BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
eeeeeee

#3476 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by eeeeeee »

ultima_palabra wrote:
Lincoln-Burrows wrote:
dmr wrote:Hajmo Jovo nanovo. Nosioci su Hrvatska, Portugal, Irska i Ceska. A to sto su nam novinari nepismeni, o tome drugi put.
Nije Irska nositelj. Guglaj na UEFA
Svi relevantni kažu da je Irska nosilac, a Turska nije.
U pravu je Lincoln-Burrows evo zvanicno na uefinoj stranici

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 89808.html

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Turska jeste nosilac bar prema sadasnjem stanju...

Po mome mozemo se sa svima nosti ali bi bilo bolje:

Portugal - izbjeci siljice se za njih ipak ronaldo je tu zvijezda pare, a bez para nema nista
Hrvatska - izbjeci mozemo ih dobiti bolji smo od njih, ali radi tenzija u zemlji izbjeci
Ceska - moze komotno
Truska - moze komotno

Samo jos da nas izvlacenje posluzi i bice ko lampa nadam se da cemo imati vise vise srece sutra :bih: :bih: :bih:
Last edited by eeeeeee on 12/10/2011 09:59, edited 4 times in total.
Infaze Studio

#3477 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Infaze Studio »

ultima_palabra wrote:Ipak, mislim da je trebalo stati na loptu u drugom poluvremenu, pokušati odigrati do noge... mislim da je Pape kiksao što je izveo Medunjanina, on je ključni igrač za našu pas igru. Nakon njegovog izlaska igra nam se raspala, Miske je trebao izaći da uđe Zahirović. .
Nemogu da vjerujem da je neko vidio Medunjanina sinoc kao naseg kljucnog igraca. Pa ljudi su ga zaobilazili na sredini terena kao malo dijete. Nijednog Francuza nije stigao kada ga je "poganjao". Susic je znao da bi mogli primiti gol i zato je Misimovic morao ostati u igri do posljednje minute da bi imali na terenu igraca koji jednim potezom moze rijesiti kvalifikacije i nakon primljenog/izjednacujuceg gola. Mislim da je 90% ljudi ocekivalo da Miske izadje iz igre, kao mozda i ja sam, dok nisam vidio kako Medunjanina prolaze. Naravno, Miske nije nista bolji defanzivno, ali to i nije glavni posao takvog tipa igraca, dok je Medunjanin Boga mi sinoc trebao puno bolje da odigra u defanzivi. Ta izmjena je jedan od Susicevih odlicnih poteza na sinocnoj utakmici.
Slazem se da nam je igra pala u tom nekom periodu kad je Medunjanin izasao, ali vjeruj mi bio je to slucajan timing.
Igra, u mojim ocima, je pala zbog ili umora ili vode u usima, za koju smo svi mislili da ce rastrgati Francuze ukoliko ne izjednace do nekih 20 minuta prije kraja, ali na zalost malo umor, malo pritisak je nas srusio. To je ukratko NEISKUSTVO i nasim momcima se to ne moze zamjeriti. To je jedna stvar koja se ne moze uroditi niti uvjezbati na treningu. Zato mislim da smo sad bogatiji za jedno ogromno iskustvo, koje ce vjerujem biti presudno vec u barazu.

Dok god nasi bekovi budu pustali krila da im se zavuku za ledja (ne u offside) sto smo sinoc bezbroj puta uradili i tako im dozvoljavali da prave visak igranjem duplih pasova sa veznjacima, mi ne mozemo odbraniti gol od jake ekipe kao sto je Francuska. Po meni je Papac mnogo bolje odigrao na stoperu otkako se vratio u repku nego na boku. Znam da je sinoc bio potreban naboku zbog te formacije koju smo igrali, ali i njemu su se zavukli za ledja previse puta. Ne moramo primiti gol iz takve jedne situacije, ali jedan po jedan napad i nabacena lopta u 16erac, odbrana pad au samopouzdanju i cak se pocinju raditi gluposti kao onaj faul Spahe za penal (inace pored toga fantastican je bio, ali eto jedan brain blackout i jbga).

Licno sam bio prezadovoljan poslije utakmice jer smo sve u svemu nadmasili sami sebe. Samo par trzavica da popravimo u zadnjem redu i ne bojimo se ni Portugala u barazu.
Dva puta sam pustio suzu sinoc, jednom kad smo zabili gol i drugi put kad je Susic pricao na kraju. Covjek je bio apsolutno utucen. I u tom svemu je izjavio i nesto mozda pretjerano, kada je rekao da penal nije postojao i da nikad ne bi zelio na takav nacin otici na Euro. I da nije postojao, nebi trebalo tako govoriti, ali shvatam ga. Citam izjavu koju je dao nekome par sati poslije i vec kaze da mu nista nije bilo jasno oko penala i da nema komentar, ispravio se brzo. :thumbup:
respo

#3478 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by respo »

merline jebo li te onaj ko ti napisa bosnom behar probeharao
jeza u ledja

#3479 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

eeeeeee wrote:
U pravu je Lincoln-Burrows evo zvanicno na uefinoj stranici

http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 89808.html

http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Dow ... WNLOAD.pdf

Turska jeste nosilac bar prema sadasnjem stanju...

Po mome mozemo se sa svima nosti ali bi bilo bolje:

Portugal - izbjeci silji ce se za njih ipak ronaldo je tu zvijezda pare, a bez para nema nista
Hrvatska - izbjeci mozemo ih dobiti bolji smo od njih, ali radi tenzija u zemlji izbjeci
Ceska - moze komotno
Truska moze komotno

Samo jos da nas izvlacenje posluzi i bice ko lampa nadam se da cemo imati vise vise srece sutra :bih: :bih: :bih:
Eto vidite da je Turska nosilac.

:sax:
Pitarrr82

#3480 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

Ne znam do kada mislite postavljati link s UEFA stranice s datumom od 07.09.2011, nije mi nikako jasno da li ne shvatate da se jos igralo nakon toga ili ne zelite da shvatite, naravno pojedinci...

Htio sam reci jos to da ili sam ja gledao neku drugu tekmi i to 2x ili nesto drugo ali Medunjanin se nije vidio sinoc, prolazili su pored njega kako su htjeli tako da je po meni izmjena opravdana jer Miske uvijek moze biti igrac odluke...
drndalo

#3481 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by drndalo »

Momci, cestitam na trudu !

Prije utakmice sam se molio da im Pape kaze: "Igrajte ko na ulici, ne mislite na rezultat..."

Kad poce utakmica, srce mi ko kamion, makar i ne bilo gola... Trcali su ko da ih je 13 na terenu, protiv 10 francuza ! Svaka cast... Makar i ne prosli dalje, ono sinoc je bila utakmica koja nekoj reprezentaciji dize rejting u ocima sviju na svijetu...

O ostalom necu puno, sudija je malo siljio za njih, ali ni blizu kako smo inace navikli u slicnim momentima... Jest mu pao kamen sa srca kad je dobio priliku da sudi penal, ali je i penal bio glup... Time necu reci nista novo, ali ni lose o onome ko ga je napravio, desi se u igri, ljudi smo... S obzirom da je inace odlicno igrao, trudio se, nemam mu sta reci... *ebi ga, desilo se... Najvise bi on volio da nije bilo tako...

Elem, poruka reprezentaciji: U barazu, s kim god da budemo igrali, POGINITE na terenu, IGRAJTE, pa kom opanci, kom obojci, NEMOJTE BITI FRANCUZI, makar i ispali !!! Jos jednom :thumbup: :thumbup: :thumbup:
eeeeeee

#3482 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by eeeeeee »

Pitarrr82 wrote:Ne znam do kada mislite postavljati link s UEFA stranice s datumom od 07.09.2011, nije mi nikako jasno da li ne shvatate da se jos igralo nakon toga ili ne zelite da shvatite, naravno pojedinci...

Htio sam reci jos to da ili sam ja gledao neku drugu tekmi i to 2x ili nesto drugo ali Medunjanin se nije vidio sinoc, prolazili su pored njega kako su htjeli tako da je po meni izmjena opravdana jer Miske uvijek moze biti igrac odluke...

Covjece to je na njihovom linku pa sama uefa je to postavila vidi dole u text-u...

to ti imas novu verziju, ja mislim da je ova posljednja 08.09
Pitarrr82

#3483 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

eeeeeee wrote:
Pitarrr82 wrote:Ne znam do kada mislite postavljati link s UEFA stranice s datumom od 07.09.2011, nije mi nikako jasno da li ne shvatate da se jos igralo nakon toga ili ne zelite da shvatite, naravno pojedinci...

Covjece to je na njihovom linku pa sama uefa je to postavila vidi dole u text...

to ti imas novu verziju, ja mislim da je ova posljednja
Mozda ovo pomogne...
Image
eeeeeee

#3484 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by eeeeeee »

Pitarrr82 wrote:
eeeeeee wrote:

Covjece to je na njihovom linku pa sama uefa je to postavila vidi dole u text...

to ti imas novu verziju, ja mislim da je ova posljednja
Mozda ovo pomogne...
Procitaj text mozda pomogne
Akibh

#3485 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Akibh »

Jeb, steta sto Irska nije nositelj... 8-)
jeza u ledja

#3486 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

eeeeeee wrote:

Covjece to je na njihovom linku pa sama uefa je to postavila vidi dole u text-u...

Imamo novu verziju. Imamo sve. Znamo sve. To tvoje je staro. Bajato.

You're living in the past, man!!
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3487 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Velkoski »

eeeeeee wrote:

jest, mi imamo novu verziju i necemo da podijelimo sa vama smrtnicima :oops:
sinuhe

#3488 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by sinuhe »

U tekstu se spominju privremena lista a ne konacna, INTERIM. :-)
Pitarrr82

#3489 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

Hajd' u redu je, nema pomoci pa ce pametniji popustiti :mrgreen:
darius_maximus

#3490 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by darius_maximus »

Izgleda da nije tacno da nosioci igraju uzvrat kuci, jer pise da ce se i to odrijediti na izvlacenju parova... :)
Jeff Bingham

#3491 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Jeff Bingham »

respo wrote:merline jebo li te onaj ko ti napisa bosnom behar probeharao
:lol: :thumbup:
krompir i riza

#3492 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by krompir i riza »

respo wrote:merline jebo li te onaj ko ti napisa bosnom behar probeharao
:lol: :thumbup:

a brate kako mrzim tu pjesmu,pa to je čudo jedno
kakve veze behar ,ljubavno razočarenje i slična sranja imaju sa utakmicom?
pa ranio bih se kad čujem navijače s tom pjesmom
jeza u ledja

#3493 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by jeza u ledja »

darius_maximus wrote:Izgleda da nije tacno da nosioci igraju uzvrat kuci, jer pise da ce se i to odrijediti na izvlacenju parova... :)
Jest fakat izgleda. Evo pise:

The draw will define the four pairings as well as the order of the home and away ties. The first leg will be played on 11 and 12 November, and the return legs on 15 November.

Odavde http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/n ... 89808.html

PS: Samo da kazem, ja mislim da je Turska nosilac. :D
Pitarrr82

#3494 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Pitarrr82 »

jeza u ledja wrote:
darius_maximus wrote:Izgleda da nije tacno da nosioci igraju uzvrat kuci, jer pise da ce se i to odrijediti na izvlacenju parova... :)

The draw will define the four pairings as well as the order of the home and away ties. The first leg will be played on 11 and 12 November, and the return legs on 15 November.

Na kraju ces i mene ubijediti :lol: :lol:
darius_maximus

#3495 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by darius_maximus »

jeza u ledja wrote:

Upravo, znaci ima sad jos dodatnih kombinacija... :D
Majko draga, ko ce ovo prezivjeti... :D
Lincoln-Burrows

#3496 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Lincoln-Burrows »

Sutra će biti mnogo jasnije pa neće biti ovolikog pametovanja.
Domy31

#3497 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Domy31 »

Boze daj Portugal u barazu ostali smo im duzni
horion_bosona

#3498 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by horion_bosona »

napomena, crvenim slovima datum i sat update-a... nema dileme oko nosilaca...

Image

http://www.world-results.net/uefa/ranking.html#2011
Domy31

#3499 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Domy31 »

Image
suncica24

#3500 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by suncica24 »

"Bilo je izuzetno teško. Loše smo započeli utakmicu. ne znam da li je to zbog velikog uloga ili zbog pritiska što smo igrali kod kuće. Ovaj meč se veoma razlikuje od prvog. Bili smo potpuno šokirani. Na poluvremenu smo gubili 1:0. Znali smo da moramo popraviti igru ukoliko se želimo kvalifikovati. Morali smo to zaslužiti. No, imali smo utisak da BiH igra kod kuće. Mučili smo se da dođemo u posjed lopte. Ovakve utakmice su odlične da mladi igrači skupe iskustvo. Slično smo odigrali i protiv Irske, te smo naš pravi karakter pokazali u drugom poluvremenu. Znali smo to proslaviti. Pili smo šampanjac u svlačionici" izjavio je Malouda.
Btw, Turska je u barazu :mrgreen:
Last edited by suncica24 on 12/10/2011 10:21, edited 2 times in total.
Locked