Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima jedno pitanje ali najozbiljnije.
Ako neko moze od insajdera sa grbavice da mi pojasni ima li ova Grediceva ostavka veze sa prodajom poslovnih prostora na stadionu koja se desila prosle hefte?
bjelave wrote:Ima jedno pitanje ali najozbiljnije.
Ako neko moze od insajdera sa grbavice da mi pojasni ima li ova Grediceva ostavka veze sa prodajom poslovnih prostora na stadionu koja se desila prosle hefte?
Ima jedan forumaš na temi o Želji koji "odgovorno tvrdi" nešto. Najbolje ti je njega pitaj jer je spoinjao i te stvari. Bez zajebancije.
Ima jedan forumaš na temi o Želji koji "odgovorno tvrdi" nešto. Najbolje ti je njega pitaj jer je spoinjao i te stvari. Bez zajebancije.
Pa evo, pitam i tebe i njega. Nije bilo puno informacija o tome u medijima, nekako se desilo ispod stola.
S druge strane Greda sad spominje da je klub finansijski stabilan....
Pa evo, pitam i tebe i njega. Nije bilo puno informacija o tome u medijima, nekako se desilo ispod stola.
S druge strane Greda sad spominje da je klub finansijski stabilan....
Pa ja te lijepo uputih na forumaša koji priča o tome, a ti ništa. Nemaš šta mene pitati jer nisam ništa čuo o tome, a i da jesam ne bih pisao po forumu.
Pa i procitao je to tamo od lika koji se registrovao i odgovorno tvrdi lafo, i sad kao ovaj pita ovdje, a mozda su i isti likovi, tj. pitari. Koji jado
Last edited by Mea_parvitas on 27/09/2015 18:31, edited 1 time in total.
Charuga wrote:
Pa ja te lijepo uputih na forumaša koji priča o tome, a ti ništa. Nemaš šta mene pitati jer nisam ništa čuo o tome, a i da jesam ne bih pisao po forumu.
Mislim, prodali ste prostore u sklopu stadiona. Nema informacija u medijima, kome, kako za koju cifru???
Takve stvari bi morale biti transparentne ako nije neki kriminal i mutne radnje u pitanju.
Nek se javi taj kojeg pominjes ili bilo ko drugi, svejedno mi je ko ce dati informaciju.
A sto ne bi podjelio s nama da nesto znas? Jel se bar to smije pitati?