FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
moa

#3476 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

lelan wrote:Večerašnje drugo poluvrijeme niko u timu nije igrao osim Torlaka , šta je u pitanju ne znam ali ovakva igra i izgubljenost nikuda ne vode. Nije sramota izgubit od boljeg ali boriti se, ovako kao da se prvi put susrecu trci svako na svoju stranu i dribla svako svakoga. SAMO OZBILJNOST I RAZMIŠLJANJE NAS VODE DALJE.
nevjerovatno, imam osjecaj da su se igraci nafurali u smislu bolji smo i pobjedit cemo a nisu potrcali kako treba. opet cekaju da im lopta dodje sama, setali se po terenu. Ne znam mozda je neka takticka varka ovo stekanje po terenu. Mora se trcat jos sad kad odu u podgoricu na plus 36 tesko da ce oni moci meda. Ocekivat je da ce Sarajevo opet ici na kontre jer Zeta nije tim koji moze sarajevu tek tako lako dati go.
mekaba wrote:
moa wrote:mene onaj zivi zid pravo zacudio da igraci nisu skakali na sut koji je bio na granici 16 metara. ali sta je tu je vjerujem da sarajevo moze proci dalje.
Tacno , da su skocili nebi bio gol.
Kad vidim kako igraci drugih timova ginu i idu na loptu a ovi kao da se boje da ga lopta ne uradi pa da ga ne zaboli slucajno slobodan udrac. Cini mi se da mu je 5 cm iznad glave proletila lopta.

Edit: znal se hocel FACE prenosit tekmu?
Mračajski proto

#3477 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Moglo je vala bolje. Tamo može svašta biti. Ima snimak sad na FACE TV-u u 1.
ibizza

#3478 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ibizza »

Ma svi u Podgoricu,da proslavimo prolaz u naredno kolo...Sta kukate beze :D
ibizza

#3479 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ibizza »

wannabe_ultra wrote:ajde ba sta vam je, pobjedili smo, dole cemo opet pobjediti i to je to.Ovi se neznaju dodavati i cim se malo otvore tu im je tapija.Bolji smo puno i to cemo sigurno potvrditi u podgorici, uostalom zeta je i poznata po tome da kuci igra mnogo losije nego na strani :)

VOLIM TE SARAJ'VOOOOO

kako je dobar osjecaj od cetvrtka do cetvrtka cekati utakmicu voljenog kluba
Upravo tako! :thumbup: :dance:
majstor_m

#3480 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by majstor_m »

wannabe_ultra wrote:ajde ba sta vam je, pobjedili smo, dole cemo opet pobjediti i to je to.Ovi se neznaju dodavati i cim se malo otvore tu im je tapija.Bolji smo puno i to cemo sigurno potvrditi u podgorici, uostalom zeta je i poznata po tome da kuci igra mnogo losije nego na strani :)

VOLIM TE SARAJ'VOOOOO

kako je dobar osjecaj od cetvrtka do cetvrtka cekati utakmicu voljenog kluba
:bih: :bih:
racionalista

#3481 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by racionalista »

dajte ba ljudi pa nisu crnogorci ošutali lopte prema našem golu :?

ja ako sam kad bio siguran u pobjedu i prolaz, onda je to sada
JOINT_1921
Vozim: odlično

#3482 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by JOINT_1921 »

Ovakvi ste Vi svaku utakmicu, jednu briljirate, drugu podbacite, i stalno u krug... Ali opet ne vidim razloge tolikog vaseg nezadovoljstva ?? Kontate dobili Levskog 3:1, onda ovi moraju jedno 5:0 ??? I ovako bezidejni imali ste 17 suteva prema golu, 8 ja mislim u okvir, sto je opet super... Mada iskreno nekih izgradjenih akcija nije bilo. Ako kazete da je njihov gol slucajan onda je i vas prvi u pocetnih bezidejnim minutama plod ciste srece, a sta tek reci za drugi koji nakon NE-jakog suta poslije "odbice" od golmana u mrezu posrema Beli... Po meni realan rezultat tu i tamo, jer ni Sarajevo nije imalo niti jednu 100% priliku, pa da mogu reci zasluzili smo 2:0.. Mislim da je ovo siguran prolaz Sarajeva, i ja cu u revansu igrati cistu 2 jer vidi se ste bolji 15 puta...
Kemal Malovčić

#3483 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

posjeta odlična

hordanje u prvom poluvremenu savršeno, u drugom poluvremenu nešto slabije

igra dobra

DO PLEJOFA!
ledeni_caj

#3484 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

Velika su ocekivanja bila, visoka pobjeda vec unaprijed upisana, a takve tekme znaju biti zajebane. Uzeli smo, idemo dole i 100% sam siguran da necemo prokockati gol prednosti. :thumbup:
poznanik

#3485 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by poznanik »

Kemal Malovčić wrote:posjeta odlična
Da. I čestitke navijačima za odličnu organizaciju :thumbup: :thumbup:
Reglan

#3486 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Reglan »

Koliko je dobro sto je ovoliko broj gledaca prisutan toliko se covjek i iznervira.Na istoku neki dedo,s brkovima u ljubicastoj gay majci do 70 minute ebe Jovicu majku.Tada vec jednom liku puko film,kaze ebo ti Jovic mater sjedi dole,dedo se usutio,sjeo ne smije A reci.

Bio i Dedic na istoku,standardna njegova suplja...

Prolazimo 10000%
moa

#3487 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

JOINT_1921 wrote:Ovakvi ste Vi svaku utakmicu, jednu briljirate, drugu podbacite, i stalno u krug... Ali opet ne vidim razloge tolikog vaseg nezadovoljstva ?? Kontate dobili Levskog 3:1, onda ovi moraju jedno 5:0 ??? I ovako bezidejni imali ste 17 suteva prema golu, 8 ja mislim u okvir, sto je opet super... Mada iskreno nekih izgradjenih akcija nije bilo. Ako kazete da je njihov gol slucajan onda je i vas prvi u pocetnih bezidejnim minutama plod ciste srece, a sta tek reci za drugi koji nakon NE-jakog suta poslije "odbice" od golmana u mrezu posrema Beli... Po meni realan rezultat tu i tamo, jer ni Sarajevo nije imalo niti jednu 100% priliku, pa da mogu reci zasluzili smo 2:0.. Mislim da je ovo siguran prolaz Sarajeva, i ja cu u revansu igrati cistu 2 jer vidi se ste bolji 15 puta...
Upravu si nije ni sarajevo izgradilo neku posebnu akciju i to je ono sto zabrinjava, opet se preskace sredina, igraci se ne otvaraju (sto meni nikako nije jasno), ne krecu se, nisu se borili mislili su da ce lako ali Ku#rca graha ali vjerujem da ce sarajevo proci dalje.
Kemal Malovčić

#3488 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

jel sutra žrijeb?
SmokingMan

#3489 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

Djaba posjeta,kad ih dobra večina igra džepnog bilijara,uvijek je tako,joj što mrzim naš mentalitet...Po meni najbolje je oduvijek bilo kop od tri ulaza širine i špica,nije sve ni u brojnosti...
cyprus

#3490 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by cyprus »

Ma nisam ja toliko nezadovoljan igrom... meni je samo strašno krivo što smo primili glup gol... Što se tiče igre, tu itekako može prolazna ocjena, naravno nije ko protiv Levskog, ali daBogda da takvu utakmicu ponovimo u narednih 5 godina...
racionalista

#3491 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by racionalista »

dobro je bilo sve, osim sto je malo istok podbacio po pitanju navijanja. jug je bio iznenađenje kola :D

najvece sranje za mene je bilo sto se sa moje lijeve strane uparkirao lik sa 3 male djece koja pricaju samo njemacki. svo vrijeme su navijali na njemackom :shock:
_Reds_

#3492 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by _Reds_ »

Ja sam uvjeren u prlolaz.

Prvo Sarajevo je odiglralo relativno lose, a pobjedilo je. I zato znam da mogu puno, puno bolje.

Drugo Zeta ce tamo morati napasti, mi imamo prednost gola, oni ga moraju zabiti, i onda se otvara sansa nasim brzim igracima. Inache Zeta veceras nije imala 100 posto sanse.

Sto se mene tice prolazimo ovo dalje, najbolje bi bilo kad bi dobili tamo 1-0 zbog koeficijenta. Drugo pa i njima je Podgorica gostujuci teren :)
SmokingMan

#3493 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

cyprus wrote:Ma nisam ja toliko nezadovoljan igrom... meni je samo strašno krivo što smo primili glup gol... Što se tiče igre, tu itekako može prolazna ocjena, naravno nije ko protiv Levskog, ali daBogda da takvu utakmicu ponovimo u narednih 5 godina...
A i sve nam je išlo na ruku,redoslijed protivnika,teško da će se ovakva šansa ponoviti u skorije vrijeme...
Last edited by SmokingMan on 03/08/2012 00:47, edited 1 time in total.
ledeni_caj

#3494 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by ledeni_caj »

racionalista wrote:
najvece sranje za mene je bilo sto se sa moje lijeve strane uparkirao lik sa 3 male djece koja pricaju samo njemacki. svo vrijeme su navijali na njemackom :shock:
:lol: :lol: :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3495 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

z1xter wrote:Djaba posjeta,kad ih dobra večina igra džepnog bilijara,uvijek je tako,joj što mrzim naš mentalitet...Po meni najbolje je oduvijek bilo kop od tri ulaza širine i špica,nije sve ni u brojnosti...
Taj ce kop kolektivno preseliti u Podgoricu za 7 dana :D :dance: :thumbup:
wannabe_ultra wrote:na istok pusteno najmanje hiljadu ljudi vise nego sto sama tribina moze primiti :D
Ma na istoku je bilo preko 2000 ljudi vise od kapaciteta, stvarno nikada punije istok nije izgledao..krcato.

cyprus wrote:Ma nisam ja toliko nezadovoljan igrom... meni je samo strašno krivo što smo primili glup gol... Što se tiče igre, tu itekako može prolazna ocjena, naravno nije ko protiv Levskog, ali daBogda da takvu utakmicu ponovimo u narednih 5 godina...
Nesto si mi ti previse optimistican drugar....to mi se ne svidja pred Podgoricu.... :roll: :-) :D
Kemal Malovčić

#3496 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ma navijanje ponavljam u prvom poluvremenu SAVRŠENO, odavno nije bilo takvog zanosa, a u drugom poluvremenu, jebiga, raja je strepila, da mi damo go ili da ga ne primimo slučajno ofrlje, nismo bokte barselona da igramo sigurno uvijek i pobjeđujemo i da možemo navijati bez obzira na igru uvijek

što se tiče nijemaca, iznad mene su bili neki španci i navijali :mrgreen: dolaze turisti na afh :mrgreen:
Last edited by Kemal Malovčić on 03/08/2012 00:51, edited 1 time in total.
Opetja033

#3497 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Opetja033 »

Ovo ako ne prodjemo, kunem se da cu gol po Sjeveru trcati od coska do coska prvu narednu utakmicu kuci. Toliko sam siguran da cemo ih otresti k'o slinu.
SmokingMan

#3498 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

-LIBERO- wrote:Taj ce kop kolektivno preseliti u Podgoricu za 7 dana :D :dance: :thumbup:
Ne sumnjam kada znam uglavnom kako se tu radi,na nivo,kao kod Žike... :-D
hrastov žižak

#3499 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by hrastov žižak »

Dobra igra Sarajeva, nije bilo previše prostora za kreaciju jer su Crnogorci igrali povučeno. Dole bi trebalo biti mnogo više prostora iz kontri. Ne sumnjam u prolaz.
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#3500 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Opetja033 wrote:Ovo ako ne prodjemo, kunem se da cu gol po Sjeveru trcati od coska do coska prvu narednu utakmicu kuci. Toliko sam siguran da cemo ih otresti k'o slinu.
Koji si ti kralj... :D , nadam se da te necemo vidjeti golog na sjeveru, iz vise razloga :D

Nego....
Everest Travel Sarajevo

HORDANJE U PODGORICU - CIJENA 37 KM PO OSOBI!

To je prva zvanicna informacija. O detaljima vjerovatno sutra. Braco, rodbino, prijatelji...drugovi..kolege suborci. 37KM je presmjesna cifra za Hordanje i osjecaj kada znas da si pomogao svome klubu da prodje dalje. ;-)

Idemo.... :dance: :mrgreen: :thumbup:
Post Reply