SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Tesla Edison

#34751 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tesla Edison »

drug_profi wrote:Ne bi skodilo da se pogledate u ogledalo i zapitate se da li bi ovakve gadosti koje pisete govorili u javnosti znajuci da vas mozda slusa ozaloscena familija.
Ma jebo vas, ova planeta, ova sugava vrsta i ova civilizacija zasluzuje asteroid. Se nas treba pobit. Preventivno.
Samo atomska. Mentalitet našeg naroda je za pročavanje.
vjeshalica

#34752 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by vjeshalica »

drug_profi wrote:Ne bi skodilo da se pogledate u ogledalo i zapitate se da li bi ovakve gadosti koje pisete govorili u javnosti znajuci da vas mozda slusa ozaloscena familija.
Ma jebo vas, ova planeta, ova sugava vrsta i ova civilizacija zasluzuje asteroid. Se nas treba pobit. Preventivno.
Ubij sam sebe ako smatras da je to preventiva. Nemoj govoriti ni u cije ime boga ti.
Cuj gadosti? Gadost je reci da nije bas ok ziviti sa dvojicom tipova od kojih je jedan na potjernici radi poslova sa drogom i da nije kakav vrhunac zivota obilaziti lokale u 4,30 ujutro?
Znaci reci to je gadost,a nije gadost ziviti tako?
De se presaberi. Hoces civilizaciju, a neko te upuca ko psa. Prekontaj dobro sta je sugavost.
drug_profi

#34753 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Kažem ti saberi se.
Pogan ti je jezik. Možeš misliti šta hoćeš, ali ne treba koristiti anonimnost da to izgovoriš.
Svi mi pomislimo slično ili isto kad čujemo okolnosti, ali normalan čovjek neće to pustiti iz sebe.
strong69

#34754 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by strong69 »

Najvece zlo koje obitava u ovom prostoru je ova @vjesalica. Ja ne znam da postoji pokvarenije stvorenje ni ovako virtuelno ni u stvarnom zivotu.
BadBoy

#34755 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by BadBoy »

Najgora osobina Bošnajaka je okrivljavanje žrtve za sve.

Nek je živjela sa dvojicom kriminalaca, nek je ostala u kafani do pola pet ujutro. Da li je gubljenje glave prikladna kazna za to?
uglavnomja

#34756 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by uglavnomja »

dje pise da je zivjela sa dvojicom muskaraca :?:

ili se podrazumijeva da ako sjedi sa nekim u kafani onda i zivi sa tom-tim osobama?
Tomahawk11
Globalni moderator

#34757 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Zna li se uopšte ko je ubijena? Izgleda i portali lupaju, danas jedna, sutra druga, na kraju niko veze nema :-)
julisiz es grant

#34758 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by julisiz es grant »

Tomahawk11 wrote:Zna li se uopšte ko je ubijena? Izgleda i portali lupaju, danas jedna, sutra druga, na kraju niko veze nema :-)
Sumejja Dedović, iz Goražda je.
Površno sam je poznavao, i nije odavala spolja utisak nekoga ko bi završio na takvom mjestu i sa nekim takvim. Završila je PMF, stažirala godinu dana u jednoj ustanovi, kažu da je bila vrijedna na poslu.
Ova što se javila da je živa je druga osoba, sličnog imena i istog prezimena, koja drži ergelu konja i nema nikakve veze sa slučajem.
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#34759 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by sime_cipol »

strong69 wrote:Najvece zlo koje obitava u ovom prostoru je ova @vjesalica. Ja ne znam da postoji pokvarenije stvorenje ni ovako virtuelno ni u stvarnom zivotu.
Pa vec je dobila trajni ban na stari nick. Ponovo se registrovala pod ovim, sto je strogo zabranjeno forumskim pravilima, ali...
Tomahawk11
Globalni moderator

#34760 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

julisiz es grant wrote:
Tomahawk11 wrote:Zna li se uopšte ko je ubijena? Izgleda i portali lupaju, danas jedna, sutra druga, na kraju niko veze nema :-)
Sumejja Dedović, iz Goražda je.
Površno sam je poznavao, i nije odavala spolja utisak nekoga ko bi završio na takvom mjestu i sa nekim takvim. Završila je PMF, stažirala godinu dana u jednoj ustanovi, kažu da je bila vrijedna na poslu.
Ova što se javila da je živa je druga osoba, sličnog imena i istog prezimena, koja drži ergelu konja i nema nikakve veze sa slučajem.
Ma vidim javila se neka, doduše Sumeja Dedović kako nije ona ubijena. Jasno :thumbup:

Šejtan uzeo pod svoje, znam curu završila medicinu, lijepa, iz poštene porodice, radi u dvije smjene da bi se dokazala (a i zaradila), ali momak pod policijskom pratnjom, dila, ona svojima rekla prije će se njih odreći nego njega :roll:
drug_profi

#34761 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Uvijek su cure padale na mangupe, ali nekad slijepo idealiziraju svoje odabrane mangupe i dođe ih glave.
Ne znam može li se svakoj desiti da se zaljubi u idiota, ali ne treba tvrditi ni da ne može.
Svakako, ja kao otac dvije cure slične starosti teško ovo prihvatam, i svako veče je stres dok se ne vrate kući.
Moje saučešće porodici, a djevojci nek je laka zemlja i nek makar neka jos ziva cura izvuce pouku iz njene sudbine.
muha_sa

#34762 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

Svi trebamo ponavljat--NE DO BOG NIKOM
O'zone
Globalni moderator

#34763 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by O'zone »

Meščini opet zaplatila Raiffeisen banka u Zagrebačkoj
Bodkin

#34764 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Bodkin »

Mahala nikad iz ove kasabe da izadje. Cuj sta ce vani u pola 5 ujutro. Kakvi jadni zivoti jebem ti drzavu. Garant kurava kakva. Nema drugog objasnjenja
drug_profi

#34765 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by drug_profi »

Pa sta mislite kad se konobari iz kafica koji rade do 1-2 vracaju kuci?
Dok istjeraju zadnje goste to je vec pola sata duze, dok obracunaju pazar i baksis jos pola sata. Dok odu negdje nesto pojest, jos pola sata. Dok dodju do kuce vec je 4. A nisu bili u provodu vec isli zaraditi cvaju + nepoznat baksis koji moze biti 5 ili 50 maraka, zavisi jel imao srece.
Industrialyzer

#34766 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Industrialyzer »

Ako je tacno ovo za identitet ubijene, ja sam prije par godina bio sa njom :shock: Ne bih previse o detaljima javno, ali cura je bila stvarno normalna i pristojna. Ne znam da li se nesto drasticno promjenilo, ali ja ne mogu da vjerujem, iskreno.
strong69

#34767 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by strong69 »

Koliko žena završi sa nasilnicima koji su do juče važili za pristojne i porodične ljude a koji aktivno provode nasilje nad njima? A žene to trpe i kriju jer nemaju podrške ni porodice i okruženja i uvijek su krive? Koja god ta žena napravi korak a koji nije u skladu sa mišljenjem sudija i moralnih bude podvrgnuta izrugivanju i sramoti, zovu je kurvom i sličnim imenima.
JThomas

#34768 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

nema tu ništa za ne vjerovati, to je staro k'o i čovjek.
Tomahawk11
Globalni moderator

#34769 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Nije rahmetli Bijedićka bila do pola pet ujutro, pa je nađoše u potoku u žbunju :roll:
Jebo tu priču, poenta je da ima poremećenih likova na sve strane i ne znaš kad će ga prenijeti i kad će nekom oduzeti život.
invincible1921

#34770 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by invincible1921 »

strong69 wrote:Koliko žena završi sa nasilnicima koji su do juče važili za pristojne i porodične ljude a koji aktivno provode nasilje nad njima? A žene to trpe i kriju jer nemaju podrške ni porodice i okruženja i uvijek su krive? Koja god ta žena napravi korak a koji nije u skladu sa mišljenjem sudija i moralnih bude podvrgnuta izrugivanju i sramoti, zovu je kurvom i sličnim imenima.
Pa dobro nije da osudjujem al nije igrica jbt,,,,da ti dodje like o kom nemas pojma i ti kliknes UDAJ SE i to je to. Pa valjda vidis kroz vezu kakav je. Uostalom udas se za lika "Ima dzip ,nema vrat" i sta ocekujes....da vodite nege razumne razgovore oko nesuglasica? Pa daj molim te. Vecina ih zna u sta se upusta, ali zarad para dopsuta da bude objekat u braku, da mrzi covjeka pored kojeg se budi, ovo ne govorim iskljicvo oko nasilja nego opcenito...Jos ti hladno dosta njih kaze da si mekusac ako ne provodis silu
Xavier1

#34771 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Xavier1 »

Tomahawk11 wrote:Nije rahmetli Bijedićka bila do pola pet ujutro, pa je nađoše u potoku u žbunju :roll:
Jebo tu priču, poenta je da ima poremećenih likova na sve strane i ne znaš kad će ga prenijeti i kad će nekom oduzeti život.
Zna li se tu sta? Vjerovatno nece nikad ni rijesiti slucaj. :-)
Tomahawk11
Globalni moderator

#34772 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Xavier1 wrote:
Tomahawk11 wrote:Nije rahmetli Bijedićka bila do pola pet ujutro, pa je nađoše u potoku u žbunju :roll:
Zna li se tu sta? Vjerovatno nece nikad ni rijesiti slucaj. :-)
Za javnost ništa osim da je bila u Čapljini (telefon bio uključen) i valjda je tu negdje na stanici uhvatila kamera.

Ima i neka priča kako je pješačila prema mjestu gdje je ubijena, ali to je više mahalska, nema nigdje objavljeno.
JThomas

#34773 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

kako rekoh za naše policajce - kad god slušamo da "istražitelji ne spavaju" tu je nešto mutno i neko nekoga krije i pokriva. dosad je tako bilo.
Tomahawk11
Globalni moderator

#34774 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Tomahawk11 »

Eno kažu..
Policija u Ljubuškom pronašla automobile koje je povezala s ubistvom Lane Bijedić

Kako su za Klix.ba potvrdili u Tužilaštvu Zapadnohercegovačkog kantona, policija se fokusiarala na najmanje dva automobila koja se dovode u vezu s misterioznim ubistvom. Čeka se njihovo izuzimanje te vještačenja koje bi trebalo odgonetnuti ko je i vođen kojim motivom ubio Lanu te kobne nedjelje.

Kako su otkrili izvori bliski istrazi problem predstavlja Lanin telefon iPhone, koji policijski vještaci teže otvaraju, nego telefone koji rade na android operativnom sistemu.

Poznato je da se Lana, iz još uvijek neutvrđenih razloga te nedjelje zaputila prema Čapljini. Da se iz Mostara dovezla autobusom te pješačila šest kilometara u pravcu kružnog toka kod Zvirovića.
JThomas

#34775 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by JThomas »

ja bi volio. ali i ondje je bilo golf pa rexton pa leon...pa sad ništa. sad su pješke došli.
Post Reply