Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tito_i_Partija wrote:Svaka ti cast bijednice, pred svima si se provalio samo tako. Al' i nije ti prvi put, dobro si se uvjezb'o dosad.
Pošto nisi imao prije upozorenja sada ću ti halaliti, ali ako se ponovi ideš na odmor.
Radi ove rijeci bi da me saljes na odmor, a kad je lesko otvoreno govorio forumasima "jebi se" (i to prilicno skoro), nista se nije desilo. Konstantno gledas kroz prste njegovom trolanju, dok cesto saljes druge forumase na odmor kad mu malo jace repliciraju.
Zato salji me na odmor, moze i trajno. Ne mozes ni zamislit' koliko mi je svejedno.
I odbise zalbu!? Fakat treba pogledati hoce li ikad vise za f.ck off neko tako drakonski biti kaznjen a strani igraci to uglavnom koriste jer i ne znaju bas tecno talijanski ili se boje!! Meni nevjerovatno za sta covjeka kaznise!
shake69 wrote:I odbise zalbu!? Fakat treba pogledati hoce li ikad vise za f.ck off neko tako drakonski biti kaznjen a strani igraci to uglavnom koriste jer i ne znaju bas tecno talijanski ili se boje!! Meni nevjerovatno za sta covjeka kaznise!
Izgleda jedini kome nije zao sto je dobio ovakvu kaznu je Dzeko.Pametno je iskoristio ovu pauzu.Sunet kod Ibricica,Bozic katolicki kod Tonija,Bozic pravoslavni kod Misketa ...garant ce prije Bajrama dobiti jos jedan crveni.Ops ne igra se prvenstvo za Bajram mislim da je Euro u tom periodu
Taman će imati vremena da spusti malo loptu na zemlju. Da malo razmisli. Kazna jeste stroga, ali da se zoveš Maradona ne daje ti za pravo da se sudiji obraćaš na onakav način.
shake69 wrote:I odbise zalbu!? Fakat treba pogledati hoce li ikad vise za f.ck off neko tako drakonski biti kaznjen a strani igraci to uglavnom koriste jer i ne znaju bas tecno talijanski ili se boje!! Meni nevjerovatno za sta covjeka kaznise!
Izgleda jedini kome nije zao sto je dobio ovakvu kaznu je Dzeko.Pametno je iskoristio ovu pauzu.Sunet kod Ibricica,Bozic katolicki kod Tonija,Bozic pravoslavni kod Misketa ...garant ce prije Bajrama dobiti jos jedan crveni.Ops ne igra se prvenstvo za Bajram mislim da je Euro u tom periodu
eto otkrili smo glavni razlog naseg ispadanja od Irske
eto otkrili smo glavni razlog naseg ispadanja od Irske
Pa hajmo rec da je bio solidan na pocetku sezone. Ali skroz daleko od gola uglavnom. Sad jel to do njega, ili do trenera, ili do ekipe... jbt ga.
A on je koliko me sjecanje sluzi vazda losiji u ovom periodu godine, kad zazimi.
Nadam se da ce ga prosrati lopta i da ce svaku tekmu bar jedan da zabije, ali mora se i on malo trznuti i stvarno pokazati da je rekao istinu danas: "ja zivim za fudbal".
leškarenje wrote:Ja sam pomislio kao i vecina ovdje da ce se preporoditi u Romi,kad ono nista.Da je odmah ako je postojala opcija za Wolfsburg otisao tamo bio bi veci pogodak,ali i ovako ako ode u Borusiju imace priliku da pokaze svima da je klasa jos uvijek,za nadati se.
Igra on dobro i zrelo, samo nedostaju golovi. Pokazao je da zna protiv Barselone . Godine ga, pak pocinju lagano nagrizati. Ja jedva cekam da se vrati, sad ce opet par utakmica prekucati, odmorio se.
leškarenje wrote:Ja sam pomislio kao i vecina ovdje da ce se preporoditi u Romi,kad ono nista.Da je odmah ako je postojala opcija za Wolfsburg otisao tamo bio bi veci pogodak,ali i ovako ako ode u Borusiju imace priliku da pokaze svima da je klasa jos uvijek,za nadati se.