Ja sam za sada zadovoljan. Zimi mi je trošio oko 7-ce, ali opet to je
A da je samo gradska u pitanju, islo bi preko 8-9 l
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Aethaercyn wrote:Kombinovana je u pitanju.
Ja sam za sada zadovoljan. Zimi mi je trošio oko 7-ce, ali opet to je![]()
A da je samo gradska u pitanju, islo bi preko 8-9 l![]()
![]()
Sta bolan 11promaha wrote:prije par dana dionica sarajevo - vitez - sarajevo
prosjecna potrosnja 11l
astra k 1.4 turbo
buduci da normalno vozim na magistralnim i gradskim cestama tu sam prosjek potrosnje dosta popravljao na autoputu
amar1994 wrote:Sta bolan 11promaha wrote:prije par dana dionica sarajevo - vitez - sarajevo
prosjecna potrosnja 11l
astra k 1.4 turbo
buduci da normalno vozim na magistralnim i gradskim cestama tu sam prosjek potrosnje dosta popravljao na autoputu![]()
![]()
Gasao po autoputu jel![]()
kad sam jedno mjesec dana autoceste radio, uvjerio sam se u to milijardu puta... jos kad sam se prica naslusao od njihovih radnika... boze sacuvajpromaha wrote:
pa provjeravao koliko moze i dal moze cijelom dionicom autoputa odrzavat max brzinu xD
al nevjerovatno je koliko ljudi ne znaju voziti autoputem ...
i kad pocnu da prestizu auto sa maximalno 10kmh vecom brzinom ...
i svaki put se dodatno uvjerim sto mi je draze voziti po noći ...
promaha wrote:amar1994 wrote:Sta bolan 11promaha wrote:prije par dana dionica sarajevo - vitez - sarajevo
prosjecna potrosnja 11l
astra k 1.4 turbo
buduci da normalno vozim na magistralnim i gradskim cestama tu sam prosjek potrosnje dosta popravljao na autoputu![]()
![]()
Gasao po autoputu jel![]()
pa provjeravao koliko moze i dal moze cijelom dionicom autoputa odrzavat max brzinu xD
al nevjerovatno je koliko ljudi ne znaju voziti autoputem ...
i kad pocnu da prestizu auto sa maximalno 10kmh vecom brzinom ...
i svaki put se dodatno uvjerim sto mi je draze voziti po noći ...
530i wrote:Kod nas je dovoljno voziti 130 na sat da te čitavom dužinom autoputa pretekne jedno ili nijedno auto. A da ti pri tome redovno visiš u lijevoj traci jer voze ljudi 80...
da , tu je najgore , a vamo akcize i picke materine , najlakse je ogranicenje stavit i smanjivat530i wrote:Mostovi su zreli za popravke, tj. oni prelazi. Od Ilijaša do Jošanice moglo bi se komplet nanovo uraditi...posebno u ovom smjeru kako sam napisao. Ove najnovije dionice su još ok ali su na nekim mjestima od početka bile valovite.

bas htjedo pitat za wooden trimjunior3 wrote:
Šta je to neka drvena tabla...
NediM17 wrote:Kolko mu jos treba do promjene podloski dizni
Gumirana imitacija bukve.amar1994 wrote:bas htjedo pitat za wooden trimjunior3 wrote:
Šta je to neka drvena tabla...![]()
konektovan wrote:Gumirana imitacija bukve.amar1994 wrote:bas htjedo pitat za wooden trimjunior3 wrote:
Šta je to neka drvena tabla...![]()
![]()
![]()
Pa dobro, nije strasno, je li prosjek brzine manji, isti ili veci bio????ElRe wrote:Nasuo rezervoar na INI Stup (D5 1.81), HDI je ccs 0.5l vise potrosio u odnosu na Gazprom D5.
Otvorene 4.8l, a istu dionicu sam znao preci i sa 4.3-4.5l
istina, jer ipak je to ozbiljan auto, tako da mi nije glavna zanimacija milovanje gasa da vidim koliko malo moze trositi.konektovan wrote:NediM17 wrote:Kolko mu jos treba do promjene podloski dizni
Kod mene vise nema podloski, potrošio.![]()
Ovo je nesto, sto ne moze kosooki ni u sf trileru postici.![]()
![]()
![]()