nevjerovatno, imam osjecaj da su se igraci nafurali u smislu bolji smo i pobjedit cemo a nisu potrcali kako treba. opet cekaju da im lopta dodje sama, setali se po terenu. Ne znam mozda je neka takticka varka ovo stekanje po terenu. Mora se trcat jos sad kad odu u podgoricu na plus 36 tesko da ce oni moci meda. Ocekivat je da ce Sarajevo opet ici na kontre jer Zeta nije tim koji moze sarajevu tek tako lako dati go.lelan wrote:Večerašnje drugo poluvrijeme niko u timu nije igrao osim Torlaka , šta je u pitanju ne znam ali ovakva igra i izgubljenost nikuda ne vode. Nije sramota izgubit od boljeg ali boriti se, ovako kao da se prvi put susrecu trci svako na svoju stranu i dribla svako svakoga. SAMO OZBILJNOST I RAZMIŠLJANJE NAS VODE DALJE.
Kad vidim kako igraci drugih timova ginu i idu na loptu a ovi kao da se boje da ga lopta ne uradi pa da ga ne zaboli slucajno slobodan udrac. Cini mi se da mu je 5 cm iznad glave proletila lopta.mekaba wrote:Tacno , da su skocili nebi bio gol.moa wrote:mene onaj zivi zid pravo zacudio da igraci nisu skakali na sut koji je bio na granici 16 metara. ali sta je tu je vjerujem da sarajevo moze proci dalje.
Edit: znal se hocel FACE prenosit tekmu?