weltschmertz wrote:ICS:
Instalir'o juce, cack'o veci dio dana, baterija je na 39%, wireless
BadBoy wrote:Meni je za sada wireless cak i bolji. Fata signal tamo gdje prije nije mogao
slazem se sa BadBoy tako da je i to ok..
Jedino sto sam ja primjetio za ova 24 sata je da mi malo koci kod prebacivanja ekrana i kad hocu da nekog nazovem dosta duze vremena treba da dodje na dial pad nego na GB..
Ali meni je ok, ostajem pri ICS (custom-e ne mogu, tel. mi je jos uvijek pod garancijom tako da se ne bih zaj******)..
Da, čitao sam dosta toga o 4.0.3. verziji i bugovima, koji su navodno riješeni u 4.0.4, ali kad će to izaći na Telecomu - Bog zna. I ovo nisam vjerovao da je došlo, bio sam spreman na to da nikada neće dobiti službeni ICS i da ću morati fiknuti custom ROM.
Meni lično telefon je bio rootan preko one SuperOneClick finte (neki zerg rush nešto

) i kada sam uradio ovaj OTA update nisam izgubio root, ali sam imao instaliran SetCpu sa nekim profilima pa mi je to pravilo belaj jer se telefon stalno restartovao. Kad izbrisah tu aplikaciju, sve se vratilo u normalu. Sviđa mi se ICS sa Apex Launcherom ima jako dobrih opcija, brži je čini mi se i ljepše izgleda. Samo nekada mi zakoči wireless, ne mogu ga ni upaliti ni ugasiti ona ikonica bude tamnije zelena i ništa joj ne mogu

Doduše nisam uradio reset, pa je možda do toga, nešto mi se mrsko peglati sa tim.
Inače, poslije svakog update preporučuje se uraditi hard reset i wipe, naravno sa izvađenom memorijskom karticom baš zbog ovoga što se desilo @MGB-u. To je tako na svim telefonima bilo koje sam imao, a koje sam flashovao i update-ovo. Uvijek ista upozorenja: baterija puna, ne isključuj kabl i vadi SIM i memorijsku karticu.