The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Brkooo

#3476 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Brkooo »

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
Cybernetic

#3478 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Cybernetic »

.
Last edited by Cybernetic on 09/10/2015 12:12, edited 1 time in total.
kakavdanakneiskustvu

#3479 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

dječak sa šibicama wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:kad su ono pješke stali na cesti,prije nego im je eugene rekao da nije naučnik,šta su u daljini vidili,zombije?
Zombije na farmi krava, svedski sto za zombije, lesevi krava su valjda i smrdili na kilometre okolo.

ok,ja nisam vidio nista konkretno pa zato pitam,hvala
ćiribiribela

#3480 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

Nedostaje mi Carl. :roll:
kakavdanakneiskustvu

#3481 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

ćiribiribela wrote:Nedostaje mi Carl. :roll:

ne prizivaj ga
dječak sa šibicama

#3482 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by dječak sa šibicama »

kakavdanakneiskustvu wrote:
dječak sa šibicama wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:kad su ono pješke stali na cesti,prije nego im je eugene rekao da nije naučnik,šta su u daljini vidili,zombije?
Zombije na farmi krava, svedski sto za zombije, lesevi krava su valjda i smrdili na kilometre okolo.

ok,ja nisam vidio nista konkretno pa zato pitam,hvala
Pa i ja pretpostavljam, neki klinac ih je tamo okupio, a kako rekose nasi junaci "nesto uzasno smrdi" i s obzirom na udaljenost, zakljucih da je rijec o farmi krava, ili nekih drugih zivotinja, sta vec uzgajaju u tom dijelu USA.

Nego, primjetih da im se scenografija ponavlja vec trecu sezonu za redom, mogli bi se malo maknuti sa one jedne ceste pune opalog lisca.

Ne kuzim opcenito, tako popularna serija, a tako siromasna scenografija, stalno su u sumi i u nekakvim barakama. Rekao bi covjek, zlj produkcija. Ne ocekujem sad blokbaster, ali daj malo, udjite u kakav grad, ako je bilo love u prvoj sezoni, sad je ima valjda nekoliko puta vise. Ona jedna scena postapokalipticne Atlante iz prosle epizode, premalo.
IcedMFEarth

#3483 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

Ma bilo šta da se makne. Nije bilo nešto novo od prve sezone kad su otkrili da svi nose u sebi virus.
dječak sa šibicama

#3484 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

A ocito je da namjerno razvlace, ko zvaku, sto duze traje, to ce vise para zaraditi.

Eto, vidim da ce biti jos tri epizode do nove godine, a onda valjda pauza do... proljeca? :roll:

U te tri epizode se nece desiti nista, zapravo bice nekog tumbanja po sumama i gorama, da bi se na kraju svi vratili na polaznu tacku, u onu crkvu. Sad je jasno da nema nista od Washingtona, ja zaista ne znam sta sad preostaje, govnanje sa ekipom iz bolnice do kraja sezone ili sta. Koga za to briga.

Imali smo govnanje na farmi, govnanje u zatvoru nekoliko puta, govnanje u Guvernerovom gradu, ultragovnavo putovanje do Utocista u trajanju od pola sezone da bi na kraju od svega toga bilo nista.. dosta vise govnanja.

Ja sam prilicno strpljiv, kad vidim kako su pojedini izgubili strpljenje, ali i meni vec pocinju ici na nerve.
irac300

#3485 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by irac300 »

Ja sam postao nekako ravnodušan. Ne očekujem ništa spektakularno od epizode, postao sam imun još od druge sezone i one farme (pu pu pu... ne ponovilo se). Puno lakše i bolje pratim nego ranije, kada očekuješ neki wow efekat, a dobiješ dosadnu drametinu. Ovako laganini, mozak na pašu pa se možda ubode kakva dobra scena, radnja... kao u prve dvije epizode nove sezone.
Logovan

#3486 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Logovan »

dječak sa šibicama wrote:A ocito je da namjerno razvlace, ko zvaku, sto duze traje, to ce vise para zaraditi.

Eto, vidim da ce biti jos tri epizode do nove godine, a onda valjda pauza do... proljeca? :roll:

U te tri epizode se nece desiti nista, zapravo bice nekog tumbanja po sumama i gorama, da bi se na kraju svi vratili na polaznu tacku, u onu crkvu. Sad je jasno da nema nista od Washingtona, ja zaista ne znam sta sad preostaje, govnanje sa ekipom iz bolnice do kraja sezone ili sta. Koga za to briga.

Imali smo govnanje na farmi, govnanje u zatvoru nekoliko puta, govnanje u Guvernerovom gradu, ultragovnavo putovanje do Utocista u trajanju od pola sezone da bi na kraju od svega toga bilo nista.. dosta vise govnanja.

Ja sam prilicno strpljiv, kad vidim kako su pojedini izgubili strpljenje, ali i meni vec pocinju ici na nerve.
Mogu ti reći da se ti previše opterećuješ serijom :D a što na neki način dokazuje i ovo boldirano. :D Puno očekuješ, a malo dobiješ. :D
ExNihilo

#3487 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ExNihilo »

Logovan wrote:
dječak sa šibicama wrote:A ocito je da namjerno razvlace, ko zvaku, sto duze traje, to ce vise para zaraditi.

Mogu ti reći da se ti previše opterećuješ serijom :D a što na neki način dokazuje i ovo boldirano. :D Puno očekuješ, a malo dobiješ. :D
Image
ćiribiribela

#3488 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by ćiribiribela »

:lol: :lol:
vee-jay

#3489 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by vee-jay »

:lol: :thumbup:
dječak sa šibicama

#3490 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Eh lako vam je mene zajebavati... ali bar da se nasmijemo, kad je vec serija standardno smorna :roll: :D
bull21

#3491 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by bull21 »

Pa iskreno, jedino što valja u cijeloj ovoj temi i što valja kod serije, jeste što se možemo dobrano zayebavati :D
SaPnA

#3492 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SaPnA »

meni se svidja serija, fuck me, right? :zoka:
dječak sa šibicama

#3493 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Ma serija je odlicna, nego mi kenjamo :D

Hama Lama Sama Lama Hama Lama Someone had to cut my baby sister out my Mama

:lol: pjesma je fantasticna, Carl Poppa :serbo:
frontalni_kokuz

#3494 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by frontalni_kokuz »

Po meni najjaca scena u zadnjoj epizodi Abraham tuce onog tuljana i kad pada :mrgreen: :mrgreen: https://www.youtube.com/watch?v=zvShIEhqJXQ
IcedMFEarth

#3495 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by IcedMFEarth »

A vidi se da je serija nastala po stripu. Sve nekako stereotipska imena: sexy cowgirls Maggie i Beth, štreber Eugene, latina Rosita i ime koje ne može biti more american - Abraham Ford :D
last mohicans

#3496 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by last mohicans »

Logovan wrote:Eugene izdominirao sa smrkom :lol: a jest ih sjeb'o kad je rekao da nije znanstvenik. :lol:

Megi dobra pravo.:D
Nemoj mi Meggice,prvi sam je zapiko.Jos dok je bila u crnim trapericama,a onaj kais od puce joj na nozi.Uf..pustio bi joj da me ko zombia razbuca.Samo je dosta ofalila od farme,svi su.Valjda da bude relanije,samo sto u seriji haman nikad i ne jedu.Nema se sta..
Yapi Yapo

#3497 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

meni Rosita najbolja od đevojki
SundanceKid

#3498 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by SundanceKid »

Ja odusto jos pred kraj prosle sezone od gledanja, i sad uletim ovdje cisto da vidim po komentarima jel jos uvijek smor....kad ono gle cuda - cini se da i dalje jeste..... I tu meni drago sto ne gledam...

:D :D :D
Yapi Yapo

#3499 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

Post by Yapi Yapo »

ma serija je dobra
dječak sa šibicama

#3500 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)

A kakva je da je, bolja je od 90% serija koje se trenutno emitiraju.

Stvar ukusa, kome se ne gleda, ne mora gledati. Bar serija ima na izvolite.

Samo brate, razvukose radnju, i razocarase me sa "naucnikom". Taman sam se ponadao da idu ka nekom cilju, kad mrka kapa, sad samo fali da Ibrahim padne u neku depresiju, nece se dozvati dvije sezone... koliko je samo Ricku trebalo da se dozove.

Tacno ce na kraju Carl Poppa postati novi Duke Nukem. Vodja... Djecak sa sesirom, kako su ga zvali Apachi, pricace unucima ljudi u 17 sezoni.
Post Reply