Nisi valjda ?Layne wrote:Kids, did i ever tell you about the time when Lin lost starting roll in Houston Rockets
Napuco sam tricu 99 i jos neke ocjene oko 85-90 ali sad sve poene trosim na one legend training camp
Moderator: Benq
Nisi valjda ?Layne wrote:Kids, did i ever tell you about the time when Lin lost starting roll in Houston Rockets
vidi ati 7850, odlicna karta uz malo overclocka eto je ko gtx 580Chmoljo wrote:mislim da će ipak biti i3 Ivyi kvalitetni gtx560, ako ga uspijem naći, dakako
Ma nema šaMse, ne može i boggidra wrote:Upravo prekucao...odavno bolju igru nisam igrao. Crack ti je sigurno dobar, nije ni meni moglo dok nisam guglao i pronasao rjesenje. Namjesti compatiblity Windows 98/ ME i pokreni kao administrator.
Jel' SKIDROW verzija u pitanju!? Ako nije, nju obavezno skini i instaliraj, radi provjereno, bez ikakvih namještanja!Layne wrote:Ma nema šaMse, ne može i boggidra wrote:Upravo prekucao...odavno bolju igru nisam igrao. Crack ti je sigurno dobar, nije ni meni moglo dok nisam guglao i pronasao rjesenje. Namjesti compatiblity Windows 98/ ME i pokreni kao administrator.
![]()
'vako mi nešto piše createdxgifactory1, nakav error..
bubalo ba![]()
ne igram ja to po čitav dan, a i ne simuliram utakmice....da igram ko i ti već bi u hall of fame bio
Pa nisi valjda mislio da neće pojačati malo grafiku i "ušminkati" sve!? Odavno više nije samo relevantan gameplay u igrama, pa ni sportskim, kvalitet grafike, teksture itd. se itekako gledaju i traže, ako ne i više nego ostalo!L00d wrote:Imam comp dual core 2.5 , 3gb rama i neku grafu 9500 gt .
Instalirao fifu 13 i stopa mi. Jel moguce ? hahah .
PS: ne moze prismrditi PES-u ...
Ne igram ni ja evo danas nisam nikakoLayne wrote:Ma nema šaMse, ne može i boggidra wrote:Upravo prekucao...odavno bolju igru nisam igrao. Crack ti je sigurno dobar, nije ni meni moglo dok nisam guglao i pronasao rjesenje. Namjesti compatiblity Windows 98/ ME i pokreni kao administrator.
![]()
'vako mi nešto piše createdxgifactory1, nakav error..
bubalo ba![]()
ne igram ja to po čitav dan, a i ne simuliram utakmice....da igram ko i ti već bi u hall of fame bio
jarane, ta mi šije budžet za 100njak maraka... ali čekaću kraj godine, pa vidjetiQuaresma wrote:vidi ati 7850, odlicna karta uz malo overclocka eto je ko gtx 580Chmoljo wrote:mislim da će ipak biti i3 Ivyi kvalitetni gtx560, ako ga uspijem naći, dakako
ja skinuo i kad pokrenem izbaci me pise "game has stopped working".Reci kako da rijesim to jer mi se igraBaDa wrote:ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalnauzivancija jos samo volan neki kupiti i leti
ahaha a nba igram playoff druga runda protiv nets-a 2:0 vodim
kakv ti je racunar?rise against wrote:ja skinuo i kad pokrenem izbaci me pise "game has stopped working".Reci kako da rijesim to jer mi se igraBaDa wrote:ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalnauzivancija jos samo volan neki kupiti i leti
Intel Pentium Dual CPU E2180 2Ghz,2 GB rama i graficka Radeon x300/x550/x1050 seriesBaDa wrote:kakv ti je racunar?rise against wrote:ja skinuo i kad pokrenem izbaci me pise "game has stopped working".Reci kako da rijesim to jer mi se igraBaDa wrote:ja evo igram sad ovaj eurotruck simulator 2 uhh igrica je fenomenalnauzivancija jos samo volan neki kupiti i leti
ja stavio sve na max, ali mi slika nekako mutna, ne mogu recimo procitati sta psie u kamionu na oom on board computer, ono gdje psie kolka je temperatura i kilometraza nista se ne vidi mutno, isto tako drvece nekako mutno i sve sto je malo dalje u okolini je mutno, a kompjuter mi i vise nego zadovoljava sve uslove za igru....arnes_king wrote:Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili
Podesi manuelno postavke i stavi sve na max to ti je sigurno zbog texturaBosnian Dragon1 wrote:ja stavio sve na max, ali mi slika nekako mutna, ne mogu recimo procitati sta psie u kamionu na oom on board computer, ono gdje psie kolka je temperatura i kilometraza nista se ne vidi mutno, isto tako drvece nekako mutno i sve sto je malo dalje u okolini je mutno, a kompjuter mi i vise nego zadovoljava sve uslove za igru....arnes_king wrote:Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili
sve mi je na ULTRA ali evo opet mutno, ne moze se registracija procitati na kamionu ispred a ni on board computerarnes_king wrote:Podesi manuelno postavke i stavi sve na max to ti je sigurno zbog texturaBosnian Dragon1 wrote:ja stavio sve na max, ali mi slika nekako mutna, ne mogu recimo procitati sta psie u kamionu na oom on board computer, ono gdje psie kolka je temperatura i kilometraza nista se ne vidi mutno, isto tako drvece nekako mutno i sve sto je malo dalje u okolini je mutno, a kompjuter mi i vise nego zadovoljava sve uslove za igru....arnes_king wrote:Ja sam sinoc probao euro truck simulator 2 i mogu reci da su ga stvarno napravili predobro, sve ono sto se ocekivalo i sto bi sam dodao u igru to su oni uradili

moze ici brze, ja kad sam iso u Prag maloprije nabro stoju nizbrdo, al spalio kocnicefixer wrote:Kupio sam kamion na kredit. Valja to sad otplacivat.![]()
Moze li kamion da ide brze od ovih nekih 90 km/h?
Ne kontaš, takve igre služe za duboku introspekcijubrazzo19 wrote:E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF.sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak"
![]()
![]()
Ellinor wrote:Ne kontaš, takve igre služe za duboku introspekcijubrazzo19 wrote:E svaka vam cast , sjedis 3 sata i vozis kamion po cesti i postujes saobracajne znakove i propise ... mislim WTF.sta je cilj igrice ??? Vozis kamion i prevozis za raju neke stvari unapredjujes ga kupujes novi itd itd ... ??? Mozel se bar usput pokupit kakva putarica ili zena sumljivog morala pa da se ljulja kabina il samo beskrajna voznja ..... ja to uzmem na GTA kamion i gazim sve redom sto mi se nadje , jes da nema nekog cilja al bar je zanimljivije kad ti naleti neko "pod tocak"
![]()
![]()
![]()
Sjediš, jednom rukom vozis kamion, na drugu ruku si naslonio glavu i razmišljaš o životu i njegovom smislu.![]()
To ti je nešto ko moderna meditacija, oslobađanje uma od ovozemaljskih pitanja