Edin Džeko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
bosanska senzacija
#34651 Re: Edin Džeko
Dok je razvaljivao u Wolfsburgu mogao si ga na zimskoj pauzi vidjeti kako trči po Briješću a sad ga samo možeš vidjeti po Stradunu i kafanama.
I u tome je najveća razlika.
I u tome je najveća razlika.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#34652 Re: Edin Džeko
strong69 wrote:Steta zbog njegovih losih igara. On sam je najvise na gubitku. Na gubitku ce biti i reprezentacija a i mi navijaci jer od njega nemamo boljeg napadaca niti je neki "novi klinac" u najavi. Nije mi jasno zasto se, tako mi izgleda, pojedinci nasladjuju njegovim losim igrama? Pa koga cemo staviti u spic napada umjesto njega?
Nadam se da ce brzo povratiti formu. Zaista nema razloga da se misli drugacije osim ako neko ne navija za BiH.
moje nerviranje zbog njegovih loših igara je uvijek na fonu reprezentacije.
ruku na srce, kada se uzme zadnji ciklus, a POGOTOVO utakmice baraža, tu mu se ne može ništa prigovoriti. bio je na visini zadatka.
- BarbaDue
#34653 Re: Edin Džeko
@Cmoljo, to je tačno
- insomnia78
#34654 Re: Edin Džeko
Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica 
-
mfeed
#34655 Re: Edin Džeko
nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.
-
missko
#34656 Re: Edin Džeko
Kako nije glavni napadac a cak i penale mu dali to mu ni Mido ne bi dozvolio ne puca ih ni ureprezentaciji. Ima najvecu minutazu a Roma uooste nema drugog centarfora. Zato i jesmo malo ljuti sto ne zabijamfeed wrote:nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.
- Edin H.
#34657 Re: Edin Džeko
Pa poceo je ponovo poslije Armenije pucati u reprezentaciji, a je li mu Mido ili neko drugi dozvolio, be znammissko wrote:Kako nije glavni napadac a cak i penale mu dali to mu ni Mido ne bi dozvolio ne puca ih ni ureprezentaciji. Ima najvecu minutazu a Roma uooste nema drugog centarfora. Zato i jesmo malo ljuti sto ne zabijamfeed wrote:nije maradona da uzme loptu na centru, povali petoricu bekana te useta u gol. on ima, za tako veliko ime, zaista skromnu tehniku. u igri glavom je vjerovatno medju tri najbolja na svijetu. kad se igra na njega I igra u napadu se prilagodi njemu, rezultat dolazi. u suprotnom, nemas neke prevelike koristi od njega. romu sam vrlo malo gledao, tamo nije glavni napadac vec samo jedan od napadaca, dakle, ne igra se isklucivo na njega pa je nerealno ocekivati da tamo razvaljuje.
- ultima_palabra
#34658 Re: Edin Džeko
Pa dobro, misljenje takvog fudbalskog znalca svakako mnogo vrijedi.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
Ili je problem sto je iz Brijesca, a ne iz Lipnice ili Bukinja?
-
Korisničkoime
#34659 Re: Edin Džeko
@Charuga je covjek iz sjene koji je vukao konce da sjebe naseg nam Saju. Lik je balkanski Rupert Murdoch virtualnih medija.Point. wrote:Daj ne prosipaj se kruha ti. Jadni Sajo, humanitarac, svi se urotili protiv njega i igraci i novinari i @charuga i ostala ekipa sa foruma.Paul F. wrote:Jesu, debelo su u minusu i tako i treba biti. Međutim smatram da su u tom "revoltu" igrači samo mali dio priče u koju su uključeni i neki novinari, moderatori i ko zna ko još. Valjda će se jednog dana saznati ko je to sve pokreno.mO k3 wrote:To je , racunica im nije uspjela .Revolt prema saji je urodio plodom ,ali na kraju kada se sve sabere debelo su u minusu...
- tendzera
#34660 Re: Edin Džeko
Nije novi Ibrahimović, al' je napadač kakvog BiH nije, niti će, vjerujem, više imati.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
Al' fakat ne razumijem kako neko može mrziti i toliko pljuvati, osporavati i ofirno ismijavati igrača koji nam gotov' deceniju nosi repku na ledjima i bez kojeg bi bili goli Q.
- MyTao
#34661 Re: Edin Džeko
Forum manager strikes again!!tendzera wrote:Nije novi Ibrahimović, al' je napadač kakvog BiH nije, niti će, vjerujem, više imati.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
Al' fakat ne razumijem kako neko može mrziti i toliko pljuvati, osporavati i ofirno ismijavati igrača koji nam gotov' deceniju nosi repku na ledjima i bez kojeg bi bili goli Q.
- tendzera
#34662 Re: Edin Džeko
U čemu je problem, o ti, rečenično škrti čo'eče?
-
RtrnOfSalisbury
#34663 Re: Edin Džeko
imal kakvo izvjesce dje je doceko ng? jel bilo kakije pikanterija, kicenja, obozavateljki? to je vaznije u ovi trenutak
- shake69
#34664 Re: Edin Džeko
Dubrovnik, nova kuca, zenica, trudnica, dosta mu opustanja iz Ibrine kafane i suneta za cijelu godinu a PR Ljigata ce pokusati "sanirati" stetu iz Sanskog Mosta!RtrnOfSalisbury wrote:imal kakvo izvjesce dje je doceko ng? jel bilo kakije pikanterija, kicenja, obozavateljki? to je vaznije u ovi trenutak
-
RtrnOfSalisbury
#34665 Re: Edin Džeko
e jebga, i nije nesto interesantno. kad nema loptanja, kad nema ni traceva onda su to vijesnici potonuca al morebit da se djeko ko tica feniks vine iz vlastitog pepela svogshake69 wrote:Dubrovnik, nova kuca, zenica, trudnica, dosta mu opustanja iz Ibrine kafane i suneta za cijelu godinu a PR Ljigata ce pokusati "sanirati" stetu iz Sanskog Mosta!RtrnOfSalisbury wrote:imal kakvo izvjesce dje je doceko ng? jel bilo kakije pikanterija, kicenja, obozavateljki? to je vaznije u ovi trenutak
- mO k3
#34666 Re: Edin Džeko
Brate pretjerujes...tendzera wrote:Nije novi Ibrahimović, al' je napadač kakvog BiH nije, niti će, vjerujem, više imati.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
- Bosanski_kralj
#34667 Re: Edin Džeko
U čemu pretjeruje?mO k3 wrote:Brate pretjerujes...tendzera wrote:Nije novi Ibrahimović, al' je napadač kakvog BiH nije, niti će, vjerujem, više imati.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
-
samkoF
#34668 Re: Edin Džeko
Ne pretjeruje , nego kaze surovu istinu 100%.mO k3 wrote:Brate pretjerujes...tendzera wrote:Nije novi Ibrahimović, al' je napadač kakvog BiH nije, niti će, vjerujem, više imati.insomnia78 wrote:Ciekoje kritican, igrac od kojeg smo mi, nama svojstvenom euforijom napravili novog Ibrahimovica
- hatemondays
#34669 Re: Edin Džeko
Koliko je tekmi dobio za onaj crveni u prosloj tekmi?
- Edin H.
#34670 Re: Edin Džeko
Koliko je, neka je, isplatilo sehatemondays wrote:Koliko je tekmi dobio za onaj crveni u prosloj tekmi?
- Tito_i_Partija
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#34672 Re: Edin Džeko
Šaban, Šemsa, Sinan i Kemo like this 
- MyTao
#34673 Re: Edin Džeko
i naravno dzej!JoseMujica wrote:Šaban, Šemsa, Sinan i Kemo like this
- Tito_i_Partija
#34674 Re: Edin Džeko
Hoce li mu sad Roma platu zakinut' za te dvije sedmice sto nece igrat'? Ako hoce, onda Mido i Amra na aparatima. 
- Logovan
#34675 Re: Edin Džeko
JoseMujica wrote:Šaban, Šemsa, Sinan i Kemo like this