Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
saale

#3476 Re: Federalna televizija

Post by saale »

branimir stulic wrote:Duska ga je pismeno pomela veceras, tako da sam ga u nekim momentima i zalio.

Laktaski gvozd nije znalo sta ga je snaslo :lol: :lol: :lol:
MOSALJOZE

#3477 Re: Federalna televizija

Post by MOSALJOZE »

saale wrote:
branimir stulic wrote:Duska ga je pismeno pomela veceras, tako da sam ga u nekim momentima i zalio.

Laktaski gvozd nije znalo sta ga je snaslo :lol: :lol: :lol:
Baš,nije znao šta ga je snašlo.On se "jadan" unervozio,a Duška lagano,bez imalo srkleta.On da moze najradije bi nestao.
karanana

#3478 Re: Federalna televizija

Post by karanana »

naci ce on nacin da ovo spinuje (fuj kako mrzim ovaj izraz koji sad svako koristi) u svoju korist. takvi su njegovi biraci. sto ga vise lomis na ociglednim faktima, oni to osjecaju kao napad na srpstvo.
MOSALJOZE

#3479 Re: Federalna televizija

Post by MOSALJOZE »

Ali kako ga nije stid,ona mu pokazuje snimke iz 2005,kad on govori o jednom predsjedniku i sličnim stvarima koje sad ne bi ni u ludilu rekao.Kao on odgovara bio sam naivan,pa mu ona govoroi pa bili ste naivni po ovom pitanju po onom itd...Ubila ga nogama
ratamahatta

#3480 Re: Federalna televizija

Post by ratamahatta »

Ima li ikakve sanse za video? :-D :kiss:
saale

#3481 Re: Federalna televizija

Post by saale »

frkenzi wrote:Joj koja guska ova voditeljka mislila da napravi sacekusu od emisije sa onim snimcima a on je ladno ispreskakao cak je par puta zesce pukla od nervoze.Ne volim ovog balvana ali je izdominirao ovu kokosku s obzirom da je citavu emisiju zamislila kao nekakvu zasjedu.
O cemu ba ti pricas, seljacina je ponovo mislio prosipati svoj populizam a Duška ga je kulturno uzimala lopatom :D
Adriatic

#3482 Re: Federalna televizija

Post by Adriatic »

Stvarno ko još može gledati ovog medvjeda na tv?
I šta još nije rekao?
Ovako, dobro njemu, dobro ovoj plaćenici.
Dobro neko reče, ona je ženski Senad Hadžifejzović.
oglo

#3483 Re: Federalna televizija

Post by oglo »

s obzirom an pakt sda i spd s ciljem rusenja demonstracija i miniranja plenuma po gradovima po direktivi je na ftv u zabranjeno gostovanje ljudi koji su predstavnici demonstranata,tako da ce nas uveselajvat raznim dodicima kojekakvim analiticarima ...
Ned071

#3484 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

oglo wrote:s obzirom an pakt sda i spd s ciljem rusenja demonstracija i miniranja plenuma po gradovima po direktivi je na ftv u zabranjeno gostovanje ljudi koji su predstavnici demonstranata,tako da ce nas uveselajvat raznim dodicima kojekakvim analiticarima ...
kako to mislis zabranjeno? imas dokaz za to ili lupetas odokativno?
It_is_a_Leclerc

#3485 Re: Federalna televizija

Post by It_is_a_Leclerc »

saale wrote:
frkenzi wrote:Joj koja guska ova voditeljka mislila da napravi sacekusu od emisije sa onim snimcima a on je ladno ispreskakao cak je par puta zesce pukla od nervoze.Ne volim ovog balvana ali je izdominirao ovu kokosku s obzirom da je citavu emisiju zamislila kao nekakvu zasjedu.
O cemu ba ti pricas, seljacina je ponovo mislio prosipati svoj populizam a Duška ga je kulturno uzimala lopatom :D
Ma izula ga je iz obuće...

Jedino jalijaški vokabular je pokazao koji pali jedino kod osrednje pismenog stanovništva.
navedeni

#3486 Re: Federalna televizija

Post by navedeni »

Dodikov je ovo tek pocetak, da vidim Komsica, Bakira ili Tihica da odu malo u RTRS? :run:
oglo

#3487 Re: Federalna televizija

Post by oglo »

Ned071 wrote:
oglo wrote:s obzirom an pakt sda i spd s ciljem rusenja demonstracija i miniranja plenuma po gradovima po direktivi je na ftv u zabranjeno gostovanje ljudi koji su predstavnici demonstranata,tako da ce nas uveselajvat raznim dodicima kojekakvim analiticarima ...
kako to mislis zabranjeno? imas dokaz za to ili lupetas odokativno?
gledas ftv i to ce ti biti dokaz
Sabirni centar

#3488 Re: Federalna televizija

Post by Sabirni centar »

:shock:
O čemu pričaš čovječe , pogledaj emisiju još jednom pa ćeš vidjeti ko je koga "izdominirao" :-)
http://www.federalna.ba/
StupskaBitanga

#3489 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

od ponedeljka kulinarski reality Moja kuhinja moja pravila u 17:30 a potom OPET REPRIZA Bitangi i princeza
kakavdanakneiskustvu

#3490 Re: Federalna televizija

Post by kakavdanakneiskustvu »

[quote="StupskaBitanga"]od ponedeljka kulinarski reality Moja kuhinja moja pravila u 17:30 a potom OPET REPRIZA Bitangi i princeza[/quote]

to mogu uvijek gledati
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#3491 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

Dade FTV prilog.
Dječiji nepismeni stil Avde Avdića se prepoznaje sa Marsa. Više nije ni u ulozi komentatora, sad je ni manje ni više nego sudija. Krivi su građani, pa onda masa lupetanja, hajd što ne zna da nije bilo predvodnika niti vođe, da na ulici može svatko uzviknuti šta želi, da to ne znači da je po automatizmu vođa. Zatim je u blato stavljen Adnan Solaković, nikako ne znam i ne razumijem zašto, sem možda radi provincijalnog kompleksa novinarskog pobačaja u odnosu na kulturnog gradskog momka. Odrasla sam sa Adnanom Solakovićem u istom kvartu nema mu se šta reći. Na period 1991-1995 pogotovo.
Ali, onda skontam, pored toliko diplomiranih novinara na birou, Avdo Avdić sa tromjesečnim kursom novinatstva je, ne novinar, nego urednik. To može samo u ovakvoj državi i sa ovakvom vlasti. Utoliko nije ni čudo što je brani, makar se stavljao u ulogu sudije.
Nero Histrion

#3492 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:Dade FTV prilog.
Dječiji nepismeni stil Avde Avdića se prepoznaje sa Marsa. Više nije ni u ulozi komentatora, sad je ni manje ni više nego sudija. Krivi su građani, pa onda masa lupetanja, hajd što ne zna da nije bilo predvodnika niti vođe, da na ulici može svatko uzviknuti šta želi, da to ne znači da je po automatizmu vođa. Zatim je u blato stavljen Adnan Solaković, nikako ne znam i ne razumijem zašto, sem možda radi provincijalnog kompleksa novinarskog pobačaja u odnosu na kulturnog gradskog momka. Odrasla sam sa Adnanom Solakovićem u istom kvartu nema mu se šta reći. Na period 1991-1995 pogotovo.
Ali, onda skontam, pored toliko diplomiranih novinara na birou, Avdo Avdić sa tromjesečnim kursom novinatstva je, ne novinar, nego urednik. To može samo u ovakvoj državi i sa ovakvom vlasti. Utoliko nije ni čudo što je brani, makar se stavljao u ulogu sudije.

Ima li gdje link, da pogledam prilog? Steta sto je takva osoba urednik mladim narastajima na FTV, steta. :( :(
KatarinaKosaca

#3493 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

Nero Histrion wrote:
KatarinaKosaca wrote:Dade FTV prilog.

Ima li gdje link, da pogledam prilog? Steta sto je takva osoba urednik mladim narastajima na FTV, steta. :( :(
Neka žena je čitala, ali Avdino pero :-) :-) se prepoznaje iz aviona :D Emisiju vodi Vildana, a nisam baš mazohista da je tražim po netu. Ove je sedmice bila, ne znam tačno dan.
StupskaBitanga

#3494 Re: Federalna televizija

Post by StupskaBitanga »

Jadno, tužno je šta ti kvazi novinarčići i urednici sebi daju za pravo
Ned071

#3495 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

fakat je gadno raditi na bht1.
niko te ne gleda, niko te ne citira, smanjuju ti plate, urednici ti bjeze na privatne televizije...
štaš..
KatarinaKosaca

#3496 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

Ned071 wrote:fakat je gadno raditi na bht1.
niko te ne gleda, niko te ne citira, smanjuju ti plate, urednici ti bjeze na privatne televizije...
štaš..
Greška. Ja sam ona Senadova sa Face-a, ona bez plaće :D
Ned071

#3497 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

odakle god da si, izvrces, stavljas van konteksta i izmisljas. "em možda radi provincijalnog kompleksa novinarskog pobačaja u odnosu na kulturnog gradskog momka" a ovaj te sovinizam diskvalificira iz svake ozbiljne price
KatarinaKosaca

#3498 Re: Federalna televizija

Post by KatarinaKosaca »

Ned071 wrote:odakle god da si, izvrces, stavljas van konteksta i izmisljas. "em možda radi provincijalnog kompleksa novinarskog pobačaja u odnosu na kulturnog gradskog momka" a ovaj te sovinizam diskvalificira iz svake ozbiljne price
Reče mu to bivši šef. Ispiča da mu je dugo objašnjavao gdje je tramvajska stanica i kako se do nje dođe. Provincijalni kompleks je stanje duha i AA ga nosi odakle je god. I napadanje ljudi i njihovo presuđivanje je nemjerljivi šovinizam i dokaz ljudskog šljama.
Ned071

#3499 Re: Federalna televizija

Post by Ned071 »

i to ga sto neko zna gdje je tramvaj ga cini superiornijim u odnosu na nekoga ko ima samo bus stanicu?
Nero Histrion

#3500 Re: Federalna televizija

Post by Nero Histrion »

KatarinaKosaca wrote:
Ned071 wrote:fakat je gadno raditi na bht1.
štaš..
Greška. Ja sam ona Senadova sa Face-a, ona bez plaće :D
E nemoj Kato bona da se opet ovdje svadjamo, pa ja sam prvi prizn'o da sam u istog zaljubljen. :D
Post Reply