Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#3476 Re: Manchester United FC

Post by missko »

neo7

#3477 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

missko wrote:Ar ju sirius????? :)))))))))))))))))
http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sp ... rence.html
:shock: :lol: :lol:
vaučer

#3478 Re: Manchester United FC

Post by vaučer »

Povlačim što sam rekao za uvijek laganu skupinu Lige prvaka Unitedu.
Očito se radi o vrlo, vrlo teškoj grupi, prepunoj zvučnih imena i višestrukih osvajača Svemira i Universa. :-D

Ozbiljno, šta vam je ovoj ekipi?
Jel to dolazi na naplatu nedostatak dobre sredine ili šta?
missko

#3479 Re: Manchester United FC

Post by missko »

vaučer wrote:Povlačim što sam rekao za uvijek laganu skupinu Lige prvaka Unitedu.
Očito se radi o vrlo, vrlo teškoj grupi, prepunoj zvučnih imena i višestrukih osvajača Svemira i Universa. :-D

Ozbiljno, šta vam je ovoj ekipi?
Jel to dolazi na naplatu nedostatak dobre sredine ili šta?
Nista, ekipa se poredi sa svojim ligaskom konkurentima (Celsi i City) :D
skafiskafsnjak

#3480 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

E poslije ovog penala za Newcastle nek neko kaze da sudije za United navijaju ... :x
Teufik

#3481 Re: Manchester United FC

Post by Teufik »

Cestitke Newcastleu i njihovom golmanu.Covjek je bio fenomenalan.
Penal bio il ne bio,ne vrijedi razglabat po mom misljenju.
Dosudjen je i tu se nista ne moze promijeniti.

Sanse koje smo imali smo morali iskoristiti ali jednostavno,kad je trebalo da pogodimo nije islo.
Riddle

#3482 Re: Manchester United FC

Post by Riddle »

Kipim. :x

Arsenal 2005, Portsmouth 2008, Newcastle 2011. Sta god da se uradi, nema fajde. Prva reakcija nakon zavrsetka utakmice je - kako? Na to niko ne moze odgovoriti. Nece pa nece. Usput penal naravno nije postojao, ali o tome dalje necemo, jer United vec godinama dobija slicne usluge. :-) :lol:
art vandeley

#3483 Re: Manchester United FC

Post by art vandeley »

Steta za izgubljene bodove.
Newcastle i Krul su danas imali dosta srece i odlaze kuci sa zasluzenim bodom.
Posljednjih 15-tak min. bilo je samo nabij i izbij (s igracem manje) ispred Krula, United se raspucao i razigrao, ubacio u brzinu vise, ali se do kraja rezultat nije mijenjao.

Penal nepostojeci :x .
Bosanski_kralj

#3484 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

Sutra najavljuju na HRT-u -8, a oni rijetko kad griješe :oops:
Muflon

#3485 Re: Manchester United FC

Post by Muflon »

Bosanski_kralj wrote:Sutra najavljuju na HRT-u -8, a oni rijetko kad griješe :oops:
Možda najavljuju -7? Jel ti sad drago što si ispo paglu :lol:
Baudelaire

#3486 Re: Manchester United FC

Post by Baudelaire »

Muflon wrote:
Bosanski_kralj wrote:Sutra najavljuju na HRT-u -8, a oni rijetko kad griješe :oops:
Strašno se čovjek prosuo. Evo ja ne znam šta da mu kažem, možda da odmah briše account? -7 ili -8, svejedno je, pobjeda City-a ( u koju ja sumnjam i to prilično ), i borba za titulu je riješena već sad.
Muflon

#3487 Re: Manchester United FC

Post by Muflon »

Baudelaire wrote:
Muflon wrote:
Strašno se čovjek prosuo. Evo ja ne znam šta da mu kažem, možda da odmah briše account? -7 ili -8, svejedno je, pobjeda City-a ( u koju ja sumnjam i to prilično ), i borba za titulu je riješena već sad.
Svi levatski timovi za koje vi navijate već godinama u prvom dijelu sezone imaju slične bodovne prednosti pa na kraju ostanu bez ičega. U sezoni ima 38 kola, a ti nakon 13 proglašavaš neki tim prvakom. Al teško je levatu poput tebe to skontat, viša matematika...
Corola

#3488 Re: Manchester United FC

Post by Corola »

Muflon wrote: Svi levatski timovi za koje vi navijate već godinama u prvom dijelu sezone imaju slične bodovne prednosti pa na kraju ostanu bez ičega. U sezoni ima 38 kola, a ti nakon 13 proglašavaš neki tim prvakom. Al teško je levatu poput tebe to skontat, viša matematika...
Za koji ti levatski klub navijas?Cek da pogodim :D
neo7

#3489 Re: Manchester United FC

Post by neo7 »

Baudelaire wrote: Strašno se čovjek prosuo. Evo ja ne znam šta da mu kažem, možda da odmah briše account? -7 ili -8, svejedno je, pobjeda City-a ( u koju ja sumnjam i to prilično ), i borba za titulu je riješena već sad.
Veoma glupo i naivno reci da i jedan tim moze sada osigurati titulu kada su neocekivani rezultati moguci ama bas svako kolo :)
skafiskafsnjak

#3490 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

A razumite ih ljudi .... Ovi u Shitiju su dugo gladni, kad su sta osvojili? (osim onog cemernog kupa prosle sezone) . Ma mozda je i sevap da osvoje nesto, nek se raduju cemernici :lol:
Muflon

#3491 Re: Manchester United FC

Post by Muflon »

L00d wrote:A razumite ih ljudi .... Ovi u Shitiju su dugo gladni, kad su sta osvojili? (osim onog cemernog kupa prosle sezone) . Ma mozda je i sevap da osvoje nesto, nek se raduju cemernici :lol:
Nisu oni ništa gladni, nije prošla ni godina dana od kako je Džeko pre... pardon, od kako su počeli navijati za City...
Bosanski_kralj

#3492 Re: Manchester United FC

Post by Bosanski_kralj »

Muflon wrote:
Jao što me razotkri, svaka ti čast. :-)

Za manje od godinu dana našeg navijanja za ManC smo doživjeli neviđene trenutke sreće osvajanjem FA kupa, utrpavanjem 6 komada Unitedu, te +5 bodova u odnosu na prvog pratioca u PL.
A ovo je tek početak.
richa

#3493 Re: Manchester United FC

Post by richa »

Bosanski_kralj wrote:
Muflon wrote:

Za manje od godinu dana našeg navijanja za ManC smo doživjeli neviđene trenutke sreće osvajanjem FA kupa, utrpavanjem 6 komada Unitedu, te +5 bodova u odnosu na prvog pratioca u PL.
A ovo je tek početak.
:shock: :-? :-) :lol:
skafiskafsnjak

#3494 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Bosanski_kralj wrote:
Muflon wrote:

A ovo je tek početak.
Jao koji si pacenik ... hahahahahahaha. Bolje da mi ne nabrajamo kada smo se radovali ....
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3495 Re: Manchester United FC

Post by odesveuhonduras »

Radovali je dobra riječ... al to je to, babo večero :D nema više para ko nekad, a i Fergie uskoro odlazi..

Najbolje su vaše trenutno stanje opisali navijači Newcastle-a pjevajući na Old Traffordu u subotu:

"All your sons are gonna be City fans" :D :D
ultima_palabra

#3496 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

"All your sons are gonna be City fans"
:lol:
skafiskafsnjak

#3497 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:Radovali je dobra riječ... al to je to, babo večero :D nema više para ko nekad, a i Fergie uskoro odlazi..
:D

To govore ima 5 godina... a on u tih 5 godina osvoji i Ligu prvaka jednom . To bi svi volili, da on ode, ali neceee pacenici ... nece !
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3498 Re: Manchester United FC

L00d wrote:
odesveuhonduras wrote:Radovali je dobra riječ... al to je to, babo večero :D nema više para ko nekad, a i Fergie uskoro odlazi..

To govore ima 5 godina... a on u tih 5 godina osvoji i Ligu prvaka jednom . To bi svi volili, da on ode, ali neceee pacenici ... nece !
tačno, ali svakom godinom smo sve bliže toj kataklizmi za United...

Fergusona ne volim ovako kao osobu, stari je to seronja :D , ali je čovjek najveći trener svih vremena i slijedi vam slobodni pad onog trenutka kad on ode, a to nije daleko... godina, dvije, 5.. tu je to
skafiskafsnjak

#3499 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

odesveuhonduras wrote:
L00d wrote:

tačno, ali svakom godinom smo sve bliže toj kataklizmi za United...

Fergusona ne volim ovako kao osobu, stari je to seronja :D , ali je čovjek najveći trener svih vremena i slijedi vam slobodni pad onog trenutka kad on ode, a to nije daleko... godina, dvije, 5.. tu je to
A kad on ode tj. za X godina, tebe to nece zanimati jer neces za City navijati ...
Mozda predjes za Real .... ili Barsu ... ovisi gdje Edin ode...
odesveuhonduras

#3500 Re: Manchester United FC

Ne Zavijam ja ni sad za City, zaboli me, prestar sam ja da se identifikujem sa nekim klubom, pogotovo stranjskim, to je za djecu... ja Zavijam protiv United-a, a želim da to bude City jer će vas najviše boljeti :D
Post Reply