Arsenal F.C.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#3476 Re: Arsenal F.C.
Arsenal treci,jedva 
-
Bordolini
#3477 Re: Arsenal F.C.
Da nije bilo onog golmana sto dijeli hedije (danas 2)
bilo bi gutavo. Hvala mu u moje ime.
Trece mjesto, CL. Daj Boze da se neki ozbiljniji iskorak napravi slijedece sezone, dosadila mi ova susha.
Trece mjesto, CL. Daj Boze da se neki ozbiljniji iskorak napravi slijedece sezone, dosadila mi ova susha.
- ultima_palabra
#3478 Re: Arsenal F.C.
Ipak na kraju treće mjesto, neće morati strepiti gledajući finale LP
Također ostaje Wengerova statistika da je svake godine završio ispred Spursa
Dosta je sretno završilo na kraju, uzevši u obzir da su imali čak tri krizna razdoblja, početak sezone, januar i sad na kraju. Moraju dosta ojačati tim, sa par pojačanja a i par igrača koji bi se trebali vratiti, ako žele konkurisati za trofeje.
Dosta je sretno završilo na kraju, uzevši u obzir da su imali čak tri krizna razdoblja, početak sezone, januar i sad na kraju. Moraju dosta ojačati tim, sa par pojačanja a i par igrača koji bi se trebali vratiti, ako žele konkurisati za trofeje.
- Arteta
#3479 Re: Arsenal F.C.
Hbg.mora neko asistirati,nema ArteteBordolini wrote:Da nije bilo onog golmana sto dijeli hedije (danas 2)bilo bi gutavo. Hvala mu u moje ime.
![]()
-
Bordolini
#3481 Re: Arsenal F.C.
Chuckie wrote:
hehe super ali oni su redovne musterije, hajmo malo prcati ove sa sjevera, konkretno iz Manchestera.
- East_side
#3482 Re: Arsenal F.C.
Post o Džeki s teme Man.City
Btw. Arsenal jednostavno mora angažovati staff iz klinike Švarcvald ili ne znam ti ni ja odakle...
ovo što se SVAKE sezone dešava s povredama je nevjerovatno...
'Malo' sam bojažljiv po pitanju ostanka RVP-a ali eto...East_side wrote:Iskreno, zbog njega sam jedino i pratio ovaj kvazi-klub...
Da nekim slučajem ostane, to nikako, nikako... ali NIKAKO ne bih volio!
Za mene bi bio idealan sljedeći scenarij: Džeko potpiše za Arsenal, zaigra u prvoj postavi u tandemu sa RVP, zapapri (između ostalih) hat-trick upravo protiv City-a i to na Etihadu, te na kraju donese titulu na Emirates i postane prvi strijelac EPL sa 33 gola![]()
![]()
Btw. Arsenal jednostavno mora angažovati staff iz klinike Švarcvald ili ne znam ti ni ja odakle...
-
todd_smith
#3483 Re: Arsenal F.C.
Jedini klub koji slavi 3 mjesto, vise od titule 
- alijagoro
#3484 Re: Arsenal F.C.
Steta ne ispuni ti se zeljatodd_smith wrote:Jedini klub koji slavi 3 mjesto, vise od titule
- BHF_Manijak
#3485 Re: Arsenal F.C.
E jesu nasli s Tottenhamom se poredit, ne mogu da vjerujem kakvi likovi!
(mislim na ove prave Londonce koji kroje ovakve wallpapere, ne na nase forumase!)
- alijagoro
#3486 Re: Arsenal F.C.
Zezancija obicna,jebes Tottenham kao da su neki klubBHF_Manijak wrote:E jesu nasli s Tottenhamom se poredit, ne mogu da vjerujem kakvi likovi!(mislim na ove prave Londonce koji kroje ovakve wallpapere, ne na nase forumase!)
- ultima_palabra
#3487 Re: Arsenal F.C.
Jbg, svima je u krvi da se prvo porede sa najbližim komšijom
Ako Chelsea osvoji LP, Arsenal će morati u pretkolo?
- alijagoro
#3488 Re: Arsenal F.C.
Mislim da idu direktno,ja citao na nekom forumu(navodno sa BBC-ija)sad koliko je tacno ne znam.ultima_palabra wrote:Jbg, svima je u krvi da se prvo porede sa najbližim komšijom![]()
-
Johnny_x
#3489 Re: Arsenal F.C.
Pa to ti je najvece rivalstvo u Londonu koje traje vise od 100 godina, slicno rivalstvu izmedju Zelje i SarajevaBHF_Manijak wrote:E jesu nasli s Tottenhamom se poredit, ne mogu da vjerujem kakvi likovi!(mislim na ove prave Londonce koji kroje ovakve wallpapere, ne na nase forumase!)
-
Chuckie
#3490 Arsenal F.C.
Arsenal ide direktno, kokoske ispadaju iz LP.ultima_palabra wrote:Jbg, svima je u krvi da se prvo porede sa najbližim komšijom![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Chuckie
#3491 Arsenal F.C.
Ocigledno nisi upoznat sa sjeverno londonskim rivalstvom.BHF_Manijak wrote:E jesu nasli s Tottenhamom se poredit, ne mogu da vjerujem kakvi likovi!(mislim na ove prave Londonce koji kroje ovakve wallpapere, ne na nase forumase!)
- ultima_palabra
#3492 Re: Arsenal F.C.
Znam da oni ispadaju, ali ne mogu sve četiri engleske ekipe direktno ući? Ili moguChuckie wrote:Arsenal ide direktno, kokoske ispadaju iz LP.ultima_palabra wrote:Jbg, svima je u krvi da se prvo porede sa najbližim komšijom![]()
- BHF_Manijak
#3493 Re: Arsenal F.C.
Hajd dobro...Znam ja za to rivalstvo i sve je to ok, ali moj mentalni sklop to ne moze da shvati! Jer realno kad moj Zeljo ne osvoji neki trofej, onda me boli qrac koje je na tabeli Sarajevo(mislim boli me i ovako al' eto). Posebno mi je ovo sega jer i Arsenal nije nista osvojio ima 7 godina, ali ako im je sva satisfakcija to sto su ispred Tottenhama, onda ok!
Ne znam kazem vam, mozda ja to ne mogu pojmiti, no zamisljam sebe i moj klub da nista ne osvaja sedam godine, da sezonu u zadnji momenat spase Ligom prvaka i onda se jos kofrce zato sto su ispred komsija, mislim meni malo nidje veze al' eto.
Ne znam kazem vam, mozda ja to ne mogu pojmiti, no zamisljam sebe i moj klub da nista ne osvaja sedam godine, da sezonu u zadnji momenat spase Ligom prvaka i onda se jos kofrce zato sto su ispred komsija, mislim meni malo nidje veze al' eto.
- alijagoro
#3494 Re: Arsenal F.C.
Ne znam sta ti nije jasno,jebo ga tiBHF_Manijak wrote:Hajd dobro...Znam ja za to rivalstvo i sve je to ok, ali moj mentalni sklop to ne moze da shvati! Jer realno kad moj Zeljo ne osvoji neki trofej, onda me boli qrac koje je na tabeli Sarajevo(mislim boli me i ovako al' eto). Posebno mi je ovo sega jer i Arsenal nije nista osvojio ima 7 godina, ali ako im je sva satisfakcija to sto su ispred Tottenhama, onda ok!
- Jack Be Nimble
#3495 Re: Arsenal F.C.
Ne ulaze 4, nego 3.ultima_palabra wrote:Znam da oni ispadaju, ali ne mogu sve četiri engleske ekipe direktno ući? Ili moguChuckie wrote:Arsenal ide direktno, kokoske ispadaju iz LP.ultima_palabra wrote:Jbg, svima je u krvi da se prvo porede sa najbližim komšijom![]()
- ultima_palabra
#3496 Re: Arsenal F.C.
Pa dobro, osim toga moći će gledati finale LP bez strahovanjaBHF_Manijak wrote:Hajd dobro...Znam ja za to rivalstvo i sve je to ok, ali moj mentalni sklop to ne moze da shvati! Jer realno kad moj Zeljo ne osvoji neki trofej, onda me boli qrac koje je na tabeli Sarajevo(mislim boli me i ovako al' eto). Posebno mi je ovo sega jer i Arsenal nije nista osvojio ima 7 godina, ali ako im je sva satisfakcija to sto su ispred Tottenhama, onda ok!
Tek sad vidim da je Pat Rice, Wengerov asistent koji nosi šorc i na minusu, napustio klub.
Evo gledam na Wikipediji, Arsenal će u grupnu fazu bez obzira na rezultat finala.
-
Chuckie
#3497 Arsenal F.C.
? Otkud ti to.ultima_palabra wrote:Tek sad vidim da je Pat Rice, Wengerov asistent koji nosi šorc i na minusu, napustio klub.
Jucer je bio na utakmici.
Last edited by Chuckie on 14/05/2012 10:45, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#3499 Re: Arsenal F.C.
To mu je valjda zadnja utakmica... dogodine njegovo mjesto zauzima Steve Bould, član legendarne odbrane iz 90-tih.Chuckie wrote:?Chuckie wrote:sad vidim da je Pat Rice, Wengerov asistent koji nosi šorc i na minusu, napustio klub.
Jucer je bio na utakmici.
- makkaj
#3500 Re: Arsenal F.C.
''procurio'' gostujući dres za narednu sezonu! Šminka ili too metro? 
http://www.footballshirtculture.com/12/ ... eaked.html
http://www.footballshirtculture.com/12/ ... eaked.html