mariobl wrote:Ja poredim mini 15 sa super 15, a ako ces porediti sa super 25 onda moras porediti s midi 30 a tu bht daje 3gb. Osim toga evo kad trazis za recimo primjer uzecu da ti pozivi traju do pola minute 200 poziva do pola minute ili po 10 sekundi tebi ode tih 200 minuta a na bht 200/2*0,18 ti je 18KM druze, a za ostatak do mozes iskoristiti jos preko 100 SMS ako jos uvijek ima neko da toliko salje. Eto to je ta racunica i neuporedivost o kojoj pricam. A sto se tice jednake cijene poziva izaberi za super broj neki broj iz bht mreze, a ja na bht mogu 2 broja i iz eronet ili mtel mreze eto o tome ti ja govorim.
Djecko,ti samo smaras,i pises nebuloze.
Koliko sam puta rekao da mi ne trabaju najbrojevi,da sam dijete da mi babo da 5 KM za kredit i da ce babo sa svog telefonirat sve ostalo sto treba onda bi trazio najbroj ili super broj,ili jos bolje imao bi halo.
Meni minute trebaju da nazovem doktora,banku,autoservis,oglas sa pika,vrtic,osiguranje itd itd.......prodji me se sa najbrojem.
Dalje vec mozda tri puta ti govorim da mi je obracunska 60+10 povoljnija nego 30+30..........i ti meni i dalje pricas kako mi je povoljnije na 30+30..........hoces li prestat se glupirat.......jel trebam nacrtat.
Evo i nactano...........u 20-30 poziva samo bi jedan poziv bht obracunao povoljnije,podvukao crvenom bojom...........sve one pozive podvuceno zelenom bojom eronet obracuna povoljnije nego bht........dakle nije mi povoljnija 30+30 nego mi je losija.
Po ko zna koji put te pitam ...izracunaj mi kako da postignem 200 minuta ,50 sms .2gb + flat po cijeni nizoj od 23,40KM sa pdv.........i eto me na bht............ako ne mozes izracunat onda suti i ne glupiraj se vise .