kako je krenulo, nece imati ko ni da igraLogovan wrote:Utakmica još nije odigrana.plain vanilla wrote: pa rekoh ja vama, petarda ce biti
koje su to hinje, nisu mogli sacekati do nedjelje... to je sve Azmir zakuhao
bgm, tu utakmicu necu gledati
Moderators: Charuga, Tomahawk11
kako je krenulo, nece imati ko ni da igraLogovan wrote:Utakmica još nije odigrana.plain vanilla wrote: pa rekoh ja vama, petarda ce biti
a sjecam se kad si mi bio dragTomahawk11 wrote:Neka te, vanilla, štaš i ovdje
A sad vise nisam?plain vanilla wrote:a sjecam se kad si mi bio dragTomahawk11 wrote:Neka te, vanilla, štaš i ovdje![]()
plain vanilla wrote: bgm, tu utakmicu necu gledati
ma ja sam zeMsko, kakav fudbal, dosadnoLogovan wrote:plain vanilla wrote: bgm, tu utakmicu necu gledati![]()
To sad kažeš.
nijeStroj-2 wrote:A nije bilo dosadno kad je bilo "mahanje s prvog mjesta"
Similis simili gaudet.internazionale wrote:KPNCTNJAH wrote:Strumfovi i logika, za svaku situaciju imaju po 5-6 teorija, pa jedna ce valjda upaliti, jbg... prvo mi pustili Olimpic prosle sezone, ove imamo sigurnih 6 bodova, ali kad postignemo gol iz ofsajda, onda ide prica da smo kupili sudiju... pa koji ces kurac bacati pare na sudiju ako je vec ranije namjestenoto sto Olimpic protiv njih nikad nije upisao pobjedu nije previse bitno, a zaborave podatak da je i njihov prvi gol protiv Olimpica bio iz ofsajda...
Imamo svoje ljude u savezu, ali umjesto da stavimo sudiju koji ce nas pogurati, mi dopustimo da nam sudi onaj koji ce nas pokrasti, pa ga onda suspendujemo... ne znaju sta ce od muke, mi nikad gori, ali opet ispred njih.. jos imaju dvije tekme vise na domacem terenu...
Kakav bi tek plac bio da fakat radimo ono sto su oni dok su tata, sin i ostatak ekipice dominirali... kod nas dosao covjek, ulozio novac, stigla titula, bar nekakav pomak vidljiv, vraceni dugovi, napravljen kamp, sve i da mu dokurci ostaje nesto poslije njega... oni vasi heroji uletili, zavrsili nekoliko trofeja, otisli i ostavili vas u govnima, da se oporavljate narednih 10 godina... sve po zakonu![]()
Ti bas gojzericom u glavu, tesko je masindzijama razbiti mitomaniju
Nikad necu zaboraviti njihovo svrsavanje kad im je dosao Tanultima_palabra wrote:Similis simili gaudet.internazionale wrote:KPNCTNJAH wrote:Strumfovi i logika, za svaku situaciju imaju po 5-6 teorija, pa jedna ce valjda upaliti, jbg... prvo mi pustili Olimpic prosle sezone, ove imamo sigurnih 6 bodova, ali kad postignemo gol iz ofsajda, onda ide prica da smo kupili sudiju... pa koji ces kurac bacati pare na sudiju ako je vec ranije namjestenoto sto Olimpic protiv njih nikad nije upisao pobjedu nije previse bitno, a zaborave podatak da je i njihov prvi gol protiv Olimpica bio iz ofsajda...
Imamo svoje ljude u savezu, ali umjesto da stavimo sudiju koji ce nas pogurati, mi dopustimo da nam sudi onaj koji ce nas pokrasti, pa ga onda suspendujemo... ne znaju sta ce od muke, mi nikad gori, ali opet ispred njih.. jos imaju dvije tekme vise na domacem terenu...
Kakav bi tek plac bio da fakat radimo ono sto su oni dok su tata, sin i ostatak ekipice dominirali... kod nas dosao covjek, ulozio novac, stigla titula, bar nekakav pomak vidljiv, vraceni dugovi, napravljen kamp, sve i da mu dokurci ostaje nesto poslije njega... oni vasi heroji uletili, zavrsili nekoliko trofeja, otisli i ostavili vas u govnima, da se oporavljate narednih 10 godina... sve po zakonu![]()
Ti bas gojzericom u glavu, tesko je masindzijama razbiti mitomaniju
Bas ste se nasli, prikladno... a i plaho moderni, jebes covjeka koji nece citirati Andrica, Selimovica ili ubaciti neku latinsku izreku reda radi... nemojte me vise citirati, Lutve vamMelbourne_Australia wrote:Nikad necu zaboraviti njihovo svrsavanje kad im je dosao Tanultima_palabra wrote: Similis simili gaudet.Grupne faze , prekucavanje lige, sve zivo sto valja od igraca ce oni kupiti, nije ova liga za njih, jaci smo od Partizana, kamp imamo i sad cemo samo najbolje da kupimo i ubacujemo u prvi tim
Ako su nase titule kupljene gdje smo davali po 100 golova u ligi pa i vama 3 komada na kosevu i
bili ispred 20 bodova onda je ova vasa malo reci kupljena..I poslije tog svrsavanja na Tana i grupnih faza dodje Zeljo i klepi ih 2 puta u jednoj sezoniPa onda dosao period da vise ne znaju koga da tjeraju , igrace i upravu ..I na kraju Tan zavrnuo pipu nema se vise para za pojacanja i nema nista od grupnih faza
A prije ce Famos izbaciti igraca nego ta akademija
kleli se u Dinu a na kraju molili Boga da ode...Uglavnom je sve ono propalo o cemu ste mastali i jedino je ostalo da pricate o vracenom dugu
Hajde priznaj da bi i vi svršavali da vam je došao milijarder. Neizbježno je bilo svakakvo maštanje.Melbourne_Australia wrote: Nikad necu zaboraviti njihovo svrsavanje kad im je dosao TanGrupne faze , prekucavanje lige, sve zivo sto valja od igraca ce oni kupiti, nije ova liga za njih, jaci smo od Partizana, kamp imamo i sad cemo samo najbolje da kupimo i ubacujemo u prvi tim
Ako su nase titule kupljene gdje smo davali po 100 golova u ligi pa i vama 3 komada na kosevu i
bili ispred 20 bodova onda je ova vasa malo reci kupljena..I poslije tog svrsavanja na Tana i grupnih faza dodje Zeljo i klepi ih 2 puta u jednoj sezoniPa onda dosao period da vise ne znaju koga da tjeraju , igrace i upravu ..I na kraju Tan zavrnuo pipu nema se vise para za pojacanja i nema nista od grupnih faza
A prije ce Famos izbaciti igraca nego ta akademija
kleli se u Dinu a na kraju molili Boga da ode...Uglavnom je sve ono propalo o cemu ste mastali i jedino je ostalo da pricate o vracenom dugu
plain vanilla wrote:ma ja sam zeMsko, kakav fudbal, dosadnoLogovan wrote:plain vanilla wrote: bgm, tu utakmicu necu gledati![]()
To sad kažeš.
![]()

cekaj izbore, da vidimo hoce li biti bikini ili burkiniMaharadza wrote:
Idete na kupanje, šta će vam fudbal?
ne vjerujem da bi ti došo jer pive nema.sumirprimus wrote:koja bi jagma bila za stolice![]()
a tek za teren
lako se meni presaltat sa popicemo jezero na spusicemo trnovobiske wrote:ne vjerujem da bi ti došo jer pive nema.sumirprimus wrote:koja bi jagma bila za stolice![]()
a tek za teren
sumirprimus wrote:lako se meni presaltat sa popicemo jezero na spusicemo trnovobiske wrote:ne vjerujem da bi ti došo jer pive nema.sumirprimus wrote:koja bi jagma bila za stolice![]()
a tek za teren![]()