Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

encony

#34726 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by encony »

Ima li jos neko da je sinoc zatrazio isplatu sa Elite a da mu pare nisu legle na PayPal? Status isplate je Completed a na paypalu nema nista. Do sada sve isplate su prolazile bez problema. Na koji email ih mogu kontaktirati?
Ezekiel

#34727 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Ezekiel »

encony wrote:Ima li jos neko da je sinoc zatrazio isplatu sa Elite a da mu pare nisu legle na PayPal? Status isplate je Completed a na paypalu nema nista. Do sada sve isplate su prolazile bez problema. Na koji email ih mogu kontaktirati?
Nisu ni meni legle. Kontaktiraj ih ovdje: https://tasks.crowdflower.com/support, idi gore desno na MY SUPPORT TICKETS i kreiraj novi ticket.
Mike Ross

#34728 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by Mike Ross »

Ezekiel wrote:
encony wrote:Ima li jos neko da je sinoc zatrazio isplatu sa Elite a da mu pare nisu legle na PayPal? Status isplate je Completed a na paypalu nema nista. Do sada sve isplate su prolazile bez problema. Na koji email ih mogu kontaktirati?
Nisu ni meni legle. Kontaktiraj ih ovdje: https://tasks.crowdflower.com/support, idi gore desno na MY SUPPORT TICKETS i kreiraj novi ticket.
I kod mene isto, desava se, ne cesto ali se desava. Nikada nisam pisao nikome, uvijek isplate sa zakasnjenjem ili bez...
masterALE

#34729 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by masterALE »

zakasnila wrote:
masterALE wrote:This site can’t be reached

server DNS address could not be found.
Try:
Reloading the page
Checking the proxy, firewall, and DNS configuration
DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG

Ako neko moze malo pojasniti da li ima potrebe za panikom :zoka: ili samo sabura...Znaci citavo jutro gotovo sve stranice koje pokusavam otvoriti (mozzila i chrome) ostaju na pokusaju...Na elite se nemogu logovati zato sto mi fali ona captcha na stranici a sdruge strane ne bih nista pokusavao mijenjati u advance settings zbog onih njihovih poruka od prije par mjeseci (proxy poruke itd)...Eh sad da li je do internet providera ili do mog racunara...Ako moze pomoc (da li treba sta podesavati ili)bio bih i vise nego zahvalan,hvala puno
Koji ti je OS na racunaru, meni se to desava na racunaru gdje mi je windows XP
Windows 7 je ali sad je sve OK,sigurno je bilo do provajdera (nesto sporo ucitavalo itd) a s druge strane novci ni kod mene nisu legli mada ih nema u pending na elitu...Moje pitanje je ima li neko da su mu legli novci uredno :D ,da ne pisem ticket bezze...Hvala puno Zakasnila
encony

#34730 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by encony »

Izgleda da je problem sa Paypalom jer nekima nije prosla ni isplata sa Neobux-a.
zakasnila

#34731 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

Nije do paypala, sad povukla novac sa neobuxa, samo da vidim da li radi i sve ok proslo! Sto se tice pisanja, zar niste vec poslali mail :D , lova je u pitanju :D :D
perfect_guy

#34732 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by perfect_guy »

koju varijantu koristiti za isplatu kad je na raspolaganju samo mastercard?
brano20

#34733 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by brano20 »

narode da li je nekome legla lova sa Elite i InstaGC, ja pisao ticket na obje adrese i od InstaGC dobio poruku: "Our PayPal history shows your payment was completed and received. Please check again."

Izgleda da je do PayPal-a!?
zakasnila

#34734 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

brano20 wrote:narode da li je nekome legla lova sa Elite i InstaGC, ja pisao ticket na obje adrese i od InstaGC dobio poruku: "Our PayPal history shows your payment was completed and received. Please check again."

Kod mene nije stigla sa Elite, pisala sam mail i paypal i crowdfloweru i naravno odgovora nema! Po ovo sto su tebi odgovorili ispade da je do paypala, uglavnom love nema nigdje, a suport i jednih i drugih kriza :roll:
brano20

#34735 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by brano20 »

zakasnila wrote:
brano20 wrote:narode da li je nekome legla lova sa Elite i InstaGC, ja pisao ticket na obje adrese i od InstaGC dobio poruku: "Our PayPal history shows your payment was completed and received. Please check again."

Kod mene nije stigla sa Elite, pisala sam mail i paypal i crowdfloweru i naravno odgovora nema! Po ovo sto su tebi odgovorili ispade da je do paypala, uglavnom love nema nigdje, a suport i jednih i drugih kriza :roll:
CF support je katastrofa, možda za 10 dana da odgovore, a pisao sam i PayPal-u, ko zna kad će on ogovoriti, a pare koje čekam nisu nikako za baciti.
zakasnila

#34736 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

brano20 wrote:
zakasnila wrote:

CF support je katastrofa, možda za 10 dana da odgovore, a pisao sam i PayPal-u, ko zna kad će on ogovoriti, a pare koje čekam nisu nikako za baciti.
Ma da je 5$ u pitanju, a da ne govorim o vecim iznosima nase su i nek se dogovore do koga je :roll: . Veceras im ponovo pisem, a vidim na CrowdFlower Community na FB jos se raje zali
glitch

#34737 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

zakasnila wrote:
Vidjela sam i ja da su skupili podosta odbijenica! Ja odradila dva puta po 7 i sve ok, nisam dobila nijedan reject! Vjerovatno su klikali yes, a bilo ih je za prijaviti, podaci se nisu poklapali! Trening testovi da nađes knjigu, pa da li je 7. na listi, a knjiga na 45 mjestu, vjerovatno se sjecas da je to bilo na samom pocetku kad smo poceli raditi testove :-D .

Bugova sam skupila 270 i 190
a sjecam se al znam da je i tu bilo fula tipa pita te dal je knjiga na 73 a ona recimo na 69 i dobijes rejected :roll:

a vidi ovo ne kontam sta je ovde dobio rejected ovaj meni izgleda sve ok
jesi imala ovakav slican
Image

i kad smo kod elita ja bas sinoc nisam povuko sreca vidio sam nesto pisu imace neki maintenance i haj reko naredni cu utorak ko da sam znao :roll:
Last edited by glitch on 08/06/2016 20:41, edited 1 time in total.
encony

#34738 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by encony »

Prosla je isplata sa Elite :-D :-D provjerite Paypal.
brano20

#34739 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by brano20 »

encony wrote:Prosla je isplata sa Elite :-D :-D provjerite Paypal.
i kod mene, još čekam InstaGC, valjda će i ona proći ubrzo :izet:
relativno84

#34740 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

glitch wrote:a sjecam se al znam da je i tu bilo fula tipa pita te dal je knjiga na 73 a ona recimo na 69 i dobijes rejected :roll:
meni danas zavalise 1 rej. na tu foru a regularno odgovorio no, jer nije bila na trazenom broju, al vidim nisam jedini i druge jebu na isti fazon :roll:
glitch

#34741 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

relativno84 wrote:
glitch wrote:a sjecam se al znam da je i tu bilo fula tipa pita te dal je knjiga na 73 a ona recimo na 69 i dobijes rejected :roll:
meni danas zavalise 1 rej. na tu foru a regularno odgovorio no, jer nije bila na trazenom broju, al vidim nisam jedini i druge jebu na isti fazon :roll:
evo sad sam dobio 1 reject isto ovo gore napravi acc log out se uloguj se i pokazivalo mi incorrect email or password na kraju i opet pokusam zadatak da nisam sta zezno i slovo po slovo pregledam nije do mene isti mail i pass s kojim sam se sign up nije htio da me loguje :-)

Poslo sam im poruku da vidim sta ce reci
relativno84

#34742 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

ma levati, imaju kao previse zalbi pa ne stizu sve :lol: jbte i trening kao da smo retardirani, kakva se sranja odrade uspjesno i da nas karaju na ovim banalnostima je vise nego jadno :roll: tacno sad kad vidim na profilu ovo 1 rej. bode mi oci :angry: :D
glitch

#34743 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

kad saberem na 2 profila imam do sad oko 8000 uradjenih hitova i 10 ukupno rejecta u godinu i po i to samo je 1 moj bio priznam ostalo nigdje veze i nisam dobio reject od pocetka prosle jeseni :twisted: i sad radi lose preprogramirane gluposti dobijem
relativno84

#34744 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

ma cisti debilizam evo pola godine ne znaju sta hoce vise :D
glitch

#34745 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

odradio sam evo i na drugom profilu ovu seriju sreca nisam imo nikakvih problema sad :zjev:
pise neko na neu kaze iako je odgovor bio tacan
rejection jer je pokusao da se loguje ponovo i restartuje hit kao treba odmah odgovoriti sa No :lol: ne smijes ni dva put provjeriti da budes siguran da nisi pogrijesio
relativno84

#34746 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by relativno84 »

:lol: a bas su stoka :-)

sreca radim samo na jednom kanalu pa me nece opet trzati s treningom, cesto mi i na njemu mrsko :D extenzija svakako luduje odavno, s vise kanala mrsko mi se :izet:
zakasnila

#34747 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

@glitch bio je kod mene isti taj u obe serije treninga, ali kod mene je na kraju bila poruka da je email adresa vec zauzeta i ja sam isla na No, sve regularno proslo, nijedan reject na treningu
glitch

#34748 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

zakasnila wrote:@glitch bio je kod mene isti taj u obe serije treninga, ali kod mene je na kraju bila poruka da je email adresa vec zauzeta i ja sam isla na No, sve regularno proslo, nijedan reject na treningu
znam imo sam i ja taj ko kod tebe i isto odgovorio i proslo sve ok
i jos ih par slicnih sve ok al eto ovaj 1 nesto nije ferceralo kako treba
uradio na jednom kanalu ih 7 a na drugom 8(ovaj gdje je ovaj jedan bio sporan) :-)

p.s. jesu li tebi odgovorili sta to sto si u par dana opet radila training hits?
zakasnila

#34749 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by zakasnila »

glitch wrote:
zakasnila wrote:@glitch bio je kod mene isti taj u obe serije treninga, ali kod mene je na kraju bila poruka da je email adresa vec zauzeta i ja sam isla na No, sve regularno proslo, nijedan reject na treningu
znam imo sam i ja taj ko kod tebe i isto odgovorio i proslo sve ok
i jos ih par slicnih sve ok al eto ovaj 1 nesto nije ferceralo kako treba
uradio na jednom kanalu ih 7 a na drugom 8(ovaj gdje je ovaj jedan bio sporan) :-)

p.s. jesu li tebi odgovorili sta to sto si u par dana opet radila training hits?
Dobila odgovor da je bug u pitanju :lol: :lol:, prije ce biti da je ovo provjera da malo pociste testere.
Ja sam dobila nedavno recejt za onaj Attent, nije bilo opcije koju su trazili i ja prijavim, poslije im pisala da nije ok i dobijem odgovor da se kao nisam ni logovala, da uopste nisam unijela dati URL, ja im kazem imate screenshotove, sve se na njima vidi i dobijem odgovor u fazonu dobar si tester, samo nastavi tako :lol: :lol:
glitch

#34750 Re: Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka

Post by glitch »

ma ona kristi lupa ko maksim po diviziji :lol:

elem veceras sve u raspadu :pusi2:
Post Reply