Libanon

Post Reply
Porodice Foht

#3476 Re: Libanon

Post by Porodice Foht »

palermo wrote: 02/10/2024 17:15
Porodice Foht wrote: 02/10/2024 17:11 Smisljena i dobro organizovana koordinacija Kabirija Mostarskog i Ambasade Izraela. Navukli su nas, iako opet cemu izlozba ako ce je osiguravati 200 policajaca s bornim kolima? :?
Ma ne bih rekao navukli. Jednostavno ovo je provokacija I mislim da je ovo dobar odgovor. Nijedna sluzbena institucija nije zabranila skup nego je jednostavno hotel otkazao.

Edit: jedino je reagovanje gradonacelnice nepotrebno I besmisleno
Pa eto kazes provokacija. Zar nas nisu navukli? Taman da uteftere jos jednu stranicu 'antisemitizma u Sarajvu". :-x
dixi5

#3477 Re: Libanon

Post by dixi5 »

LSD wrote: 02/10/2024 17:12 Vodi ih kuci svojoj ako smatras da su tvoji
Pa dobro, neka onda naprave svoju herceg bosnu i tu ce biti dobrodosli. Zar ne?
LSD

#3478 Re: Libanon

Post by LSD »

dixi5 wrote: 02/10/2024 17:21
Pa probali su i to (nije da nisu) i znamo kako je zavrsilo kad im je jenki opalio par vaspitnih iza uha :izet:
Franjo, Mate, Gojko, tisina tamo i ni je'ne vise....mirni budite :maca:
dixi5

#3479 Re: Libanon

Post by dixi5 »

LSD wrote: 02/10/2024 17:24
dixi5 wrote: 02/10/2024 17:21
Pa probali su i to (nije da nisu) i znamo kako je zavrsilo kad im je jenki opalio par vaspitnih iza uha :izet:
Franjo, Mate, Gojko, tisina tamo i ni je'ne vise....mirni budite :maca:
Ne moze ova drzava biti onakva kako odgovara samo nama, Bosnjacima. Ako mislis da treba, potpisi 23%.

Selam.

PS: Otodji u livno ili kamenjar sirokog pa im tako reci. Nabili bi ti sljiva da bi podvio rep samo tako. Kurcis se ovako gdje ti i ja setamo, hajde de otidji i u taj prekrasni dio nase Bosne i Hercegovine. Neces, sjedni dole i pod zeninu suknju.
Last edited by dixi5 on 02/10/2024 17:27, edited 1 time in total.
palermo

#3480 Re: Libanon

Post by palermo »

Porodice Foht wrote: 02/10/2024 17:20
palermo wrote: 02/10/2024 17:15
Porodice Foht wrote: 02/10/2024 17:11 Smisljena i dobro organizovana koordinacija Kabirija Mostarskog i Ambasade Izraela. Navukli su nas, iako opet cemu izlozba ako ce je osiguravati 200 policajaca s bornim kolima? :?
Ma ne bih rekao navukli. Jednostavno ovo je provokacija I mislim da je ovo dobar odgovor. Nijedna sluzbena institucija nije zabranila skup nego je jednostavno hotel otkazao.

Edit: jedino je reagovanje gradonacelnice nepotrebno I besmisleno
Pa eto kazes provokacija. Zar nas nisu navukli? Taman da uteftere jos jednu stranicu 'antisemitizma u Sarajvu". :-x
Ne vidim kako su nas navukli ? Hotel otkazao. Nista cudno I strasno.

Jedino, kao sto rekoh, sasvim nepotreno iskakanje gradonacelnice. A mogla je samo telefonom javiti hotel Evropi I pitati ih, jeste vi mahniti. Al davlu, kad je populisam u krvi. I privilege koje dolaze sa njim.
LSD

#3481 Re: Libanon

Post by LSD »

dixi5 wrote: 02/10/2024 17:26

PS: Otodji u livno ili kamenjar sirokog pa im tako reci. Nabili bi ti sljiva da bi podvio rep samo tako.
Vidim divis se tom mentalitetu :lol:
Takve seoske doskocie i prijetnje mozes jedino prosipati u Livnu ili Sirokom. Nabijanje sljiva i podvijanje repova je njihov maksimalni civilizacijski domet.
skupljac_zeljeza

#3482 Re: Libanon

Post by skupljac_zeljeza »

palermo wrote: 02/10/2024 17:15 Jednostavno ovo je provokacija I mislim da je ovo dobar odgovor.
Najbolji od nekoliko sigurno jer i da su držali sigurno bi došli protestanti pred hotel sa trubama i zviždaljkama i parolama. Ta slika bi otišla u svijet koja nam trenutno ne treba.

Nije nam trebalo ni sinoć ono slavlje zbog raketiranja cionističke tvorevine. Nismo ništa pomogli ni Palestincima ni Libancima. Podržavam proteste, ali sinoć je za to bio loš tajming. Čamdžić je nedavno rekao dobro da imamo i mi svojih neriješenih problema preko glave, a rješavamo tamo gdje sigurno ne možemo ništa riješiti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#3483 Re: Libanon

Post by Velkoski »

Hezb-Allah: We destroyed three Merkava tanks with guided missiles at (5:00) this afternoon, Wednesday 2-10-2024, while they were advancing to the town of Maroun al-Ras.
Pandakonda

#3484 Re: Libanon

Post by Pandakonda »

jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu :-)

I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije :-)

Image
mehoxy

#3485 Re: Libanon

Post by mehoxy »

Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu :-)

I onda kada se neko pita što Albanci u geopolitici, a i redovnoj politici, prolaze jedno svjetlosnu godinu bolje od Bošnjaka, pogledajte ove reakcije. Albanci jasno znaju gdje i čemu pripadaju. Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije :-)

Image
Smarate brate vise s tom pricom.
LSD

#3486 Re: Libanon

Post by LSD »

:lol: :lol:

Nije mi jasan ovaj patoloski strah i izbezubljenost od nekog navodnog zamjeranja cionistickim zlocincima.
dixi5

#3487 Re: Libanon

Post by dixi5 »

LSD wrote: 02/10/2024 17:31

PS: Otodji u livno ili kamenjar sirokog pa im tako reci. Nabili bi ti sljiva da bi podvio rep samo tako.
Takve seoske doskocie i prijetnje mozes jedino prosipati u Livnu ili Sirokom. Nabijanje sljiva i podvijanje repova je njihov maksimalni civilizacijski domet.
Ne divim se. Smijes u nasem Seher Sarajevu ovako da komentarises i da nesto prisvajas. Fino ti kazem, de hajde otidji u kamenjar i u facu im to reci Hoces al u qrcu. Pod suknju, rekoh ti.
Vjecita_zavrzlama

#3488 Re: Libanon

Post by Vjecita_zavrzlama »

Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:46 jedan dan dopuste da migranti masu arapskim zastavama, a drugi dan ovi navuku hotel evropu da otkaze godisnjicu. Odlicno građenje imidza prema jednom od najjacih lobija na svijetu :-)

Image
Nazalost, tako je

Turci/arapi ovdje dosta drze,nemoj mislit da je do nasih.Prije 15ak godina ovako bilo nije
Idemo na gore samo
LSD

#3489 Re: Libanon

Post by LSD »

dixi5 wrote: 02/10/2024 17:51
LSD wrote: 02/10/2024 17:31

Ne divim se. Smijes u nasem Seher Sarajevu ovako da komentarises i da nesto prisvajas. Fino ti kazem, de hajde otidji u kamenjar i u facu im to reci Hoces al u qrcu. Pod suknju, rekoh ti.
:lol: :lol:

Je li moguce da si toliko fasciniran hrkljus kulturom iz Livna ili Gruda zvanom " sacu te stocem u glavu, pa cu te zajmiti kolcem jer ne mislis isto ko i ja" :lol: :lol:

Jasta cu, evo sve trcim u kamenjar (ko i ti :lol: ) da papke ucim sta je asfalt.
skupljac_zeljeza

#3490 Re: Libanon

Post by skupljac_zeljeza »

Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:46 Kod bosnje i dalje vlada razmisljanje kako roki moj cionisti i amerKanci blokiraju prosperitet demokratskih bastiona slobode poput Irana i njima slicnih, i kako su hamas i hezbolah neke oslobodilacke organizacije :-)
Zašto Iran ima sankcije, a cionisti za gore nemaju? Jesu li Hamas i Hezbollah stariji od Nakbe?
karanana

#3491 Re: Libanon

Post by karanana »

da cujem misljenja forumasa o 7. oktobru. sta se tada desilo? jel zlocin?
ako jeste, sto dizanje frke kod organizovanja sjecanja na to? kontra tome ja mislim da je 7. oktobar izraelska klopka za glupe palestince u koju su sami upali i pojeli i jedu govna.
jos jedna kontra tome, i dalje mislim da je event provokacija, jer abrahama i izraelsku ambasadoricu boli neka stvar za drzavom bih 364 dana, i otvoreno podrzavaju dodika i covica i ponasaju se anti bosnjacki/muslimanski i veliki su rasisti i govna.

edit: nemam pojma sta je moja poenta, samo dajem neke konstatacije i za jednu i za drugu stranu.
tramvajtrojka

#3492 Re: Libanon

Post by tramvajtrojka »

Vjecita_zavrzlama wrote: 02/10/2024 17:53

Image
Nazalost, tako je

Turci/arapi ovdje dosta drze,nemoj mislit da je do nasih.Prije 15ak godina ovako bilo nije
Idemo na gore samo
vracamo se na postavke tamnog vilajeta, policija nesposobna da napravi obruc sigurnosni oko hotela, neka odrze samo neka vide da im provokacija nije uspjela ovo su u sustini i tražili
Pandakonda

#3493 Re: Libanon

Post by Pandakonda »

mehoxy wrote: 02/10/2024 17:49

Image
I mene smara kad Albanac sa dobrom vanjskom politikom dobije 2 drzave a mi se prcamo u 23% jedne. I u sredini svega toga gdje su vanjski partneri sve bitniji i bitniji nađu se pametnjakovici koji glume usred evrope veće arape od njih tamo na bliskom istoku i organizuju kojekakve proteste i prijetnje hotelu za nesto sto nas se apsolutno ne tice
Nebozemlja

#3494 Re: Libanon

Post by Nebozemlja »

Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:58

Image
I mene smara kad Albanac sa dobrom vanjskom politikom dobije 2 drzave a mi se prcamo u 23% jedne. I u sredini svega toga gdje su vanjski partneri sve bitniji i bitniji nađu se pametnjakovici koji glume usred evrope veće arape od njih tamo na bliskom istoku i organizuju kojekakve proteste i prijetnje hotelu za nesto sto nas se apsolutno ne tice
Kakav podanički mentalitet...
apsidejzi

#3495 Re: Libanon

Post by apsidejzi »

skupljac_zeljeza wrote: 02/10/2024 16:49
apsidejzi wrote: 02/10/2024 16:27
Nije sad nego oduvijek. Ugnjetavanje drugog i drugacijeg. To je osobina svih na BI nebitno jel arap, perzijanac, jevrej il sta li vec. Neki poriv za kurcenjem i nepotrebnim pokazivanjem sile. Pitaj Kurde na primjer kad je Iran u pitanju. pa cak i ovi jadni palestinci su najebali zahvaljujuci huskanju od strane irana. Politika Saudijske arabije i ostalih zaljevskih zemalja tokom proslog stoljeca se uglavnom bazirala na strahu i oprezu od Irana. Da ne pricamo o iracko iranskom ratu gdje je sadam optuzivao iran da huska iracke sije da se bune protiv njega pa onda napade iran i izginu masa ljudi nizasta. Te drzave krse jedna drugu manje vise kao Evropa u srednjem vijeku. Bezbroj malih ratova, malih pokolja, na granici genocida. Malo malo pa negdje bukne. ne samo iran nego svi redom. Ovo sad je samo jedan u nizu. upravo ovako je izgledala evropa prije 300-400 godina
Zato dođu moderni i civilizovani Amerikanci, Britanci i Francuzi da barbarima uvedu red pa uniše usputno Siriju, Afganistan, Libiju, Irak....a nešto ostave i za logistike.
Ha jooj. Dok je ovaca bice i vune. Doduse amerikanci su dosli jedino u Irak i pokusali u Afganistanu. Ostali su sami sebi skocili u stomak. Gadafiju su libijci gurnuli stap u guzicu kad su ga ubijali.
Vjecita_zavrzlama

#3496 Re: Libanon

tramvajtrojka wrote: 02/10/2024 17:57
Vjecita_zavrzlama wrote: 02/10/2024 17:53

Image
Nazalost, tako je

Idemo na gore samo
vracamo se na postavke tamnog vilajeta, policija nesposobna da napravi obruc sigurnosni oko hotela, neka odrze samo neka vide da im provokacija nije uspjela ovo su u sustini i tražili
Turska i Srbija ima isti interes-nestabilna BIH daleko od EU i zapada, prvi jer imaju vlazne neo-osmanske snove a drugi znamo zasto
skrbavi-admin

#3497 Re: Libanon

Post by skrbavi-admin »

Image
iako sam daleko od tog nekog islamiste koji prizeljkuje mehdije i islamsku drzavu, kako god ponosan sam sto smo dobili od sake do lakta jedne usrane rvacke polikite koja nama spocitava sve i svasta a nikad nije zahvalila za vezanje desetina hiljada cetnika doknsu se oni koprcali 4 godine sa SAO kraajinom i na guzove dobili jer ih je intelom snabdjevala Cija docim su iste godine nudili glupanima autonomiju vecu od RSa, da su nas uredno taksirali i bogatili se na nasim opljackanim parama hrani i oruzju u iznosu od 2/3/2/3 = 10posto....i sa tim uredno pucali na nas i naoruzavali sami sebe....al uredno prdoklace kako smo nezahvalni za prijem 200000 izbjeglica.albanci imaju zasta da se zetoniraju dobili su 2.5 nacionapne drzave dok smo mi dobili 25 30% jerbsmo izjebani i nikakvi opkoljeni pruzili koliko toliko vojnicki otpor dok je njihovu guzicu spasavo F117 a nama istim prijetili....jebu nas sa Visokim HR predstavnikom, US ambasadI krivo radi spomenika Alagicu, dok suti velikosprskim cetnixkim hohstaplerima na navode da nismo narod i da nam treba rezervat . zabij mu i njima i amerima na tom frendshipu od kurca i graha....

tragedija ljudska, ona istinska je ta da se ovdje sportski jako nasiroko i nadugo pljuje po iranu koji je bez ikakvih posebnih zahtjeva i interesa pomagao od svoje bijede borbu ARBIH dok su vajni "prijatelji" uredno monitorovali embargo.... ti isti vajni prijatelji i poluprijatekji preko une i drine su pustali sumnjive likove preko 2 vojske i 22 cekpointa da bi mahmuljin koji blage sa islamom nema bio proganjan za "vjerski obojene" zlocine
Last edited by skrbavi-admin on 02/10/2024 18:14, edited 1 time in total.
Prpa.ba

#3498 Re: Libanon

Post by Prpa.ba »

Likovi iz naroda koji je doslovno bio pokusni kunic za fasisticko desnicarsko orgijanje, etnicko ciscenje i genocid samo zbog etnicke i vjerske pripadnosti se prepali da ce ih neko okarakterisati kao manje vrijedne i zamjeriti im sto nesto urade ili kazu? :-)
Vjecita_zavrzlama

#3499 Re: Libanon

Nebozemlja wrote: 02/10/2024 18:01
Pandakonda wrote: 02/10/2024 17:58
Kakav podanički mentalitet...
Ne vec realno razmisljanje
PreWiBa
Grijem se na: Plin i centralno
Horoskop: Lav

#3500 Re: Libanon

Post by PreWiBa »

Mi smo osudili napad 7. oktobra, šta vam je više.

Ispada da ovuda hodaju islamisti po parlamentu ili šta već.

Mišljenje ovdje se ne razlikuje puno od evropskih zemalja poput Španije, Norveške, Belgije. Serete.-
Post Reply