Ali je doktor nauka, sa napisanim knjigama koji pazi šta priča i ne bahati se za razliku od vječnih studenata sa biografijom od dvije riječi.nemampojma0 wrote:Nije neka steta, to je jedan populista i "knjiski crv", naucen na lagodan zivot i poslanicku platu od 20.godine svog zivota.Digresija wrote:Denisa su Nikšić i njegovi mlađahani šegrti kandidaturom za člana Predsjedništva kulturno eliminisali iz političkog života i tako ga kao jedinog ozbiljnog političara u SDP-u spriječili da im bude oponent u borbi za visoke stranačke funkcije (prvenstveno Nikšiću za funkciju predsjednika stranke).
Covjek koji nije prosao sva stanja, koji se nije namucio u zivotu, imao teska iskustva, ne moze biti dobar lider. Takav nema sirinu i razumijevanje zivota obicnih ljudi, cak smijem reci, da takav ne shvata sustinu zivota.
Demokratska fronta Željko Komšić
-
Digresija
#34701 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- nemampojma0
#34702 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Bla bla bla...de smisli nesto novo.Better Man wrote:Kandidovala ga DF bez dogovora sa partnerima, a to su ostale građanske stranke. Baš će nas Željko odbraniti od fašista iz HDZ-a. Isti onaj Željko koji je s Čovićem 2014. godine napravio dogovor i prepustio mu i poziciju člana predsjedništva i sve ministarske pozicije iz reda hrvatskog naroda kad je ušao u vlast sa HDZ-om i SDA-om. Ja kritikujem i SDP za loše poteze i da znaš 2014. godine sam glasao za DF, jer sam očekivao puno od njih, ali su postali pravo razočarenje, jer su se pokazali običnim potrčkalima SDA. Što se tiće haosa u zemlji, to je samo za naivne budale kako bi se skrenula tema sa ekonomije i razvoja ove zemlje i nastavila njena pljačka. Željko Komšić da je imao iole obraza nikad se ne bi kandidovao, već bi podržao Falatara i jasno i glasno bi odbio svaki dogovor i koaliciju sa fašistima iz SDA. Navedi mi šta je Željko Kmšić kao parlamentarac korisno uradio za državu u protekle 4 godine i kao član predsjedništva za 8 godina, osim što je uzimao nezasluženo visoku platu? To što je bio borac ARBiH i dobio Zlatnog ljiljana ne znači da je dobar i sposoban političar.nemampojma0 wrote:
@better man, kako ti bolan ne dosadi da guslas? Prvo, Zeljka Komsica je kandidovala DF, nije bio nezavisni kandidat. Drugo, gdje taj Denis danas kad nasrcu na drzavu, ni rijeci da progovori, a bio spreman stititi drzavu, al iz Predsjednistva..a ovako "za dzaba" nije spreman to raditi.
I kako te nije stid uporedjivati Denisa sa Zeljkom, koji je branio i brani drzavu uvijek i svugdje.
Kako si kratkovid majku mu, pa vidis da ljudi spremaju haos u zemlji, a ti krivis one koji im se suprotstavljaju, samo jer ih licno ne simpatises i nisu iz SDP.
Pa ti i slicni tebi ste najveca antireklama SDP-u.
Idi bolan radi nesto sa svog zivota, mani se politike. Uostalom ti neces biti ni 5% od onoga sto je Zeljko bio i sto jeste u politickom smislu i zato se pitam s kojih visina to nastupas i dajes takve kvalifikacije.
Kazes prepustio Covicu mjesto u predsjednistvu 2014. (iako se nije mogao kandidovati), a onda kazes da se nije trebao kandidovati 2018.godine.
De to malo rastabiri sam sa sobom, pa onda na forum.
I lagano ba, sta se srkletis nije svabo na Husinu, sto rekli u Tuzli.
- nemampojma0
#34703 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Slazem se da ima skromnosti , za razliku od vecine mladih politicara.Digresija wrote:Ali je doktor nauka, sa napisanim knjigama koji pazi šta priča i ne bahati se za razliku od vječnih studenata sa biografijom od dvije riječi.nemampojma0 wrote:Nije neka steta, to je jedan populista i "knjiski crv", naucen na lagodan zivot i poslanicku platu od 20.godine svog zivota.Digresija wrote:Denisa su Nikšić i njegovi mlađahani šegrti kandidaturom za člana Predsjedništva kulturno eliminisali iz političkog života i tako ga kao jedinog ozbiljnog političara u SDP-u spriječili da im bude oponent u borbi za visoke stranačke funkcije (prvenstveno Nikšiću za funkciju predsjednika stranke).
Covjek koji nije prosao sva stanja, koji se nije namucio u zivotu, imao teska iskustva, ne moze biti dobar lider. Takav nema sirinu i razumijevanje zivota obicnih ljudi, cak smijem reci, da takav ne shvata sustinu zivota.
A to doktor nauka je stvar koja nije puno pomogla ni drzavi ni narodu. Vise je koristi narod, a ponajvise radnici, imao od doktora nauka Zlatana Begica, koji je u ozbiljnoj politici oko godinu dana.
Da rezimiram, Denis je fin momak, znam ga licno, al za lidera drzave ili stranke nije jos sazreo.
- animus
#34704 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic je kralj politicke scene. To potvrdjuje i broj osvojenih glasova evo treci put. Bez njega bi ova drzava bila u velikom problemu.
Njega moze optuzivati samo neko ko je neprijatelj BiH. Jos jedan mandat mu se smijesi. Ocekujem da ovaj put bude jos agresivniji i da j.be jos vise genocidnu i UZP gamad.
Njega moze optuzivati samo neko ko je neprijatelj BiH. Jos jedan mandat mu se smijesi. Ocekujem da ovaj put bude jos agresivniji i da j.be jos vise genocidnu i UZP gamad.
- nemampojma0
#34705 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Potpuno se slazem.animus wrote:Komsic je kralj politicke scene. To potvrdjuje i broj osvojenih glasova evo treci put. Bez njega bi ova drzava bila u velikom problemu.
-
putokaz1
#34706 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komšić je doibio glasove samo na rečenicu
Da ne bude Čović=Da ja ulegnem,primam platu a neću ništa radit
Da li bi Komšić dobio tolike glasove da se nisu kandidovali Čović i Dodik
Definitivno NEBI
Zašto neko negira da je DF imao ključnu ulogu za ostanak SDA na vlasti
2014 na FBIH i BH te KS,ti DF preletači,najmanje 6 ruku su bivši DF dali SDA-u u KS
2016 SKAKAVAC je postao načelnik,prodajom DF vijećnika u OV te Stojnića ali i SDU-SDP Miladina
To su činjenice
DF je stranka 1 Lica dok je Komšić Živ postojat će stranka,na jednoj Ideji ''Da ne prođe Čović''=''Da se ja Ž.K. uhljebim ''
Naravno i SDP je isto,ostavio je SDA na vlasti 2010,kako stvari stoje ostavit će ih i sad
Definitivno NEBI
2014 na FBIH i BH te KS,ti DF preletači,najmanje 6 ruku su bivši DF dali SDA-u u KS
2016 SKAKAVAC je postao načelnik,prodajom DF vijećnika u OV te Stojnića ali i SDU-SDP Miladina
To su činjenice
DF je stranka 1 Lica dok je Komšić Živ postojat će stranka,na jednoj Ideji ''Da ne prođe Čović''=''Da se ja Ž.K. uhljebim ''
Naravno i SDP je isto,ostavio je SDA na vlasti 2010,kako stvari stoje ostavit će ih i sad
- nemampojma0
#34707 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Uz postovanje tvojoj licnosti, kao sugovornik o politici si nedorastao za ozbiljne teme. Ne meni, nego temama, I zato te pozdravljam i vise ne odgovaram na tvoje nebuloze.putokaz1 wrote:Komšić je doibio glasove samo na rečenicu
Definitivno NEBI
To su činjenice
Neka zivi BIH, neka zive Zlatni ljiljani
-
putokaz1
#34708 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Svaka čast Ž.K. kao zlatnom Ljiljanu,kao čovjeku ali kao Državnik je isti kao ostali za 10 tak godina vlasti ,može se reći da nije uradio ništa kao ni drugi
Glasamo samo da nebi bude onaj drugi,ko što ću i ja glasat 2020 samo da ne bude Tarik A.
Ž.K. dok je bio u parlamentu nije podnio nijednu incijativu,za njegovog mandata u vlasti 300 000 mladih je napustiolo BH,trajno
O kvalitetu govori i to da njegova stranka nema NIJEDNOG načelnika
Dobio 300 000 glasova ali nije na Kvalitetu,nije na Radu,Učestovao u ostanku SDA u Predsjendištvu
Nama trebaju neke nove i stranke i ljudi,ljudi s idejom,s sposobnostima da upravljaju vladaju da osmisle,da promjene sistem,uvedu red
Ti ljudi trenutno nisu vidljivi,možda postoje ali nemogu doći do izražaja
Bakir,Željko,Nermin,Fahro......Vrijeme je da odu u Penziju
Glasamo samo da nebi bude onaj drugi,ko što ću i ja glasat 2020 samo da ne bude Tarik A.
Ž.K. dok je bio u parlamentu nije podnio nijednu incijativu,za njegovog mandata u vlasti 300 000 mladih je napustiolo BH,trajno
O kvalitetu govori i to da njegova stranka nema NIJEDNOG načelnika
Dobio 300 000 glasova ali nije na Kvalitetu,nije na Radu,Učestovao u ostanku SDA u Predsjendištvu
Nama trebaju neke nove i stranke i ljudi,ljudi s idejom,s sposobnostima da upravljaju vladaju da osmisle,da promjene sistem,uvedu red
Ti ljudi trenutno nisu vidljivi,možda postoje ali nemogu doći do izražaja
Bakir,Željko,Nermin,Fahro......Vrijeme je da odu u Penziju
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#34709 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
najjači su mi ovi što optužuju komšića da se samostalno kandidirao za člana predsjedništva i tako izigrao ljevicu, a onda potom dođe odluka o mapu i nato-u i tek vidimo koliko je bilo bitno da on pobijedi.
sa druge strane. denis bećirović je bio kandidat sdpa i još 5 ili 6 stranaka. zatim dragan čović kandidat ispred hnsa kojeg čini nekoliko stranaka, zatim fahrudin radončić je bio kandidat ispred sbba i otvoreno ga podržavali pda i mirsad kukić i od svih pobrojanih, željko komšić, koji je sam krenuo u kandidaturu, bez podrške bilo koje druge stranke (a o snazi njegove stranke ne bi ni pričao, jer je mizerna), je imao više glasova. da budem precizniji, ubjedljivo više glasova.
sada da malo analiziramo tu logiku po kojoj razmišljaju oni koji govore da je komšić izigrao ljevicu, a prvenstveno mislim na sdp. denis bećirović imao cirka 195 hiljada glasova, a komšić 30 hiljada glasova više. kako netko ko je imao manje glasova, odnosno čiji je kandidat imao manje glasova, može optuživati nekoga ko je imao za 15% više glasova od njihovog kandidata, da ih je izdao?
možda možemo postaviti drukčije pitanje. zašto je ljevica, čitajte sdp, izdala željka komšića? komšić je bio favorit i kandidaturom svog kandidata možda su mogli ugroziti njegovu pobjedu?
ali, da se ne bi svi mi kolektivno sekirali i nervirali od sranja koja bi u predsjedništvu činili čović i dodik i pričali da bi komšića od blata pravili, on je ipak pobijedio, a rezultati njegove pobjede su se već na početku mandata jako dobro vidjeli. do te mjere, da je dodik pristao na smjenu svih ambasadora koje je imenovao čović.
edit: to je taj neki jaz spram komšića kojeg gaje određene struje unutar sdpa, jer se još uvijek ne mogu pomiriti sa činjenicom da se u tom istom sdpu, a kojeg je davno napustio, komšić vrijednuje i pita više nego oni.
sa druge strane. denis bećirović je bio kandidat sdpa i još 5 ili 6 stranaka. zatim dragan čović kandidat ispred hnsa kojeg čini nekoliko stranaka, zatim fahrudin radončić je bio kandidat ispred sbba i otvoreno ga podržavali pda i mirsad kukić i od svih pobrojanih, željko komšić, koji je sam krenuo u kandidaturu, bez podrške bilo koje druge stranke (a o snazi njegove stranke ne bi ni pričao, jer je mizerna), je imao više glasova. da budem precizniji, ubjedljivo više glasova.
sada da malo analiziramo tu logiku po kojoj razmišljaju oni koji govore da je komšić izigrao ljevicu, a prvenstveno mislim na sdp. denis bećirović imao cirka 195 hiljada glasova, a komšić 30 hiljada glasova više. kako netko ko je imao manje glasova, odnosno čiji je kandidat imao manje glasova, može optuživati nekoga ko je imao za 15% više glasova od njihovog kandidata, da ih je izdao?
možda možemo postaviti drukčije pitanje. zašto je ljevica, čitajte sdp, izdala željka komšića? komšić je bio favorit i kandidaturom svog kandidata možda su mogli ugroziti njegovu pobjedu?
ali, da se ne bi svi mi kolektivno sekirali i nervirali od sranja koja bi u predsjedništvu činili čović i dodik i pričali da bi komšića od blata pravili, on je ipak pobijedio, a rezultati njegove pobjede su se već na početku mandata jako dobro vidjeli. do te mjere, da je dodik pristao na smjenu svih ambasadora koje je imenovao čović.
edit: to je taj neki jaz spram komšića kojeg gaje određene struje unutar sdpa, jer se još uvijek ne mogu pomiriti sa činjenicom da se u tom istom sdpu, a kojeg je davno napustio, komšić vrijednuje i pita više nego oni.
-
putokaz1
#34710 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
ma kakva pobjeda,ma Hajte Prosim Vas
Ovo me podsjeća na Srbiju
Da se u drugom krugu nađu Vučić i Šešelj,svi opozicionari bi glasali da nebude Šešelj
Moj najveći protivnik je SDA a ne HDZ,SDA je veći problem
Ovo me podsjeća na Srbiju
Da se u drugom krugu nađu Vučić i Šešelj,svi opozicionari bi glasali da nebude Šešelj
Moj najveći protivnik je SDA a ne HDZ,SDA je veći problem
- Better Man
#34711 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zar si zaboravio da je Damir Marjanović trebao biti kandidat za člana predsjedništva iz reda hrvatskog naroda i da bi kao takav pomeo Dragana Čovića, ali Komšić sklapa dogovor s Čovićem i umjesto Damira kandidat je bio neki anonimni čikica penzioner ili pred penziju.nemampojma0 wrote:Bla bla bla...de smisli nesto novo.Better Man wrote:Kandidovala ga DF bez dogovora sa partnerima, a to su ostale građanske stranke. Baš će nas Željko odbraniti od fašista iz HDZ-a. Isti onaj Željko koji je s Čovićem 2014. godine napravio dogovor i prepustio mu i poziciju člana predsjedništva i sve ministarske pozicije iz reda hrvatskog naroda kad je ušao u vlast sa HDZ-om i SDA-om. Ja kritikujem i SDP za loše poteze i da znaš 2014. godine sam glasao za DF, jer sam očekivao puno od njih, ali su postali pravo razočarenje, jer su se pokazali običnim potrčkalima SDA. Što se tiće haosa u zemlji, to je samo za naivne budale kako bi se skrenula tema sa ekonomije i razvoja ove zemlje i nastavila njena pljačka. Željko Komšić da je imao iole obraza nikad se ne bi kandidovao, već bi podržao Falatara i jasno i glasno bi odbio svaki dogovor i koaliciju sa fašistima iz SDA. Navedi mi šta je Željko Kmšić kao parlamentarac korisno uradio za državu u protekle 4 godine i kao član predsjedništva za 8 godina, osim što je uzimao nezasluženo visoku platu? To što je bio borac ARBiH i dobio Zlatnog ljiljana ne znači da je dobar i sposoban političar.nemampojma0 wrote:
@better man, kako ti bolan ne dosadi da guslas? Prvo, Zeljka Komsica je kandidovala DF, nije bio nezavisni kandidat. Drugo, gdje taj Denis danas kad nasrcu na drzavu, ni rijeci da progovori, a bio spreman stititi drzavu, al iz Predsjednistva..a ovako "za dzaba" nije spreman to raditi.
I kako te nije stid uporedjivati Denisa sa Zeljkom, koji je branio i brani drzavu uvijek i svugdje.
Kako si kratkovid majku mu, pa vidis da ljudi spremaju haos u zemlji, a ti krivis one koji im se suprotstavljaju, samo jer ih licno ne simpatises i nisu iz SDP.
Pa ti i slicni tebi ste najveca antireklama SDP-u.
Idi bolan radi nesto sa svog zivota, mani se politike. Uostalom ti neces biti ni 5% od onoga sto je Zeljko bio i sto jeste u politickom smislu i zato se pitam s kojih visina to nastupas i dajes takve kvalifikacije.
Kazes prepustio Covicu mjesto u predsjednistvu 2014. (iako se nije mogao kandidovati), a onda kazes da se nije trebao kandidovati 2018.godine.
De to malo rastabiri sam sa sobom, pa onda na forum.
I lagano ba, sta se srkletis nije svabo na Husinu, sto rekli u Tuzli.
- nemampojma0
#34712 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Mislis Sveti Damir Marjanovic? Od tog covjeka ste napravili nekog politickog sveca i proglasili ga svemogucim..sta je vama ljudi, poznajete li vi Bosnu i narod u Bosni?
Cuj Damir bi pomeo Covica
Bi pomeo, isto kao i Falatar sto je.
Joj sto si tezak jarane s tvojim mastarijama. Pravis od sebe neozbiljnog tipa s takvim glupostima, samo da dokazes nedokazivo. Koliko je tebi godina, majke ti?
Guslaj i dalje, hajd zdravo
Cuj Damir bi pomeo Covica
Bi pomeo, isto kao i Falatar sto je.
Joj sto si tezak jarane s tvojim mastarijama. Pravis od sebe neozbiljnog tipa s takvim glupostima, samo da dokazes nedokazivo. Koliko je tebi godina, majke ti?
Guslaj i dalje, hajd zdravo
-
putokaz1
#34713 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Pustimo Mi Bošnjaci Čovića naš problem je SDA
Mi zbog Komšića,Flatara,Hadžikadića,Šepića,...ostavili SDA u prdesjedništvu,da smo sebi htjeli dobro glasali bi kontra Dzaferovića
Mi zbog Komšića,Flatara,Hadžikadića,Šepića,...ostavili SDA u prdesjedništvu,da smo sebi htjeli dobro glasali bi kontra Dzaferovića
-
mehanika
#34714 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Gdje su sada Komšić i Džaferović da ulože protestnu notu Brazilu, Rusiji i srbiji da se sastaju sa predsjednikom predsjednistva BiH bez zastave BiH, i da skrenu paznju drugim zvaničnicima na takvu pojavu. Neka on nosa zastavu rsa sa sobom koliko hoće ali ne moze primati zvaničnike kao predsjednik predsjedništva bez zastave BiH. Gdje je sada onaj Incko?
- ultima_palabra
- meme_machine
#34716 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP bi isto tako trebao napadati NS zato sto su kandidovali Falatara, jer je i Falatar oduzeo glasove Becirovicu.
Isto bi tako trebali napasti SBB zbog Radoncica, SBiH zbog Jerlagica, NB zbog Sepica, svi su oduzeli glasove Becirovicu.
Zasto se samo fokusirati na DF? Ili su neke druge namjere posrijedi?
Isto bi tako trebali napasti SBB zbog Radoncica, SBiH zbog Jerlagica, NB zbog Sepica, svi su oduzeli glasove Becirovicu.
-
putokaz1
#34717 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
-Slažem se svi su oduzeli glasove Bećireviću,to stoji ali i da je Denis mjesto Džafera jedino što bi bio ŠAMAR SDA-u,ostalo bi sve ostalo isto,ovako SDA izgubila je samo kanton ,vredniji od 10 kantona,i USK koji će vratiti brzomeme_machine wrote:SDP bi isto tako trebao napadati NS zato sto su kandidovali Falatara, jer je i Falatar oduzeo glasove Becirovicu.
Da bi nam koji ostajemo ovdje,NAŽALOST,bilo bolje treba da odu i Željko i Nermin,pokušat dat šansu nekim novim liderima socijaldemokratije
Falatar ispostavilo se ČISTA GLUPOST,kao i Hadžikadić,Šepić i Jerlagić dok je Fahro sačuvao SBB zasad
-
asker
#34718 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
malakh wrote:najjači su mi ovi što optužuju komšića da se samostalno kandidirao za člana predsjedništva i tako izigrao ljevicu, a onda potom dođe odluka o mapu i nato-u i tek vidimo koliko je bilo bitno da on pobijedi.
-
putokaz1
#34719 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Možda je Željko (Da ne bude Čović) popularniji od SDP ali SDP ima 8 načelnika a DF 0
Željko je ostavio SDA (čitaj Bakira) u Predsjedništvu
Nisu svi članovi DF Stojnići ,niti su svi članovi SDP Miladini,pa i Bijedići ali čim Komšić i Nermin odu dođe neko novi Koalicija SDP-DF ili jedna stranka će ostvariti duplo bolji rezultat
Treba PRIZNATI da je SDP i Komšić 2010,u koaliciji s SDA izdali ljevicu
Treba PRIZNATI da je DF 2014 izdao ljevicu
Treab PRIZNATI da SADA obje stranke žele izdati ljevicu...
Takođe treba PRIZNATI da je ŽELJKO izbacivši Čovića u Predsjedništvu ostavio Bakira tj SDA
Svi NEGIRAMO činjenice da LJEVICA većč duže vrijeme ide POGREŠNIM PUTEM
Željko je ostavio SDA (čitaj Bakira) u Predsjedništvu
Nisu svi članovi DF Stojnići ,niti su svi članovi SDP Miladini,pa i Bijedići ali čim Komšić i Nermin odu dođe neko novi Koalicija SDP-DF ili jedna stranka će ostvariti duplo bolji rezultat
Treba PRIZNATI da je SDP i Komšić 2010,u koaliciji s SDA izdali ljevicu
Treba PRIZNATI da je DF 2014 izdao ljevicu
Treab PRIZNATI da SADA obje stranke žele izdati ljevicu...
Takođe treba PRIZNATI da je ŽELJKO izbacivši Čovića u Predsjedništvu ostavio Bakira tj SDA
Svi NEGIRAMO činjenice da LJEVICA većč duže vrijeme ide POGREŠNIM PUTEM
- drug_profi
#34720 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
I nije se Željko sam kandidovao, to je tačno. SDA mu je obećala podršku.
- nemampojma0
#34721 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ocito da je SDA bila odgovornija i bolje sagledala buducnost, dok je NS i SDP pokusavao da otvori put najvecem dusmanu drzave Draganu Covicu.drug_profi wrote:I nije se Željko sam kandidovao, to je tačno. SDA mu je obećala podršku.
SDP je, vjerujem, uvidio gresku i krenulo se drugim ispravnim putem. Al nije javio svim clanovima, pa su mnogi poput tebe ostali na starim postavkama mrznje prema svemu sto ne misli kao oni.
P.S.
Pozdravio te Dragan, svidja mu se kako razmisljas.
- drug_profi
#34722 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Poput mene? Ja nisam član ničega.nemampojma0 wrote:Ocito da je SDA bila odgovornija i bolje sagledala buducnost, dok je NS i SDP pokusavao da otvori put najvecem dusmanu drzave Draganu Covicu.drug_profi wrote:I nije se Željko sam kandidovao, to je tačno. SDA mu je obećala podršku.
SDP je, vjerujem, uvidio gresku i krenulo se drugim ispravnim putem. Al nije javio svim clanovima, pa su mnogi poput tebe ostali na starim postavkama mrznje prema svemu sto ne misli kao oni.
P.S.
Btw. I tebe je Pero pozdravio.
- nemampojma0
#34723 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Onaj sto te derodrug_profi wrote:Poput mene? Ja nisam član ničega.nemampojma0 wrote:Ocito da je SDA bila odgovornija i bolje sagledala buducnost, dok je NS i SDP pokusavao da otvori put najvecem dusmanu drzave Draganu Covicu.drug_profi wrote:I nije se Željko sam kandidovao, to je tačno. SDA mu je obećala podršku.
P.S.
Btw. I tebe je Pero pozdravio.
- drug_profi
#34724 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Fino se ponašaj balavac. Možda u Banovićima upoznaš kulturnu raju.nemampojma0 wrote: Onaj sto te dero
- bunk
#34725 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
E ako je ovo za banovica onda
Ne smijemo se zayebavat.
Ne smijemo se zayebavat.
Last edited by bunk on 29/01/2019 12:38, edited 1 time in total.