Veliki Brat 2013

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Baba_Droga

#3476 Re: Veliki Brat 2013

Post by Baba_Droga »

Joj meni je stvarno sve ovo postaje malo mučno za gledati, osjećam se kao da svojim gledanjem i znatiželjom odobravam ovo nasilje :zoka: :roll: :nevjerujem:

Zato sam sebi danas kupila cvijeće da se presađujem i sadim, i na taj način nađem sebi okupacionu terapiju koja će mi pomoći da se skinem sa VB-a :-D :staima:

Znači više ne gledam, ali ću da vas redovno pratim na forumu... Budite aktivni i ažurni :D :ginisovac:

:sax:
de balzac

#3477 Re: Veliki Brat 2013

Post by de balzac »

Baba_Droga wrote:Joj meni je stvarno sve ovo postaje malo mučno za gledati, osjećam se kao da svojim gledanjem i znatiželjom odobravam ovo nasilje :zoka: :roll: :nevjerujem:

Zato sam sebi danas kupila cvijeće da se presađujem i sadim, i na taj način nađem sebi okupacionu terapiju koja će mi pomoći da se skinem sa VB-a :-D :staima:

Znači više ne gledam, ali ću da vas redovno pratim na forumu... Budite aktivni i ažurni :D :ginisovac:

:sax:
super :hm: dok se ti detoksiniraš :D kadifama :D i zumbulima :D mi i dalje da se trujemo :oops: još da ti i izvještavamo :D mudro, mudro
klavirdžija

#3478 Re: Veliki Brat 2013

Post by klavirdžija »

Maja dobija kaznu, ali sumnjam da će je izbaciti. Igranka se nastavlja! :D
kakavdanakneiskustvu

#3479 Re: Veliki Brat 2013

Post by kakavdanakneiskustvu »

vedra nebesa wrote:Neka je pljunula, Maja je vrijeđala svakoga udarajaući najniže što je mogla, dok su ostali kao pizde ćutali. Uvijek su mi se gadili ljudi koji nijemo posmatraju i neće priskočiti upomoć kad nekoga treba odbraniti.
Jebeš čovjeka koji neće zauzeti stav da bi ostao u igri za novac. Fuj

Bravi Vendi!

ima li gdje snimak tog pljuvanja?
kakavdanakneiskustvu

#3480 Re: Veliki Brat 2013

vedra nebesa wrote:Ja samo znam da bih ja, koja nisam nasilna :mrgreen: , počupala Maju u roku od sat vremena.

Svaka njima čast kad je trpe bez nasilja :fazlija:

ili ignorisao,ali ono totalno
Baba_Droga

#3481 Re: Veliki Brat 2013

Post by Baba_Droga »

de balzac wrote:super :hm: dok se ti detoksiniraš :D kadifama :D i zumbulima :D mi i dalje da se trujemo :oops: još da ti i izvještavamo :D mudro, mudro
Budite podrška pri odvikavanju :bih: Ipak niko ne preporučuje da se to naglo prekine, radi šoka i tako to :babinsin: Zato je bitno vaše izvještavanje :ginisovac: Kada kadife , ruže, pelargonije i ostalo cvijeće poraste...ja vam šaljem slike :D
P.S. Još da kažem da me SLANETA užasno nervira, a ovo je moj smajli za nju :klopa:

Odoh zaliti cvijeće.
kakavdanakneiskustvu

#3482 Re: Veliki Brat 2013

klavirdžija wrote:
_nevermind_ wrote:
Converse wrote:Ava ima strasne pokrete, ali bukvalno:)
A tek pogled :lol: :lol:

Image

:lol: :lol: :lol:
kakavdanakneiskustvu

#3483 Re: Veliki Brat 2013

trcicu trceci wrote:Najofirnija prica je ovog debilcica, "ja nisam dosao da pobjedim, molim boga da ispadnem u ponedjeljak", pa jarane izadji sam :-) :-) Koji udar na inteligenciju covjece

ko?
kisni indijanac

#3484 Re: Veliki Brat 2013

Post by kisni indijanac »

ja sam skoro pa odobravao to pljuvanje, ali tek sam danas skontao da je vendi jednako kvarna kao i maja n., s tim što je vendi jako inteligentna, ali obje imaju tu notu podlosti...
mića je u pravu, ovo je rialiti i normalno da ljudi tu ulaze sa taktikama i drago mi je što je solo igrač i nije u klanu....
sindi me maloprije oduševila rezonovanjem u raspravi sa blizancima, ovo će didžeju imponovati... :mrgreen:

zapravo me najviše nervira.da, da, da, da, da....to jest aneta...ili daneta

kisni indijanac

#3485 Re: Veliki Brat 2013

kakavdanakneiskustvu wrote:
trcicu trceci wrote:Najofirnija prica je ovog debilcica, "ja nisam dosao da pobjedim, molim boga da ispadnem u ponedjeljak", pa jarane izadji sam :-) :-) Koji udar na inteligenciju covjece

ko?
mislim da je mislio na topa.....
kakavdanakneiskustvu

#3486 Re: Veliki Brat 2013

_nevermind_ wrote:
de balzac wrote:
_nevermind_ wrote:Ava ne zeli da spava sa Sulejmanom jer gaji jos uvijek osjecaje prema bivsem decku. Kojem li :? :?
Sulejman je odlucio da spava sa Ibrahimom veceras :lol: :lol:
Soraji krivo jer je navodno Ava sinoc htjela da spava sa Sulejmanom, a vjerovatno joj je krivo jer je ona morala spavati, a Ava se izvukla.
spominjala joj je hurem, kada ju je smirivala, nekog Vladu koji je kao vani čeka :?
Ceka pravo :lol: :lol: On je novi decko Natase Bekvalac, ali to nece biti problem, jer je Hurem ubijedila Avu da je ona ljepsa od N. Bekvalac :D :D
Njega je Ava salijetala po Survivor-u. Evo ga:

šta joj je sa jezikom?
seklo.opancic

#3487 Re: Veliki Brat 2013

Post by seklo.opancic »

Taj show zabraniti! Nabijem ih na medijski prostor koji zauzimaju :evil:
thesting

#3488 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

Zeznuo se Milić sto brani Avu, sad ce lagano Vendi okrenuti blizance i Anetu protiv njega, povuci jos par ljudi i eto nominacije. Mada se slazem sa onim kako Vendi tumaci Avu ali bas je nemilosrdna kad se okomi na nekoga i nimalo joj ne smeta da pogazi jos par ljudi u paketu. A i ona tu vjerovatno igra svoju igru vise nego sto se bori za pravdu i moral.
Federenko

#3489 Re: Veliki Brat 2013

Post by Federenko »

Maja N. gadjala Zeljka tanjirom, nakon sto je polio vodom po haljini dok je spavala, ali je pogodila Maju Volk i povredila joj ruku!
Uskoro ce biti izrecena kazna! - Kud mu nije razbila glavuuu
LEDA

#3490 Re: Veliki Brat 2013

Post by LEDA »

[quote="thesting"]Zeznuo se Milić sto brani Avu, sad ce lagano Vendi okrenuti blizance i Anetu protiv njega, povuci jos par ljudi i eto nominacije. Mada se slazem sa onim kako Vendi tumaci Avu ali bas je nemilosrdna kad se okomi na nekoga i nimalo joj ne smeta da pogazi jos par ljudi u paketu. A i ona tu vjerovatno igra svoju igru vise nego sto se bori za pravdu i moral.[/quote
Mića misli svojom glavom ,ne treba njemu Vendi da ga "navigava" kako će se postaviti prema drugima . Ako bi objektivno posmatrali Ava nije ništa gora u igri od drugih ,čak mislim da su mnogi nemilosrdniji,te nije zaslužila organiziranu hajku . Vidi to Mića i kaže STOP ne može to tako :nokti:
sonjiii

#3491 Re: Veliki Brat 2013

Post by sonjiii »

Maja N.se gusi u suzama..
sonjiii

#3492 Re: Veliki Brat 2013

Post by sonjiii »

Federenko wrote:Maja N. gadjala Zeljka tanjirom, nakon sto je polio vodom po haljini dok je spavala, ali je pogodila Maju Volk i povredila joj ruku!
Uskoro ce biti izrecena kazna! - Kud mu nije razbila glavuuu
Sacuvat ce oni nju.Cuj,kazna...Uzas!!!
thesting

#3493 Re: Veliki Brat 2013

Post by thesting »

LEDA wrote: Mića misli svojom glavom ,ne treba njemu Vendi da ga "navigava" kako će se postaviti prema drugima . Ako bi objektivno posmatrali Ava nije ništa gora u igri od drugih ,čak mislim da su mnogi nemilosrdniji,te nije zaslužila organiziranu hajku . Vidi to Mića i kaže STOP ne može to tako :nokti:
Ne kazem da mu je pogresan stav, ali mislim da u smjeru kojem ide igra je pogresan potez. Meni licno se najmanje svidja kako Topic igra. U ispovjedaonici je kao iskren i popljuje po nekog s vremena na vrijeme. A u komunikaciji sa ostalima samo suti i izbjegava sukobe a usput se pokusava predstaviti kao veliki vjernik, divan i posten covjek. Mozda on i jeste fin ali je ocigledno da suzbija osjecanja i jede se sav iznutra da se ne bi slucajno u nekom negativno svjetlu prikazao vani.
samo_ti

#3494 Re: Veliki Brat 2013

Post by samo_ti »

One blizance ako neko ne skrsi u VB-u, skrsit ce ih kada izadju :D
Pa covjece, ja nisam vidio likove koji su iritantni kao oni, samo svojom pojavom :-)
kisni indijanac

#3495 Re: Veliki Brat 2013

nažalost ja vidim, pa gotovo sam uvjeren da pobjednika ovog šoua treba tražiti između topa, slavke, maje n. ili vendi....
LEDA

#3496 Re: Veliki Brat 2013

Post by LEDA »

Mića je u ovom trenutku povukao "pogrešan" potez ( to bi bilo da vEndi vedri oblači) ,ali u KONAČNICI on dija rat -ljudskosti . Mada mislim : ničija do zore nije gorila ,sve će se okrenuti onoga časa kada ljudi samo malo dublje pogledaju u sebe. :)
vedra nebesa
Location: Bože, sačuvaj me od budala. Pametni me ionako zaobiđu.

#3497 Re: Veliki Brat 2013

Post by vedra nebesa »

sonjiii wrote:Maja N.se gusi u suzama..
Naravno da se guši, boji se da će je izbaciti. Kuja :D
didžej

#3498 Re: Veliki Brat 2013

Post by didžej »

@ kisni indijanac, sindi je pokazala solidarnost sa slabijim i pravednost.
do kraja ce se ona etablirati kao prvi favorit. 8-)
sto vise vrijeme prolazi i blizi se kraj nervoza raste i hijene pokazuju svoje pravo lice.
a ona je takva kakva je, spram vendi, maje, soraje, ave, anete je andjeo.
nije kvarna djevojka, a ako ima nekih bubica boze moj, pa imamo ih svi.

debeli mutavi vepar i njegova sestra tj. brat, j.bem li ga sta li je vec, trebaju letjeti napolje.
zensko poljevati vodom je dno dna.
Ripicipi

#3499 Re: Veliki Brat 2013

Post by Ripicipi »

Dugi nožni nokti

#3500 Re: Veliki Brat 2013

Post by Dugi nožni nokti »

Miliću, kad izlaziš iz kuće VB-a, nagomilalo mi se suđa? :metla:
Locked