razocarenje velikoRadar71 wrote:toliko o iPhone 5
mada su mogli i display da usavrse i povecaju
Moderator: Benq
razocarenje velikoRadar71 wrote:toliko o iPhone 5
i sa onim zastitama hahaRadar71 wrote:sta sad s onoliko kineskih petica![]()
![]()

Nista posebno, al ipak apple ljudi ce da lude za njimEborg wrote:Izuzetno tanko.

i kod mene
digital wrote:a sta je sa Siri
Code: Select all
Tokom predstavljanja svog novog proizvoda u Appleu su posebno naglasili novu aplikaciju koju su nazvali Siri. Naime, radi se glasovnom prepoznavanju. Ako vam je postalo mrsko tipkati poruke, evo riješenja za vas. Jednostavno svom novom iPhoneu izdiktirajte sadržaj SMS-a, a on će vam također i pročitati odgovor koji dobijete. Revolucionaran jeste, ali ne funkcioniše na našem jeziku, što ne znači da nekada neće. Revolucionarni softver za glasovno prepoznavanje na početku će biti samo na engleskom, francuskom i njemačkom jeziku. I golf trica je bio vrh dok nije izašla četvorka.AMD wrote:Meni je iPhone 4 mjera. Znači, ja ne želim ni veći ni manji. Jednostavno popravili su kameru, i ako sam dobro vidio uveli 1080p, ubrzali procesor i to je to. To je ono što je većina iPhone 4 korisnika i željela. Meni je izgled četvorke vrh, i ponavljam, ne želim da drugačije izgleda
Izgled četvorke je daleko ružniji od trice i trice gs.AMD wrote:Meni je iPhone 4 mjera. Znači, ja ne želim ni veći ni manji. Jednostavno popravili su kameru, i ako sam dobro vidio uveli 1080p, ubrzali procesor i to je to. To je ono što je većina iPhone 4 korisnika i željela. Meni je izgled četvorke vrh, i ponavljam, ne želim da drugačije izgleda
Chuckie wrote:Izgled četvorke je daleko ružniji od trice i trice gs.AMD wrote:Meni je iPhone 4 mjera. Znači, ja ne želim ni veći ni manji. Jednostavno popravili su kameru, i ako sam dobro vidio uveli 1080p, ubrzali procesor i to je to. To je ono što je većina iPhone 4 korisnika i željela. Meni je izgled četvorke vrh, i ponavljam, ne želim da drugačije izgleda
Haettenschweiler wrote:I golf trica je bio vrh dok nije izašla četvorka.AMD wrote:Meni je iPhone 4 mjera. Znači, ja ne želim ni veći ni manji. Jednostavno popravili su kameru, i ako sam dobro vidio uveli 1080p, ubrzali procesor i to je to. To je ono što je većina iPhone 4 korisnika i željela. Meni je izgled četvorke vrh, i ponavljam, ne želim da drugačije izgleda
Šta tu nije jasno. Iphone 3 i 3GS imaju futirističan zaobljeni dizajn kojeg većina ljudi koji su imali obaAMD wrote:Chuckie wrote:Izgled četvorke je daleko ružniji od trice i trice gs.AMD wrote:Meni je iPhone 4 mjera. Znači, ja ne želim ni veći ni manji. Jednostavno popravili su kameru, i ako sam dobro vidio uveli 1080p, ubrzali procesor i to je to. To je ono što je većina iPhone 4 korisnika i željela. Meni je izgled četvorke vrh, i ponavljam, ne želim da drugačije izgleda
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()