rugat cu se ja tebi tam 11-ogTomahawk11 wrote:Je li odmor ili nije
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
- beni-bu-man
#3476 Re: PlayStation 4 - all about
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3477 Re: PlayStation 4 - all about
E, imam ja još 15 danabeni-bu-man wrote:rugat cu se ja tebi tam 11-ogTomahawk11 wrote:Je li odmor ili nije![]()
![]()
Valjda ćeš zvati na fuka, bar tamo pred kraj GO
Edit: uspamasmo temu, dosta nas
- beni-bu-man
#3478 Re: PlayStation 4 - all about
ja za svoj citavi godisnji cu biti samo 2 dana u SATomahawk11 wrote:E, imam ja još 15 danabeni-bu-man wrote:rugat cu se ja tebi tam 11-ogTomahawk11 wrote:Je li odmor ili nije![]()
![]()
![]()
Valjda ćeš zvati na fuka, bar tamo pred kraj GO
Edit: uspamasmo temu, dosta nas
Edit: boli te pimpek, ti si moderator
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3479 Re: PlayStation 4 - all about
Onda prije, nemoj da pobjegneš ko juče 
- beni-bu-man
#3480 Re: PlayStation 4 - all about
alo ba sto spamas temuTomahawk11 wrote:Onda prije, nemoj da pobjegneš ko juče
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#3481 Re: PlayStation 4 - all about
Nećemo više, ovo je za pmbeni-bu-man wrote:alo ba sto spamas temuTomahawk11 wrote:Onda prije, nemoj da pobjegneš ko juče![]()
![]()
![]()
-
Jahta
#3482 Re: PlayStation 4 - all about
Pažnja, upada padobranac.
Nikad u životu nisam igrao playke i ne znam ništa o tome, ali vakat je da se malom šta uzme.
Gledam po piku onako cijene i vidim neke stvari tipa PS Plus, Pro, čipovano, nije čipovano, regioni folovi, wireless džojstici itd.
Što ono kažu nisam odavde vozarim pa sam zijan odakle početi i šta kupiti.
Jedino što znam da malom ne bi uzeo PS 3 jer to je već staro. Eto ako se kome da da baci koju uputu, neki link da malo naučim i da mi se razjasni da znam šta uzet. Stvarno nemam vremena da čitam 140 stranica koje ste ovdje ispisali.
Mali koliko vidim bi volio da igra Fifu 18 jer to već igra na androidu (dobra igra, ali ima manu - nema našeg Želje nigdje) i onu neku kad po gradu kradeš auta, mlatiš narod i tako to.
Eto, ako se kome da.
Nikad u životu nisam igrao playke i ne znam ništa o tome, ali vakat je da se malom šta uzme.
Gledam po piku onako cijene i vidim neke stvari tipa PS Plus, Pro, čipovano, nije čipovano, regioni folovi, wireless džojstici itd.
Jedino što znam da malom ne bi uzeo PS 3 jer to je već staro. Eto ako se kome da da baci koju uputu, neki link da malo naučim i da mi se razjasni da znam šta uzet. Stvarno nemam vremena da čitam 140 stranica koje ste ovdje ispisali.
Mali koliko vidim bi volio da igra Fifu 18 jer to već igra na androidu (dobra igra, ali ima manu - nema našeg Želje nigdje) i onu neku kad po gradu kradeš auta, mlatiš narod i tako to.
Eto, ako se kome da.
-
r_faruk
#3483 Re: PlayStation 4 - all about
Kakav mali, uzmi plejku sebi.... Nije ovo za djecuJahta wrote:Pažnja, upada padobranac.
Eto, ako se kome da.
Dzojstici su wireles, samo ih punis, a puni se preko plejke i usb kabla. Ps plus ti je pretplata na online igranje i placa se jednom godisnje (ne znam koliko kosta, oko stotonjak KM), u glavnom bez ps plusa ne mozes igrati online, a ako imas ps plus, svaki mjesec dobijes dvije igre. U glavnom su glupe i dosadne, ali se zalomi ponekad dobar naslov. Zadnji put kada sam gledao, PS 4 je bio od 550KM do 800KM u zavisnosti jel dolazi sa igrama, sa dva dzojstika, jel pro verzija ili ne (ovo pro, je za 4K televizore, pogledaj razlike na youtube-u, ja ih licno ne vidim)... Sto se cipovanja tice, ne pegla mi se oko tih stvari. Kupujem originale. Igre kupujes online, najcesce sa us store-a. Registrujes account sa fake adresom u ameriKi(ovo moras uraditi kada upalis ps. Kupujes bonove na internetu preko paypal-a i na plejki imas opciju Redeem code (ukucas broj tog bona koji kupis i dobijes na digitalni wallet pare) i to je to... Onda izaberea igru preko ps-a i platis preko ps-a tim parama, a mozes i preko mob. racunara, tableta itd
-
Jahta
#3484 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala na odgovoru. Malo mi je jasnije. i sad su cijene oko 5 glava. Pro je skuplji ali što kažeš ko vidi razliku na 4K mada TV koji sam uzeo namjenski (nema tV signala) za playku, yt, surfanje itd. (jer spojio sam malecni PC na njega) je 4k.
E sad kod kupovine igara vidio sam da se prodaju te igre (pakovanje je kao da je DVD). Da li se mora to kupovati online jer izbjegavam takav način kupovine ili je dovoljno da kupim taj "DVD" i ubacim ga jer valjda na toj playki se ima gdje tuhnut DVD.
To online igranje fino zvuči jer bi to onda valjda značilo da možeš Fife igrati protiv nekog negdje što je dobar fol. Koliko košta da doplata za plus, ali to je opet problem što je očito jedini način online kupovina te doplate.
Sad vidjeh da si napisao da je doplata oko 100 KM, izvini.
E sad kod kupovine igara vidio sam da se prodaju te igre (pakovanje je kao da je DVD). Da li se mora to kupovati online jer izbjegavam takav način kupovine ili je dovoljno da kupim taj "DVD" i ubacim ga jer valjda na toj playki se ima gdje tuhnut DVD.
To online igranje fino zvuči jer bi to onda valjda značilo da možeš Fife igrati protiv nekog negdje što je dobar fol. Koliko košta da doplata za plus, ali to je opet problem što je očito jedini način online kupovina te doplate.
- beni-bu-man
#3485 Re: PlayStation 4 - all about
Online nacin kupovine tih kodova za dopune je najmanji problem kad covjek shvatiJahta wrote:Hvala na odgovoru. Malo mi je jasnije. i sad su cijene oko 5 glava. Pro je skuplji ali što kažeš ko vidi razliku na 4K mada TV koji sam uzeo namjenski (nema tV signala) za playku, yt, surfanje itd. (jer spojio sam malecni PC na njega) je 4k.
Igrice na DISKU su ti inace puno skluplje nego kad ih kupujes online tj. preko store-a
al dok dodje do toga ti se slobodno javi pa cemo ti sve fino objasniti kako sta
-
Jahta
#3486 Re: PlayStation 4 - all about
Ok, hvala. Korak po korak.
Zanima me još (a to je prvi korak) da li kupiti novo ili uzeti polovno. Razlika u cijeni nije beznačajna. Banalna stvar, recimo mogu li ti džojstici polovni biti razdrndani kao recimo u moje vrijeme kad smo džojstike za Spectrum i Comodor derali heftično.
Zanima me još (a to je prvi korak) da li kupiti novo ili uzeti polovno. Razlika u cijeni nije beznačajna. Banalna stvar, recimo mogu li ti džojstici polovni biti razdrndani kao recimo u moje vrijeme kad smo džojstike za Spectrum i Comodor derali heftično.
- diablobih
#3487 Re: PlayStation 4 - all about
Ne mogu.Jahta wrote:Ok, hvala. Korak po korak.
Jbg, tada su bili jeftini, pa smo hladno mi mjenjali dugmad i sve ostalo, sada svaki gamepad kosta 100 KM+
-
Jahta
#3488 Re: PlayStation 4 - all about
ok.
Šta mislite o ovoj slim varijanti, nova oko 5 glava?
- beni-bu-man
#3489 Re: PlayStation 4 - all about
kupiJahta wrote:ok.
- Kazoo
#3490 Re: PlayStation 4 - all about
Privodim kraju i drugu ekspanziju Witchera, ne znam za šta se iduće odlučiti GOW ili Assassin's Creed Origins?
-
ultras1921
#3491 Re: PlayStation 4 - all about
Prepouručujem ti da odeš do BH Telecoma i tamo pogledaš plejke,ja sam lično prije mjesec dana kupio verziju od 500GB sa PSplus na 3mjeseca sa 5 igrica (COD WWII,Crash Bandicot,Horizon Zero Dawn,Ratchet & Clank,Drive Club) za 700KM,za prosli mjesec sam pokupio COD Black Ops 3 jer imam pretplatu,ovaj mjesec ima zanimljiva Heavy Rain igra,ugl.,imas raznih paketa i varijanti vidim tebe zanima FIFA,imas paket sa Pro varijantom 2 gamepada i tkd. da ne kenjam evo linkJahta wrote:ok.
https://www.bhtelecom.ba/playstation4.html
Uostalom ako malom/tebi je primarno FIFA i kako ti kazes "onaj sto lema po gradu"
- beni-bu-man
#3492 Re: PlayStation 4 - all about
na store-u GTA V $19.79ultras1921 wrote:Prepouručujem ti da odeš do BH Telecoma i tamo pogledaš plejke,ja sam lično prije mjesec dana kupio verziju od 500GB sa PSplus na 3mjeseca sa 5 igrica (COD WWII,Crash Bandicot,Horizon Zero Dawn,Ratchet & Clank,Drive Club) za 700KM,za prosli mjesec sam pokupio COD Black Ops 3 jer imam pretplatu,ovaj mjesec ima zanimljiva Heavy Rain igra,ugl.,imas raznih paketa i varijanti vidim tebe zanima FIFA,imas paket sa Pro varijantom 2 gamepada i tkd. da ne kenjam evo linkJahta wrote:ok.
Uostalom ako malom/tebi je primarno FIFA i kako ti kazes "onaj sto lema po gradu"tj. GTA ,pricekaj august/septembar kad vec izlazi FIFA 19,vljd. ce biti neki paketi kao ovi gore
, bdw. ja sam polovan GTA V platio 60KM
-
r_faruk
#3493 Re: PlayStation 4 - all about
Dobri stari comodoreJahta wrote:Ok, hvala. Korak po korak.
Moji dzojstici od ps-a su ispadali na parket sa visine od 1m. Nije im nista bilo.....
- Raigor Stonehoof
#3494 Re: PlayStation 4 - all about
naucite razliku izmedju dzojstika i gamepada 
gamepade za ps4 rijetko ko popravlja. ako ode....halali huso materi 120 maraka. zato ih treba cuvat.
gamepade za ps4 rijetko ko popravlja. ako ode....halali huso materi 120 maraka. zato ih treba cuvat.
-
febo_acm
#3495 Re: PlayStation 4 - all about
Zavisi od kvara... Ako prestane tipka da radi servis je 30 km... Isplatnije nego 120 km 
- Ultraviolent
#3496 Re: PlayStation 4 - all about
Ovi dzojstici su jako kvalitetni ne treba brinuti. Moj je prezivio dark souls 2 avanturu i letenje po sobi. Sto ibm debela tastatura nije, rip 
-
Mustang1
#3497 Re: PlayStation 4 - all about
Slabo bacate djojstike.. Amateri 
- beni-bu-man
#3498 Re: PlayStation 4 - all about
nacon revolution pro 2 stigo prije 10-ak dana, ko god moze, preporucujem 
-
Jahta
#3499 Re: PlayStation 4 - all about
Hvala buraz, pogledat ćuultras1921 wrote:Prepouručujem ti da odeš do BH Telecoma i tamo pogledaš plejke,ja sam lično prije mjesec dana kupio verziju od 500GB sa PSplus na 3mjeseca sa 5 igrica (COD WWII,Crash Bandicot,Horizon Zero Dawn,Ratchet & Clank,Drive Club) za 700KM,za prosli mjesec sam pokupio COD Black Ops 3 jer imam pretplatu,ovaj mjesec ima zanimljiva Heavy Rain igra,ugl.,imas raznih paketa i varijanti vidim tebe zanima FIFA,imas paket sa Pro varijantom 2 gamepada i tkd. da ne kenjam evo linkJahta wrote:ok.
Uostalom ako malom/tebi je primarno FIFA i kako ti kazes "onaj sto lema po gradu"tj. GTA ,pricekaj august/septembar kad vec izlazi FIFA 19,vljd. ce biti neki paketi kao ovi gore
, bdw. ja sam polovan GTA V platio 60KM
- Ironman_88
#3500 Re: PlayStation 4 - all about
Sa godinam dolazi iskustvo i riješavanje problema hladne glave. Ranije sam znao šakama udarati po vratima, zidovima, bacati kontroler, prije par mjeseci sam riješio incident te vrste više civilizacijski i bez ugrožavanja sebe ili ostalih. Nakon nemilih scena u NBA 2K18, ustao sam smireno, stavio kontroler na pod, otišao i nabacio papuče na noge da ne ozljedim stopalo, vratio se fino i gazio po kontroleru dok nije sve popucalo i ispalo.Mustang1 wrote:Slabo bacate djojstike.. Amateri