ja sam i dalje odusevljena 19. epizodom 3. sezone (damon i elena ofo ono
i da, ova sezona nije nesto...
Moderator: _BataZiv_0809
vee-jay wrote:
romantika, drama, romantika, drama, jao, juhuu, smiley, tuga, ... nema kraja![]()
priznajem da volim Keira Knightley filmove: Pride & Prejudice & Atonement a ova serija je na slicnu semu...
upravo danas pogledao zadnju - bozicnu - epizodu trece sezone![]()
![]()
![]()
kako sad cekati cetvrtu sezonu, koju su tek poceli snimati
The Vampire Diariesomar little wrote:sta vam je to TVD?
Joker88 wrote:kad ce Sherlock izac, sjecam se da je prosle godine nekad bio u januaru, a na imdb nema korisnih inf.
Sto se tice Sherlocka ljudi su bizivinnie_jones wrote:Nejma ništa novo na ledu je do daljnjeg. Moram priznati krajnje neozbiljno od strane bebecea...
jesam ja obje ...nije lose ... nakon druge epizode kao da nesto fali. pilot je bio dobar ... treba jos epizoda pogledati za informed opinion ...detroit-mercy wrote:Je li ko gledao The Following sa Kevin Bacon-om, isle su dvije epizode sve ukupno ima 14. Nije za odbaciti.
vidim obojica se uhvatili hobita, kao da ce snimit ista bolje od sherlockaJack Be Nimble wrote:
Sto se tice Sherlocka ljudi su bizijedan otisao medju Hobite, drugi se prihvatio Zvjezdanih Staza. Rezija je najavila nove tri epizode ali jos nisu sigurni kada ce svi biti na okupu da snimaju. Ili pokusavaju da krenu sa snimanjem ovog septembra ili se nadaju da ce sve biti spremno za emitovanje u septembru.
irac300 wrote:Sinoć sam napokon počeo s gledanjem druge sezone American Horror Story. Mogu samo rećiDrago mi je što sam sačekao da ispucaju sve epizode, pa sada rahat svako veče po jednu da mezim.
Kad se sjetim prve sezone ,pregledao za 2 danaleet wrote:al' još više usraše TVD zadnjom epizodom
I ja odgledao prvu sezonu i danas krenuo sa drugom... nije uopće loša serija... sviđa mi se ta tematika a i likovi su okBodkin wrote:krenuo sam gledati white collar. ne cini se losa serija

ja sam gledala britanski original (stara je to serija ima 15-20 godina, triologija house of cards, to play the king i zaboravih ime treceg dijela) i odlicna je. politicke mahinacije, saplitanja, podmetanja, sve sta jedan "princ" treba ne bi li se dokopao a onda i odrzao na vlasti. gluma prva liga, normalno za bbc, jel'.dassa wrote:i ovo je pocelo. cijela prva sezona je dostupna. jel gledao ko? kevin spacey, david fincher. ne moze da ne valja![]()