RUSIJA
-
Kaligula I
#3476 Re: RUSIJA
https://www.youtube.com/watch?v=C4edvZ0dpJA
...Putin je i definitivno stavio tačku na zabavu za budale...ali smislit će oni nešto novo, jer na neki način moraju zadovoljit svoje luzerstvo i mrznju...patologija, pa to ti je...
...Putin je i definitivno stavio tačku na zabavu za budale...ali smislit će oni nešto novo, jer na neki način moraju zadovoljit svoje luzerstvo i mrznju...patologija, pa to ti je...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3477 Re: RUSIJA
Kaligula I wrote:https://www.youtube.com/watch?v=C4edvZ0dpJA

- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#3478 Re: RUSIJA
jo putina
propo je ko kauč
propo je ko kauč
- Co0l
#3479 Re: RUSIJA
Meni vala izgleda zategnutiji neg prije,da nije pala nova tura botoksa?
Ima li zvanicne verzije gdje bio ovih dana?
-
Kaligula I
#3481 Re: RUSIJA
…Putin je prvo imao rak, onda otkriveno da je autista, zatim su ga neutralizirali neki biši FSBovci, potom ga je vojni vrh zarobio i razvlastio, a nakon toga je dobio kcer i boravio u Švicarskoj… na kraju balade je umro i ceka se njegovo balzamiranje…ali ne lezi vraže…danas odjednom naređuje vježbe na ruskom teritoriju i time ugrožava svijet...čuj, šta sve neće pasti na um tim Rusima, pa čak i to da vrše agresiju na vlastiti teritorj?…jest da je od njih, ali što je previše previše je…zar ovo s Putinom nije paranormalna pojava parexellence…mrtav čovjek, pa još izdaje naredbe živim ljudima da vrše agresiju na vlastitu zemlju…to je nedopustivo…
…pa ljudi je li to moguće?... Putin pokreće baltičku mornaricu, dakle još jedna u nizu njegovih agresija nakon one na Britaniju, Norvešku i pribaltičke zemlje…naravno serviraju se imbecilne glupost kako bi se što uspješnije primile na ‘plodne, rastresite i nađubrene’ mozgove koji nisu sposobni više ni razlikovati vijest od propagandnog smeća…Rusija je u svojim granicama od nestanka SSSR, a NATO se konstantno širi i opkoljava Rusiju kako bi usporio pad američke imperije…svi globalni sukobi su krenuli sa Zapada… London I Vašington su pokretači svih geopolitičkih događaja, ratova, naftnih kriza i šokova, pada burzi itd itd…trenutno rade na pripremi jos jednog planetarnog sukoba kojim bi iscrpili i potrošili Njemce i Ruse, kao potencijalno najopasnije konkurente ovom opakom dvojcu…
…dirigirana medijska hajka traje li traje…ali hajde što traje, nego kako ti mediji ne primjećuju da ona ne daje nikakave rezultate…što je hajka agresivnija Putin je sve omiljeniji i u Rusiji i u svijetu…
…pa ljudi je li to moguće?... Putin pokreće baltičku mornaricu, dakle još jedna u nizu njegovih agresija nakon one na Britaniju, Norvešku i pribaltičke zemlje…naravno serviraju se imbecilne glupost kako bi se što uspješnije primile na ‘plodne, rastresite i nađubrene’ mozgove koji nisu sposobni više ni razlikovati vijest od propagandnog smeća…Rusija je u svojim granicama od nestanka SSSR, a NATO se konstantno širi i opkoljava Rusiju kako bi usporio pad američke imperije…svi globalni sukobi su krenuli sa Zapada… London I Vašington su pokretači svih geopolitičkih događaja, ratova, naftnih kriza i šokova, pada burzi itd itd…trenutno rade na pripremi jos jednog planetarnog sukoba kojim bi iscrpili i potrošili Njemce i Ruse, kao potencijalno najopasnije konkurente ovom opakom dvojcu…
…dirigirana medijska hajka traje li traje…ali hajde što traje, nego kako ti mediji ne primjećuju da ona ne daje nikakave rezultate…što je hajka agresivnija Putin je sve omiljeniji i u Rusiji i u svijetu…
-
5 0 5
#3482 Re: RUSIJA
zvanicne?Co0l wrote:Meni vala izgleda zategnutiji neg prije,da nije pala nova tura botoksa?![]()
- JohnnyS
#3483 Re: RUSIJA
Ne trebaju Putinu ljubavnice, nemali broj forumaša je spreman pružiti mu felacijo...
- japin_mutapi
#3484 Re: RUSIJA
nova paradigma false flag umjetnosti u režiji cara vladimira šahiste tog i genijalca
-
Martinez_
#3485 Re: RUSIJA
Banksy wrote: Spremaj ti crninu ...
http://www.jutarnji.hr/gdje-je-putin--r ... j/1313981/
Priznaj da si se ponadao.
- japin_mutapi
#3486 Re: RUSIJA
nađoše ga
jes se dodik #jebo drama
on konto zamijeniti vladimira
kurko mile
jes se dodik #jebo drama
on konto zamijeniti vladimira
kurko mile
-
L u c i f e r
- Challenger__
#3489 Re: RUSIJA
Bio je tamo gdje često ide kada želi da se odvoji od svjetine i da se odmori od ljudi.Co0l wrote:Ima li zvanicne verzije gdje bio ovih dana?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3490 Re: RUSIJA
A daj ovo nije istinainsomnia78 wrote:
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#3491 Re: RUSIJA
Citat sa iste stranice:
"Njegoš i Andrić, zlikovci koji su u svojim (ne)djelima ostavili genocidni i rasistički krvavi trag."

"Njegoš i Andrić, zlikovci koji su u svojim (ne)djelima ostavili genocidni i rasistički krvavi trag."
- insomnia78
#3492 Re: RUSIJA
Challenger__ wrote:Bio je tamo gdje često ide kada želi da se odvoji od svjetine i da se odmori od ljudi.Co0l wrote:Ima li zvanicne verzije gdje bio ovih dana?

A?
- Challenger__
#3493 Re: RUSIJA
Nisi daleko.insomnia78 wrote:Challenger__ wrote:Bio je tamo gdje često ide kada želi da se odvoji od svjetine i da se odmori od ljudi.Co0l wrote:Ima li zvanicne verzije gdje bio ovih dana?
A?
- Challenger__
#3495 Re: RUSIJA

insomnia78 wrote:![]()
![]()
![]()
Znam, Onaj treci sam bio ja

Last edited by Challenger__ on 17/03/2015 01:46, edited 1 time in total.
- Co0l
#3496 Re: RUSIJA
Izgleda da je smekso onda,nekoc ga nista nije moglo umorit... 
- Murat Sabanovic
#3497 Re: RUSIJA
odijelo u putina marke "pierre cardin"
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#3498 Re: RUSIJA
Putina svrgnuli državnim udarom?
Teorije o izostanku Vladimira Putina od očiju javnosti danas su dobile još jednu verziju - Putin je maknut iz Kremlja državnim udarom.
Deset je dana prošlo otkako se ruski predsjednik zadnji put pojavio pred očima javnosti što već danima izaziva mnogobrojne teorije o razlozima njegova 'nestanka'.
Britanski mediji sada se pozivaju na izjave Gejdara Džemala, vođe Ruskog islamskog odbora, koji tvrdi da je u Kremlju izvršen državni udar i to od strane šefa jedne sigurnosne službe Nikolaja Patruševa.
'Mislim da je Putin trenutno neutraliziran, ali naravno da je živ. Pod kontrolom je vrlo moćnih agencija koje su, po mom mišljenju, izvele državni udar', rekao je Džemal, inače vrlo blizak Kremlju i predsjedniku Putinu.
Državni udar navodno je bio vrlo pomno izrežiran. 'Imamo informaciju da se Patrušev 11. ožujka sastao s liderom Čečenije i da ga je tada pridobio na svoju stranu. Posjetio je i SAD unatoč sankcijama koje je ta zemlja nametnula ruskim dužnosnicima. Mislim da mu je tad dana ponuda koju nije mogao odbiti', dodao je Džemal.

putin je u kini živi ko farmer
-
5 0 5
#3499 Re: RUSIJA
najbolja teroija koju sam do sad procitao.