Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

Mustang1

#3476 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Layne wrote:Kids, did i ever tell you about the time when Lin lost starting roll in Houston Rockets :mrgreen:
Nisi valjda ? :lol: :lol: :lol: :lol: Ja osvojio prsten i sa Golden Stateom i nakon sezone mi ponudilo hrpa timova ugovor .. Presao u Lakerse .. U prvoj postavi uz Kobe.a i Howarda :D Dajem manje poena nego inace ali dobro je .. Svaku utakmicu koju nisam simulate bio sam igrac utakmice :D
Napuco sam tricu 99 i jos neke ocjene oko 85-90 ali sad sve poene trosim na one legend training camp :D
Quaresma

#3477 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

Chmoljo wrote:mislim da će ipak biti i3 Ivy :D i kvalitetni gtx560, ako ga uspijem naći, dakako :)
vidi ati 7850, odlicna karta uz malo overclocka eto je ko gtx 580
Layne

#3478 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

gidra wrote:Upravo prekucao :D ...odavno bolju igru nisam igrao. Crack ti je sigurno dobar, nije ni meni moglo dok nisam guglao i pronasao rjesenje. Namjesti compatiblity Windows 98/ ME i pokreni kao administrator.
Ma nema šaMse, ne može i bog :roll:
'vako mi nešto piše createdxgifactory1, nakav error..

bubalo ba :mrgreen:
ne igram ja to po čitav dan, a i ne simuliram utakmice....da igram ko i ti već bi u hall of fame bio :mrgreen:
Bosnian Dragon1

#3479 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

najavio skidrow za danas eurotruck simulator 2 ali jos uvijek nista nema... je li ko negdje drugo nasao?
skafiskafsnjak

#3480 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by skafiskafsnjak »

Imam comp dual core 2.5 , 3gb rama i neku grafu 9500 gt .

Instalirao fifu 13 i stopa mi. Jel moguce ? hahah .

PS: ne moze prismrditi PES-u ...
Frtalj_Duše

#3481 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Frtalj_Duše »

Layne wrote:
gidra wrote:Upravo prekucao :D ...odavno bolju igru nisam igrao. Crack ti je sigurno dobar, nije ni meni moglo dok nisam guglao i pronasao rjesenje. Namjesti compatiblity Windows 98/ ME i pokreni kao administrator.

ne igram ja to po čitav dan, a i ne simuliram utakmice....da igram ko i ti već bi u hall of fame bio :mrgreen:
Jel' SKIDROW verzija u pitanju!? Ako nije, nju obavezno skini i instaliraj, radi provjereno, bez ikakvih namještanja! ;-)

Poslao sam ti link na pp!
L00d wrote:Imam comp dual core 2.5 , 3gb rama i neku grafu 9500 gt .

Instalirao fifu 13 i stopa mi. Jel moguce ? hahah .

PS: ne moze prismrditi PES-u ...
Pa nisi valjda mislio da neće pojačati malo grafiku i "ušminkati" sve!? Odavno više nije samo relevantan gameplay u igrama, pa ni sportskim, kvalitet grafike, teksture itd. se itekako gledaju i traže, ako ne i više nego ostalo! :mrgreen:
Mustang1

#3482 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

Layne wrote:

Ne igram ni ja evo danas nisam nikako :D A da simuliram simuliram :D Jebiga ne isplati se igrati zbog poena onih sto dobijas malo se dobije i u key games a kamoli u ovim obicnim :D
BaDa

#3483 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalna :D uzivancija jos samo volan neki kupiti i leti :D ahaha a nba igram playoff druga runda protiv nets-a 2:0 vodim :D
arnes_king

#3484 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#3485 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Chmoljo »

Quaresma wrote:
Chmoljo wrote:mislim da će ipak biti i3 Ivy :D i kvalitetni gtx560, ako ga uspijem naći, dakako :)
vidi ati 7850, odlicna karta uz malo overclocka eto je ko gtx 580
jarane, ta mi šije budžet za 100njak maraka... ali čekaću kraj godine, pa vidjeti :) tada izlazi dosta toga, pa mogu i ovome cijene pasti.
rise against

#3486 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by rise against »

BaDa wrote:ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalna :D uzivancija jos samo volan neki kupiti i leti :D ahaha a nba igram playoff druga runda protiv nets-a 2:0 vodim :D
ja skinuo i kad pokrenem izbaci me pise "game has stopped working".Reci kako da rijesim to jer mi se igra
BaDa

#3487 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by BaDa »

rise against wrote:
BaDa wrote:ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalna :D uzivancija jos samo volan neki kupiti i leti :D ahaha a nba igram playoff druga runda protiv nets-a 2:0 vodim :D
ja skinuo i kad pokrenem izbaci me pise "game has stopped working".Reci kako da rijesim to jer mi se igra
kakv ti je racunar?
rise against

#3488 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by rise against »

BaDa wrote:
rise against wrote:
kakv ti je racunar?
Intel Pentium Dual CPU E2180 2Ghz,2 GB rama i graficka Radeon x300/x550/x1050 series
dimenzija12

#3489 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by dimenzija12 »

ljudi koji je posljednji/najbolji patch za PES 13?

nabavio sam joystick pa rekoh da raspalim

edit: nasao sam

ali ne mogu da namjestim desni analog u onom settingu. ja kad ga okrenem prema desno meni pise kao da sam pritisnuo krug, kad okrenem prema gore pise da sam pritisnuo trokut?!?!! kako to da popravim, da se vise ne desava?
Last edited by dimenzija12 on 20/10/2012 18:59, edited 1 time in total.
Bosnian Dragon1

#3490 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

arnes_king wrote:Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili :D
ja stavio sve na max, ali mi slika nekako mutna, ne mogu recimo procitati sta psie u kamionu na oom on board computer, ono gdje psie kolka je temperatura i kilometraza nista se ne vidi mutno, isto tako drvece nekako mutno i sve sto je malo dalje u okolini je mutno, a kompjuter mi i vise nego zadovoljava sve uslove za igru....
arnes_king

#3491 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Bosnian Dragon1 wrote:
arnes_king wrote:Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili :D
ja stavio sve na max, ali mi slika nekako mutna, ne mogu recimo procitati sta psie u kamionu na oom on board computer, ono gdje psie kolka je temperatura i kilometraza nista se ne vidi mutno, isto tako drvece nekako mutno i sve sto je malo dalje u okolini je mutno, a kompjuter mi i vise nego zadovoljava sve uslove za igru....
Podesi manuelno postavke i stavi sve na max to ti je sigurno zbog textura
Bosnian Dragon1

#3492 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

arnes_king wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:
Podesi manuelno postavke i stavi sve na max to ti je sigurno zbog textura
sve mi je na ULTRA ali evo opet mutno, ne moze se registracija procitati na kamionu ispred a ni on board computer

Image
Bosnian Dragon1

#3493 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

http://imageshack.us/photo/my-images/10/ets200001.png/
evo usliako sam kako izgleda, sve je nekako mutno a na ULTRA svi detalji stavljeni u opcijama, mozes li ti neku svoju uslikati pa da vidim razliku, recimo uslikaj kamion ispred
fixer

#3494 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by fixer »

Kupio sam kamion na kredit. Valja to sad otplacivat. :lol:
Moze li kamion da ide brze od ovih nekih 90 km/h?
Bosnian Dragon1

#3495 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

fixer wrote:Kupio sam kamion na kredit. Valja to sad otplacivat. :lol:
Moze li kamion da ide brze od ovih nekih 90 km/h?
moze ici brze, ja kad sam iso u Prag maloprije nabro stoju nizbrdo, al spalio kocnice :D
brazzo19

#3496 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF. :D sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak" :D :D :D
ExNihilo

#3497 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ExNihilo »

brazzo19 wrote:E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF. :D sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak" :D :D :D
Ne kontaš, takve igre služe za duboku introspekciju :D

Sjediš, jednom rukom vozis kamion, na drugu ruku si naslonio glavu i razmišljaš o životu i njegovom smislu. :D :D

To ti je nešto ko moderna meditacija, oslobađanje uma od ovozemaljskih pitanja :lol:
brazzo19

#3498 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

e vozdra sta ima ... eo nista ... sta radis ... ajmo na fuka ... ma nemogu ... sho ? .... evo vozim za prag imam turu bacit a usput i sprzio sam kocnice pa ce potrajat .... haj nista ... poselami ... i ti svoje ... vozdra .... vozdra .....

annnnn annnnn brrrr ccccccccccsssssss ( onaj zvuk kad se kocnica pritisne il ono sranje za "kipu" ) onaj zvuk cccsssss nema nista draze :D :D :D :lol:
Tvrtko II Kotromanić

#3499 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Ellinor wrote:
brazzo19 wrote:E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF. :D sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak" :D :D :D
Ne kontaš, takve igre služe za duboku introspekciju :D

Sjediš, jednom rukom vozis kamion, na drugu ruku si naslonio glavu i razmišljaš o životu i njegovom smislu. :D :D

To ti je nešto ko moderna meditacija, oslobađanje uma od ovozemaljskih pitanja :lol:
:lol: :thumbup:
Post Reply