Da i ja dodam NAJUSPJEŠNIJI U NJEMAČKOJ,4 titule LP a vi kako te??ja71 wrote:da i ja dodam da je Bayern najomrazeniji klub u Njemackojledeni_caj wrote:Bas ste svega nadrobili....
FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#3476 Re: FC Bayern Munchen
- simonese
#3477 Re: FC Bayern Munchen
necu nista dodavat,sve je receno 
- MOSALJOZE
#3478 Re: FC Bayern Munchen
Heynckes ipak nastavlja trenersku karijeru?
Aktuelni trener Bayernovih nogometaša Jupp Heynckes mogao bi i po završetku sezone nastaviti svoju karijeru, suprotno onome što su nagovijestili iz bavarskog velikana.
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Naime, iz Bayerna su nedavno potvrdili kako će 67-godišnjeg Heynckesa na ljeto na klupi naslijediti Pep Guardiola, dok će njemački trener otići u penziju Prema Heynckesovim riječima, drugi dio informacije i nije posve tačan.
"Svi koji me poznaju, znaju da sam uvijek bio jako ambiciozan i da sam obavljao svoj posao sa strašću i užitkom. Tako će se nastaviti i do juna", rekao je Heynckes.
Na upit o kraju karijere kaže:
"Želim objaviti takvu odluku sam, i dalje pred sobom imam pola godine rada i ne volim reći da je nešto konačno."
Heynckes je klupu Bayerna po drugi put (prvi je put vodio klub od 1987. do 1991.) preuzeo 2009. godine naslijedivši nakratko Jürgena Klinsmanna. Tada se već govorilo kako će to biti posljednji njegov posao, nakon čega je preuzeo Bayer, pa opet po treći put Bayern od juli 2011. godine.
Aktuelni trener Bayernovih nogometaša Jupp Heynckes mogao bi i po završetku sezone nastaviti svoju karijeru, suprotno onome što su nagovijestili iz bavarskog velikana.
Jupp Heynckes (Foto: AFP)
Naime, iz Bayerna su nedavno potvrdili kako će 67-godišnjeg Heynckesa na ljeto na klupi naslijediti Pep Guardiola, dok će njemački trener otići u penziju Prema Heynckesovim riječima, drugi dio informacije i nije posve tačan.
"Svi koji me poznaju, znaju da sam uvijek bio jako ambiciozan i da sam obavljao svoj posao sa strašću i užitkom. Tako će se nastaviti i do juna", rekao je Heynckes.
Na upit o kraju karijere kaže:
"Želim objaviti takvu odluku sam, i dalje pred sobom imam pola godine rada i ne volim reći da je nešto konačno."
Heynckes je klupu Bayerna po drugi put (prvi je put vodio klub od 1987. do 1991.) preuzeo 2009. godine naslijedivši nakratko Jürgena Klinsmanna. Tada se već govorilo kako će to biti posljednji njegov posao, nakon čega je preuzeo Bayer, pa opet po treći put Bayern od juli 2011. godine.
- Ironman1921
#3480 Re: FC Bayern Munchen
http://goalstage.net/2013/01/18/pep-gua ... h-signing/
Pep hoce da napravi Spanjolsku u sred Bayerna.
- MOSALJOZE
#3481 Re: FC Bayern Munchen
to isto kad bi kupovao ozila .nema šanseIronman1921 wrote:http://goalstage.net/2013/01/18/pep-gua ... h-signing/
- Logovan
#3482 Re: FC Bayern Munchen
Jašta će ga dovesti. Chelsea ga neće dati nema šanse.Ironman1921 wrote:http://goalstage.net/2013/01/18/pep-gua ... h-signing/
-
missko
#3483 Re: FC Bayern Munchen
Pep je prvi spanski trener u BL i bas me zanima kako ce to izgledati internacionalno. Uglavnom mislim da on nije dugorocno rjesenje, ne daju svabe da im se desi nesto kao Liverpulu da ostave jednog vizionara vise od 3 godine na klupi pa im promjeni svu filozofiju i padnu u dubiozu, imaju oni Löwa kao alternativu kad Pep nakon najvise 2 sezone razguli s klupe.
-
Nota
#3484 Re: FC Bayern Munchen
Interesantan interviju danas sa Schollom kaze da bayern nije kupio samo Pepa kao trenera nego i dosta znanja iz Massie.Interesantno ce ovo svakako da bude.Hoce li pokusat slican stil kao u Barceloni ili nesto drugo.
Ako je tacno ovo za Mattu onda se moze predpostaviti u kojem smijeru ce ici
Samo me zanima onda kako ce izgledati napad.Mandzukic,Gomez,Muller niti jedan nije bas ono sto Pepu treba
Ako je tacno ovo za Mattu onda se moze predpostaviti u kojem smijeru ce ici
Samo me zanima onda kako ce izgledati napad.Mandzukic,Gomez,Muller niti jedan nije bas ono sto Pepu treba
- BHF_Manijak
#3485 Re: FC Bayern Munchen
Odavno se ovo znalo. Pep jos od novembra ide na kurs njemackog! 
-
missko
#3486 Re: FC Bayern Munchen
Znas kad ce.ga nauciti?BHF_Manijak wrote:Odavno se ovo znalo. Pep jos od novembra ide na kurs njemackog!
Kad i Ribery
- MOSALJOZE
#3487 Re: FC Bayern Munchen
missko wrote:Znas kad ce.ga nauciti?BHF_Manijak wrote:Odavno se ovo znalo. Pep jos od novembra ide na kurs njemackog!
Kad i Ribery
- simonese
#3488 Re: FC Bayern Munchen
Fuerth je gori od Rudara
- simonese
#3490 Re: FC Bayern Munchen
samo 1 ali Fuerth se samo branimissko wrote:Koliko su ih nagurali?
- ledeni_caj
#3491 Re: FC Bayern Munchen
Sto su Gomez i Robben na klupi? Sramota sta Mandzo fuli. 
- simonese
#3492 Re: FC Bayern Munchen
jarane,klupa je da se useresledeni_caj wrote:Sto su Gomez i Robben na klupi? Sramota sta Mandzo fuli.
- Partijaner
#3493 Re: FC Bayern Munchen
Solidna pobjeda od 2:0, zna se da je tesko igrat protiv ekipa koja se brane i naravno mora se istec da opet nismo primili gol. 
- simonese
#3494 Re: FC Bayern Munchen
Guardiola vec od augusta prati svaku tekmu Bayerna i pravi analize
o svakom igracu ima vec svoje misljenje
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
o svakom igracu ima vec svoje misljenje
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
- MOSALJOZE
#3495 Re: FC Bayern Munchen
Danas "dobra" igra koliko je to mogla biti protiv bunkera.Ribery odličan,Muller se vidio nije,Robben nešto počeo dodavat
.Sve u svemu lagano lagano ......
- PILJA
#3496 Re: FC Bayern Munchen
dolaskom pepa u bayern doci ce i nova era nogometasa, tipa suareza kojem je i agent pepov rodeni brat..veoma je moguce da dovede fabregasa.pa cak i pikea..
- MOSALJOZE
#3497 Re: FC Bayern Munchen
nece dovoditi igrace iz proslog kluba to je rekaoPILJA wrote:dolaskom pepa u bayern doci ce i nova era nogometasa, tipa suareza kojem je i agent pepov rodeni brat..veoma je moguce da dovede fabregasa.pa cak i pikea..
-
groove
#3498 Re: FC Bayern Munchen
sigurno nece piquea, pa bundesliga je puna odlicnih odbrambenih igraca.PILJA wrote:dolaskom pepa u bayern doci ce i nova era nogometasa, tipa suareza kojem je i agent pepov rodeni brat..veoma je moguce da dovede fabregasa.pa cak i pikea..
-
zlajapravaraja
#3499 Re: FC Bayern Munchen
Imam predosjecaj da ce ovo uskoro zavrsiti kao sa Klinsmannom, ili pak Trapatonijem - kao jedan VELIKI nesporazum
Nije Pep licnost za Bayerna, sta vam je
'em su vecina igraca Njemci, sto ce tako da i ostane, 'em su "egzoticni" treneri sa slabim poznavanjem njemackog jezika istorijski uvijek jako brzo nagrabusili u Bundesligi
Bayernu treba iskusniji, ako vec ne stariji, njemacki trener. Ali navalili ljudi, 'oce "svjetskog" trenera i tiki-taku i kapak
Dodju mi s ovim potezom ko Giovanni Ribisi u filmu "Ted" kad pokusava da otkupi onog medvjedica
A pritom kao da zaboravljaju da je Pep trenirao samo jedan klub u karijeri - svoj maticni, iz kojeg se nikad nije makeo - s kamarom najboljih igraca svijeta na raspolaganju
Volio bih radi njega, ne Bayerna
, da uspije - al' dabogda
Ja mislim da im je najbolje bilo da pokusaju ukrasti Finka Hamburgu, ili pak Tuchela Mainzu - koste es was es wolle, + Mehmet Scholl i..., pazi sad: Lothar Mateus
kao pomocni treneri
Jedino da Pep dovede Messija, Iniestu, Xavija, Fabregasa, Puyola i Piquea - eh onda...
Nije Pep licnost za Bayerna, sta vam je
Bayernu treba iskusniji, ako vec ne stariji, njemacki trener. Ali navalili ljudi, 'oce "svjetskog" trenera i tiki-taku i kapak
A pritom kao da zaboravljaju da je Pep trenirao samo jedan klub u karijeri - svoj maticni, iz kojeg se nikad nije makeo - s kamarom najboljih igraca svijeta na raspolaganju
Volio bih radi njega, ne Bayerna
Ja mislim da im je najbolje bilo da pokusaju ukrasti Finka Hamburgu, ili pak Tuchela Mainzu - koste es was es wolle, + Mehmet Scholl i..., pazi sad: Lothar Mateus
Jedino da Pep dovede Messija, Iniestu, Xavija, Fabregasa, Puyola i Piquea - eh onda...
- mukyze
#3500 Re: FC Bayern Munchen
Ma i meni je kritican Pep... Lik se proslavio s Barsom, al brate mili eno Vilanova, msm da se ne lazemo dijete u trenerskom smislu, sta radi s ekipom... Marketinski je sve to ok i za pohvalu ali eto ostaje da se vidi kolko i dokle' ce moc dogurat.