Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
snaga_znanja wrote:Ovdje su jedino Robijasi osteceni. U Zenicu bi doslo plafon 1000 hordasa i ne bi se culi, dok u uzvratu pred 5000 ljudi, 1000 Robova cini razliku...
Dođe hiljadu hordaša i ne bi se čuli? Nas u revanšu 5 milja? Na Hasetu vas 1000 i čuli bi se?
snaga_znanja wrote:Ovdje su jedino Robijasi osteceni. U Zenicu bi doslo plafon 1000 hordasa i ne bi se culi, dok u uzvratu pred 5000 ljudi, 1000 Robova cini razliku...
Nadam se iskreno da ce i uprava Sarajeva uvesti kontrolu licnih karata na Kosevu i da nijednom Zenicaninu nece dozvoliti ulaz. Jedino Celik izigrava budale i radi ovo sto radi. I u prvom kolu su navijaci Zeljeznicara bili u Bijeljini a Veleza u Sarajevu na Otoci. Od cega je toliki strah? Da ce se granatirati medusobno?
A sto je najsmjesnije, Celik krsi zakon. Nema covjek para i vremena a sevap bi bio otici na stadion i nakon zabrane ulaska angazovati advokata i tuziti Celik.
Pa nece ti Celik kontrolisati licne nego murija. Nece te Celik cekati na petlji i provjeravati, nego murija.
Kakve veze ima Celik sa bilo cim ? Hoces reci da je Celik uticao na sve to ?
Jesu li RZ slali dopise da se ukine zabrana ?
Sta te vi gospodo uradili ?
Cuj Celik kontrolise ko ce uci, a ko ne. Sve se radi po nalogu saveza, a savez je u vasem komsiluku. Da ste pogurali malo mozda bi i mogli odgledati ovu utakmicu i mi i vi ko ljudi... ovako ...
Mračajski proto wrote:Ne znam kako Robijaši uopće imaju obraza tražiti ukidanje zabrane. Nema ih 5 godina na mapi i odjednom ono našli gostovati negdje.
Mračajski proto wrote:Ne znam kako Robijaši uopće imaju obraza tražiti ukidanje zabrane. Nema ih 5 godina na mapi i odjednom ono našli gostovati negdje.
Daj mi slike vasih gostovanja prije ukidanja zabrane, osim zenice , sa domacih i bolje ne postavljaj
realno,ovo im je najbitnija utakmica u zadnje vrijeme,i ako u zenici ne izgube,moglo bi to biti fino gostovanje
plus je lijepo vrijeme,reciprocitt sa kartama pa dzaba ulaz,bus im ne bi bio vise od 10 km,napunio bi se fino jug
Ne razumijem kako jedan novinar u sati kusur vremena moze napisati dva kontradiktorna clanka vezano za ovu utakmicu
Po meni ovdje je najvise kriv Savez. Celnici klubova moraju se ponasati u skladu sa "uputama sa vrha" odnosno provoditi zabranu. Kako bude u Zenici ocekujem da bude i u Sarajevu.
Neka, proci ce i Brazil, mamu vam yebem mafijasku.
N.N. wrote:Hocete li sutra doci, nakon sto smo vas prije 2-3 godine zive po Zapadu `vatali ?
A Popco se jaran pokupio kada je vidio da je sjever zatvoren
N.N. wrote:Hocete li sutra doci, nakon sto smo vas prije 2-3 godine zive po Zapadu `vatali ?
A Popco se jaran pokupio kada je vidio da je sjever zatvoren
ahahahahhaahahah
Nemoj lagati sviju ti.
Ošmekali ste naše muriji tad i imaš obraza pisati takvo nešto.
znam na sta si mislio al da ne rovimo po folderima zadnjih 5 godina eto postavi slike od prije ukidanja zabrane, ne poredim ja robijase i hz vec ovo "ni na mapi" . Posto ste vi divovi i imate svako gostovanje preko hiljadu ljudi i oko 2000 ljudi na sjevernoj tribini na domacim tekmama
N.N. wrote:Pa nece ti Celik kontrolisati licne nego murija. Nece te Celik cekati na petlji i provjeravati, nego murija.
Jesi li ti procitao ko je donio odluku o kontroli licnih karata?
To znači da će se na stadion ulaziti uz ličnu kartu, a svako za koga se na osnovu lične karte utvrdi da je iz Sarajeva, neće moći ući na stadion", objasnio je Mujo Mešanović, Čelikov Komesar za sigurnost.
N.N. wrote:Pa nece ti Celik kontrolisati licne nego murija. Nece te Celik cekati na petlji i provjeravati, nego murija.
Jesi li ti procitao ko je donio odluku o kontroli licnih karata?
To znači da će se na stadion ulaziti uz ličnu kartu, a svako za koga se na osnovu lične karte utvrdi da je iz Sarajeva, neće moći ući na stadion", objasnio je Mujo Mešanović, Čelikov Komesar za sigurnost.
I prvo proljetno kolo je bilo isto tako. Policija pregledala licne, a ne redari...