SARAJEVO - CRNA HRONIKA
- travar
#3476 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Mene zanima šta bi sa onom djevojčicom koja je ubodena u glavu ispred RTV doma?
Mislim da je to bilo prije 2-3 dana, a nigdje vijesti nema.
- geeK`
#3477 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Meni reče lik da je to bilo sinoć... :/travar wrote:Mene zanima šta bi sa onom djevojčicom koja je ubodena u glavu ispred RTV doma?
- Cholina_Lokica
#3478 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja nisam za to ni culageeK` wrote:Meni reče lik da je to bilo sinoć... :/travar wrote:Mene zanima šta bi sa onom djevojčicom koja je ubodena u glavu ispred RTV doma?
- travar
#3479 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Možda je pogriješio.geeK` wrote:Meni reče lik da je to bilo sinoć... :/travar wrote:Mene zanima šta bi sa onom djevojčicom koja je ubodena u glavu ispred RTV doma?
Ovo je bilo prije par dana, djevojčica 15 godina, ubodena u glavu ispred RTV doma.
Mada me ne bi čudilo da se i to desilo.
-
felichi
#3480 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
zna li neko o pozaru na kos.brdu sinoc u 2 ujutro ?
-
Jurisnik
#3481 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Kazu gorilo ......felichi wrote:zna li neko o pozaru na kos.brdu sinoc u 2 ujutro ?
- uvjek dobar gost
#3482 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
kažu jopet neko rokanje kod Vijećnice... navodno ima i ranjenih... izvor vijesti radia Stari Grad
- Ma.Le.Na
#3483 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
uvjek dobar gost wrote:kažu jopet neko rokanje kod Vijećnice... navodno ima i ranjenih... izvor vijesti radia Stari Grad
ima li vijest jos negdje??
- uvjek dobar gost
#3484 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Za sada ne... tražio... nisam našao !Ma.Le.Na wrote:uvjek dobar gost wrote:kažu jopet neko rokanje kod Vijećnice... navodno ima i ranjenih... izvor vijesti radia Stari Grad![]()
![]()
ima li vijest jos negdje??
- beautyfool
#3485 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Ako je ono sto se je culo oko 14h u Starom gradu Boga mi fino su se rokaliuvjek dobar gost wrote:kažu jopet neko rokanje kod Vijećnice... navodno ima i ranjenih... izvor vijesti radia Stari Grad
- Cholina_Lokica
#3486 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas je oko 14 sati u Mustajbašićevoj ulici na Baščaršiji došlo do oružanog obračuna u kojem je ranjena jedna mlađa muška osoba poznata pod inicijalima I. A.
- Njega je iz vatrenog oružja upucao zasad nepoznati muškarac koji se nalazi u bijegu, potvrdio je za ** No links ** portal Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.
Ranjeni mladić koji je u obračunu zadobio lakše tjelesne povrede je hospitaliziran. Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja, kao i na hvatanju krivca.
evo sta kazu na depou
- Njega je iz vatrenog oružja upucao zasad nepoznati muškarac koji se nalazi u bijegu, potvrdio je za ** No links ** portal Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.
Ranjeni mladić koji je u obračunu zadobio lakše tjelesne povrede je hospitaliziran. Policija radi na rasvjetljavanju ovog događaja, kao i na hvatanju krivca.
evo sta kazu na depou
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3487 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
treba im kakvo pucalište izgraditi sa buletpruf zidovima pa nek se rokaju
-
Gospoda Ministarka
#3488 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
uvjek dobar gost wrote:kažu jopet neko rokanje kod Vijećnice... navodno ima i ranjenih... izvor vijesti radia Stari Grad
Danas oko 14:20 prolazim pored nekog covjeka u kasnim cetrdesetim i dvojice mladica i pricaju nesto o pucnjavi i govori ovaj covjek sav rastresen :" Bude li on upucan, ja cu otici i zenu mu trudnu upucati"...
- minjonja
#3489 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
joj divljeg zapada kod nas
u vecim gradovima barem to rjesavaju u podrumima, garazama, napustenim halama, kod nas nasred carsije... jbt odes do grada i moras pazit da te slucajno neki biser ne okrzne u obracunu sa drugim kaubojem.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#3490 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
ja sam u tramvaju slušao priču očito razgovor međ onima što su poznavali tog upucanog
ovom valjda na spikerfon uključeno sve se čuje
sjo likova
nemam volje prepričavati ali jednom je ruka toliko u ožiljcima il se pokušo ubiti ili je bio na mučilištu a žena mu isto tako
ajde barem neš pozitivno
izgleda u njih recesija čim se tramvajima vozaju
sjo likova
- terra_incognita
#3491 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Haj ipak u kratkim crtama, prečišćen tekstkomi wrote:ja sam u tramvaju slušao priču očito razgovor međ onima što su poznavali tog upucanog
sjo likovanemam volje prepričavati ali jednom je ruka toliko u ožiljcima il se pokušo ubiti ili je bio na mučilištu a žena mu isto tako
![]()
![]()
![]()
ajde barem neš pozitivno
izgleda u njih recesija čim se tramvajima vozaju
- KPNCTNJAH
#3492 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Sto ne mogu ovih sto zele da budu sto dalje od takvih likova, a zanima ih sve u vezi s istim...
- amrica
#3493 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Almer Inajetović povrijeđen u pucnjavi kod Vijećnice
Almer Inajetović (1984) lakše je povrijeđen u pucnjavi koja se oko 14 sati dogodila u sarajevskoj ulici Mustajpašin mejdan, kod Vijećnice.
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić, napadač koji je pucao na Inajetovića pobjegao je s mjesta događaja i policija još uvijek traga za njim.
"Mi smo o pucnjavi obaviješteni u 14 sati. Još uvijek radimo na rasvjetljavanju događaja, te ne možemo iznositi više detalja", rekao je Nefić.
Povrijeđeni Inajetović dovezen je u bolnicu Koševo u 14.45 sati.
"Zadobio je prostrjelnu ranu drugog prsta desne noge. Nakon ljekarske intervencije pušten je kući", navela je glasnogovornica bolnice Biljana Jandrić.
Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, Inajetović se nalazio u kafani "Uranak" kad je na njega otvorena vatra iz automobila. Napadači su, naravno, odmah pobjegli, a iza njih su ostale čahure.
Istraga je u toku.
Almer Inajetović (1984) lakše je povrijeđen u pucnjavi koja se oko 14 sati dogodila u sarajevskoj ulici Mustajpašin mejdan, kod Vijećnice.
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije Irfan Nefić, napadač koji je pucao na Inajetovića pobjegao je s mjesta događaja i policija još uvijek traga za njim.
"Mi smo o pucnjavi obaviješteni u 14 sati. Još uvijek radimo na rasvjetljavanju događaja, te ne možemo iznositi više detalja", rekao je Nefić.
Povrijeđeni Inajetović dovezen je u bolnicu Koševo u 14.45 sati.
"Zadobio je prostrjelnu ranu drugog prsta desne noge. Nakon ljekarske intervencije pušten je kući", navela je glasnogovornica bolnice Biljana Jandrić.
Prema prvim, nezvaničnim, informacijama, Inajetović se nalazio u kafani "Uranak" kad je na njega otvorena vatra iz automobila. Napadači su, naravno, odmah pobjegli, a iza njih su ostale čahure.
Istraga je u toku.
-
high_volume
#3494 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Jako me zanima što li čahure ne ponesošeamrica wrote:Almer Inajetović povrijeđen u pucnjavi kod Vijećnice
.... Napadači su, naravno, odmah pobjegli, a iza njih su ostale čahure.
Kakav novinar moraš biti da bi napisao ovakvu rečenicu
-
nAN3
- bogoljub
#3497 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Neko je poginuo kod Jevrejskog.
Kažu sudar žestok!
Znal neko nešto više?
Kažu sudar žestok!
Znal neko nešto više?
- beautyfool
#3498 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 18098&id=1bogoljub wrote:Neko je poginuo kod Jevrejskog.
Kažu sudar žestok!
Znal neko nešto više?
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#3499 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Danas sam i ja prošao tim putem, prije neesreće. Da je lik sa Hondom naletio na mene, vjerovatno ne bih večeras bio među živima. Ali svi na forumu bi žalili momka iz Honde, jer je bio "tako super-cool, prava Ćaršijska raja, ocam, ba".beautyfool wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... 18098&id=1bogoljub wrote:Neko je poginuo kod Jevrejskog.
Kažu sudar žestok!
Znal neko nešto više?
- alibaba_i_30_godina
#3500 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA
Nisam odavno bio na ovoj temi i vidim dosta se napisalo ... neki spominju ranjavanje neke djevojke ko RTV-a, drugi nekog momka na Bascarsiji. Pa ljudi zasto o tome nema nigdje nikakve informacije?! Zasto se sve to krije od gradjana?!
Boze sacuvaj ne smijem po svom gradu vise hodati normalno.
Boze sacuvaj ne smijem po svom gradu vise hodati normalno.