Bloo wrote:Ja sam.mislila da im viri spolni organ iz ociju...irac300 wrote:Objasnio @Krste, piše im na čelu.Zejnep wrote:Hmmm, kako znate koja je cura samo za sex a koja za vezu?
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#3476 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- cendlerbing
#3477 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
svaka cast ovima sto po celu znaju kakav je ko 
- Bloo
- Globalna šefica
#3478 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Posebna vrsta cehre....cendlerbing wrote:svaka cast ovima sto po celu znaju kakav je ko
- Zejnep
#3479 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Eh, bašcendlerbing wrote:svaka cast ovima sto po celu znaju kakav je ko
- irac300
#3480 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hvala. Al' nije da je nešto teško iskreno.cendlerbing wrote:svaka cast ovima sto po celu znaju kakav je ko
-
zipoo
#3481 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kada se sredi i nosi kao droljica necu sigurno pomislit vidi kako ima lijepu osobinu i kako bi volio otici na romanticnu veceru, provoditi dane skupa.
- MarlboroGold
#3482 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.
Kasnije može prerasti u nešto ozbiljno... to nikad ne treba isključiti. Što neko već reče ispred, šta bude bude.
Kasnije može prerasti u nešto ozbiljno... to nikad ne treba isključiti. Što neko već reče ispred, šta bude bude.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3483 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
ma ne može, samo glava zaboli, znam tri tuđa primjera i dva svojaMarlboroGold wrote:Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.![]()
-
zipoo
#3484 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
jasta radi u huriju se pretvoriMarlboroGold wrote:Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.![]()
- Zejnep
#3485 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kako je lako vama manipulisati . Ko je od tog posla, naravno 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#3486 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa vaginalna manipulacija, al' ni to ne traje dovijeka... onda se obično vagini oBije od glavušu 
- MarlboroGold
#3487 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne žalimo se na početku, a što bi kad je win-win situacijaZejnep wrote:Kako je lako vama manipulisati . Ko je od tog posla, naravno
- Zejnep
#3488 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Velkoski wrote:pa vaginalna manipulacija, al' ni to ne traje dovijeka... onda se obično vagini oBije od glavušu
- Bloo
- Globalna šefica
#3489 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemam izazovne.odjeceMarlboroGold wrote:Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.![]()
Jedino ako ces biti fasciniran mojim gojzericama sa tragovima blata sa planine
Ja to po kratkom postupku. Zveknem te stocem u temporalnu kost, tebi se zamanta, ja te sarmiram, imamo seks, nemamo djece. Ja odem da jedem.
Ti ostanes da razmisljas sta ti je to trebalo u zivotu
How about daat
-
zipoo
#3490 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
pa to je silovanje
- MarlboroGold
#3491 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zanimljivo, ali previše ekstremno za mene. Na to bi glat pristali submisivni muškarciBloo wrote:Nemam izazovne.odjeceMarlboroGold wrote:Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.![]()
Ja to po kratkom postupku. Zveknem te stocem u temporalnu kost, tebi se zamanta, ja te sarmiram, imamo seks, nemamo djece. Ja odem da jedem.
How about daat
- Bloo
- Globalna šefica
#3492 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
That is not funMarlboroGold wrote:Zanimljivo, ali previše ekstremno za mene. Na to bi glat pristali submisivni muškarciBloo wrote:Nemam izazovne.odjeceMarlboroGold wrote:Mah... obično su to signali nekako na prvu. Po oblačenju manje više. Više primjetim kada one traže fizički kontakt sa velikom dozom opuštenosti, a ne bune se ako stigne odgovor na isti način... ono "de nemoj", "prerano je" itd.![]()
How about daat
Ja volim kad se opiru
- Bloo
- Globalna šefica
#3493 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ta ti znas...zipoo wrote:pa to je silovanje
- MarlboroGold
#3494 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ti bi i jare i pareBloo wrote:[
That is not fun
Ja volim kad se opiru
-
zipoo
#3495 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
dvostruki arsiniBloo wrote:Ta ti znas...zipoo wrote:pa to je silovanje
- cendlerbing
#3496 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
bloo ti si genije
imam jedno strucno pitanje, molim da odgovore samo oni koji znaju u milisekundi procijeniti neciji karakter...trebam misljenje profesionalaca...
kako reagovati i sta ocekivati kad ti muskarac postavi pitanje:oblacis li se provokativno?

imam jedno strucno pitanje, molim da odgovore samo oni koji znaju u milisekundi procijeniti neciji karakter...trebam misljenje profesionalaca...
kako reagovati i sta ocekivati kad ti muskarac postavi pitanje:oblacis li se provokativno?
- MarlboroGold
#3497 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pitanjem na pitanje. To je najbolje, jer na prvu ne možeš procijeniti njegovu namjeru sa tim pitanjem.cendlerbing wrote:bloo ti si genije![]()
kako reagovati i sta ocekivati kad ti muskarac postavi pitanje:oblacis li se provokativno?![]()
Čuj oblačiš li se provokativno... pa nije intervju za posao
- Zejnep
#3498 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Jok to. Odgovori "Po potrebi"MarlboroGold wrote:Pitanjem na pitanje. To je najbolje, jer na prvu ne možeš procijeniti njegovu namjeru sa tim pitanjem.cendlerbing wrote:bloo ti si genije![]()
kako reagovati i sta ocekivati kad ti muskarac postavi pitanje:oblacis li se provokativno?![]()
- MarlboroGold
#3499 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Može i ovoZejnep wrote:Jok to. Odgovori "Po potrebi"MarlboroGold wrote:Pitanjem na pitanje. To je najbolje, jer na prvu ne možeš procijeniti njegovu namjeru sa tim pitanjem.cendlerbing wrote:bloo ti si genije![]()
Pa neka on dalje razbija glavu šta si mislila sa time.
- cendlerbing
#3500 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
kojim pitanjem...da i ja njega pitam oblacil se provokativno?MarlboroGold wrote:Pitanjem na pitanje. To je najbolje, jer na prvu ne možeš procijeniti njegovu namjeru sa tim pitanjem.cendlerbing wrote:bloo ti si genije![]()
pa valjda misli da me zeni, nema sta drugo bit