Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
luckylaka

#3476 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:Zato što ovi još uvijek gledaju kasete.
Et onda se cudimo obicnom forumasu sto je neozbiljan a,,glavesina"koji treba da je uzor pokazuje neozbiljnost :DMalo ozbiljnije.Dze sad zapelo sa selektorom,sta cekaju.Za mjesec i nesto imaju dvije utakmice a nista se jos ne zna.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3477 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote:
Et onda se cudimo obicnom forumasu sto je neozbiljan a,,glavesina"koji treba da je uzor pokazuje neozbiljnost :DMalo ozbiljnije.Dze sad zapelo sa selektorom,sta cekaju.Za mjesec i nesto imaju dvije utakmice a nista se jos ne zna.
Dobro, evo ovako: treba nam moderan trener, ne ovi što su zapeli u prostoru i vremenu.
markomilanov

#3478 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

luckylaka wrote:
ultima_palabra wrote:Prošlo je Magathovo, isto kao i Terimovo. Ne bi kod nas prošao neki diktator. Žuti je najbolje rješenje.
Zasto je Robi bolje rjesenje od ove dvojice
Okuka je najbolje rješenje,ni po babu ni po stričevima.
Point.

#3479 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

markomilanov wrote:
luckylaka wrote:
ultima_palabra wrote:Prošlo je Magathovo, isto kao i Terimovo. Ne bi kod nas prošao neki diktator. Žuti je najbolje rješenje.
Zasto je Robi bolje rjesenje od ove dvojice
Okuka je najbolje rješenje,ni po babu ni po stričevima.
Daj vise matere ti prestani trollati. De neka ga neko vise banuje, jedno te isto pise i trolla temu.
luckylaka

#3480 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
luckylaka wrote:
Dobro, evo ovako: treba nam moderan trener, ne ovi što su zapeli u prostoru i vremenu.
Sta mislis jel bolje moderan a neuspjesan ili bolje receno prosjecan kao sto je recimo Robi,Kodro ili staromodan a koji ce imati autoriteti i dusu im izvaditi na terenu.Doduse ni jedan ne garantuje uspjeh ali racimo ja vise vjerujem Magathu neko Prosineckom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#3481 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tomahawk11 »

luckylaka wrote: Sta mislis jel bolje moderan a neuspjesan ili bolje receno prosjecan kao sto je recimo Robi,Kodro ili staromodan a koji ce imati autoriteti i dusu im izvaditi na terenu.Doduse ni jedan ne garantuje uspjeh ali racimo ja vise vjerujem Magathu neko Prosineckom.
Zavisi šta držiš pod ''neuspješan''.
Znamo da je Robi, dok je bio pomoćnik na klupi Hrvatske, radio odličan posao.
U CZ je otišao kad je bio raspad, ali je opet uspio kup uzeti.
S onim Turcima ostvario rekordnu 5. poziciju, iako su anonimusi u odnosu na Fener, Besiku, Galatu i ostale.
Azerbejdžan najviše napredovao na FIFA listi otkako je on selektor.
I pazi ovo, dok je radio sa Bilićem, svi kažu da je ono što se vidjelo na terenu, sama postavka igre - njegovo.
Magath je neozbiljna priča. On bi možda došao za veliku platu i da niko ništa ne sere. Znaš da je i jedno i drugo nemoguće kad smo mi u pitanju.
Kažeš, autoritet?! Ma oni naši bi ga negdje ciglom u mraku! Ne bi to trpilo toliki autoritet. Drugo je klupski, tu se zna, primaš platu i šutiš. Reprezentacija, pogotovo naša, nikad nije odisala nekim velikim autoritetom. Zato kažem, treba nam moderan trener koji će do pobjeda dolaziti na terenu, nikako stegom u svlačionici. Nismo mi za toga.
markomilanov

#3482 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Daj vise matere ti prestani trollati. De neka ga neko vise banuje, jedno te isto pise i trolla temu.[/quote]

Ja trolujem,što podržavam kandidata koji je obavio razgovor sa Komisijom,ja ti smetam koji jedini na ovom forumu podržava Okuku,zvaničnog kandidata za izbornika,kao da podržavam Bracu Hadžiosmanovića, pojedinci ne prate nogomet u regionu i ne mogu baratati činjenicama,kaže onaj Vinko i Amar bolji od Muslina,to bi bilo isto kad bi ja reko da je Okuka bolji Kontea.
Tipicoti

#3483 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tipicoti »

Image

Ovo su grupe izvucene danas za SP 2018...........ama ljudi uozbiljite se, kakav Prosinecki, kakav Krivina :-D , kakav Amar.
Nama treba trener koji sa ovima moze izaci na megdan. :thumbup:
Point.

#3484 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Point. »

markomilanov wrote: Ja trolujem,što podržavam kandidata koji je obavio razgovor sa Komisijom,ja ti smetam koji jedini na ovom forumu podržava Okuku,zvaničnog kandidata za izbornika,kao da podržavam Bracu Hadžiosmanovića, pojedinci ne prate nogomet u regionu i ne mogu baratati činjenicama,kaže onaj Vinko i Amar bolji od Muslina,to bi bilo isto kad bi ja reko da je Okuka bolji Kontea.
Dosadan si.
Muhamed Đakmić

#3485 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Tipicoti wrote:Image

Ovo su grupe izvucene danas za SP 2018...........ama ljudi uozbiljite se, kakav Prosinecki, kakav Krivina :-D , kakav Amar.
A ko bi bio taj?
Tipicoti

#3486 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tipicoti »

Muhamed Đakmić wrote:

A ko bi bio taj?
Da, ko ?
Muhamed Đakmić

#3487 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

Pa sigurno ne bi bio Magath, Terim ili neko takav, neko potrošeno svjetsko ime.

Prije da bi nas odveo neko od ovih nadolazećih na Svjetsko.
luckylaka

#3488 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Tomahawk11 wrote:
luckylaka wrote: Sta mislis jel bolje moderan a neuspjesan ili bolje receno prosjecan kao sto je recimo Robi,Kodro ili staromodan a koji ce imati autoriteti i dusu im izvaditi na terenu.Doduse ni jedan ne garantuje uspjeh ali racimo ja vise vjerujem Magathu neko Prosineckom.
Zavisi šta držiš pod ''neuspješan''.
Znamo da je Robi, dok je bio pomoćnik na klupi Hrvatske, radio odličan posao.
U CZ je otišao kad je bio raspad, ali je opet uspio kup uzeti.
S onim Turcima ostvario rekordnu 5. poziciju, iako su anonimusi u odnosu na Fener, Besiku, Galatu i ostale.
Azerbejdžan najviše napredovao na FIFA listi otkako je on selektor.
I pazi ovo, dok je radio sa Bilićem, svi kažu da je ono što se vidjelo na terenu, sama postavka igre - njegovo.
Magath je neozbiljna priča. On bi možda došao za veliku platu i da niko ništa ne sere. Znaš da je i jedno i drugo nemoguće kad smo mi u pitanju.
Kažeš, autoritet?! Ma oni naši bi ga negdje ciglom u mraku! Ne bi to trpilo toliki autoritet. Drugo je klupski, tu se zna, primaš platu i šutiš. Reprezentacija, pogotovo naša, nikad nije odisala nekim velikim autoritetom. Zato kažem, treba nam moderan trener koji će do pobjeda dolaziti na terenu, nikako stegom u svlačionici. Nismo mi za toga.
M au pravu si i to ima svoje ali samo razmisljamo ko bi mogao,premda ova nasa nigdje ne pije vode.Sve imam osjecaj da savez trazi najeftinijeg,koji nece talasati a raja ce koliko toliko biti zadovoljna.Od pocetka se previse hajke diglo na Amara .Licno tipa ne mogu smisliti ali bi mu dao sansu pa ako ide da malo usutka kriticare ako ne ide i tako idemo u propast
Tipicoti

#3489 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tipicoti »

Muhamed Đakmić wrote:Pa sigurno ne bi bio Magath, Terim ili neko takav, neko potrošeno svjetsko ime.

Prije da bi nas odveo neko od ovih nadolazećih na Svjetsko.
Najbolje sacekati, kad vidim ove kandidate (Amar,Prosinecki,...) pitam se: zasto ode Mesa?
radostan dan

#3490 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by radostan dan »

Image

robi aut...idemo dalje.
Muhamed Đakmić

#3491 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

radostan dan wrote:Image

robi aut...idemo dalje.
:lol: jebi se ba radosni :lol:
detroit-mercy

#3492 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by detroit-mercy »

Tipicoti wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

A ko bi bio taj?
Da, ko ?
Amar :mrgreen: .
radostan dan

#3493 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by radostan dan »

Muhamed Đakmić wrote:
aj se zajebavamo, život je svakako prolazan i većim djelom -šlj-.

daj sledećeg, da ga skeniram... :mrgreen:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3494 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Velkoski »

joj šta ću para prokockat' u junu i julu
Muhamed Đakmić

#3495 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Muhamed Đakmić »

radostan dan wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

De vidi ima li ovaj Okuka kakvih okuka :D :D
radostan dan

#3496 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by radostan dan »

Muhamed Đakmić wrote:
radostan dan wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

nema da ja znam...a jak je ko crna zemlja, ali on ti je ko student elektrotehnike u kući velikog brata, ili u parovima, ako razumiješ...on ti je ćirin antipod, ćuti i radi.
da imate mozga (a nemate) i strpljenja (to još manje), njega bi, ili rajevca, ili tog malog ivičinog, mada zadnjepomenuti je tankog cv-a. stranca ni slučajno, nit govori naški, nit će ikad provaliti naše navike, mentalitet i slično.
Mustang1

#3497 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Mustang1 »

Danas se hodza na dzumi zabrojo i u jednom trenutku pokazao tri prsta :D Vjerovatno podrska Prosineckom :oops:
dimitrov

#3498 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dimitrov »

Muhamed Đakmić wrote:
radostan dan wrote:
Muhamed Đakmić wrote:

Samo je vodio Arkanov “Obilic” 97/98 kada su bili prvaci, nista strasno...
markomilanov

#3499 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Kakva glupost ,rat se završio 1995,on otvoreno priča o tome,hoćemo li da istražujemo užu i širu familiji kandidata,dje ko i šta reko i na kojoj je strani bio. :D

http://mondo.rs/a751147/Sport/Fudbal/Dr ... rkana.html
megaman4

#3500 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by megaman4 »

markomilanov wrote:Kakva glupost ,rat se završio 1995,on otvoreno priča o tome,hoćemo li da istražujemo užu i širu familiji kandidata,dje ko i šta reko i na kojoj je strani bio. :D

http://mondo.rs/a751147/Sport/Fudbal/Dr ... rkana.html
Koliko sam upoznat, Okuka je do aprila 1992 bio direktor Veleza, s kojim je isao na posljednju Velezovu utakmicu u bivsoj jugo ligi protiv Spartaka iz Subotice. Kada su se vracali, ostao je u rodnom Nevesinju i vise se nije ni vracao u Mostar. Tada je otisao za Srbiju. Trenirao je neke nizeligase.

Kasnije je preuzeo Obilic. Jebiga to mu je minus, zbog istog tog Arkana. Nakon Obilica je otisao van ako se ne varam. Vodio je mladu reprezentaciju Srbije.

Mnogi mu to zamjeraju i dan danas. Sad je li cetnik ili ne to ne znam jer koliko znam nije bio ovdje kada se ratovalo.

Bio je vrhunsko desno krilo Veleza. Nikada nista nije ruzno rekao kontra Veleza i Mostara u koji redovno dolazi. Znam da je Zvezdas kao i svi Srbi iz Nevesinja. To se zna jos od prije rata.
Locked