MooooooooooojJanjicar wrote:Hvala Vam (Y)
Mislim da sam i neciji referal odavde...
Čestitam
Ja sam prvi mjesec zaradio 35
Sretno
Moderator: anex
MooooooooooojJanjicar wrote:Hvala Vam (Y)
Mislim da sam i neciji referal odavde...
ja nisam skonto uopšte šta hoće oni u tom taskurelativno84 wrote:Visual Attention Study B![]()
![]()
38 komada veceras. trenutno sam na 257.mikrozadatak wrote:Ide DSL
lijeva strelica ako ima promjena u polozaju il boji a desna ako nema, lakse nego zadnji kad je blicalo na sve straneglitch wrote:ja nisam skonto uopšte šta hoće oni u tom taskurelativno84 wrote:Visual Attention Study B![]()
![]()
![]()
a pokušo sam
i onda samo nakliko strelicom lijevo desno
čestitam druže!Janjicar wrote:
Moja prva zarada (Y) Za ovo je trebalo 30-tak dana
ja biram blicanje ipakrelativno84 wrote:
lijeva strelica ako ima promjena u polozaju il boji a desna ako nema, lakse nego zadnji kad je blicalo na sve strane
kad je to znaj da nisi usamljendobojlija81 wrote:We're sorry, but something went wrong.
pozz
jel jos kod koga ili ko mene samo?
i kod mene na clixu, za neobux i druge ne znam :-(dobojlija81 wrote:We're sorry, but something went wrong.
pozz
jel jos kod koga ili ko mene samo?

to je se meni pojavljivalo,vidi datum na kompu i vrijeme,ili neku three part extension na browseru treba ukloniti ili blokirati jbg zaboravio samODB wrote:Da li ima neki cyber majstor da mi objasni ovo.Je li do njih ili je do mene ?
Da palim antiviruse i ostale jade ako je do mene ?
Kliknuo sam na neki naslov kod njih na sajtu/blogu
Psychology Experiment - Change Detectionmikrozadatak wrote:Možda nam vraćaju levele![]()
A koji je fazon ova priča gore o blicanjunisam upratio
jeste chrome je,garant je nešta oko cookies... sad sam pokrenuo scan sa antimalware i našao je bruku jadazakasnila wrote:Pretpostavljam da je google chrome u pitanju? Češće obriši browsing date i ne bi trebalo biti problema
"Is this posting relevant to Stanford sports or athletics?" you answered: "No" but the correct answer was: "Yes".babaroga1x wrote:tweetovi o standfordu sportu... navalite... ako je sportaš, klub, sport ---> yes
filozofija, obama, usa policy, profesro xyz ---> no