Dje si vidio glupog covjeka sa onolikim novcanikommalakh wrote:za riđija mogu reći sve, samo ne da je glup.
Glupi su kokuzi
Dje si vidio glupog covjeka sa onolikim novcanikommalakh wrote:za riđija mogu reći sve, samo ne da je glup.
možeš ti biti pamet, a pošten. i takvi ljudi su danas kokuzi u bih.detroit-mercy wrote: Dje si vidio glupog covjeka sa onolikim novcanikom![]()
Glupi su kokuzial i onako je samo jasi svi smo nasi
![]()
![]()
![]()
Dzaba ti sva pamet kad nemas za hljebamalakh wrote:možeš ti biti pamet, a pošten. i takvi ljudi su danas kokuzi u bih.detroit-mercy wrote: Dje si vidio glupog covjeka sa onolikim novcanikom![]()
Glupi su kokuzial i onako je samo jasi svi smo nasi
![]()
![]()
![]()
ne potcjenjuj sda glasace,nece ih odbiti sigurno sebija ako nije vec njen muzzippoo87 wrote:kako se neofirno stima Sebiji da bude kandidatkinja hah
i slag na tortu ce biti anonimno glasanje...naravno za Sebiju
mada je meni to odlicno...jer sa Sebijom sigurno nemaju ni minimalnu sansu za pobjedu
Istog sam misljenja.video wrote:Denis otvorio Denisu vrata predsjednistva!
Denis ovo uzima lopatom!
Kako se sda samounisti
video wrote:Denis otvorio Denisu vrata predsjednistva!
Denis ovo uzima lopatom!
Kako se sda samounisti
Ne vole nesto Bosanci Crnogorce.high_volume wrote:video wrote:Denis otvorio Denisu vrata predsjednistva!
Denis ovo uzima lopatom!
Kako se sda samounisti
Fahrudinu, ne Denisu
Zato im dolazi racionalni bracni par Erdogan da im pripomogne.kmirsad wrote:Mislim da je bračni par Izetbegović uplovio u svijet iracionalnog...
Ispravka! Nakon 28 godina ponovo je doslo vrijeme za zenu u predsjednistvu. Za nadati se da ce rezultati doticne biti bar za nijansu bolji od rezultata njene prethodnice.sadie_forever wrote: ne potcjenjuj sda glasace,nece ih odbiti sigurno sebija ako nije vec njen muz
a sta fali i prvo zensko clan predsjednistva,bilo bi vrijeme
Svo vrijeme sam mislio da smo Republika BiH... ipak smo Monarhija BiHdustaban wrote:Zato im dolazi racionalni bracni par Erdogan da im pripomogne.kmirsad wrote:Mislim da je bračni par Izetbegović uplovio u svijet iracionalnog...
Nevjerovatno koliko toga se sad skoncentrisalo u liku krhke Sebije. Njena kandidatura je postala trostruka meč lopta za opstanak:
- dinastije
- stranke
- turskog uticaja
više sam ubijeđenja, ako sda preživi sebijino predsjedovanje džravom, znači da je definitivno neuništiva, ali i država.dustaban wrote:Ako SDA prezivi Sebijinu kandidaturu znaci da je definitivno neunistiva.
Postoje tri velike strasti: alkohol, kocka i vlast. Od prve dvije ljudi se nekako mogu izliječiti, od treće nikako
"Vlast je i najteži porok. Zbog nje se ubija, zbog nje se gine, zbog nje se gubi ljudski lik. Neodoljiva je kao čarobni kamen, jer pribavlja moć.
Tušno je što sve to... istina...realna do boli wrote:Problem je shvatiti da politicke stranke nisu odraz clanstva, nego sa su to privatne tvrtke. Iluzija zvana demokratija je zabava za naivne. Vlasnik privatnih firmi ima pravo "raditi sta zeli", u granicama zakona, ako postoji bar minimum nezavisnosti te institucije.
Kapitalizam nebi opstao toliko vremena, da vec nema razradzen sistem upravljanja masama. Davno je receno..da izbori nesto mijenjaju masinerija kapitalizma bi davno to zabranila.
Prema tome..oni koji su to skontali, otvaraju svoja privatna preduzeca..ili ti..osnivaju vlastite stranke, ostalma i dalje ostaje iluzija njihove bitnosti..nazalost.
Fahro, poslušno, ruši drugog Sebijinog protivnika. U ovom trenutku, Bakir nema bližeg od njega, i obratno.muha_sa wrote: