JohnnyS. wrote:Hajd delegacijo i ti gukni da si u bpns-u ne zavijaj situaciju vise. I dosta je vise sprdancije sa tim keresom. Ni on sam ne vjeruje da moze imati vise od 500 glasova. Dajte kandidate koji mogu proci zaista. A takvi su nazalost memic i huso i mozda samo mozda sinanovic. Na forumima je manjina koja je malo obrazovanija pa razumije koliko zla memic cini. A oni sto okopavaju njive i rade oko stale su najbrojniji u ovoj opstini. E bas njih memic trenutno posjecuje i djeli po sto maraka. I gle cuda oni obavezno izlaze svake izbore. Tako da se ne morate sekirati. Memic je najozbiljniji kandidat.
A to gdje sam, otom potom

ako pogledaš ranije postove vidjet ćeš da sam orijentisan isključivo protiv ljudi koji su učestvovali na bilo koji način u vlasti, pa i u bilo kojim općinama jer ako su takvi tamo, bit će isti i ovde
Dopunit ću se za ovo protiv još za ovaj SBB, Fahro mi ne leži i eto
Također nisam za ljude koji se kandiduju pa zamrzavaju (šta god to značilo) svoja mjesta, pa ne mogu drugi da rade. A oni koji čitav život provedu na budžetu, kod mene zauzimaju "posebno" mjesto u životu
A dok god sebi unaprijed ograničimo to da "trebam" glasati za nekog zato što će ovaj drugi pobijediti, nema ništa od nas.
Pretpostavljam da su i ovi mali (pa čak i taj BNS) svjesni svega toga odnosno svoje snage, i koliko mogu, pa se vjerovatno puno i ne nadaju.
A i ako taj Kereš ispunjava ove moje "uslove" više od ostalih onda sigurno ima moju pažnju
Kažem po ko zna koji put NE VOLIM budžetare koji se samo sele iz kancelarije u kancelariju, a o dresovima da ne pričamo.