zippoo87 wrote: ↑27/04/2025 23:58
Plavo-bijeli wrote: ↑27/04/2025 23:55
zippoo87 wrote: ↑27/04/2025 22:53
Pa legendo,neces valjda dati 1500 + KM za kinesku verziju ?
Pa podrazumjeva se da se globalna kupuje...te verzije nemaju nikakvih problema kod nas a kod kineske verzije u najboljem slucaju neces imati sve 4G bendove i nece ti internet raditi dobro van grada. Ja ne bi ni pomislio da ne kupim globalnu verziju a ti ciljano ides na kinesku...ne razumijem ?
Zato sto je Oneplus 13 kineska 1300 a globalna 1900km.
Pa sta ces ako ti internet ne bude radio ?
I imati ces na telefonu tonu kineskog bloatwarea. Ajde to mozda mislis rijesiti promjenom roma ali ovo sto neces imati sve bendove 4G mreze,neces moci rijesiti nikako. Cisto da znas.
Ma eto znam, da nije toga odavno bih narucio... ali fakat nemam alternativa a necu da dajem preko 1500 za telefon... Ako bih davao 1900 za oneplus onda bih uzeo s25 ultru sa garancijom i tjt miran bih bio...
Steta sto s23 ultra nema vise godina apdejta.. polovan je sigurno i dalje vrlo dobar...
s24 ultra polovna haman je prodaju 100km jeftinije nego novu
ne znam, nema nekih drugih opcija...
prije sam razmisljao o 14t pro ali sam cuo i losijih stvari, a i ne svidja mi se kako izgledaju one kamere...
Xiaomi 15 je ok ali i dalje drzi tu cijenu od 1500km a mozda bih veci ekran
s25 obicna je ok iako je mali ekran al kamera izuzev periscopa fakticki u par deka sa a56 koja je vrlo slicna mojoj a52s...e ne znam