Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
EdoI wrote:Današnji tiket je bio narodni, na njemu sam imao HJK, Molde, Sigmu, Bastiju, Malmö, sve dosad prošlo i još na njemu čekam Swansea u subotu.
Drugi tiket mi je Chelsea -3,5 gola, Željo -2,5 gola i Athletic Bilbao.
Treći tiket je Monaco X2, Lorient 1X i Nantes.
Četvrti tiket je Newcastle X2, Swansea, Dortmund i Southampton. Na svaki sam dao po 3KM, pa vidjet ćemo kako i šta dalje.
Ali padam na Swanseau 100%, dok mi se pojavio na dva listića.
Pu! Torres me povali na jednom tiketu u 92. minuti, Monaco ga primi u osamdeset i nekoj, sutra će još Swansea dokrajčiti ova dva što su ostala. U plusu sam nekih dvadesetak KM, ali stvarno ne vrijedi živaca.
I samo da čujem još nekog kako priča protiv Talijana, pa onome ko prati dosadni francuski fudbal treba podići spomenik. Kad padnem, daj da padnem na nekoj golijadi da mi nije žao. Ovu liga gdje samo frljoke ulaze u gol, više nikad.
Sampdoria-Bari 1 1,60
Ovdje se radi o tome da su klubovi i navijaci veliki "prijatelji", imaju odlicnu saradnju i navijaci jedni druge zovu "TWIN-FANS" blizanci.
Sampdoriji treba pobjeda, motiviraniji su i bolji protivnik, dok je Bari u sredini tabele gdje ne moze nista zancajno promijeniti, jos iamju i neke skandale oko namjestanja, jednostavno se ceka kraj sezone sto je prije moguce.
Sampdoriji se vraca vazan igrac srdine terena Pozzi.
Ovdje ce vjerovatno sutra kvota pasti na 1,45 ili cak i manje
legenda reala wrote:Samo ti bacaj pare bezveze
Trebal ti dojava kaki
haj daj nešto za sutra...možda bi moglo biti kakve siće od ovog pikada, pa da uduplam
Šta se smiješ.
Sutra ti imam dva para gosti se čupaju da opstanu u ligi, a domaćini osigurali opstanak
Freiburg-Koln 2
Sunderland -Bolton 2 sigurnije X2
Ne znam koje su kvote, sigurno su dobre
Phoenix Hagen - Giessen cekao za 56km, igrao zbroj poena prvo poluvrijeme 80 i vise
prva cetvrtina 50 poena i kontam prodje fino, kad vidi cuda druga cetvrtina samo 28 poena
a jbem te sreco
jasko_ba wrote:Phoenix Hagen - Giessen cekao za 56km, igrao zbroj poena prvo poluvrijeme 80 i vise
prva cetvrtina 50 poena i kontam prodje fino, kad vidi cuda druga cetvrtina samo 28 poena
a jbem te sreco
I mene zahebase shvabe za fine pare, cekao Oldenburg- Ludwisburg over 162,5 i treba mi u zadnjoj cetvrtini 36 poena, i onaj nas levat Jazvin fuli shut Ko ce kome ko svoj svome i ostane 161
Sampdoria-Bari 1 1,60
Ovdje se radi o tome da su klubovi i navijaci veliki "prijatelji", imaju odlicnu saradnju i navijaci jedni druge zovu "TWIN-FANS" blizanci.
Sampdoriji treba pobjeda, motiviraniji su i bolji protivnik, dok je Bari u sredini tabele gdje ne moze nista zancajno promijeniti, jos iamju i neke skandale oko namjestanja, jednostavno se ceka kraj sezone sto je prije moguce.
Sampdoriji se vraca vazan igrac srdine terena Pozzi.
Ovdje ce vjerovatno sutra kvota pasti na 1,45 ili cak i manje
juce me i bayern i leeds spasili u zadnjim sekundama
bajerna igrao hendikep a leeds pm3
2 listica prosao
a na trecem me oborio samo lugano da ce dobiti 2 razlike
jucer sam skinuo sve ove zicere tipa inter, kopenhagen, fener itd, kvota 19,60, cime sam uspio pokriti troskove ovog vikenda.
Al gledam onda te iste parove u hrvatskim kladionicama i vidim da je svaki koeficijent veci u prosjeku za 0,10, sto znaci da bih u Hrvatskoj dobio duplo vise. Mi smo bas zakinuti na ovim tzv. zicerima.
sadmire wrote:jucer sam skinuo sve ove zicere tipa inter, kopenhagen, fener itd, kvota 19,60, cime sam uspio pokriti troskove ovog vikenda.
Al gledam onda te iste parove u hrvatskim kladionicama i vidim da je svaki koeficijent veci u prosjeku za 0,10, sto znaci da bih u Hrvatskoj dobio duplo vise. Mi smo bas zakinuti na ovim tzv. zicerima.