Terorizam u Parizu!
- Red Wolf
#3477 Re: Terorizam u Parizu!
Kako javljaju francuski mediji poslije 50 sati provedenih u pritvoru,treci osumnjiceni pusten na slobodu bez optuznice jer je DOKAZANO DA JE BIO NA CASU U SKOLI
,sto su potvrdili i nastavnik i svi ucenici,spilberze spilberze 
- Challenger__
#3478 Re: Terorizam u Parizu!
Istina. Ali ovdje pričamo o specifičnom mentalnom sklopu.piupiu wrote:Zanimljivo je to, a da im sad neko svima ponudi vize za zivot i rad u inostranstvu, 90% onoga sto hoce da ide islo bi na Zapad.Challenger__ wrote:Stari moj, to je dilema drevnih Bošnjana, pa Bošnjaka/Bosanaca koja traje barem hiljadu godina. Ako se do sada nisu odredili, teško da će i sada. Čudnovata je ova zemlja a još čudniji ljudi u njoj.Mister Yes wrote:Ono što Bošnjaci moraju odlučiti je da li žele biti dio zapada ili dio istoka. To se nažalost pokazuje kao veća dilema nego što se moglo predpostaviti
- Kinesko prkno
#3479 Re: Terorizam u Parizu!
Chisum wrote:Ja znam s kakvim mi ovdje nepismenim jadom i bijedom "raspolazemo".... Vladajuca kasta vec dvadeset i kusur godina vrijedno radi na strovaljivanju i srozavanju ovog jadnog naroda, sto nize, sto dublje u blato i beznadja, pa da ga sumanutog i gladnog, u svakom momentu, kad god i za sta god zatreba, bez problema kupi jos jednim izumom novijeg datuma - "iftarom u sesnaestercu"...
Ne moze ova nesretna Zumreta i njoj slicni, koji jedva natucaju maternji jezik, ne mogu svi oni koji dvojicu majmuna i ubica nazivaju bracom i caste ih djenetom... ne mogu oni bolje ni da hoce...
I sve je to meni jasno.
... ali kad ugledah da ljubitelji kozojeba s bolesnih stranica poput "vjestiummeta" isl., lijepe Vedranu Rudan po fejsbuk statusima...![]()
![]()
Nastranu Vedranin lik i djelo, kod nje je - sto na umu, to na drumu. Ona je uvijek bila takva. No, nije bitno.
Ali, ne mogu, a da ne zamislim nekog od onih polupismenih nesretnika, kako u idilicnoj atmosferi toplog doma, mnogobrojnoj porodici okupljenoj oko Kreka Veso peci, cita neke od Vedraninih biljeski...
"Ostavljam muža i odlazim s ljubavnikom koji je, to ce vama biti bitno, dvanaest godina mladi od mene. Sutra ujutro, u sedam, dok vi budete u svojim kancelarijama, nekim marketima jer ste bez posla, ili na Zavodu za zapošljavanje, ili u samrtnom hropcu, ili na nekoj kurvi, ili ispod svoje žene, ili iznad debelog muža, ili pokraj vitkog ljubavnika, ili ispred zadriglog šefa Talijana, ili Nijemca, ili Austrijanca, ili Madara ili... Ja cu svom mladom ljubavniku otvoriti vrata svoga doma... Koja rijec »dom«! Držat cu samsonajticu u ruci, boljet ce me kurac za sitnice koje život znace, slike sa vjencanja i prvi zub moje kceri Aki, bacit cu mu se oko vrata i uhvatiti ga lijevom rukom za jaja. Susjed Tomi ce me vidjeti. On uvijek sve vidi. Staro govno. On ce misliti da sam ja kurva na pragu svoga doma. A nece znati, Tomi, govno staro, da cu ja kratko, vrlo kratko, biti kurva. Samo kratko. A onda cu postati vlasnica novog muškarca..."
Ovo je za umjetnicke penzije.
- Freamon Lester
#3481 Re: Terorizam u Parizu!
Slucaj rijesen. Prebaci se na razbijanje mita o genocidu koju pocinise u Nigeriji...Red Wolf wrote:Kako javljaju francuski mediji poslije 50 sati provedenih u pritvoru,treci osumnjiceni pusten na slobodu bez optuznice jer je DOKAZANO DA JE BIO NA CASU U SKOLI,sto su potvrdili i nastavnik i svi ucenici,spilberze spilberze
- Mister Yes
#3482 Re: Terorizam u Parizu!
Pa i nema izuzetaka.Warashii wrote: Sve i da jeste tako onda ne smije biti nikakvih izuzetaka, a ne nekada je to sloboda govora a nekada neukusna sala koja traži izvinjenje.
I ta sloboda govora ima duple aršine.
Iz istog razloga zašto ima fotografija na ličnim kartama. Ne možeš maskiran hodati ulicom.Warashii wrote:Po milioniti put kažem da sa vjerom nemam mnogo sta zajedničko ali zašto je, eto bas u toj Francuskoj, donesena zabrana noSenja te famozne burke?
- Challenger__
#3483 Re: Terorizam u Parizu!
Upravo.Stjui wrote:zaboravio si liberalne fanatike.veoma agresivna i krajnje maliciozna skupina.reis1 wrote:Ima ovdje dosta agresivaca, staljinisti vs. dzihadisti.
Sve bih ja to isterorizirao...
- uglavnomja
#3484 Re: Terorizam u Parizu!
Nadam se da ce ovaj alan dobiti ban zbog trolanja i lijepljenja besmislenih slika o klipova 
- Red Wolf
#3485 Re: Terorizam u Parizu!
Eki rjesen,mislis da je ubistvom one dvojice sve rjeseno,a sta je sad bilo u nigeriji????Freamon Lester wrote:Slucaj rijesen. Prebaci se na razbijanje mita o genocidu koju pocinise u Nigeriji...Red Wolf wrote:Kako javljaju francuski mediji poslije 50 sati provedenih u pritvoru,treci osumnjiceni pusten na slobodu bez optuznice jer je DOKAZANO DA JE BIO NA CASU U SKOLI,sto su potvrdili i nastavnik i svi ucenici,spilberze spilberze
- @mba
#3486 Re: Terorizam u Parizu!
VjecitiStudent wrote:Freamon Lester wrote:To ne znam, samo znam da je hronicno koliko se slabo bave udruzenjem gradjana "Boko Haram" iz Nigerije i njihovim slobodarskim pokretom u ime Islama.VjecitiStudent wrote: Jel ono SAFF citirao ruske eksperte koji su tvrdili da je namještaljka?
Jašta je
http://saff.ba/ruski-eksperti-tvrde-da- ... isceniran/
Bagra na zajedničkom zadatku
znaci napad se ne smije dovoditi u pitanje, to je tako i nema ko sta da prica, inace si bagra!
- alanx
#3487 Re: Terorizam u Parizu!
uglavnomja wrote:Nadam se da ce ovaj alan dobiti ban zbog trolanja i lijepljenja besmislenih slika o klipova

Ja jutros molio chmolju da me banira covjek ne reaguje...
- Freamon Lester
#3488 Re: Terorizam u Parizu!
Ideoloski jarani od te nevine brace pocinise genocid nad 2000 starih, zena i djece...Red Wolf wrote: Eki rjesen,mislis da je ubistvom one dvojice sve rjeseno,a sta je sad bilo u nigeriji????
- alanx
#3489 Re: Terorizam u Parizu!
Za ateiste i ove nemuslimane:
- Warashii
#3490 Re: Terorizam u Parizu!
Ni blizu iz ovog razloga zabrana nije nastupila. Pa imamo i mi kao još brdo zemalja lične karte majku mu. Zamisli onda lične karte većine žena Saudijske Arabije da ih slikaju pokrivene.Mister Yes wrote: Iz istog razloga zašto ima fotografija na ličnim kartama. Ne možeš maskiran hodati ulicom.
- uglavnomja
#3491 Re: Terorizam u Parizu!
Burka, hidzab, nikab ... Sve je to zlocin protiv zene i zenske ljepote.
Ako se muskarci sa kozojebnim instinktima ne mogu uzdrzati kad vise komadic zenske koze ... Najlakse je pokriti zenu, logicno
I jos pri tome je ubijede da je to njeno pravo i privilegija da hoda kao pokretna gomila krpi
Ako se muskarci sa kozojebnim instinktima ne mogu uzdrzati kad vise komadic zenske koze ... Najlakse je pokriti zenu, logicno
I jos pri tome je ubijede da je to njeno pravo i privilegija da hoda kao pokretna gomila krpi
- Freamon Lester
#3492 Re: Terorizam u Parizu!
Naravno da smije. Ali ako ga dovodis u pitanje na tako besmislen i bolestan nacin onda logicno da ce te neko proglasiti bagrom. A samo dovodjenje napada u pitanje je klasicna ruska skola propagande koju je Bosjnak na svojoj kozi osjetio kroz negiranje genocida, Markala i jos mnogo toga.@mba wrote: znaci napad se ne smije dovoditi u pitanje, to je tako i nema ko sta da prica, inace si bagra!
- alanx
#3493 Re: Terorizam u Parizu!
Uputstva vojsci muslimana provg halife Islama Ebu Bekra:Freamon Lester wrote:Ideoloski jarani od te nevine brace pocinise genocid nad 2000 starih, zena i djece...Red Wolf wrote: Eki rjesen,mislis da je ubistvom one dvojice sve rjeseno,a sta je sad bilo u nigeriji????

Ne znam koji Islam ovi iz Boko Haram slijede, ali ovaj prvotni sigurno ne...
Last edited by alanx on 10/01/2015 17:05, edited 1 time in total.
-
Walther
#3494 Re: Terorizam u Parizu!
ono kad borci za ljudska prava i qurtze palce odricu prava drugima da zive kako hoceuglavnomja wrote:Burka, hidzab, nikab ... Sve je to zlocin protiv zene i zenske ljepote.
Ako se muskarci sa kozojebnim instinktima ne mogu uzdrzati kad vise komadic zenske koze ... Najlakse je pokriti zenu, logicno![]()
- uglavnomja
#3495 Re: Terorizam u Parizu!
Warashii wrote:Ni blizu iz ovog razloga zabrana nije nastupila. Pa imamo i mi kao još brdo zemalja lične karte majku mu. Zamisli onda lične karte većine žena Saudijske Arabije da ih slikaju pokrivene.Mister Yes wrote: Iz istog razloga zašto ima fotografija na ličnim kartama. Ne možeš maskiran hodati ulicom.
U maroku se pomrivene moraju slikati otkrivene za dokumente.
- AcaLukas
#3496 Re: Terorizam u Parizu!
Fakat, mozda smo najgluplji narod u Evropi. Evo citaoci vijestiummeta podrzavaju Le Pena

Muris iz Jelaha. Ovo su isti oni ljudi koji su reisa Kavazovica proglasili kjafirom i islamofobom.Svaka cast covjeku iako nije musliman zna daje Allah jedan Bog i daje Muhamed s.a.v.s Allahov rob i poslanik ida zato nema igranja iod ciste vjere pravit nesto izrugljivo kao sto se desilo sa krscanstvom
-
Avetinho
#3497 Re: Terorizam u Parizu!
Lik je za analeFreamon Lester wrote:Challenger__ wrote:Stari moj, to je dilema drevnih Bošnjana, pa Bošnjaka/Bosanaca koja traje barem hiljadu godina. Ako se do sada nisu odredili, teško da će i sada. Čudnovata je ova zemlja a još čudniji ljudi u njoj.Mister Yes wrote:Ono što Bošnjaci moraju odlučiti je da li žele biti dio zapada ili dio istoka. To se nažalost pokazuje kao veća dilema nego što se moglo predpostavitiSrpska propaganda zapocela drugu smjenu...
- Warashii
#3498 Re: Terorizam u Parizu!
Ja lično nisam za pokrivanja, volim vidjet žensko, jbga muško sam. Ali ako neko tvidi da to radi jer hoće tako onda pusti ga. Dje su slobode u tim stvarima.uglavnomja wrote:Burka, hidzab, nikab ... Sve je to zlocin protiv zene i zenske ljepote.
Ako se muskarci sa kozojebnim instinktima ne mogu uzdrzati kad vise komadic zenske koze ... Najlakse je pokriti zenu, logicno![]()
To jsto ti tvrdiš je isto sto ima ljudi koji tvrde za gay populaciju da su to radi pomodarstva.
- uglavnomja
#3499 Re: Terorizam u Parizu!
Walther wrote:ono kad borci za ljudska prava i qurtze palce odricu prava drugima da zive kako hoceuglavnomja wrote:Burka, hidzab, nikab ... Sve je to zlocin protiv zene i zenske ljepote.
Isto kao sto hoce da budu silovane, neobrazovane, da ne smiju voziti auto ... Naravno, sve su to njihove slobodno donesene odluke
- alanx
#3500 Re: Terorizam u Parizu!
Ovi sa IPhoneom molim vas da skinete ovu aplikaciju:
Muslim icondemn:
http://muslimmatters.org/2015/01/09/get ... ndemn-app/
Muslim icondemn:
http://muslimmatters.org/2015/01/09/get ... ndemn-app/