Horde Zla

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Partijaner

#3476 Re: Horde Zla

Post by Partijaner »

condy

#3477 Re: Horde Zla

Post by condy »

Mustang1 wrote: Ovo me podsjeca na ono kada oni zaduzeni za ciscenje snijega u decembru kazu da ih je snijeg iznenadio :D
:lol:

Valjda će i Sarajevo večeras iznenaditi Lecha na Koševu,

btw. robijaši sebi nikad ne bi dozvolili da ih razbiju ove mrcine u njihovom gradu :D
Obuca9

#3478 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

supercali wrote:
Tomahawk11 wrote:@supercali, i dalje tvrdis da ako neki Hamo iz Velesica upuca poljskog huligana u svom dvoristu - ide noga Sarajevu iz Evrope? :roll:
Da tvrdim
Pa što ne izbaciše Partizan, kad Grobari ubiše onog Francuza na ulici? Nisu im čak ni tribine morale biti prazne, a kamoli šta više.

Pa ne može klub odgovarati za stvari koje se dešavaju po gradu i državi, van kruga stadiona, šta ti je.
Thorgerson

#3479 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

:lol: e bas tako...

Smijurija.

Zapalise im predsjednistvo, zapalise im zgradu kantona/opstine pred nosom.

Ok, ajd ove iznad nivoe jebe koordinacija, ne zna se ko je za sta odgovoran, ali sta je evo sa ovim jbt.

I kad konkretno izlaze ovi specijalci? Mislim sta treba da se desi da se oni dignu, pa isto ko da su bogom dani da ih se ne smije pozvati!? Sta rade onda ne kontam, mislim evo jucer sta su oni konkretno radili? Zasto ih se nije pozvalo, znas da ti je uslo preko granice grupa hrmpalija i oni vjerovatno se izlezavaju gore u pionirskoj, ovi prasiranari kace kazne po trotoaru...

Kazem, jadni mi ako nas ovi stite...jadni. Toliko neoorganizovani, koordinacija nikakva, nit znaju ko im je u zemlji, ko im je u gradu...haos. :skoljka:
Kemal Malovčić

#3480 Re: Horde Zla

Post by Kemal Malovčić »

Obuca9 wrote:
supercali wrote:
Tomahawk11 wrote:@supercali, i dalje tvrdis da ako neki Hamo iz Velesica upuca poljskog huligana u svom dvoristu - ide noga Sarajevu iz Evrope? :roll:
Da tvrdim
Pa što ne izbaciše Partizan, kad Grobari ubiše onog Francuza na ulici?
Politika presudila, jer je Srbija, poput Turske, Italije, Engleske itd, politički gigant.

Joj respe... :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#3481 Re: Horde Zla

Post by Tomahawk11 »

Thorgerson wrote:Inace ovi njihovi 'navijaci' mi izgledaju kao da je neko uzeo jedan paviljon nekog zatvora i pustio ih vani.
Pa ne mos vidjet normalnog insana. Celave glavonje, nabildane i istetovirane.

I ako su ljudi dosli da se saketaju, onda se treba saketati. Al jok bosnjo bi odmah papovku vadio iz podruma.... :-)
Jes, jes, dosli da se saketaju, pa onda raspalili sa kamenjem, stolicama, palicama, letvama.....a onoliki grmalji.
sunceKOtepsija

#3482 Re: Horde Zla

Post by sunceKOtepsija »

supercali wrote:
sunceKOtepsija wrote:
supercali wrote:

Nema veze kako izgledaju kad ljudima prokljuca posebno jos inat kad proradi
Pa ima da izvuku pistolje i oni koji su ih konzervirali 95-e
l
kako vas nije stid, kakvo izvlacenje oruzja spominjete,i u sirokom su izvlacili pistolje pa sad momak lezi mrtav,
ovdje se predstavlja ko da dolaze horde koje samo hoce da ruse i pale, sinoc iz vogosce izvjestaji ljudi pomislili u vogosci nije ostao kamen na kamenu :-)
poljaci se vratili u hotel, dosla pojacanja, policija poduzela potrebne mjere i to je to :thumbup:
Ti bas naivan
Jbt ko da je djecija tucnjava bila
Tako predstavljas
A kakvo izvlacenje oruzja? Pa isto koje je bilo kao u sirokom jer je ovdje pola ljudi psihicki otislo zbog rata
Ovdje se zbog saobracajne nezgode potezu pistolji a kamoli zbog frke u kojoj mozes fasovati od ovih huligana

Jbt gdje ti zivis?
ti si zrtva ili propagator medijske propagande
Partijaner wrote:
:bih:
:thumbup: svaka cast policiji (i gradanima)na smirenosti, iskontrolirali su situaciju
Obuca9

#3483 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

supercali wrote:
Da tvrdim
Evo čisto za tvoje dobro, da se prestaneš dalje provaljivati ;)

https://www.index.hr/sport/clanak/uefa- ... 53306.aspx

UEFA ipak neće izbaciti Partizan iz Europe nakon što su Grobari na utakmici s Toulouseom do smrti pretukli francuskog navijača. Razlog je jednostavan - u propisima Uefe ne postoji pravilo po kojem bi se to moglo učiniti.

Partizan je se izvukao jer se ubojstvo Bricea Tatona dogodio daleko od stadiona pa tako nije u nadležnosti Uefe niti je Partizan odgovoran za incident. Uefi je jasno da javnost očekuje njihovu reakciju, ali oni nemaju pravnih osnova za to te su poručili da bi se tim problemom morale pozabaviti vlasti u Srbiji.
Logovan

#3484 Re: Horde Zla

Post by Logovan »

ganjeta wrote:Vaša dva momak koja su povrijeđena nisu u teškom stanju, dobro su :thumbup: ...ovo vam je info iz prve ruke. Naš momak koji je povrijeđen je takođe dobar, on je pušten kući.
Lijepe vijesti. :thumbup:
Baltazar_khan wrote:Image

ovi su na plavim srcima :oops:
Ova dvojica na steroidima 24h. Za koju godinu biće k'o mlohava čuna.
SpecialOffer

#3485 Re: Horde Zla

Post by SpecialOffer »

A kakvu pamet moras imati pa da ti cilj bude samo ici iz grada u grad i traziti belaja i cekati kad ce ti neko sjevnuti noz izmedju bubrega :?
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#3486 Re: Horde Zla

Post by Slo Burner »

Image
supercali

#3487 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Obuca9 wrote:
supercali wrote:
Da tvrdim
Evo čisto za tvoje dobro, da se prestaneš dalje provaljivati ;)

UEFA ipak neće izbaciti Partizan iz Europe nakon što su Grobari na utakmici s Toulouseom do smrti pretukli francuskog navijača. Razlog je jednostavan - u propisima Uefe ne postoji pravilo po kojem bi se to moglo učiniti.

Partizan je se izvukao jer se ubojstvo Bricea Tatona dogodio daleko od stadiona pa tako nije u nadležnosti Uefe niti je Partizan odgovoran za incident. Uefi je jasno da javnost očekuje njihovu reakciju, ali oni nemaju pravnih osnova za to te su poručili da bi se tim problemom morale pozabaviti vlasti u Srbiji.
Cisto za tvoju informaciji bas zbog francuza je promjenjeno pravilo uefe sto se tice sigurnosti tako da tada nije se mogao izbaciti partizan a sada bi letio bez po muke
Znaci pravilo vazi od 2010 ili 2011 nisam siguran u godinu
PriNc_ba

#3488 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

ma cekaju nasi da naplate sve na naplatnim kucicama ovima sto dolaze pa onda da ih prebiju i onda da ih vrate i opet naplate malo na naplatnim kucicama i eto :D
SmokingMan

#3489 Re: Horde Zla

Post by SmokingMan »

Ja se ne brinem za ove huligane,valja večeras malu armiju slušati,kolega vodi djecu od brata...Ko će deverati sa njima.... :D
Obuca9

#3490 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

supercali wrote:
Obuca9 wrote: Evo čisto za tvoje dobro, da se prestaneš dalje provaljivati ;)

Cisto za tvoju informaciji bas zbog francuza je promjenjeno pravilo uefe sto se tice sigurnosti tako da tada nije se mogao izbaciti partizan a sada bi letio bez po muke
Kad se briniš za moju informaciju, onda mi čisto i potkrijepi svoju tvrdnju nekim opipljivim dokazom.
mousstapha

#3491 Re: Horde Zla

Post by mousstapha »

Poručujemo našim navijačima da ne nose obilježja, da se pokušaju uklopiti i da ne reaguju na provokacije agresivnih ljudi
:lol: :lol:

Kako ce se uklopiti da mi je znati? :D
ledeni_caj

#3492 Re: Horde Zla

Post by ledeni_caj »

Jedino da se okupljaju u teretanama bi se uklopili. :D
sha_ba

#3493 Re: Horde Zla

Post by sha_ba »

Mene čudi da nisu rezervirali cijeli stadion za Poljake, eto čisto da ne bude belaja i da pokažemo kako smo civilizirani :-)
supercali

#3494 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Obuca9 wrote:
supercali wrote:
Obuca9 wrote: Evo čisto za tvoje dobro, da se prestaneš dalje provaljivati ;)

Kad se briniš za moju informaciju, onda mi čisto i potkrijepi svoju tvrdnju nekim opipljivim dokazom.
Posto tipkam sa mobitela imas na uefa stranici safety and procedural informations ili regulations ne znam tacno i godina 2010 ili 11 kao sto rekoh nisam siguran
Jer svake godine se to dopunjava i sl bas zbog tih slucajeva koji se ranije nisu desavali a da se ne bi desili
Thorgerson

#3495 Re: Horde Zla

Post by Thorgerson »

SpecialOffer wrote:A kakvu pamet moras imati pa da ti cilj bude samo ici iz grada u grad i traziti belaja i cekati kad ce ti neko sjevnuti noz izmedju bubrega :?
Pa generalno ovo su vecinom kriminalci, sitni dileri...to im je posao.

Siguran sam npr da ova dvojica ne rade na nekom salteru u banci, ili da su asistenti na nekom fakultetu.

To ti je taj zivot, malo dilaju, malo kradu, malo prodaju, malo navijaju, malo se tuku...ljepota. :D
Samprotivsviju

#3496 Re: Horde Zla

Post by Samprotivsviju »

Adrenalin junkies
Obuca9

#3497 Re: Horde Zla

Post by Obuca9 »

supercali wrote: Posto tipkam sa mobitela imas na uefa stranici safety and procedural informations ili regulations ne znam tacno i godina 2010 ili 11 kao sto rekoh nisam siguran
Jer svake godine se to dopunjava i sl bas zbog tih slucajeva koji se ranije nisu desavali a da se ne bi desili
http://www.uefa.org/newsfiles/551778.pdf

Zadnje izdanje, oktobar 2006. godine.

Haj sad prestani lupati, živ bio, samo se bezveze provaljuješ.
PriNc_ba

#3498 Re: Horde Zla

Post by PriNc_ba »

eo kaze eminentni nam Nefic da je jedan nas uhapsen :-)
nisu vraceni na granicu kao sto je neko plasirao dezinformaciju.
ni A da bekne lik o brzini intervencije policij e :roll:

ja mislim da ce specijalci mirni biti veceras do prvog povika pogrdnog njihovog ili pokusaja belaja...nadam se da ce ih isibati filmski. a to sto je neko rekao da ne bi volio da ih se isiba jer valja nama gore ici, pa ne idemo u zenicu pa da nas cekaju njihovi drotovi nabrijani. idemo u poljsku gdje ti isti drotovi bi prebili prije ove njihove majmune nego nas.

sad 4 transportera uz pratnju policije odose uz vraca pa pretpostavljam da su oni i da odose u lukavicu...

nadam se dobrom navijanju veceras i bez belaja da neko nas nastrada... a ima bruku ceka gdje se ovima mogu ako nista jos dodatno porazbijati kamenjem glave s obzirom da ce vjerovatno uz papinu policijsku pratnju izaci iz grada i drzave.
supercali

#3499 Re: Horde Zla

Post by supercali »

Obuca9 wrote:
supercali wrote: Posto tipkam sa mobitela imas na uefa stranici safety and procedural informations ili regulations ne znam tacno i godina 2010 ili 11 kao sto rekoh nisam siguran
http://www.uefa.org/newsfiles/551778.pdf

Zadnje izdanje, oktobar 2006. godine.

Haj sad prestani lupati, živ bio, samo se bezveze provaljuješ.
Zadnje izdanje je 2014
Nadji ti to malo bolje
studiorum_tuzlaensis

#3500 Re: Horde Zla

Post by studiorum_tuzlaensis »

UEFA nema nadežnost nad belajima van stadiona. Ljudi su imenom i prezimenom odgovorni u državi u koju su došli da se ponašaju po njenim zakonima. Shvati to, gostujući navijač je kao i domaći navijač van stadiona, na policiji je da odradi dio posla za koji izdvajamo milione maraka poreza mjesecno.
Post Reply