeteee ČUJ ME KAKO SAM PAMETAN A ONI ŠTO SE NE SLAŽU SA MNOM GLUPII !!!Kombat wrote:samo jos jedan u nizu murica fuck yeah sranja, ovaj put sa pripadnicima Totenkopf divizije u glavnoj ulozi...mislim...retardacija level americanaewi wrote: Dobar
![]()
![]()
jadna majko.
apsolutno.Snake Eyes wrote: Jesi dobar?!
johnnykola wrote:Partijaner wrote:The Perks of Being a Wallflower (2012)
http://www.imdb.com/title/tt1659337/?ref_=wl_li_tt
Tito_i_Partija wrote:Odlican film za sve ljubitelje zombie zanra:
Kraj je malo isforsiran, spoiler!!! na početku se njih trojica probijaju kroz kupe pun zombija, rekao bih sa lahkoćom. Na kraju se on ne može izboriti sa jednim Zombijem kojeg je mogao hladno baciti sa strane...1Dante1 wrote:Tito_i_Partija wrote:Odlican film za sve ljubitelje zombie zanra:
Predobar, nisam trepnuo tokom filma.
Ovakvi su trebali biti Resident Evil nastavci.1Dante1 wrote:Tito_i_Partija wrote:Odlican film za sve ljubitelje zombie zanra:
Predobar, nisam trepnuo tokom filma.
Pretenciozno brutalan, a plitak i plošan, bez poruke i dubine, besmislen, ništa, nula, smeće...Black swan wrote:Amerikan snajper ekstra film
Drgu stvar sto govori o zadojenima i krembilima
Al je film dobar