Zato sam sebi danas kupila cvijeće da se presađujem i sadim, i na taj način nađem sebi okupacionu terapiju koja će mi pomoći da se skinem sa VB-a
Znači više ne gledam, ali ću da vas redovno pratim na forumu... Budite aktivni i ažurni
Moderator: anex
superBaba_Droga wrote:Joj meni je stvarno sve ovo postaje malo mučno za gledati, osjećam se kao da svojim gledanjem i znatiželjom odobravam ovo nasilje![]()
![]()
![]()
Zato sam sebi danas kupila cvijeće da se presađujem i sadim, i na taj način nađem sebi okupacionu terapiju koja će mi pomoći da se skinem sa VB-a![]()
![]()
Znači više ne gledam, ali ću da vas redovno pratim na forumu... Budite aktivni i ažurni![]()
![]()
vedra nebesa wrote:Neka je pljunula, Maja je vrijeđala svakoga udarajaući najniže što je mogla, dok su ostali kao pizde ćutali. Uvijek su mi se gadili ljudi koji nijemo posmatraju i neće priskočiti upomoć kad nekoga treba odbraniti.
Jebeš čovjeka koji neće zauzeti stav da bi ostao u igri za novac. Fuj
Bravi Vendi!
vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna, počupala Maju u roku od sat vremena.
Svaka njima čast kad je trpe bez nasilja
Budite podrška pri odvikavanjude balzac wrote:superdok se ti detoksiniraš
kadifama
i zumbulima
mi i dalje da se trujemo
još da ti i izvještavamo
mudro, mudro
klavirdžija wrote:_nevermind_ wrote:A tek pogledConverse wrote:Ava ima strasne pokrete, ali bukvalno:)![]()
trcicu trceci wrote:Najofirnija prica je ovog debilcica, "ja nisam dosao da pobjedim, molim boga da ispadnem u ponedjeljak", pa jarane izadji sam![]()
Koji udar na inteligenciju covjece
mislim da je mislio na topa.....kakavdanakneiskustvu wrote:trcicu trceci wrote:Najofirnija prica je ovog debilcica, "ja nisam dosao da pobjedim, molim boga da ispadnem u ponedjeljak", pa jarane izadji sam![]()
Koji udar na inteligenciju covjece
ko?
_nevermind_ wrote:Ceka pravode balzac wrote:spominjala joj je hurem, kada ju je smirivala, nekog Vladu koji je kao vani čeka_nevermind_ wrote:Ava ne zeli da spava sa Sulejmanom jer gaji jos uvijek osjecaje prema bivsem decku. Kojem li![]()
![]()
Sulejman je odlucio da spava sa Ibrahimom veceras![]()
![]()
Soraji krivo jer je navodno Ava sinoc htjela da spava sa Sulejmanom, a vjerovatno joj je krivo jer je ona morala spavati, a Ava se izvukla.![]()
On je novi decko Natase Bekvalac, ali to nece biti problem, jer je Hurem ubijedila Avu da je ona ljepsa od N. Bekvalac
![]()
![]()
Njega je Ava salijetala po Survivor-u. Evo ga:
Sacuvat ce oni nju.Cuj,kazna...Uzas!!!Federenko wrote:Maja N. gadjala Zeljka tanjirom, nakon sto je polio vodom po haljini dok je spavala, ali je pogodila Maju Volk i povredila joj ruku!
Uskoro ce biti izrecena kazna! - Kud mu nije razbila glavuuu
Ne kazem da mu je pogresan stav, ali mislim da u smjeru kojem ide igra je pogresan potez. Meni licno se najmanje svidja kako Topic igra. U ispovjedaonici je kao iskren i popljuje po nekog s vremena na vrijeme. A u komunikaciji sa ostalima samo suti i izbjegava sukobe a usput se pokusava predstaviti kao veliki vjernik, divan i posten covjek. Mozda on i jeste fin ali je ocigledno da suzbija osjecanja i jede se sav iznutra da se ne bi slucajno u nekom negativno svjetlu prikazao vani.LEDA wrote: Mića misli svojom glavom ,ne treba njemu Vendi da ga "navigava" kako će se postaviti prema drugima . Ako bi objektivno posmatrali Ava nije ništa gora u igri od drugih ,čak mislim da su mnogi nemilosrdniji,te nije zaslužila organiziranu hajku . Vidi to Mića i kaže STOP ne može to tako
Naravno da se guši, boji se da će je izbaciti. Kujasonjiii wrote:Maja N.se gusi u suzama..