Je l' ovog golfa vozi neka treba ?frank.balboa9 wrote:
"Majstori" parkiranja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
sayw0t
#3476 Re: "Majstori" parkiranja
-
frankwhite
#3477 Re: "Majstori" parkiranja
znam na koju trebu u bijelom gti-u mislis, nije ovo njen, njen je golf 6 gtisayw0t wrote:Je l' ovog golfa vozi neka treba ?frank.balboa9 wrote:
- vanda
#3478 Re: "Majstori" parkiranja
Plava treba. A auto joj je od muza/momka. Zaheban frajer..frankwhite wrote:znam na koju trebu u bijelom gti-u mislis, nije ovo njen, njen je golf 6 gtisayw0t wrote:Je l' ovog golfa vozi neka treba ?frank.balboa9 wrote:
- AmADin_gospo
#3479 Re: "Majstori" parkiranja
vazda sam ja govorio,
posjedovanje automobila je pravo, a ne obaveza!
a nije ni žvaka za seljaka
posjedovanje automobila je pravo, a ne obaveza!
a nije ni žvaka za seljaka
- krompir i riza
#3480 Re: "Majstori" parkiranja
'vako isto se neki dan dva majmuna parkirala na mejtašu, ostavili bukvalno po 10 cm za prolaz pješaka.Don Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje
na zadnjoj slici se kroz prolaz zgrade vidi dio parkinga koji ima 8000m2 i koji je skoro pa prazan, sva tri auta su parkirana u istoj ulici a ima jos kokosara samo ih nisam htio slikati ovi stocari su najzanimljiviji
-
photo
#3481 Re: "Majstori" parkiranja
svaka cast i zeni i djetetu.krompir i riza wrote:
'vako isto se neki dan dva majmuna parkirala na mejtašu, ostavili bukvalno po 10 cm za prolaz pješaka.Naiđe neka žena sa malim djetetom i povećom torbom i nema šanse da prođe i fino žena malog pope na auto ,on preko haube pa na krov ,gepek i hop na zemlju. Došlo mi da je častim majke mi. Malo mi je falilo da se i sam popnem pa pređem preko auta.
a ovakvih primjera ima na dobrinji (vjerujem da ih ima svuda ali mi je dobrinja bliza) da bi murija i eko policija mogla svaki dan napisati bar 60 kazni - pogotovo onima koji se parkiraju na ulaze u haustor - ne daj boze da hitna mora nekoga na kolicima izvesti iz haustora ili da vatrogasci moraju unijeti opremu unutra (mada se tada sve radi preko ili kroz auto (razbijes prozore pa crijevo kroz auto)) ili da inavlid treba da izadje van ili da dijete istrci iz haustora i odmah glavom spuca u haubu.
- Don Zivconi
#3482 Re: "Majstori" parkiranja
ova glavom spuca mi je najjaca sto se ismijaphoto wrote:svaka cast i zeni i djetetu.krompir i riza wrote:
'vako isto se neki dan dva majmuna parkirala na mejtašu, ostavili bukvalno po 10 cm za prolaz pješaka.Naiđe neka žena sa malim djetetom i povećom torbom i nema šanse da prođe i fino žena malog pope na auto ,on preko haube pa na krov ,gepek i hop na zemlju. Došlo mi da je častim majke mi. Malo mi je falilo da se i sam popnem pa pređem preko auta.
a ovakvih primjera ima na dobrinji (vjerujem da ih ima svuda ali mi je dobrinja bliza) da bi murija i eko policija mogla svaki dan napisati bar 60 kazni - pogotovo onima koji se parkiraju na ulaze u haustor - ne daj boze da hitna mora nekoga na kolicima izvesti iz haustora ili da vatrogasci moraju unijeti opremu unutra (mada se tada sve radi preko ili kroz auto (razbijes prozore pa crijevo kroz auto)) ili da inavlid treba da izadje van ili da dijete istrci iz haustora i odmah glavom spuca u haubu.
- Rauber
-
glockov kolac
#3484 Re: "Majstori" parkiranja
A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
- O'zone
- Globalni moderator
#3485 Re: "Majstori" parkiranja
Ne.glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
- HaHaHa2
#3486 Re: "Majstori" parkiranja
Ne moze i da hoce policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirace"glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
- Obuca9
#3487 Re: "Majstori" parkiranja
Kako će iskoristiti? Pa danas svako ko bar malo zna raditi u photoshopu, može napraviti montažu čijeg god auta hoće na livadi, na pješačkom, ma gdje god hoćeš. Zamisli na šta bi to ličilo da policija kažnjava na osnovu slika sa foruma?glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
- fidoremilienko
#3488 Re: "Majstori" parkiranja
Istina. Ali samo profesionalac zna to urediti da se ne primjećuje da je namješteno. A nema ih punohz__semir wrote:Kako će iskoristiti? Pa danas svako ko bar malo zna raditi u photoshopu, može napraviti montažu čijeg god auta hoće na livadi, na pješačkom, ma gdje god hoćeš. Zamisli na šta bi to ličilo da policija kažnjava na osnovu slika sa foruma?glockov kolac wrote:A može li/hoće li policija iskoristiti ove fotografije i kazniti ove "kreativne parkirače?"
A inače se slažem oko slika. Mada ove slike mogu poslužiti kao trag policiji, gdje da love ove koji se nepropisno parkiraju!
- Ady88
#3489 Re: "Majstori" parkiranja
Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlereDon Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje
- Control panel
#3490 Re: "Majstori" parkiranja
ja bih mu doveo jednog crnju da ga ''kazni''Ady88 wrote:Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlereDon Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje
) gotovo SVAKU vece ga vidim kako parkira gdje je ovaj covjek na slici, znaci ude s ulice i ondje ga ostavi. Valjda nema niko da ga kazni posto ostavlja poslije 18sati
- Don Zivconi
#3491 Re: "Majstori" parkiranja
Da ga malo ogrebeControl panel wrote:ja bih mu doveo jednog crnju da ga ''kazni''Ady88 wrote:Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlereDon Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje
) gotovo SVAKU vece ga vidim kako parkira gdje je ovaj covjek na slici, znaci ude s ulice i ondje ga ostavi. Valjda nema niko da ga kazni posto ostavlja poslije 18sati
- vjesticanametli
#3492 Re: "Majstori" parkiranja
Ady88 wrote:Ovdje gdje se ovaj golf parkirao tu stalno mozes naci neko auto na istom mjestu, ali ima jedan levat sa hondom crx hello kitty i auto mu pink boje(da, dobro ste procitali, konjina ima nekih 26-27 godina i ofarbao auto u roze boju i polijepio onu macku hello kity po autu, bitno je tunirati auto i staviti spojlereDon Zivconi wrote:Evo par kokosara sa dobrinje
ta konjina parkira preko puta a na autu mu pise so faking kjut
na mojmilu 2 dana vec cisto ............zaredali malo
- poznanik
#3493 Re: "Majstori" parkiranja
Svaki dan ispred bifea "Jagoda" na M. Dvoru, mogu se na trotoaru vidjeti parkirana vozila. Neshvatljivo je ignorisanje policije, posebno PU Centar, pa i saobraćajne, jer je lokacija u jednoj od najfrekventnijih gradskih ulica. Možda i ne smiju pisati kazne, obzirom da su vlasnici tih vozila redovni gosti "Jagode", slični kao i federalni ministar Kurteš, koji u separeu ima "svoj stol"

- muz66
#3494 Re: "Majstori" parkiranja
Vento je gazdin, za Audija ne znam.
-
goran16v
#3495 Re: "Majstori" parkiranja
Na, cini se, najslikanijem parkingu na temu u ul. H. Brkica upravo je neko kljucem ili cime vec obradio sa sve 4 strane aktuelnog Mercedesa S klase koji je 'ladno zagradio 3 auta. Zbog mraka, magle, prisutstva vlasnika i policije koja je radila uvidjaj nije bio trenutak za slikanje.
- drndalo
#3496 Re: "Majstori" parkiranja
Koji je to parking ? A ako je zaista tako zagradio auta, ne mogu reci da mi je zao gazde S-klase... Auta mi jeste zao... 
- Dr.Mr.Fr.
#3497 Re: "Majstori" parkiranja
poznanik wrote:Svaki dan ispred bifea "Jagoda" na M. Dvoru, mogu se na trotoaru vidjeti parkirana vozila. Neshvatljivo je ignorisanje policije, posebno PU Centar, pa i saobraćajne, jer je lokacija u jednoj od najfrekventnijih gradskih ulica. Možda i ne smiju pisati kazne, obzirom da su vlasnici tih vozila redovni gosti "Jagode", slični kao i federalni ministar Kurteš, koji u separeu ima "svoj stol"![]()
Nema znaka pa mogu šta hoce
- dingosp0
#3498 Re: "Majstori" parkiranja

sto je najgore idem iza ove osobe, zajedno ulazimo na parking...
parking PUN... osoba s ovako parkira...
ja stao i gledm mislim "WTFFFF"
izleti neka bula ja sviram, nista ona ... ispari ...
ja ceko ko levat da neko izadje da parkiram....
samo kod nas ovo ima majke mi....
a nikad ne postavljam ove slike...
a da svaki put slikam kada vidim ove majstore...trebala bi mi kartica od 50gb samo za slike
-
goran16v
#3499 Re: "Majstori" parkiranja
U ul. Hasana Brkica, preko puta Shoppinga.drndalo wrote:Koji je to parking ? A ako je zaista tako zagradio auta, ne mogu reci da mi je zao gazde S-klase... Auta mi jeste zao...
- poznanik