Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Riddle

#3476 Re: Liverpool FC

Post by Riddle »

Iskreno mi je zao sto ovo cujem.
Obskurni

#3477 Re: Liverpool FC

Post by Obskurni »

Nemam ništa protiv Martineza ali ako ce nekom "anonimusu" dati da vodi Liverpul bolje onda da Rodgersa ili Lamberta ganjaju
abondanzieri

#3478 Re: Liverpool FC

Post by abondanzieri »

vaučer wrote:Kenny je otpušten :sad:
Uživajte svi u Hodgsonu vol. 2.0 uskoro.

Ode ovaj klub u kurac.
Zar moze biti u vecem kurcu nego sto je sada?Ocekujem puno bolje izdanje Liverpoola u sljedecoj sezoni na celu sa spanskim trenerom,recimo Robertom Martinezom
Haj_Halve

#3479 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

Mustang1

#3480 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Prvo da vidim koga ce postaviti pa onda .. Mozda Guardiola ? :roll: ( ne kazem da njega zelim nego kazem mozda zbog raspleta situacije)
vaučer

#3481 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Obskurni wrote:Nemam ništa protiv Martineza ali ako ce nekom "anonimusu" dati da vodi Liverpul bolje onda da Rodgersa ili Lamberta ganjaju

Ako uzmu ijednog od te tri nule mogu mi pojesti k*c.
Otpustili su jednog od najboljih svjetskih taktičara za engleskog morona i sad bi otpustili Kennya jebenog Dalglisha iz Liverpoola nakon jedne sezone i zamjenili ga neiim trenerskim anonimusima?

Jebeš ovo.
Gandalf

#3482 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Iskreno, nisam ni očekivao da će ga ameri ostaviti na klupi, tako da je bolje da su mu sada uručili otkaz, nego u septembru - novom treneru dati što prije da uigrava ekipu, kako bi što spremniji dočekali novo prvenstvo - lošiji nego ove godine, ne mogu biti nikako - onoliki broj povreda, pehova, nerealnih suspenzija, transferskih promašaja je previše i za tri sezone - novom treneru poželiti puno sreće i znanja da iz onih 20-30 miliona sredstava za pojačanja, pokuša pronaći dva igrača da valjaju.
Teufik

#3483 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

abondanzieri wrote:
Zar moze biti u vecem kurcu nego sto je sada?Ocekujem puno bolje izdanje Liverpoola u sljedecoj sezoni na celu sa spanskim trenerom,recimo Robertom Martinezom
Uh,da budem iskren,nisam ovo ocekivao.Moze se desiti da bude bolje a moze biti i obrnuto.
Fudbal je danas ocito prebrz i za igrati ga a i za one koji treniraju klubove.Licno ne volim sto se treneri ovako lako skidaju ali mi simpatizeri ponajmanje o tome odlucujemo.
Tri trenera u tri godine sa tri razlicita pristupa.
Ko ce biti cetvrti i sta ce on donijeti ostaje da se vidi.U svakom slucaju jako nezahvalna situacija i za klub i za navijace a bogami i za tog buduceg trenera.
Kako god bilo,bilo bi lijepo radi EPL vidjeti ponovo jak Liverpool.
Edin H.

#3484 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Otpustise Kinga :shock: , e sad ce tek grohnuti.
Koolin1

#3485 Re: Liverpool FC

Post by Koolin1 »

Trebali su ga ostaviti bar jos jednu sezone... Ovo konstantno mjenjanje trenera tesko da moze donijeti dobro.

Al jbg I Kenny je zasro previse... S onim parama je mogao sastaviti ekipu koja bi se mogla boriti za naslov.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3486 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

očekivano, nije on imao šta više tražiti u liverpoolu nakon ovakve sezone.

Sad je pitanje hoće li pogoditi sa novim trenerom, ako ne pogode, nek im je Bog na pomoći..

Spominje se Alan Pardew, možda on ne bi bio loš izbor.
Haj_Halve

#3487 Re: Liverpool FC

Post by Haj_Halve »

Ljudi,

Ja imam osjecaj da ce oni mjesto trenera ponuditi Steve Clarku, sadasnjem pomocnom treneru.

Sve mi nekako govori da ce tako biti.
odesveuhonduras
Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)

#3488 Re: Liverpool FC

Post by odesveuhonduras »

na trenutak sam se prepao da ćeš reći Steveu Keaneu :D
Teufik

#3489 Re: Liverpool FC

Post by Teufik »

Haj_Halve wrote:Ljudi,

Ja imam osjecaj da ce oni mjesto trenera ponuditi Steve Clarku, sadasnjem pomocnom treneru.

Izgleda da je i on otisao.

http://www.kopsource.com/steve-clarke-quits-liverpool/
Coalman

#3490 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

Već sam rekao da na kladionicama najbolje kotira Benitez, i moja lična želja je on. Eh sad vidjećemo šta će biti i kako će biti, ali ne bih bio nezadovoljan da recimo dođe Rodgers, Guardiolu je recimo već nerealno očekivati.
Jack Be Nimble

#3491 Re: Liverpool FC

Post by Jack Be Nimble »

Nadam se da Amerikanac nece marketing puci u glavu pa dovesti Bruce Arenu. Ta se prica vodila po americkim tabloidima prije par mjeseci.
Edin H.

#3492 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

odesveuhonduras wrote:očekivano, nije on imao šta više tražiti u liverpoolu nakon ovakve sezone.

Sad je pitanje hoće li pogoditi sa novim trenerom, ako ne pogode, nek im je Bog na pomoći..

Spominje se Alan Pardew, možda on ne bi bio loš izbor.
On ima toliki kredit u tome timu da ostane barem jos jednu godinu, pa makar i petnaesti bio.

Sem toga pare koje je potrosio su uglavnom dobili prodajom Toressa ionako.

Amerikanci su propast za engleske klubove, jer nisu spremni da potrose svoj novac (jer je to za njih business, a ne strast ili promocija), samo uzimaju kredite i prave dugove, ukoliko se stvari ne poklope. A iako se poklope naprave dugove kao sto su uradili od Manchester Uniteda koji je prije bio profitabilan klub.
missko

#3493 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Gdje je strasni Rafa nestao trenira li on ikoga i imal sanse da se on vaskrsne ikako?
mislim na Beniteza a ne na strasnog Nadala :D
Coalman

#3494 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

missko wrote:Gdje je strasni Rafa nestao trenira li on ikoga i imal sanse da se on vaskrsne ikako?
Ne trenira nikoga i jedan od kandidata je za klupu Liverpula. Pored njega spominju se još Paul Lambert - trener Norwicha, Brendan Rodgers - Swansea, Martinez - Wigan, odprilike to je to.
Tvrtko II Kotromanić

#3495 Re: Liverpool FC

Post by Tvrtko II Kotromanić »

a Guardiola? :D :P

mogu mislit samo kad pokusa Kerola nauciti da igra pas igru a da pritom ne slomi sebi nogu :-)
Coalman

#3496 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

Tvrtko II Kotromanić wrote:a Guardiola? :D :P

mogu mislit samo kad pokusa Kerola nauciti da igra pas igru a da pritom ne slomi sebi nogu :-)
Druže, to ti je nerealno ipak. :wink:
missko

#3497 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Coalman wrote:
missko wrote:Gdje je strasni Rafa nestao trenira li on ikoga i imal sanse da se on vaskrsne ikako?
Ne trenira nikoga i jedan od kandidata je za klupu Liverpula. Pored njega spominju se još Paul Lambert - trener Norwicha, Brendan Rodgers - Swansea, Martinez - Wigan, odprilike to je to.
Rafa je kandidat ali moraju mu dat jedno 100 miliona u prvoj godini za pojacanja, poznato je da frajer ne radi ako nema spanaca, a sad su spanci cijenjena roba na marketu.
Rafa i Mancyini su slicni treneri ko blizanci. Nikad dosta para i nikad dosta zemljaka.
Tvrtko II Kotromanić

#3498 Re: Liverpool FC

Post by Tvrtko II Kotromanić »

Coalman wrote:
Tvrtko II Kotromanić wrote:a Guardiola? :D :P

Druže, to ti je nerealno ipak. :wink:
ma znam zato sam i stavio :P :)

u svakom slucaju, mozda Martinez fakat ne bi bio los
LivTz

#3499 Re: Liverpool FC

Post by LivTz »

Haj_Halve wrote:Ljudi,

A koliko bi to bio pametan potez??? :?
Coalman

#3500 Re: Liverpool FC

Post by Coalman »

missko wrote:
Coalman wrote:
Rafa je kandidat ali moraju mu dat jedno 100 miliona u prvoj godini za pojacanja, poznato je da frajer ne radi ako nema spanaca, a sad su spanci cijenjena roba na marketu.
Rafa i Mancyini su slicni treneri ko blizanci. Nikad dosta para i nikad dosta zemljaka.
Ma nema šanse da bi mogao dobiti 100M za pojačanja. Rečeno je kako ovaj prijelazni rok neće biti mnogo trošenja. Ja bih iskreno volio da se on vrati na klupu Liverpula, ali vidjećemo ne treba otpisati ni Martineza koji je također jedan sjajan trener što dokazuju i rezultati Wigana zadnjih nekoliko kola, kao i Rodgers.

Image
Post Reply