i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze
jes da nije u turskoj al haj bujrum ostala je jos jedna

Moderator: anex
i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze

Imam ja jos oko pola flase Honey-a.. da ponesem?beni-bu-man wrote:i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze
jes da nije u turskoj al haj bujrum ostala je jos jedna![]()
BujrumDope_Man wrote:Imam ja jos oko pola flase Honey-a.. da ponesem?beni-bu-man wrote:i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze

Tomahawk11 wrote:A bude i kod kakvog domaćina jeftino, jes da je ko da sirće piješ, al nakon 5-6 litara, počne se primati ili ispovraćaš sve organesumirprimus wrote:cuj visko
Ma, ništa ja nisam, samo tisumirprimus wrote:![]()
kumasine na rusiju udaras na rusiju![]()
bar po pitanju alkohola
Da li sam blize Mostaru, svaki vikend bi bio na HR primorjuparappa wrote: kako ti nije mrsko na dan otici? guzva u autu, guzva na granici... vrucina... tamo, vamo... pa cak i da si iz mostara
E to ne pritezanje tebe itekako košta, nije to ništa dzaba, sve je to onaj brkati turčin naplatio.Tomahawk11 wrote:Služe šta god hoćeš i ne pritežeš kaiš u smislu jesi li popio čašu ili pet.
Kskvo škrtarenje, jack na stolu i one serbijanske jeftine praline, nelly, pa bošnjo mozes li bolje??????!!!!beni-bu-man wrote:i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze
Bile u Kauflandu na akciji od proslog ljetovanja pa ih maksuz sacuvokonektovan wrote:Kskvo škrtarenje, jack na stolu i one serbijanske jeftine praline, nelly, pa bošnjo mozes li bolje??????!!!!beni-bu-man wrote:i efes tamni se tociRaigor Stonehoof wrote:Zato u turskoj samo jack daniels sluze
Halal bilokonektovan wrote:E to ne pritezanje tebe itekako košta, nije to ništa dzaba, sve je to onaj brkati turčin naplatio.Tomahawk11 wrote:Služe šta god hoćeš i ne pritežeš kaiš u smislu jesi li popio čašu ili pet.
Ovo smece ne moze ni priviriti policama u kauflandu, ne laži...beni-bu-man wrote:Bile u Kauflandu na akciji od proslog ljetovanja pa ih maksuz sacuvokonektovan wrote:
Kskvo škrtarenje, jack na stolu i one serbijanske jeftine praline, nelly, pa bošnjo mozes li bolje??????!!!!
naravno da lazemkonektovan wrote:Ovo smece ne moze ni priviriti policama u kauflandu, ne laži...beni-bu-man wrote:Bile u Kauflandu na akciji od proslog ljetovanja pa ih maksuz sacuvokonektovan wrote:
Kskvo škrtarenje, jack na stolu i one serbijanske jeftine praline, nelly, pa bošnjo mozes li bolje??????!!!!
U pakao, nadam sekonektovan wrote:E cuj pogana, pa gdje ce ti duša?!![]()
Znas li ti koliko si insana sad uvrijedio ovdje na forumu???
Prijavljen ti je post.....beni-bu-man wrote:U pakao, nadam sekonektovan wrote:E cuj pogana, pa gdje ce ti duša?!![]()
Znas li ti koliko si insana sad uvrijedio ovdje na forumu???![]()
A za insane ovdje na forumu, sta cu im ja
konektovan wrote:Prijavljen ti je post.....beni-bu-man wrote:U pakao, nadam sekonektovan wrote:E cuj pogana, pa gdje ce ti duša?!![]()
Znas li ti koliko si insana sad uvrijedio ovdje na forumu???![]()
A za insane ovdje na forumu, sta cu im ja
ali opet ti treba 2h tamo i isto tako nazad... 63 km stvarno nije puno.zlo zlo wrote:vindon ima odlične purece cevape za peciparappa wrote:
prvi put cujem za purece cevape... mislim da ne bih probao
kako ti nije mrsko na dan otici? guzva u autu, guzva na granici... vrucina... tamo, vamo... pa cak i da si iz mostaraovako, plaža mi je 63 km od doma, nema prevelike gužve, parking na plaži u hladu pod maslinama, put fin i gledam da idem od pon do čet ako u mogućnosti,kad godišnji sad može se, ne idem za vikend i praznike na dan. (tj išla prije 2tj za vikend i čekali 45min) Nije mi se dalo na gabelu tako da na doljanima čekali 16minuta prelaz granice jučer.
Na povratku se nikad ne čeka ni minute.
uglavnom u 9sati dođem na plazu i do 4-5 izgustam se kupajući, kao izvrsna dopuna onom tjednu na moru.
Nije mi mrsko ali definitivno nije za svaki dan, nego možda jednom tjedno kad se možePlus godi mi sinusima, taj dan na moru mi omogući tj dana bez problema s njima.
povratak je malo preko sat vremena, svaki put doslovno samo pokažeš pasos na granici na povratku, tu nikad nisu gužve, a tamo, pratiš stanje na cestama i prometne kamere i znaš gdje je gužva na granici, neke stranice ubdejtaju to svakih 10 min. Ako ne ideš vikendom nema problema s granicom, i van sezone, recimo u 6 mj i prolaz granice vikendom je trajao 10 sec koliko ti gleda pasošparappa wrote:ali opet ti treba 2h tamo i isto tako nazad... 63 km stvarno nije puno.zlo zlo wrote:vindon ima odlične purece cevape za peciparappa wrote:
prvi put cujem za purece cevape... mislim da ne bih probao
kako ti nije mrsko na dan otici? guzva u autu, guzva na granici... vrucina... tamo, vamo... pa cak i da si iz mostaraovako, plaža mi je 63 km od doma, nema prevelike gužve, parking na plaži u hladu pod maslinama, put fin i gledam da idem od pon do čet ako u mogućnosti,kad godišnji sad može se, ne idem za vikend i praznike na dan. (tj išla prije 2tj za vikend i čekali 45min) Nije mi se dalo na gabelu tako da na doljanima čekali 16minuta prelaz granice jučer.
Na povratku se nikad ne čeka ni minute.
uglavnom u 9sati dođem na plazu i do 4-5 izgustam se kupajući, kao izvrsna dopuna onom tjednu na moru.
Nije mi mrsko ali definitivno nije za svaki dan, nego možda jednom tjedno kad se možePlus godi mi sinusima, taj dan na moru mi omogući tj dana bez problema s njima.
vjerujem da se isplati pogotovo van sezone ici na dan.
zelim vam da se taj autoput preko pocitelja zavrsi sto prije... vjerujem da bi se od mostara moglo i za 45 minuta stici... bez cekanja na granici
Kad kupiš svoju, mozes je i sljedece godine koristiti, i one tamo naredne.....Zejnep wrote:Jel bolje kupiti onu sklopivu stolicu-ležaljku pa ponijeti ili da tamo iznajmim?
Takoe konektovanikonektovan wrote:Kad kupiš svoju, mozes je i sljedece godine koristiti, i one tamo naredne.....Zejnep wrote:Jel bolje kupiti onu sklopivu stolicu-ležaljku pa ponijeti ili da tamo iznajmim?![]()
Za tri dana iznajmljivanja, mozes kupiti sebi solidnu lezaljku, pa vidi..
Sto se tice tezine, fakat su neke pravo lagane, a valjda imas jacu polovinu, pa nek on te rekvizite uprti.Zejnep wrote:Jes a ko će je vucarati svaki dan tamo-vamo