Ali bi svakako trebali biti prilagodjeni standardu nasem.
Eto, ako je neko bio u Mepasu ili u BL-u nek se javi sa utiscima o cijenama.
Moderator: anex
Ne budel....charrrmed wrote:Evo ekskluzivno, otvaranje ALDOshoes-a je 06.09.
Tako meni rece buduca radnica ALDEladyblue18 wrote:Ne budel....charrrmed wrote:Evo ekskluzivno, otvaranje ALDOshoes-a je 06.09.![]()
kao sto je vec receno cijene su povisoke za nas standard..ja sam maksuz u Mepas i isla zbog Alda, Zare, Bershe & co.. ali kad nisu snizenja onda nista.. ja sam ovakve crne na snizenju platila 35 KM..a inace su bile 120 KMladyblue18 wrote:Ma ja sam gledala zensku obucu i cijene su manje-vise ok pa zato napisah.![]()
Ali bi svakako trebali biti prilagodjeni standardu nasem.
Eto, ako je neko bio u Mepasu ili u BL-u nek se javi sa utiscima o cijenama.
Ja pitala u Moni, kažu sredinom septembra najranije.rinna0304 wrote:Jel ko vidio gdje kozne jaknice il je jos rano za njih ?
na ebayDuctus Holedocus wrote:gdje da nadjem povoljno dzidji midje..srebreni nakit ili bizuteriju..?Da je jeftinije nego sto se krece inace(ako je moguce)
rinna0304 wrote:Jel ko vidio gdje kozne jaknice il je jos rano za njih ?
imas u interexu na spratu (tamo kod hitne, merkatora odnosno koreje)SarajevoBH wrote:Gdje u Sarajevu ima Oviesse radnja,a da nije u BBI?
Ambrozija wrote:Iceman, jesu li dugih ili kratkih rukava?
Sorel wrote:Slobodno reci za koliko bi paraIndustrialyzer wrote:Izgleda da sam ja jedini muskarac koji ponekad nesto napise u ovoj temiGdje ima dobar izbor jakni za jeseni
Uzmi si mantil kakav ako furaš šminku... imaš u Springfieldu dobrih jaknica
charrrmed wrote:Tako meni rece buduca radnica ALDEladyblue18 wrote:Ne budel....charrrmed wrote:Evo ekskluzivno, otvaranje ALDOshoes-a je 06.09.![]()
, ako je ona meni slagala, lazem i ja vama