Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
spreca

#3476 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

evo shupka opet.. :lol: :lol: :lol: ....evo vec je nasao krivca....KRIVO JE SARAJEVO....koji debilizam...njega ja razumijem , vazno je pljackati ali sta njegovi glasaci imaju u glavi
Last edited by spreca on 27/12/2018 18:08, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#3477 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Lakat Jebić »

Šupak, nešupak, prekucao je ovim intervjuom, nije propustio ni jedan volej, poentirao je svakom recenicom
Janjicar

#3478 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Janjicar »

Lakat Jebić wrote:Šupak, nešupak, prekucao je ovim intervjuom, nije propustio ni jedan volej, poentirao je svakom recenicom
Za njegovo izborno tijelo da kaže u intervju " Muuuuuuuu , bleeeeee " docekan bi bio kao Ciceron
spreca

#3479 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

Otto_13 wrote:
durak ! :)
nije on durak.....svi koji dadose svoj glas su izgleda duraci
Last edited by spreca on 27/12/2018 18:11, edited 1 time in total.
spreca

#3480 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by spreca »

Lakat Jebić wrote:Šupak, nešupak, prekucao je ovim intervjuom, nije propustio ni jedan volej, poentirao je svakom recenicom
dugo je cekao...ja sam ovo ocekivao vec davno.....jednog dana ce ubistvo prebaciti na Sa...odnosno da je Sa i organizovao ubistvo
hAZNADAR

#3481 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Ovo je cist populizam u njegovom intervju. Glupo al se u to vjeruje.
Povodom tvrdnje novinara da su proteste u Banjaluci podržali Mostar, Zagreb, Tuzla, Sarajevo i dio javnosti u Beogradu, Dodik je rekao: "Pustite vi Sarajevo, pa to se i produkuje iz Sarajeva najviše".
Ni Zagreb, Vatikan, Soros, Amerika, Turska, Pristina,... ... nemaju efekat kao Sarajevo. Zao mi je Davora ali ce ako je pametan morati ili ogradjivati se od Sarajeva ili igrati veceg Srbina od njega.

A Mile bi trebao dici spomenik Sarajevu uz tekst zahvale. Niko nije bolje iskoristio nepopularnost Sarajeva u RS i vise od toga hajrio kao Mile.
detroit-mercy

#3483 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by detroit-mercy »

Lakat Jebić wrote:ne mislim samo na sarajevo, svaka recenica je bila volej.
Realno, u PCu ne moras vise ni odrzavati izbore, Mile dok god je fizicki tu (ziv) ce prekucavati izbore i to laganini :mrgreen:
zrakomlat

#3484 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

sadie_forever wrote:tuga,ne odmazite covjeku,nije njemu ni do cega posebno ne do yugonostaligcara iz Sarajeva koji bi da se sad dokazuju,ili da se samoubjedjuju kako je ovo neki zajednicki ustanak protiv vlasti(a nije) ...covjek nije neki outsider,liberal,bosnoljubac..covjek je prosjecni srbin iz RS-a kojem je sin ubijen,i tu prica staje.zao mi je njega kao covjeka,nedao Bog nikome,ali ne mjesam se
:thumbup:
sadie_forever

#3486 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by sadie_forever »

Atego wrote:Image

rekla sam vec ovo su prosjecni ljudi rs-a,nisu zlobni nisu losi,ali podrzavaju RS,Kosovo,vojsku RS-a,misle da srebrenice nije bilo itd

to je prosjecni stav jednog RS gradjanina,moze on biti i liberal,queer...ali kad dodjes u ove teme 99% ce potrvdit ovo :thumbup:
pirmin

#3487 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by pirmin »

banjaluka078 wrote:
pirmin wrote:Je li Incko zabrinut?
Nego šta. I on i Lars. I to duboko.
Imam osjecaj da gradska rasvjeta nikad nije bila jadnija sto jos vise potencira ugodjaj kad prodje Davidova povorka smrti.
Razumijem da je slaba u Sitarima ili predgradju ali da prst pred okom ne vidis na Bulevaru je katastrofalno stanje.
muha_sa

#3488 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by muha_sa »

sadie_forever wrote:

rekla sam vec ovo su prosjecni ljudi rs-a,nisu zlobni nisu losi,ali podrzavaju RS,Kosovo,vojsku RS-a,misle da srebrenice nije bilo itd

to je prosjecni stav jednog RS gradjanina,moze on biti i liberal,queer...ali kad dodjes u ove teme 99% ce potrvdit ovo :thumbup:
Haznadar upravo ovo cjelo vrijeme piše
Prpa.ba

#3489 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Prpa.ba »

Podrska "obicnih pravoslavaca RS-a" genocidnim tekovinama pravoslavne pobune 92-95 nije nikada prestala i cini alternativu statistickom greskom. Mijesati se u njihove sukobe je suludo, najpametnije je sa strane navijati da politicke ramifikacije tih sukoba, a i druge, po tu kategoriju budu sto vece. :thumbup:
hAZNADAR

#3490 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

"Haznadar upravo ovo cjelo vrijeme piše"

Ne samo ja, ja sam samo naporan, pisu to i mnogi drugi i to i nije neko otkrice. Opcepoznata istina koju neko vidi a neko ne zeli da vidi.
General War

#3491 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

muha_sa wrote:
sadie_forever wrote:

Haznadar upravo ovo cjelo vrijeme piše
Pa po @haznadaru ne ucestvuju tu bosnjaci vec Bosanci i FGR, sta je problem?
Treba oformiti kakvu delegaciju sa haznadarom na celu pa da se to preCedniku objasni...tekovine revolucije se nece ugrozavati shodno dogovoru.
hAZNADAR wrote:
Placam pice onome ko nadje Bosnjaka medju sarajevskim, tuzlanskim demonstrantima za podrsku Davoru.
General War

#3493 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

NIje to nikakva vjest, a glasnici su dolazili sa mjesta desavanja a ne u suprotnom pravcu preko brda i dolina...
hAZNADAR

#3495 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by hAZNADAR »

Tako je, kad te realnost poklopi - prozivaj ko te na to podsjeti. Sta imas uopce reci na ovu temu osim pokusaja diskreditovanja mene, provociranja i spocitavanja? Nista naravno.
Nadzorna_ploca

#3496 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Nadzorna_ploca »

Neka misle sta hoce, ko ih jebe. Istinu zna cijeli svijet. Cuvati se dobro komsija i unutar drzave i sa strane.
Banksy

#3497 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Banksy »

SDA, očekivano, i zvanično poziva na suzdržavanje oko podrške Dragičeviću.

Lijepi strah. :lol: :thumbup:

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/101 ... odika.html
JThomas

#3499 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by JThomas »

svaki poziv na preispitivanje rada "časnih institucija" će naići na isti odgovor od sda i njenih apologeta, pod različitim izgovorima, ali suštinski isti. pa i onih od deklarisano najgoreg neprijatelja (a ustvari nerazdvojnog partnera), jer je bitan princip. daju se pogrešne ideje, mogao bi se neko sjetiti i nekih predmeta kod nas pa početi pitati nešto. treba vjerovati institucijama i pustiti da to rješavaju. šta ko ima časnoj policiji i poštenom tužilaštvu da se miješa u rad.
General War

#3500 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by General War »

Banksy wrote:SDA, očekivano, i zvanično poziva na suzdržavanje oko podrške Dragičeviću.

Lijepi strah. :lol: :thumbup:

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/101 ... odika.html
Pa totalno ocigledno i kroz forum kroz stare i neke "nove" forumase, ocekivano u rijec sta ce biti poruka.
Post Reply