De malo popusti ženui agree wrote:a hoce da ispadne po svaku cijenu pametna nakon onoga![]()
sto ti je ego
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
high_volume
#34701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#34702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bome si nas procitao. Tolika nerijesena ubistva, a ti svoj talenat tracis po forumu. Steta.TheMule wrote:A da vjeshalica i plain vanilla nisu malo ljubomorne na ove pjevacice?vjeshalica wrote:
Tacno tako
Ovaj ogranicenik to ne konta,vjerovatno je prosjecni posjetioc takve kafane
Ps
Navodno je ubio lik sa kojim je bila u vezi
Kako god tragedija kad se uzmu u obzir okolnosti
- JThomas
#34703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ama jašta su. ljudi izrešetani a nisu dotakli svoje oružje. da se tako kradu kola, svi bi policajci dosad bili ubijeni i niko se ne bi prijavio za nove. to je bila egzekucija, smišljeno ubistvo. a neko tamo u policiji mora znati zašto, samo se pravi lud.90minut wrote:Ma kao od prvog dana što sam govorio u crnoj noci likvidirali ih nakon toga otisli zapalili auto svo oružje i eto gotova priča, sigurno je policija privela ubice samo hajde nađi dokaze..JThomas wrote:minvajl, kao i obično kad se "sve prevrće" i "istražitelji ne spavaju"...
https://avaz.ba/vijesti/bih/522293/istr ... -ispocetka
-
high_volume
#34704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ako je tako, onda razlog ili povod mora biti ono pravo jak, jer ubiti dva čovjeka zbog nečeg nije šala, a još ubiti dva policajca, još manje... Šta može biti tako jak razlog za likvidaciju dva policajcaJThomas wrote:ama jašta su. ljudi izrešetani a nisu dotakli svoje oružje. da se tako kradu kola, svi bi policajci dosad bili ubijeni i niko se ne bi prijavio za nove. to je bila egzekucija, smišljeno ubistvo. a neko tamo u policiji mora znati zašto, samo se pravi lud.90minut wrote:Ma kao od prvog dana što sam govorio u crnoj noci likvidirali ih nakon toga otisli zapalili auto svo oružje i eto gotova priča, sigurno je policija privela ubice samo hajde nađi dokaze..JThomas wrote:minvajl, kao i obično kad se "sve prevrće" i "istražitelji ne spavaju"...
- JThomas
#34705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
upravo u tome jeste stvar, ljudi su ubijeni, pokošeni ali ne u razmjeni vatre, ubijeni su da nisu dotakli svoje oružje. zbog "obične" krađe auta - prosto ne vjerujem. ja ne mogu znati šta jeste. ali neko u policiji mora znati.
- vjeshalica
#34706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
morebit se odgovor krije u golfu 6 ili oko golfa 6 ali ne kao neki cilj da bude ukraden već nešto drugo...JThomas wrote:upravo u tome jeste stvar, ljudi su ubijeni, pokošeni ali ne u razmjeni vatre, ubijeni su da nisu dotakli svoje oružje. zbog "obične" krađe auta - prosto ne vjerujem. ja ne mogu znati šta jeste. ali neko u policiji mora znati.
doduše nije se jednom desila pucnjava prilikom krađe vozila,sjetite se na Termama šta je bilo....
- JThomas
#34707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pucnjava je bilo. ali ovo je egzekucija, gdje je pucala samo jedna strana i izrešetala drugu koja ne zna šta se dešava. ništa stvarno slično nije u nas bilo.
-
high_volume
#34708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Danas u svijetu, a i u nas prepisano, postoje nepisana pravila po kojima se likvidiraju ili "kažnjavaju" "prestupnici" kriminalnog miljea. Ne ubijaju se ljudi zbog prevare u izgradnji zgrada ili autoputeva, niti se likvidiraju zbog preljube, i sl., iako je naš primitivizam dozvolio "običajno" ubistvo zbog povrede međe i sličnih razloga. Danas se ljudi likvidiraju najčešće zbog povreda pravila u raspodjeli novca stečenog kriminalitetom, opet najčešće preprodajom narkotika, oružja, pa i trgovinom "bijelog roblja", itd. Ali, za svako navedeno kriminalno učešće zna veća grupa ljudi. Da su dva policajca akteri nečeg sličnog, neko drugi bi već našao način da ih dojavi policiji. Ako je jedan od ovih motiva koje sam naveo razlog likvidaciji dva policajca, onda imamo veliku i dobro organiziranu kriminalnu organizaciju.JThomas wrote:upravo u tome jeste stvar, ljudi su ubijeni, pokošeni ali ne u razmjeni vatre, ubijeni su da nisu dotakli svoje oružje. zbog "obične" krađe auta - prosto ne vjerujem. ja ne mogu znati šta jeste. ali neko u policiji mora znati.
- i agree
- i agree
#34710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
namece ona sad i ti.Popusti malo.ako se u nesto ne razumijes ne naglabas ko kakva baba napamet iz dosade jer nije ok.high_volume wrote:De malo popusti ženui agree wrote:a hoce da ispadne po svaku cijenu pametna nakon onoga![]()
sto ti je egoKakva god da joj je retorika i kojim god "jezikom" pisala, gotovo redovno je u pravu. Ona to iznese na svoj način i treba ga prihvatiti kakav je. Ako ti ne odgovara, ne čitaj, jednostavno je, ali ne nameći joj svoju volju. Jbg
![]()
aj zdravo
- vjeshalica
#34711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
To uopce nije cura sa slike.Ima mnogo ljudi sa istim imenom i prezimenom.
Pravo ime joj je Sumejja Dedovic iz Gorazda.
A ti man se portala koji iznose gluposti,vjerovatno i razmisljas ko i oni. Tupavo i glupo.
Sad rahat mores na igranku kod Elme Milano. Negdje na Heci. To ti je nivo. I naravno da im glumis menaĐera i advokata za zivot.
- i agree
#34712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
to kazi onima na portalu ne meni.dosadna si ne smaraj vise.vjeshalica wrote:
To uopce nije cura sa slike.Ima mnogo ljudi sa istim imenom i prezimenom.
Pravo ime joj je Sumejja Dedovic iz Gorazda.
A ti man se portala koji iznose gluposti,vjerovatno i razmisljas ko i oni. Tupavo i glupo.
Sad rahat mores na igranku kod Elme Milano. Negdje na Heci. To ti je nivo. I naravno da im glumis menaĐera i advokata za zivot.
cao.
- vjeshalica
#34713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Elma Milano

Diskografija Heco pijaca

Diskografija Heco pijaca
-
julisiz es grant
#34714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čuj "demantovala".
Inače je nemoguće da postoje dvije osobe potpuno istog imena i prezimena.
Iako nije potpuno isto, ubijena je Sumejja, a ova što demantuje je Sumeja.
I kada je objavljen pravi identitet ubijene osobe stavljene su ispravne slike i podaci, i sad se ova kao nešto javlja, iako je svakome odmah bilo jasno da to ne može biti ona, jer se ništa ne podudara osim imena i prezimena.
Malo je koji slučaj u samo 24 sata pokazao, iako se to pokazuje svaki dan, svu kloaku ovdašnjih "portala". Klix je ispao najprofesionalniji, nisu objavljivali neprovjerene informacije.
Inače je nemoguće da postoje dvije osobe potpuno istog imena i prezimena.
Iako nije potpuno isto, ubijena je Sumejja, a ova što demantuje je Sumeja.
I kada je objavljen pravi identitet ubijene osobe stavljene su ispravne slike i podaci, i sad se ova kao nešto javlja, iako je svakome odmah bilo jasno da to ne može biti ona, jer se ništa ne podudara osim imena i prezimena.
Malo je koji slučaj u samo 24 sata pokazao, iako se to pokazuje svaki dan, svu kloaku ovdašnjih "portala". Klix je ispao najprofesionalniji, nisu objavljivali neprovjerene informacije.
-
alipasijaner
#34715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije moj tip, ali je dobra za one koji vole takve...vjeshalica wrote:Elma Milano![]()
![]()
Diskografija Heco pijaca
- drag_gost
#34716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nije u pravu, cesto pise sovinisticke gluposti.high_volume wrote:De malo popusti ženui agree wrote:a hoce da ispadne po svaku cijenu pametna nakon onoga![]()
sto ti je egoKakva god da joj je retorika i kojim god "jezikom" pisala, gotovo redovno je u pravu. Ona to iznese na svoj način i treba ga prihvatiti kakav je. Ako ti ne odgovara, ne čitaj, jednostavno je, ali ne nameći joj svoju volju. Jbg
![]()
-
high_volume
#34717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Propisana su pravila ovog foruma. Za šovinizam i slično treba da brinu moderatori, ne da joj se nameće vlastito mišljenje. Jednostavno je - šovinizam se prijavljuje moderaciji, mišljenje se učetvuje u raspravi. Kome ne odgovara njeno pisanje, preskače ga, i "Mirna Bosna"drag_gost wrote:Nije u pravu, cesto pise sovinisticke gluposti.high_volume wrote:De malo popusti ženui agree wrote:a hoce da ispadne po svaku cijenu pametna nakon onoga![]()
![]()
Nisam njen advokat, često se i sam zgrozim na njenu retoriku, ali jbg. ima pravo na svoj način izražaja, i to poštujem. Ne čitam je, ali poštujem joj pravo.
- vjeshalica
#34718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ti koristi termine za koje znaš šta znače ili provjeri šta značedrag_gost wrote: Nije u pravu, cesto pise sovinisticke gluposti.
tebi je sve i tebi sličnima ovdje šovinizam, jer se uglavnom lažno predstavljaš,iako tu i tamo,izvališ pokoju onako čisto da pokažeš koliko si "od reda",živiš pod nekim staklenim zvonom i nećeš da shvatiš koliko nikada nisi u pravu,ali se braniš terminom šovinizam....
da se vratimo na temu i da ja nastavim ispoljavati "šovinizam"
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191013013
zlatno društvo za poželiti pogotovo ako imaš žensko dijeteDrugi uhapšeni, muškarac inicijala D. G., bit će predat Sudskoj policiji FBiH zbog ranije raspisane centralne potjernice.
- drag_gost
#34719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma sta mi naprica.. i sve to citajuci postove na forumu. Hazime imamo bingo. Dapace nego sovinizam, ali vise ovo drugo, a to su gluposti. Sva si prozeta njima. Pocevsi od kompleksa prema Sandzaklijama, Focacima, pa na dalje. Gluposti ipak prednjace, u tome si svojevrsan brend.vjeshalica wrote:ti koristi termine za koje znaš šta znače ili provjeri šta značedrag_gost wrote: Nije u pravu, cesto pise sovinisticke gluposti.
tebi je sve i tebi sličnima ovdje šovinizam, jer se uglavnom lažno predstavljaš,iako tu i tamo,izvališ pokoju onako čisto da pokažeš koliko si "od reda",živiš pod nekim staklenim zvonom i nećeš da shvatiš koliko nikada nisi u pravu,ali se braniš terminom šovinizam....
da se vratimo na temu i da ja nastavim ispoljavati "šovinizam"
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /191013013zlatno društvo za poželiti pogotovo ako imaš žensko dijeteDrugi uhapšeni, muškarac inicijala D. G., bit će predat Sudskoj policiji FBiH zbog ranije raspisane centralne potjernice.
- drag_gost
- vjeshalica
#34721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Čuj kompleksa, Fočake nikad pomenula nisam ali jesam Sanđaklije, ne zbog svojih već zbog njihovih kompleksa. I to nije glupost,ima još ljudi sa foruma koji se slažu sa tom tvrdnjom. Jedino si ti neki "miroljubivi" insan kojem je sve prihvatljivo,a samo pričaš o meni ko da sam ja glavna tema.Valjda su tu tvoji kompleksi u pitanju.drag_gost wrote: Ma sta mi naprica.. i sve to citajuci postove na forumu. Hazime imamo bingo. Dapace nego sovinizam, ali vise ovo drugo, a to su gluposti. Sva si prozeta njima. Pocevsi od kompleksa prema Sandzaklijama, Focacima, pa na dalje. Gluposti ipak prednjace, u tome si svojevrsan brend.
- drag_gost
#34722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nemam ja sta o tebi pisati, pisem o tvom pisanju, koje je stupidno i prozeto kompleksima. Svojim, da, svojim.vjeshalica wrote:Čuj kompleksa, Fočake nikad pomenula nisam ali jesam Sanđaklije, ne zbog svojih već zbog njihovih kompleksa. I to nije glupost,ima još ljudi sa foruma koji se slažu sa tom tvrdnjom. Jedino si ti neki "miroljubivi" insan kojem je sve prihvatljivo,a samo pričaš o meni ko da sam ja glavna tema.Valjda su tu tvoji kompleksi u pitanju.drag_gost wrote: Ma sta mi naprica.. i sve to citajuci postove na forumu. Hazime imamo bingo. Dapace nego sovinizam, ali vise ovo drugo, a to su gluposti. Sva si prozeta njima. Pocevsi od kompleksa prema Sandzaklijama, Focacima, pa na dalje. Gluposti ipak prednjace, u tome si svojevrsan brend.
-
invincible1921
#34723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
90minut wrote:Ma kao od prvog dana što sam govorio u crnoj noci likvidirali ih nakon toga otisli zapalili auto svo oružje i eto gotova priča, sigurno je policija privela ubice samo hajde nađi dokaze..JThomas wrote:minvajl, kao i obično kad se "sve prevrće" i "istražitelji ne spavaju"...
Sto puta receno u raspravama oko ovog slucaja. Jedinj nacin je da neko prizna,ali nije niko budala...pisao sam od prvog dana da ce ovaj slucaj vrlo tesko biti rijese .
-
alipasijaner
#34724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Lijepo vrijeme, a ja levat pozurio pa montirao zimske gume eh sad kako mi je zao da ih trosim citam forum i pitam se jesam li zbog guma trebao ustati ranije dok je bilo hladnije pa negdje u prirodi iskoristiti ovu ljepotu od vremena i onda se vratiti kasno uvece kad je opet hladnije... i sve nesto kontam jebo gume..
- uglavnomja
#34725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
vjeshalica wrote:
... pogotovo ako imaš žensko dijete
stalno potenciras ovu pricu
mozda cura nema roditelje, mozda su u tolikim problemimama da ne moogu ni da joj pomognu, ni da uticu na nju, mozda ima samo jednog roditelja, bolesnog, mozda je "pobjegla" od kuce ....
kad dijete napuni 18 godina ima sva prava da radi sta hoce, a sto (uglavnom) nema pameti je druga prica
i ima obavezu da snosi posljedice za svoje odluke
neki roditelji, srecom vecina, uspiju zadrzati djecu pod kontrolom, neki ne
ne znamo nista o curi, ne znamo ko je, sta je, zasto je bilo u to doba tamo, mozda je redovna, a mozda cekala prevoz za gorazde
klasika forumskih sveznalica, stura, nepotpuna vijest od 3 recenice je dovolja da se donese "presuda", i to ne samo za tu osobu nego za citavu grupaciju kojoj bi, po nekim predrasudama, ta osoba trebala pripadati