Emir Spahic - ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Ridjobrki
#3476 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma pustite nosaru, sutra bi bio carinik u tunelu kad bi došlo stani-pani. 
- N.N.
#3477 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Al` u qurcunosara wrote: Nadam se i Mesa...
- luckylaka
#3478 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ridjobrki wrote:BU!emko1234 wrote: Ah ljuti krajišnik, mora da ti je neki gastabajterski predak ili krvni srodnik protjeran iz Džermanije dok režiš na Švabe i podržavaš malograđansko ponašanje. A obzirom da znam dobrih ljudi iz Krajine, ti si iz nekih pičkovića. Bacaš mi malo na ono mjesto Ostrožac između Bihaća i Cazina.
Ne boj se ba, na internetu si...![]()
![]()
- Ridjobrki
#3479 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma ljudi malo ozbiljno shvataju forum pa se nalože bezze.
Eto sad ja za Bakira glas'o ispade.

Eto sad ja za Bakira glas'o ispade.
-
missko
#3480 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zastitar je psovao na yugo jeziku i pretpostavlja se da ima srpske korijene
- luckylaka
#3481 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja bi sutra za Emira glasao,covjek pokazao da ima mudaRidjobrki wrote:Ma ljudi malo ozbiljno shvataju forum pa se nalože bezze.
Eto sad ja za Bakira glas'o ispade.![]()
![]()
- bingov buraz
#3482 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ti i ja smo porijeklom blize nego sto mozes i pomisliti ali to i nije nesto aman zaman bitno.luckylaka wrote:Ne mogu vjerovati ko nas brani.Iako smo forumski,,neprijatelji"hvala za podrsku a Mesha samo moze sanjati jodnog kao Emir.bingov buraz wrote:Nisu zdusivali ni 92-95,naprotiv probijalo se i spasavalo kad su carsijske rejban jedinice bjezale,Mesa ce naci harbiju ko i prethodnik,vidjeli smo protiv Kipra kuci kako su dobre alternative na toj poziciji.nosara wrote:Jao krajisnika sto se kurce... A svaki ima hrvatski pasos, ako zatreba zdusit da ne fule stranu...![]()
Spaha je problematican tip, a svabe ce rijesit problem, bez brige... Ovaj zastitar ce bit dobar jedno par stoja hiljada ojrica, a Bayer ce potrazit novog stopera...
Nadam se i Mesa...
Iako i sam nisam bez grijeha ono primitivno psovanje i vrijedjanje nisam zaboravio pa cu te zamoliti da me ne kvotas i da se lijepo ljudski ignorisemo.
- It_is_a_Leclerc
#3483 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Nakon što se Emir brutalno osramotio, sad i ovi što ga ovdje aboliraju nastavljaju njegovim koracima.
De ljudi shvatite da, ako postoje pravila, onda ih se držiš, bez obzira na to ko si, šta si, imaš li para, misliš li za sebe da si Franc Bekenbauer ili ne. Kad se ne držiš pravila, u normalnim državama, dobiješ po peravi, i ne pitaju te čiji si brat, ko ti je tetak, čiji si bratić, ko ti je kum... E sad, što prosječan Balkanac ima strašne probleme da to shvati, pa bi stvari rješavao šakama je naš problem. Vidite kako smo s tom logikom - "Kad ti ne daju za pravo, a ti se pobij" dogurali
De ljudi shvatite da, ako postoje pravila, onda ih se držiš, bez obzira na to ko si, šta si, imaš li para, misliš li za sebe da si Franc Bekenbauer ili ne. Kad se ne držiš pravila, u normalnim državama, dobiješ po peravi, i ne pitaju te čiji si brat, ko ti je tetak, čiji si bratić, ko ti je kum... E sad, što prosječan Balkanac ima strašne probleme da to shvati, pa bi stvari rješavao šakama je naš problem. Vidite kako smo s tom logikom - "Kad ti ne daju za pravo, a ti se pobij" dogurali
- Point.
#3484 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Bolan, bolan, registrovo si se nema ni godina al eto, pametnice moja, znas kako se ko ponasa. Da vrijedjam, dosad bih za ovih 7-8 godina, koliko sam ovdje, popio milion banova a ne jedan.Tito_i_Partija wrote: Marsala sam stavio na avatar i nick da ga takvi k'o ti odmah pocinju spominjat' kad im nestane municije. Vidim da funkcionira perfektno.![]()
A tebe "pratim" jer volis da se istices sa agresivnoscu i uvredama, bas k'o i tvoj gazija.![]()
Ti jednostavno ne kontas. Frajer ima kratak fitilj i kao takvog ga treba prihvatiti. Ono sto je bitno, je to da je jako vazna karika i potreban reprezentaciji, i dokle god je tako ja cu ga podrzati a ne, kao pojedini, dok igra dobro biti tisu misu pa kad napravi kakvu glupost pljuvati iz svih raspolozivih sredstava ko da je ratni zlocinac. Neki mu prizeljkivaju narkomaniju i da ga Mesa odjebe.Tito_i_Partija wrote: Da je mozda prvi put, pa hajde dobro, desilo se, popizdio covjek. Ali nije prvi put. Isto k'o sto u timu ne mozes imat' 11 Lulica i 11 Begovica, tako postoje i drugi nacini za rjesavanje konflikata.
Al' jeb'o redara, jelde? Jebo njega sto je, mozda eto tek tako, slijedio neke propise sto se tice VIP loze i nije mog'o dozvolit' da Spaha uvede nekolicinu svojih prijatelja koji vjerovatno nisu bili najavljeni. Ako je Spaha takav maher k'o sto svi tvrdite, sto nije lijepo nazv'o vlasnika kluba i rek'o: "Halo ba, de reci ovim mangupima da me puste s rajom u VIP lozu?" Vrlo jednostavno, zar ne?
- alijagoro
#3485 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa i kaznit ce ga,zato i ne vidim zbog cega ti i tebi slicni toliko pjenite odnosno cmizdriteIt_is_a_Leclerc wrote:Nakon što se Emir brutalno osramotio, sad i ovi što ga ovdje aboliraju nastavljaju njegovim koracima.
- relativno84
#3486 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
It_is_a_Leclerc wrote:Nakon što se Emir brutalno osramotio, sad i ovi što ga ovdje aboliraju nastavljaju njegovim koracima.

-
biscanka2
#3487 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Pa citam komentare njemaca i vidim da ljudi ne iskljucuju krivicu redara a ovdje navalili na Spahica ( nedaj boze da se oni po ovom slucaju ista pitaju ) . Neznam sta je gore - sve ove komentare ignorirati ili se oglasiti.luckylaka wrote:@Biscanka2 ne razumijem zasto se raspravljas sa ljudima kojima je uvijek drazi protivnik reprezentacije BiH u kojoj gospodari kralj,car Emir Spahic.
Ma cutanje gusi, necu da cutim.
-
Baresi 6
#3488 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
uh jesu zajebani ovi krajisnici 
-
Mustang1
#3489 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Normalno da su redari krivi .. Cuj ne daju igracu da se krece po stadionu eto oni ga gradili

- luckylaka
#3490 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Samo ti iznosi svoje misljenje ono se ite kako ovdje uvazava.Mi smo za Emira oni su protiv ali nas je u svakom slucaju vise.Ima ona,,malo vas je,malo vas je...biscanka2 wrote:Pa citam komentare njemaca i vidim da ljudi ne iskljucuju krivicu redara a ovdje navalili na Spahica ( nedaj boze da se oni po ovom slucaju ista pitaju ) . Neznam sta je gore - sve ove komentare ignorirati ili se oglasiti.luckylaka wrote:@Biscanka2 ne razumijem zasto se raspravljas sa ljudima kojima je uvijek drazi protivnik reprezentacije BiH u kojoj gospodari kralj,car Emir Spahic.![]()
Ma cutanje gusi, necu da cutim.![]()
- luckylaka
#3491 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma pjene isti na Spahu ima godina ovo im samo jos dobro doslo.Spaha caru idemo dalje.12 juni Zenica ABDalijagoro wrote:Pa i kaznit ce ga,zato i ne vidim zbog cega ti i tebi slicni toliko pjenite odnosno cmizdriteIt_is_a_Leclerc wrote:Nakon što se Emir brutalno osramotio, sad i ovi što ga ovdje aboliraju nastavljaju njegovim koracima.
-
Fudo387
#3492 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Haj sve, al kako dodjoste do te price Krajina, Carsija, hrvatski pasos...?
Ja Spahi jedino sto zamjerim u blistavoj karijeri je penal u Francuskoj, i ono padanje kod gola Nigerijaca...a ovo ostalo, osamario marina,
glavom opalio redara...jebo to, sto se qrce ako su picke i ne smiju se pomarisat.
Ja Spahi jedino sto zamjerim u blistavoj karijeri je penal u Francuskoj, i ono padanje kod gola Nigerijaca...a ovo ostalo, osamario marina,
glavom opalio redara...jebo to, sto se qrce ako su picke i ne smiju se pomarisat.
- Tito_i_Partija
#3493 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Heh, koliko to vremena treba da vidis ko je ko na jednom forumu? Pet godina? Deset?Point. wrote: Bolan, bolan, registrovo si se nema ni godina al eto, pametnice moja, znas kako se ko ponasa. Da vrijedjam, dosad bih za ovih 7-8 godina, koliko sam ovdje, popio milion banova a ne jedan.. No, sta reci na to da me "pratis", ma laska mi.
![]()
Hvala Bogu pa ti nisi toliko tvrd orah k'o sto volis da se predstavljas, tako da za tebe i ne treba puno vremena i truda.
Cuj treba ga kao takvog prihvatati, k'o da pricamo o djetetu od 5 godina, a ne o citavom covjeku sa 35 koji ne zna (ili nece) da se kontrolise. Uostalom, vidjeli smo i protiv Izraela kako je sa Spahom, i sta? Jesmo li tu bolje ili gore prosli nego sa Kiprom?Point. wrote:Ti jednostavno ne kontas. Frajer ima kratak fitilj i kao takvog ga treba prihvatiti. Ono sto je bitno, je to da je jako vazna karika i potreban reprezentaciji, i dokle god je tako ja cu ga podrzati a ne, kao pojedini, dok igra dobro biti tisu misu pa kad napravi kakvu glupost pljuvati iz svih raspolozivih sredstava ko da je ratni zlocinac. Neki mu prizeljkivaju narkomaniju i da ga Mesa odjebe.Naravno, vidjeli smo protiv Kipra kako je bez Spahe.
![]()
Jarane, niko nije nenadoknadiv. Za sve ima solucija, samo sto smo prije imali trenera koji nije znao da odradi pos'o kako treba. Ionako nam valja trazit' zamjenu za Spahu, jer je vec u godinama.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3494 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Hahaha, da nije neka zavera sto su napisali da je Srbin
Joj majke mi sto su ljudi paranoicni. I sto misle da je ovaj supak svemira poznat i svima zanimljiv. Aham. Haj kako biste vi razlikovali covjeka iz Honudrasa od covjeka iz Nikaragve?
Mi juzni Slaveni se razlikujemo jedni od drugih, kao oni u Guliverovim putovanjima, jedni jedu jaja sa jedne strane, drugi sa druge
Sta su mi puta ljudi u inostranstvu, kada bih rekao odakle sam, rekli da vole Djokovica npr.
Joj majke mi sto su ljudi paranoicni. I sto misle da je ovaj supak svemira poznat i svima zanimljiv. Aham. Haj kako biste vi razlikovali covjeka iz Honudrasa od covjeka iz Nikaragve?
Mi juzni Slaveni se razlikujemo jedni od drugih, kao oni u Guliverovim putovanjima, jedni jedu jaja sa jedne strane, drugi sa druge
Sta su mi puta ljudi u inostranstvu, kada bih rekao odakle sam, rekli da vole Djokovica npr.
- Šibicar
#3495 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ja sam siguran da je nešto na nacionalnoj osnovi inače Spahić nikad ne bi onako reagovao.missko wrote:Zastitar je psovao na yugo jeziku i pretpostavlja se da ima srpske korijene
- limeni
#3496 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
levekuzen je selo pored kelna..prica se po mahali da mnogo zastitara navija za stari kelnski klub sa tradicijom
FK Keln pa zato podjebavaju sve redom po stadionu od navijaca do igraca.
spaha je nevin dok se krivica ne dokaze i on je za mene heroj a ne zlocinac.
FK Keln pa zato podjebavaju sve redom po stadionu od navijaca do igraca.
spaha je nevin dok se krivica ne dokaze i on je za mene heroj a ne zlocinac.
- studeni76
#3497 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Dobro su zaštitari prošli. Sreća njihova pa Adnan Ćatić nije bio Emirov gost 
-
missko
#3498 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Zajedno ce na sud u Kelnu eno ih obojice puni naslovi u Bildu. Adnan unajmio ubicu da rokne boxerskog menadjera nekog turcina Önura.studeni76 wrote:Dobro su zaštitari prošli. Sreća njihova pa Adnan Ćatić nije bio Emirov gost
- Tito_i_Partija
#3499 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Mozda su i redaru tako govorili da vole Spahu, pa njemu puk'o vise film._BataZiv_0809 wrote:Sta su mi puta ljudi u inostranstvu, kada bih rekao odakle sam, rekli da vole Djokovica npr.
Ali stvarno, ima li neko neki link, neki dokaz da je stvarno bio redar iz ex-yu i da je provocir'o, ili to samo onako bacamo satre da sto ranije opravdamo jos jednu kabadahijsku akciju naseg voljenog smetljara?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3500 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT
Ma bacaju se šatre.Tito_i_Partija wrote:Mozda su i redaru tako govorili da vole Spahu, pa njemu puk'o vise film._BataZiv_0809 wrote:Sta su mi puta ljudi u inostranstvu, kada bih rekao odakle sam, rekli da vole Djokovica npr.![]()
Ali stvarno, ima li neko neki link, neki dokaz da je stvarno bio redar iz ex-yu i da je provocir'o, ili to samo onako bacamo satre da sto ranije opravdamo jos jednu kabadahijsku akciju naseg voljenog smetljara?