Kladionica

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
abondanzieri

#3476 Re: Kladionica

Post by abondanzieri »

Volfsburg D.G. 1 1.20
Atletiko 1 1.20
Hrvatska - Njemačka P.P. 1 1.45
Liverpul 1 1.15
Olimpijakos D.G. 1 1.25
Arsenal G.G. 1 1.12

koeficijent 3.36
uplata 50
dobitak 168
8)
PriNc_ba

#3477 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

htjedoh celzi,arsenal,man utd,juve i bajern igrati na petobu kvota oko 7 al ev od juce kad sam htio uplatiti svezase mi nesh i odustadoh xD a misilm da ce sve glat ici pa cak i ovaj mrtvi wolfsburg.

ev mojih listica :)

preko 4 kartona atletiko,real i bajern, ispod 5 kartona celzi, i juve pada vise golova u drugom poluvremenu. 40 km dobitak na markicu :) to je rekreacijski :D

jedan koji sam sastavio od predloga sa foruma :D juve 1,bajern x poluvrijeme,marsej x poluvrijeme, real pada vise golova u drugom,wolfsburg 1,man utd u drugom poluvremenu pada vise golova :) na markicu 78 dobitak :)

ziceraski :D atletiko 1, real 2, lyon daje gol,liverpool 1,man utd 2 :roll: :-D na 24 uloga 80 dobitak :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

i sada malo ludji :D wolfsburg 1.p dvica, maccabi 1.p kec na 2,5 km 62 dobitak :) i real madrid da ce biti penal i da ce biti crveni karton na 7,5 uloga 97 dobitak :)

sretno svim hazarderima veceras :) najvise srece ovima sto su vise ulagali i nek prodju svi ovi parovi koje je citav svijet igrao :D veceras ce kladionice il dobro da hajruju il ce ga pofanflat momacki jer fkt nema ko nije igrao makar 3 od ovih 5 "zicera"
Baltazar_khan

#3478 Re: Kladionica

Post by Baltazar_khan »

Koga je sve oborio Juventus?
pepeljara

#3479 Re: Kladionica

Post by pepeljara »

Chelsie 1
r. madrid 2
m. utd 2
wolsburg 1
atl. madrid . nedaje gol u oba poluvremena
milan daje gol

cekam jos ajax..

sitnih 39 km, al za mene ogromnih :) sta mislite, dal da se branim za ajax, u cetvrtak igra?

recimo 10km x2 = 24.5km ( protiv timisoara..)
Last edited by pepeljara on 15/09/2009 23:31, edited 1 time in total.
sinus

#3480 Re: Kladionica

Post by sinus »

Chelsea - FC Porto tip 1
Wolfsburg - CSKA Moskva tip 1

Derby - Barnsley tip 1
Marseille - AC Milan tip 2
Hearts - Kilmarnock tip 1
Besiktas - Man Utd (D.P) tip dp2
Maccabi H - Bayern (D.P.) tip dp2

I ja odigram glupi Derby spomenem im mamicu :x
Globus

#3481 Re: Kladionica

Post by Globus »

Srdacan pozdrav za sve igrace a bogami i navijace Atletico Madrida !
kEN0

#3482 Re: Kladionica

Post by kEN0 »

sinus wrote:Chelsea - FC Porto tip 1
Wolfsburg - CSKA Moskva tip 1

Derby - Barnsley tip 1
Marseille - AC Milan tip 2
Hearts - Kilmarnock tip 1
Besiktas - Man Utd (D.P) tip dp2
Maccabi H - Bayern (D.P.) tip dp2

I ja odigram glupi Derby spomenem im mamicu :x
i mene je derby zezno za 120 km
charvel.

#3483 Re: Kladionica

Post by charvel. »

Globus wrote:Srdacan pozdrav za sve igrace a bogami i navijace Atletico Madrida !
Jebo im onaj apoel mater! :x
Image
PriNc_ba

#3484 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

pepeljara wrote:Chelsie 1
r. madrid 2
m. utd 2
wolsburg 1
atl. madrid . nedaje gol u oba poluvremena
milan daje gol

cekam jos ajax..

sitnih 39 km, al za mene ogromnih :) sta mislite, dal da se branim za ajax, u cetvrtak igra?

recimo 10km x2 = 24.5km ( protiv timisoara..)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: dobar :) i pametno fkt odigrano ;)

ja kloc jos sve znam i gledao ih i pricao o tome prije 2-3 stranice i opet glupan odigram protiv sebe. sada se potvrdila sva ta moja prica o atl madridu ;) apoel sam isto gledao i fkt ne mogu da vjerujem da sam odigrao 1 na madrid u dilemi izmedju toga i wolfsburg daje gol i djavo me natjera na ovu pogresnu stranu :D

al sad makar znam da necu protiv sebe vise nikad igrati.

juve sam izbjegao :)

a ovaj real je vala mogao dobiti crveni da dobijem :) pogodim da ce biti penal na tekmi a bilo zutih bruku :(

sretno ostalima koji cekaju sta sutra ili prekosutra :)
dimu

#3485 Re: Kladionica

Post by dimu »

ja sve prosao (bayern, wolfsburg, man utd, chelsea i real), cekam jos arsenal sutra :)

juve ocekivano X, atletico madrid premala kvota pa se nije ni isplatilo igrat a popadase mnogi :(

milan iznenadi, mada je tu najbolje bilo igrat oba daju go
PriNc_ba

#3486 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

dimu wrote:ja sve prosao (bayern, wolfsburg, man utd, chelsea i real), cekam jos arsenal sutra :)

juve ocekivano X, atletico madrid premala kvota pa se nije ni isplatilo igrat a popadase mnogi :(

milan iznenadi, mada je tu najbolje bilo igrat oba daju go

jo Pipa :D 8-) ja kontam na bwinu igrat da ce dati gol al nisam znao hocel igrati i reko necu ga dirati bezze :D

a dobar izbor svaka cast za parove ;) ja se i dalje ibretim da sam odigrao na atletiko unatoc svemu sto sam par dana zadnjih pisao o njima i njihovoj igri. zao mi samo sto ne pobjedi apoel :( a odoh vidjeti kak su englezi igrali ... ccc ovaj wba i boro i newcastle mislim da treba makar narednih 2 mjeseca igrati svaki put. od 10 kola 2 puta padnes 8 puta dobijes i sve tako :D kak igraju ko sat sviju mi ccc

a ja fol atletiko xD
ih tek sad skontah ovaj sa kartonima odoh prebrojati mozda se sta i dobilo :P
dimu

#3487 Re: Kladionica

Post by dimu »

ma veceras se sve moglo pogoditi, i utakmice pa i strijelci... ronaldo anelka iaquinta itd... sve ocekivano

Pippo je gigant, slavi golove ko da je finale svjetskog hahaha a gurnuo loptu u go 2 puta :D

sutra...

arsenal nadam se siguran

dynamo K bi trebao uzeti, ako nista 1X

lyon - fiorentina - 1 mada moze svasta bit

i za kraj

inter - barsa ... 1 ... Eto'o ce im ga uvalit 100% :)
PriNc_ba

#3488 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

dimu wrote:ma veceras se sve moglo pogoditi, i utakmice pa i strijelci... ronaldo anelka iaquinta itd... sve ocekivano

Pippo je gigant, slavi golove ko da je finale svjetskog hahaha a gurnuo loptu u go 2 puta :D

sutra...

arsenal nadam se siguran

dynamo K bi trebao uzeti, ako nista 1X

lyon - fiorentina - 1 mada moze svasta bit

i za kraj

inter - barsa ... 1 ... Eto'o ce im ga uvalit 100% :)

ak je kakav dobitak preko petobe opali kontru na cvaju pa makar da se bude nesh love dobar :D

sutra kombinujem neke parove s parovima iz cetvrtka. lyon igram sutra samo da ce dati gol i to je to sto se njih tice jer je fkt sve moguce. a gledam ja u kladionici one parove i slusam "kladionicare" kako pricaju kak ce cska dobit kak ce onaj dobit kak ce ovaj izgubit bla bla bla i gledam u onaj juve i kontam svi ce igrati prije juve nego wolf a upravo ce ovi dobiti i tako i bilo :D sta ova psiha choeku radi ccc
pepeljara

#3489 Re: Kladionica

Post by pepeljara »

1101 Lyon-Fiorentina sri, 20:45 X/1 4,20
1102 Dynamo K-Rubin sri, 20:45 1/1 3,10
1103 Inter-Barcelona sri, 20:45 X/2 5,25
1107 Standard Liege-Arsenal sri, 20:45 X/2 4,20

Koeficijent: 287,09
Uplata: 1,00 Dobitak: 287,09

Jos nesto, sta mislite dal da branim ayax, da e ogradim sutra ? iako sumnjam da timosoar moze ista uradit pored ajaxa, koji je zadnju igrao 6:0
kontibih

#3490 Re: Kladionica

Post by kontibih »

Arsenal 2
Liverpool 1
Lyon 1X
Mislim da je to oko 1,98
permanentan

#3491 Re: Kladionica

Post by permanentan »

permanentan wrote:Vec dugo pratim ovu temu ali nisam do sada postavljao listice, a sad mi nesto dosadno pa odlucih da postavim pa da cujem komentare :)

Image

Ja atletika i govana... :x :x :x :x :x :x :x
Bronco_Billy

#3492 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

Da, katastrofalno glupe greske pravimo.
toliko je 'sigurne' ponude bilo na 1.20 da ce neko zabiti gol, tipa m'boro i sl.
mene je takodjer samo atl. oborio a uhvatio sam cuda. Orgyte 1, Atvidabergs 1 i sl.
Danas arsenal, lyon (fiorentina se relativno namucila sa sportingom a mislim da je lyon kvalitetnija ekipa)
stuttgart ne igram kao ni dynamo, prije bi puk'o dvicu na kazan jer strahovito dobro igraju.
Olympiakos mi je izgledan kec, a inter nO bEt !
permanentan

#3493 Re: Kladionica

Post by permanentan »

Juce sam probao sa siguricama,a za danas jedan malo ludji listic :-)

Image
Bronco_Billy

#3494 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

Ja cu danas pokusati pet parova na zbroj golova vise u drugom poluvremenu.
arsenal, liverpool, stuttgart, sevilla i lyon.
na dvije markice oko 90.nezahvalno je predviđati krajnje ishode a igra se dosta tvrdo
barem je sinoc bilo tako.
Juventus, Bayern, Manchester, Marseille, Real Madrid, Chelsea.
Atletiko i wolfsburg nisu bili.
Danas dynamo bice tvrdo, olympiakos, inter su mi suhveli :D
Bronco_Billy

#3495 Re: Kladionica

Post by Bronco_Billy »

pepeljara wrote:1101 Lyon-Fiorentina sri, 20:45 X/1 4,20

Jos nesto, sta mislite dal da branim ayax, da e ogradim sutra ? iako sumnjam da timosoar moze ista uradit pored ajaxa, koji je zadnju igrao 6:0

Pa stavi cenera, vrabac u ruci :D
nikad ne znas...
PriNc_ba

#3496 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

pepeljara wrote:1101 Lyon-Fiorentina sri, 20:45 X/1 4,20

ma gradi se legendo :) taj isti temishvar je izbacio shaktara u dvije tekme i nije primio gol od stutgarta u stutgartu pa ti vidi. bolje da se ogradis i odgledas tekmu bez srkleta :D

ev moje "analize" prema onim info koje sam usput pokupio :)

inter - barca :run: heheh smajli sve govori. navijac sam barce ali u ovom slucaju mislim da barca ne moze nista.milito,marquez,krkic i valjda i iniesta jos nije dovoljno oporavljen.messi ibra i henry moraju igrati u prvom timu pogotovo ako nece biti inieste koji bi na neki nacin i mogao igrati poziciju koju igra henry, tako da pepe nema koga s klupe od napadaca da uvede a znamo da barca ne igra povuceno nikada tako da s jednim napadacem nece sigurno izaci. inter meni se cini u punom sastavu i mnogo uigraniji od barce. jos na to dodamo da su samo jednu zijanili u zadnjih desetak tekmi na svom terenu protiv spanskih timova. ah sjetih se nema sneijdera jedino u interu. kad bih morao birati tip igrao bih 1 ali ovak sta cu ja vjerovatno odigrati je da barca nece dati gol u oba poluvremena ili 1 golove jer inter u evropi ne pamtim kad je nekome natrpao mrezu od manjih ekipa a ne da barci ubaci stogod :D prognoza rezultata 1-0, 1-1 :)

liverpool - debrecen :x ne znam vala svi ce igrati liverpool 1 i golove x2 a meni je to nesh suhveli. ovaj debrecen nije nikakva zezancija od ekipe. gledao sam im jednu tekmu protiv levskog i ljudi su ko dopingovani koliko trce,kako su jaki i uigrani. a motiva im nece nedostajati na anfieldu siguran sam :) pitanje je kako ce liverpool uci u tekmu. moja predpostavka je da ako liverpool ne zabije u prvih 25 minuta da ce biti gutavo. prije bih cak izbjegao ovu tekmu nego intera. na interu se uvijek moze naci neko specijalno kladjenje :D a u liverpoolu nema aggera aurelija i aquilanija (i nece im nesh posebno nedostajati :D ) a po meni ako steven bude dobar petica ide debrecenu a ak njega ustopaju et redsima problema. ja bih ovde u drugom poluvremenu pada vise golova jer ako liverpool otvori dobro zabit ce garant dva maksimum :D ovi ce u drugom da se otvore vise i liverpool poznat po zabijanju u zadnjih 15 ce im vala natrpati vise od 2 pa makar :D a i obratno :D ak bude tvrdo prvo u drugom ce neko popustiti :D :roll:

standard - arsenal :) naravno pola svijeta na arsenal je igralo :) al standard takodjer nije nikakva smetljarska ekipa. arsenal igra predobro fkt i htio bih da vjerujem da ne mogu kiksati ali veceras mislim da nece odigrati onako dobro kao u obje tekme u manchesteru ali da unatoc tome imaju to iskustvo s kojim mogu pobjediti. ja bih ovde izbjegao takodjer igrati na neciju pobjedu i odigrao bih 1 golove

olimpijakos - alkmar svi na broju i jednima i drugima. olimpijakos mnogo bolje igra protiv jacih ekipa iako alkmar nije slaba ekipa al im nije zvucan protivnik i dolazi iz holandije pa ocekujem da ce primiti a i dati gol :) tako da je moj tip ovde oba daju gol ili cist 1 na olimpijakos

sevilja - unirea premalena kvota za bilo sta. vjerovatno cu ga preskociti skroz ali ukoliko ista odigram ovde to je u drugom pada vise golova

stutgart - rangers :) sudar dvije bogaljske ekipe od kojih je rangers vise bogaljska :D al sudeci po tome da ovaj stutgart u evropi nikad ne moze meda vjerovatno bih zaobisao ovaj par. mislim da je vrijeme da malo i stutgart nesh napravi. stutgart nije nesh zapoceo sezonu a rangersi jesu. i ovde bih zaobisao na pobjedu neciju igrati i odigrao bih 1 golove ili x 1.poluvrijeme

dinamo - rubin hmmmm :D prije x2 nego kec :) igrao bih dinamo nece dati gol u oba poluvremena ili rubin daje gol. dinamo nije kompletan fale im ja mislim 3-4 igraca iz prve postave a ovi su svi tu.

lyon - fiorentina :) ekipa lyona mi je dosta slicna ekipi sportinga npr :) ne znam zasto ali mi je tako. ali mislim da fiorentina ne moze ponoviti jos jedno gostovanje kao iz lisabona a i lyon se cuvao za ovu tekmu tako da bih ovde igrao 1 ili ako neko nije za keca sigurno je da fiorentina ne daje gol u oba poluvremena ili lyon daje gol ( to je za ove sto ulazu vise na par manjih kvota )

et ovo je neko moje vidjenje i sad kontam kak sam bjezao od igranja na pobjede :D hehhe

sretno svima a ja kasnije postavim sta sam igrao :) nakon uplate :D

i sinoc sam sanjao da sam dobio 130 milja na kladionici xD hahahahahhahah
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#3497 Re: Kladionica

Post by Admir_1984 »

Arsenal zx2 1,75
Inter oba gol 1,65 (mada kontam da je bolje staviti keca, 2,4)
Lion 1 1,9
Olimpiakos oba gol 1,7

Eto :D
PriNc_ba

#3498 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

sevilja kartoni :D sudi trefaloni :) prosjek mu je preko 4 kartona :) navikao je na bezveznim tekmama u ligi prvaka davati puno kartona. u premieru nema na ponudi sevilje a u bet-live kladionici je 1.9 na preko 3.5 kartona :) po meni poklon kvota :) i tip dana bar po meni :roll:

stutgart :D busaka sudi :D prosle sezone jednu samo tekmu imao s preko 4 kartona u ligi prvaka :) u bet live granica na 4,5 a u premieru 3,5 :) pa et u bet live ispod odigrati 1.6 :)

inter :) sudi stark :) vazda je na granici oko 3-4 kartona a kad nije na granici onda je daleko preko granice 6-7 kartona :) bar sto se internacionalnih tekmi tice. tako da ak bude zaostrena tekma prije da ce biti preko nego ispod :) kvota 2 :) preko 4,5 :) u obje kladionice :)

lyon sudi ovaj vink nekakav :) lik je lagan na kartonima kad je tekma na neki nacin rjesena vec ev gledam sve tekme sa preko kartona su mu bile 2-0 3-0 i tak :D a ove gutave sve tekme su mu bile 4 kartona xD hahhahaaa tako da ja ciljam na to da ce tekma biti gutava i da ce biti kartona ispod 4,5 :) u bet live 1.6 u premieru 1.65 ;)

liverpool :) sudi portugalac . jednu tekmu ima bas drasticno preko 4,5 a ostale su mu ili granica ili bas ispod znaci 1-2 kartona :) sad samo ak madjari ne budu divljali ovde isto ispod 4,5 xD pih vraga :D u bet live nema liverpoola a u premieru je 3,5 granica :) tako da nish od ovog para :D

et ta tri gore ko hoce nek u neku razradu ubaci :)
Globus

#3499 Re: Kladionica

Post by Globus »

Eto'o daje gol
Inter
Lyon
Sevilla
Newcastle
Kad sam izasao iz kladionice sjetio sam se da me sinoc oborio Atletico a da je na Sevilli ista kvota :D
PriNc_ba

#3500 Re: Kladionica

Post by PriNc_ba »

prvi
liverpool u drugom vise golova
olimpijakos daje gol
sevilja preko 3,5 zutih kartona

66km dobitak :) zaboravim dodati lyon azijski hendikep al hajd nek i ovo prodje dobro je :D

drugi
newcastle 2
liverpool ostali rezultati :) da ne bude 1-0,2-0,2-1,1-1
lyon azijski hendikep 1
inter preko 4,5 kartona
dobitak 80 km

treci
liverpool bice penal
sevilla bice crveni karton
inter x
lyon u drugom vise golova pada
stutgart x