"Majstori" parkiranja

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
sayw0t

#3476 Re: "Majstori" parkiranja

Post by sayw0t »

frank.balboa9 wrote:Image
Je l' ovog golfa vozi neka treba ? :mrgreen:
frankwhite

#3477 Re: "Majstori" parkiranja

Post by frankwhite »

sayw0t wrote:
znam na koju trebu u bijelom gti-u mislis, nije ovo njen, njen je golf 6 gti
vanda

#3478 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vanda »

frankwhite wrote:
sayw0t wrote:
znam na koju trebu u bijelom gti-u mislis, nije ovo njen, njen je golf 6 gti
Plava treba. A auto joj je od muza/momka. Zaheban frajer..
AmADin_gospo

#3479 Re: "Majstori" parkiranja

Post by AmADin_gospo »

vazda sam ja govorio,

posjedovanje automobila je pravo, a ne obaveza!

a nije ni žvaka za seljaka
krompir i riza

#3480 Re: "Majstori" parkiranja

Post by krompir i riza »

Don Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje

Image

Image

Image

na zadnjoj slici se kroz prolaz zgrade vidi dio parkinga koji ima 8000m2 i koji je skoro pa prazan, sva tri auta su parkirana u istoj ulici a ima jos kokosara samo ih nisam htio slikati ovi stocari su najzanimljiviji :mrgreen:
'vako isto se neki dan dva majmuna parkirala na mejtašu, ostavili bukvalno po 10 cm za prolaz pješaka. :x Naiđe neka žena sa malim djetetom i povećom torbom i nema šanse da prođe i fino žena malog pope na auto ,on preko haube pa na krov ,gepek i hop na zemlju. Došlo mi da je častim majke mi. Malo mi je falilo da se i sam popnem pa pređem preko auta.
photo

#3481 Re: "Majstori" parkiranja

Post by photo »

krompir i riza wrote:
'vako isto se neki dan dva majmuna parkirala na mejtašu, ostavili bukvalno po 10 cm za prolaz pješaka. :x Naiđe neka žena sa malim djetetom i povećom torbom i nema šanse da prođe i fino žena malog pope na auto ,on preko haube pa na krov ,gepek i hop na zemlju. Došlo mi da je častim majke mi. Malo mi je falilo da se i sam popnem pa pređem preko auta.
svaka cast i zeni i djetetu.

a ovakvih primjera ima na dobrinji (vjerujem da ih ima svuda ali mi je dobrinja bliza) da bi murija i eko policija mogla svaki dan napisati bar 60 kazni - pogotovo onima koji se parkiraju na ulaze u haustor - ne daj boze da hitna mora nekoga na kolicima izvesti iz haustora ili da vatrogasci moraju unijeti opremu unutra (mada se tada sve radi preko ili kroz auto (razbijes prozore pa crijevo kroz auto)) ili da inavlid treba da izadje van ili da dijete istrci iz haustora i odmah glavom spuca u haubu.
Don Zivconi

#3482 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

photo wrote:
krompir i riza wrote:
svaka cast i zeni i djetetu.

a ovakvih primjera ima na dobrinji (vjerujem da ih ima svuda ali mi je dobrinja bliza) da bi murija i eko policija mogla svaki dan napisati bar 60 kazni - pogotovo onima koji se parkiraju na ulaze u haustor - ne daj boze da hitna mora nekoga na kolicima izvesti iz haustora ili da vatrogasci moraju unijeti opremu unutra (mada se tada sve radi preko ili kroz auto (razbijes prozore pa crijevo kroz auto)) ili da inavlid treba da izadje van ili da dijete istrci iz haustora i odmah glavom spuca u haubu.
ova glavom spuca mi je najjaca sto se ismija :lol: :lol:
Rauber

#3483 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Rauber »

Ojhaaaa
Image
Uploaded with ImageShack.us

:x
glockov kolac

#3484 Re: "Majstori" parkiranja

Post by glockov kolac »

A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
O'zone
Globalni moderator

#3485 Re: "Majstori" parkiranja

Post by O'zone »

glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
Ne.
HaHaHa2

#3486 Re: "Majstori" parkiranja

Post by HaHaHa2 »

glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
Ne moze i da hoce policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirace"
Obuca9

#3487 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Obuca9 »

Kako će iskoristiti? Pa danas svako ko bar malo zna raditi u photoshopu, može napraviti montažu čijeg god auta hoće na livadi, na pješačkom, ma gdje god hoćeš. Zamisli na šta bi to ličilo da policija kažnjava na osnovu slika sa foruma?
fidoremilienko

#3488 Re: "Majstori" parkiranja

Post by fidoremilienko »

hz__semir wrote:
Kako će iskoristiti? Pa danas svako ko bar malo zna raditi u photoshopu, može napraviti montažu čijeg god auta hoće na livadi, na pješačkom, ma gdje god hoćeš. Zamisli na šta bi to ličilo da policija kažnjava na osnovu slika sa foruma?
Istina. Ali samo profesionalac zna to urediti da se ne primjećuje da je namješteno. A nema ih puno :)

A inače se slažem oko slika. Mada ove slike mogu poslužiti kao trag policiji, gdje da love ove koji se nepropisno parkiraju! :)
Ady88

#3489 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Ady88 »

Image
Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlere :mrgreen: ) gotovo SVAKU vece ga vidim kako parkira gdje je ovaj covjek na slici, znaci ude s ulice i ondje ga ostavi. Valjda nema niko da ga kazni posto ostavlja poslije 18sati :)
Control panel

#3490 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Control panel »

Ady88 wrote:

Image
Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlere :mrgreen: ) gotovo SVAKU vece ga vidim kako parkira gdje je ovaj covjek na slici, znaci ude s ulice i ondje ga ostavi. Valjda nema niko da ga kazni posto ostavlja poslije 18sati :)
ja bih mu doveo jednog crnju da ga ''kazni'' :lol:
Don Zivconi

#3491 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Don Zivconi »

Control panel wrote:
Ady88 wrote:

Image
ja bih mu doveo jednog crnju da ga ''kazni'' :lol:
Da ga malo ogrebe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vjesticanametli

#3492 Re: "Majstori" parkiranja

Post by vjesticanametli »

Ady88 wrote:

Image

ta konjina parkira preko puta a na autu mu pise so faking kjut :lol: :lol: :lol: :lol: malo zagrebite i eto ga :D ja sam skoro loli odvalila registraciju jer je prislonio guz svog auta na moje auto i okacila mu sliku i poruku :mrgreen:

na mojmilu 2 dana vec cisto ............zaredali malo :lol:
poznanik

#3493 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Svaki dan ispred bifea "Jagoda" na M. Dvoru, mogu se na trotoaru vidjeti parkirana vozila. Neshvatljivo je ignorisanje policije, posebno PU Centar, pa i saobraćajne, jer je lokacija u jednoj od najfrekventnijih gradskih ulica. Možda i ne smiju pisati kazne, obzirom da su vlasnici tih vozila redovni gosti "Jagode", slični kao i federalni ministar Kurteš, koji u separeu ima "svoj stol" :oops:

Image
muz66

#3494 Re: "Majstori" parkiranja

Post by muz66 »

Vento je gazdin, za Audija ne znam.
goran16v

#3495 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

Na, cini se, najslikanijem parkingu na temu u ul. H. Brkica upravo je neko kljucem ili cime vec obradio sa sve 4 strane aktuelnog Mercedesa S klase koji je 'ladno zagradio 3 auta. Zbog mraka, magle, prisutstva vlasnika i policije koja je radila uvidjaj nije bio trenutak za slikanje.
drndalo

#3496 Re: "Majstori" parkiranja

Post by drndalo »

Koji je to parking ? A ako je zaista tako zagradio auta, ne mogu reci da mi je zao gazde S-klase... Auta mi jeste zao... :roll:
Dr.Mr.Fr.

#3497 Re: "Majstori" parkiranja

Post by Dr.Mr.Fr. »

poznanik wrote:Svaki dan ispred bifea "Jagoda" na M. Dvoru, mogu se na trotoaru vidjeti parkirana vozila. Neshvatljivo je ignorisanje policije, posebno PU Centar, pa i saobraćajne, jer je lokacija u jednoj od najfrekventnijih gradskih ulica. Možda i ne smiju pisati kazne, obzirom da su vlasnici tih vozila redovni gosti "Jagode", slični kao i federalni ministar Kurteš, koji u separeu ima "svoj stol" :oops:

Image

Nema znaka pa mogu šta hoce :roll:
dingosp0

#3498 Re: "Majstori" parkiranja

Post by dingosp0 »

Image

sto je najgore idem iza ove osobe, zajedno ulazimo na parking...
parking PUN... osoba s ovako parkira...
ja stao i gledm mislim "WTFFFF"
izleti neka bula ja sviram, nista ona ... ispari ...
ja ceko ko levat da neko izadje da parkiram....
samo kod nas ovo ima majke mi....
a nikad ne postavljam ove slike...
a da svaki put slikam kada vidim ove majstore...trebala bi mi kartica od 50gb samo za slike
goran16v

#3499 Re: "Majstori" parkiranja

Post by goran16v »

drndalo wrote:Koji je to parking ? A ako je zaista tako zagradio auta, ne mogu reci da mi je zao gazde S-klase... Auta mi jeste zao... :roll:
U ul. Hasana Brkica, preko puta Shoppinga.
poznanik

#3500 Re: "Majstori" parkiranja

Post by poznanik »

Image
Locked