SDP
- drug_profi
#34701 Re: SDP
Samo da javno na ovoj temi je*em mater vozacima sluzbenih vozila koja su projurila M-17 u pravcu Mostara neposredno iza SDP autobusa.
Mater vam retardiranu na punoj preticete kolonu da bih ja morao do daske kociti i bjezati od vas retarda maloumnih u jarak...
FUJ, FUJ, FUj, dabogda vas po Neretvi trazili!!!!
Mater vam retardiranu na punoj preticete kolonu da bih ja morao do daske kociti i bjezati od vas retarda maloumnih u jarak...
FUJ, FUJ, FUj, dabogda vas po Neretvi trazili!!!!
- Banksy
#34702 Re: SDP
Tačno ...lasta2 wrote:
dušmanima je jedino važno da im neko ne ugrozi poslove i lopovluke
cijena može biti i propadanje države a to se upravo i dešava.
država propada jer ratni i postratni profiteri nisu spremni da žrtvuju nezakonito i nepošteno stečeno za opšti napredak države. važno je samo da je njima dobro i to su dokazali milijardu puta.
žele da pošteni narod u ovoj državi njima robuje a da oni hadžijaju.
dabogda im na nos izašlo.
Nove nekretnine predsjednika SDP-a
Zlatko Lagumdžija povećao imovinu na dva miliona maraka
Zlatko Lagumdžija, ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine (BiH), i njegova supruga Amina ove godine su uvećali svoju imovinu za još jednu nekretninu u centru Sarajeva.
Oni su u maju kupili poslovni prostor površine 193 kvadratna metra u Skenderpašinoj ulici na Skenderiji i tri ograđena parking mjesta. Ove nekretnine su platili 536.000 KM a vlasništvo je upisano na Aminu Lagumdžija i njenog oca Fahrudina Radonju, penzionisanog inženjera elektrotehnike.
Ukupna vrijednost imovine porodice Lagumdžija danas prelazi dva miliona KM.
http://zurnal.ba/novost/16339/zlatko-la ... ona-maraka
-
almir90
#34703 Re: SDP
Ovi se foliraju kao da nisu na vlasti zadnje 4 godine. Bolja budućnost
, još samo da Zlaja obeća da će svih 500 000 nezaposlenih zaposliti na budžet. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
- Ridjobrki
#34706 Re: SDP
U državi ih nema napuhanijih.
A ni baloni nisu loši.
A ni baloni nisu loši.
- shibonja
#34707 Re: SDP
Da izvines meni se ucini kurtoni napuhani 
- Ridjobrki
#34708 Re: SDP
Skontaj Lagumdžije nakon zatezanja kapaka, isti Özil.

-
zrakomlat
#34709 Re: SDP
Ridjobrki wrote:U državi ih nema napuhanijih.
A ni baloni nisu loši.
-
JedanMova
#34710 Re: SDP
A Bakira ko da Nermin i Zlatko stipaju za dupeRidjobrki wrote:Skontaj Lagumdžije nakon zatezanja kapaka, isti Özil.![]()
-
weredsf
-
Mohamad Sissoko
#34712 Re: SDP
pici wrote:
- dustaban
#34714 Re: SDP
Ova Picijeva ideja sa balonima mi se bas svidja

- Skijaš
#34715 Re: SDP
novine su pisale tu nisu cista posla
tu se turske slike hapaju
- ultima_palabra
#34716 Re: SDP
Ti kurtoni su probušeni odavno.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34717 Re: SDP
dustaban wrote:Ova Picijeva ideja sa balonima mi se bas svidja![]()
-
modem33
#34718 Re: SDP
dustaban wrote:prebaciti na PDF "vic dana"GraphicDesigner wrote:Prof. Dr. Zlatko Lagumdzija je najveci reformator i drzavnik Bosne i Hercegovine od nezavisnosti pa na ovamo.
Radi cuda,zadužio je ovu državu i narod i nadam se da će opet dobiti povjerenja i da nastavi sa reformama tamo gdje je stao.
Hahahahahahahahahhahahaahhaahhahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahahahhahaahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahhahahahaha
-
VjecitiStudent
#34719 Re: SDP
seln wrote:Ja sam od pocetka podrzavao SDP, sto se lako moze utvrditi pregledom mojih postova, i pocesto sam bio banovan za moje okrsaje sa SDA-ovim minder-efendijama. Podrzavao sam ih jer sam vjerovao da ne mogu biti gori od SDA i da samo nadnacionalna politika moze spasiti BiH.
Oni su, medjutim, od odlaska na vlast (zahvaljujuci i glasovima moje porodice) kopali i rukama i nogama da dokazu kako MOGU biti gori od SDA i da je nadnacionalna politika samo prica za raju dok se ne sjede u fotelju. Ono sto su pokazali do sada... bahatost, lopovluk, nepotizam... mogli bi stosta nauciti i najveci SDA kabadahije. Vrhunac je nastup "predsjednika" Hadziomerovica, koji u stilu slobe milosevica porucuje "kako umije da se bije i kako u sve bitke ulazi"...da covjek ne povjeruje!
Tako da se fino mogu pozdraviti s mojim glasom.
- crvenebrigade
#34720 Re: SDP
A sta je Bakir Hadziomerovic trebao reci, osim da se kabadahijama, batinasima i olosu mora suprostaviti, ako to vec nece ili ne moze politizovano Tuzilastvo i Sud.VjecitiStudent wrote:seln wrote:Ja sam od pocetka podrzavao SDP, sto se lako moze utvrditi pregledom mojih postova, i pocesto sam bio banovan za moje okrsaje sa SDA-ovim minder-efendijama. Podrzavao sam ih jer sam vjerovao da ne mogu biti gori od SDA i da samo nadnacionalna politika moze spasiti BiH.
Oni su, medjutim, od odlaska na vlast (zahvaljujuci i glasovima moje porodice) kopali i rukama i nogama da dokazu kako MOGU biti gori od SDA i da je nadnacionalna politika samo prica za raju dok se ne sjede u fotelju. Ono sto su pokazali do sada... bahatost, lopovluk, nepotizam... mogli bi stosta nauciti i najveci SDA kabadahije. Vrhunac je nastup "predsjednika" Hadziomerovica, koji u stilu slobe milosevica porucuje "kako umije da se bije i kako u sve bitke ulazi"...da covjek ne povjeruje!
Tako da se fino mogu pozdraviti s mojim glasom.
-
almir90
#34721 Re: SDP
Ako Bakir uđe u predsjedništvo hoćemo li opet morati stalno slušati priče šta je Dodik pokrao, SDA? A, ovi iz SDP-a ne bi pfeninga ukrali, ma fini i pošteni, standard nam napravili kao u Švici, samo mi toga nismo svjesni.

- sigh
#34722 Re: SDP
Ma tako je, brzo smo se pozeljeli fasista, bolje receno nismo nikad ni prebolili fasiste, usput drzavotvorne
Hajd neka nas SDA podrzava skolsku segregaciju, pojam "ciste djece" se poklapa sa HDZ-ovim interesima, naravno sve buduci narastaji glasaca. 
-
lasta2
#34723 Re: SDP
glupi narod brzo zaboravlja. zato nam i jeste ovako. zaboravili su sve što nam je sda napravila, sve njihove krađe, podvale, vitalne interese, prebjege kod budimira, talove sa dodikom i sds-om... sve je zaboravljeno. i upravo zbog toga ovdje se redovno dešavaju i ratovi jer stoka ne zna da pamti i misli.sigh wrote:Ma tako je, brzo smo se pozeljeli fasista, bolje receno nismo nikad ni prebolili fasiste, usput drzavotvorne
senad avdić papak ne zna da na internetu možeš kupiti fotografiju. ko kaže da su je i turci napravili a ne kupili?weredsf wrote:http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/163 ... photo.html
-
zippoo87
#34725 Re: SDP
skontajte SDP i SDA fanatici na u bih postoji 100+ stranaka a ne samo vase dvije
pogledajte nekada i malo sire...
smijesno je kada se hoce reci nesto ,odma se spominje ova druga opcija u negativnom kontekstu a bili su u KOALICIJI
pa ova prica je samo za najvece mulce,kojih nazalost ima veliki broj u BiH
vrijeme je da BiH vodi i neka stranka koja nije povezana sa ove dvije grobarske stranke...naravno ima tu jos pojedinih satelita,koji su doprinijeli srozavanju,tipa SBiH,HDZ,Lijanovici ...
meni je smijesan i Sefer i njegova stranka,obicni lopovi,gdje su osvojili trun vlasti,otvoreno su rekli da ih zanimaju samo pozicije i pokupili su pozicije koje su zeljeli
neka ovi sto "Moraju" glasaju za SDA i SDP ali vi ostali bi trebali da razmislite
pogledajte nekada i malo sire...
smijesno je kada se hoce reci nesto ,odma se spominje ova druga opcija u negativnom kontekstu a bili su u KOALICIJI
pa ova prica je samo za najvece mulce,kojih nazalost ima veliki broj u BiH
vrijeme je da BiH vodi i neka stranka koja nije povezana sa ove dvije grobarske stranke...naravno ima tu jos pojedinih satelita,koji su doprinijeli srozavanju,tipa SBiH,HDZ,Lijanovici ...
meni je smijesan i Sefer i njegova stranka,obicni lopovi,gdje su osvojili trun vlasti,otvoreno su rekli da ih zanimaju samo pozicije i pokupili su pozicije koje su zeljeli
neka ovi sto "Moraju" glasaju za SDA i SDP ali vi ostali bi trebali da razmislite