dječak sa šibicama wrote:Jednu sliku sa vikendice sam slao producentima The Walking dead, zamalo me nisu angazovali, bili neki problemi oko vize.
Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Big Ang
#34626 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
-
dječak sa šibicama
#34627 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ko ja cuceci virim iz grma, okolo suma.
- ultima_palabra
#34628 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pare i uspjeh su opijum, da se ne lažemo... i svakoga digne bar na moment kad mu se desi neki veći uspjeh.Eurosa wrote:Jeste li prepotentni? Smatrate li da vise vrijedite kad imate vise para? POnese li vas jal i privid moci kad vam je novcanik deblji nego kod drugih?
Uopce,sta vam predstavlja novac i smatrate li da je tesko naci ljubav kad vam je novac prvo sto cure vide?
Neko se nafura i drži ga to mjesecima dok ne otrese o zemlju... mene može držati koji sat dok se ne sretnem sa familijom, rajom, djevojkom... onda skontam koliko ima važnijih stvari u životu
-
dječak sa šibicama
#34629 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Naravno, zajebavam se za fotogenicnost, lijep sam ko slika.
Nego, jeste li znali jedan nepoznati fenomen, ogromna vecina dobitnika na lotu, bingu i slicnim igrama na srecu, vrlo brzo bankrotira. Ali tada vec nisu zanimljivi medijima, pa se o tome malo zna.
Nedavno je par medija napravilo istrazivanje na tu temu, dosli su do frapantnih podataka. Malo koji sretni dobitnik ulozi novac u nesto, vecina ga spiska.
Kako doslo, tako otislo. Novac je proklet.
Nego, jeste li znali jedan nepoznati fenomen, ogromna vecina dobitnika na lotu, bingu i slicnim igrama na srecu, vrlo brzo bankrotira. Ali tada vec nisu zanimljivi medijima, pa se o tome malo zna.
Nedavno je par medija napravilo istrazivanje na tu temu, dosli su do frapantnih podataka. Malo koji sretni dobitnik ulozi novac u nesto, vecina ga spiska.
Kako doslo, tako otislo. Novac je proklet.
- burek_in_space
#34630 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nije novac proklet, nego ljudi koji dodju do njega na brz nachin.
- Brkooo
#34631 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
jest proklet ko ne zna sa njim 
- S4mpion
#34632 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pa vidi, nije nafaka samo dobro, i kad insan za hljeba nema, takva mu nafaka i kad se razboli-takva mu nafaka i kad otkaz na poslu dobije i kad porodicu hrani sa 200KM, sve je to nafaka.krvava wrote:a nafaka?S4mpion wrote: U svojim očima vrijedim jednako i s parama i bez, ali u očima drugih ljudi pare dižu moju vrijednost.
Ako nema para, Bgm, ljubav nije nemoguća, ali teško ide, jer se ne živi od iste, a pare značajno olakšavaju stvari i prolaz kad je ljubav u pitanju.
-
dječak sa šibicama
#34633 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Bosnjo je tu najjaci, vjerujem da ne postoji bosanac i hercegovac koji vec nema napravljen plan u sta bi ulozio pare koje bi dobio na brz nacin... kupiti neko dobro auto, staviti nesto na banku, dozidati sprat na kuci, kupiti kakav stan i izdavati, mozda malo putovati po svijetu ali pazljivo trositi... fora je jedino sto u bih i sa osvojenom sedmicom na lotu, mozes kupiti stan i nista vise.
Bingo ionako nikad niko nije izvukao.
Bingo ionako nikad niko nije izvukao.
-
dječak sa šibicama
#34634 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ko nas hebe kad nismo u EU.
I jos ova na muku prisjeda...
I jos ova na muku prisjeda...
-
pashasolidni
#34635 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
oooo mali vinsenteBig Ang wrote:oooo pasaaaaaa![]()
Nego jeste li vi fotogenični?
jock
- lua
#34636 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Sad ću u granap sletit' i kupit sebi kutiju cigara nafakom.krvava wrote: Upravo tako! Ali ne živi se od para nego od nafake
No offense, al' ne slažem se nimalo s tim što si rekla.
-
dječak sa šibicama
#34637 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nafaka je najjaca stvar, jaca i od legendarnog sabura (citaj: sjedi, lezi i cekaj da ti s neba padne)
Kaze, "svako ima svoju nafaku". Jasta radi...
Kaze, "svako ima svoju nafaku". Jasta radi...
- klixoris
#34638 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nikad u zivotu ! A bilo je jedno vrijeme (nazalost kratkoEurosa wrote:Jeste li prepotentni? Smatrate li da vise vrijedite kad imate vise para? POnese li vas jal i privid moci kad vam je novcanik deblji nego kod drugih?
Uopce,sta vam predstavlja novac i smatrate li da je tesko naci ljubav kad vam je novac prvo sto cure vide?
Lijepo je imati para i priustiti sebi sta god pozelis ali, isto tako, smatram da pare nisu najvaznija stvar u zivotu.
Ima puno boljih, ljepsih i vaznijih stvari u zivotu kojima treba posvetiti paznju. Ljudi oko tebe na primjer ! Ljudi do kojih ti je stalo i koje volis, zdravlje itd
Ali nazalost, svaki dan gledam kako sve vise cura gleda tu materijalnu stranu kod momaka, cast izuzetcima
Sto se tice fotogenicnosti, ruzan k'o akrep kad znam da me slikaju. Ali super ispadnem kad me neko uslika onako na foru, kad nemam pojma da me slika
Last edited by klixoris on 15/09/2014 15:13, edited 3 times in total.
- S4mpion
#34639 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Tačno je da se živi od nafake, ali od nafake se i umire, i obolijeva i gladuje i svašta nešto. Čovjek se ne može uzdati samo u nafaku, što bi se reklo: "Prvo sveži kamilu, pa je onda ostavi Bogu na čuvanje."krvava wrote:Upravo tako! Ali ne živi se od para nego od nafake, isto ko što na hadzdz ne ide onaj ko ima para nego onaj koga zovnu!S4mpion wrote: Pa vidi, nije nafaka samo dobro, i kad insan za hljeba nema, takva mu nafaka i kad se razboli-takva mu nafaka i kad otkaz na poslu dobije i kad porodicu hrani sa 200KM, sve je to nafaka.
Znaš šta hoću da kažem!!!
-
Mutivoda
#34640 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
+1lua wrote:Sad ću u granap sletit' i kupit sebi kutiju cigara nafakom.krvava wrote: Upravo tako! Ali ne živi se od para nego od nafake
No offense, al' ne slažem se nimalo s tim što si rekla.
upravo sam krenula citirati isto..
- KPNCTNJAH
#34641 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moze skoro sve nabrojano, cak i kad imas problema sa zdravljem, ako imas novca vece su sanse da ces se izlijeciti...krvava wrote: a može li se parama kupiti zdravlje, sreća, ljubav i život!??? ne!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#34642 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne moze ali se moze poboljsati, ali bice bolje od nafake haj Boga ti...krvava wrote: a može li se parama kupiti zdravlje
- lua
#34643 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Nažalost se sve to danas parama kupuje. Sve i da je jalovo, kupuje se. Zdravlje? Privatni doktor te klepi po džepu, ako ideš preko zdravstvenog možeš 5 puta umrijeti dok se neko smiluje da ti pomogne. Sreća? Gledam djecu, dobiju plejku il' neke bijesne tene i sretni su. Tako i ljudi, jebi ga. Ljubav? I ljubav se može kupiti, nažalost.
Kažem ti, sve i da je najgore, danas se sve može kupiti i danas nažalost svako ima svoju cijenu.
Kažem ti, sve i da je najgore, danas se sve može kupiti i danas nažalost svako ima svoju cijenu.
- JThomas
#34644 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
zašto se ronaldo i prohorov ne žene?Eurosa wrote:
Do sad je bila prica ne moze se zeniti jer nemaju dovoljno love ni kad se udruze,a nece u zajednicu,sad kad ima love,sad mu se ne zeni nikako.![]()
Asocira me na brzi voz koji juri u provaliju,nema mu spasa
ovaj prvi ima i dijete, nad kojim je preuzeo staranje, ali mu ne pada na pamet da se ženi
- ultima_palabra
#34645 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Psihički nestabilna osoba... tu curu što se kao trebala udati za njega je sreća pomilovala, da na vrijeme vidi kakav je.Eurosa wrote:ultima_palabra wrote:Pare i uspjeh su opijum, da se ne lažemo... i svakoga digne bar na moment kad mu se desi neki veći uspjeh.Eurosa wrote:Jeste li prepotentni? Smatrate li da vise vrijedite kad imate vise para? POnese li vas jal i privid moci kad vam je novcanik deblji nego kod drugih?
Neko se nafura i drži ga to mjesecima dok ne otrese o zemlju... mene može držati koji sat dok se ne sretnem sa familijom, rajom, djevojkom... onda skontam koliko ima važnijih stvari u životu
Do sad je bila prica ne moze se zeniti jer nemaju dovoljno love ni kad se udruze,a nece u zajednicu,sad kad ima love,sad mu se ne zeni nikako.![]()
Asocira me na brzi voz koji juri u provaliju,nema mu spasa
- ultima_palabra
#34646 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meščini da je Ronaldo gay... hoće da ima nekog nasljednika, pa je platio nekoj da ga rodi. Mati ga odgaja, da se on ne zahmeti... a Irina je samo paravan 
- burek_in_space
#34647 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
A ako je neko vrijedan, pametan, ali nije imao srece u zhivotu da se rodi u familiji koja ima mogucnosti da ga shkoluje, i to je nafaka?krvava wrote:O tome govorim, ali me očito niko nije skonto!Eurosa wrote:Nafaka je kad ti je Allah dao um i razum da mozes, hoces i znas,raditi i ostvariti zemaljske blagodati. Za nafaku treba zagrnuti rukave,usijati stolicu,kupati se u znoju.Nafaka je sirovina,a ne gotov produkt.
- JThomas
#34648 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
a zdravlje je danas puno više na prodaju od sreće, ljubavi, prijateljstva, ako baš nisi peh da se rodiš bez nogu ili s nekom neizlječivom paralizom. medžik džonsonu utvrdili sidu '91 i još je živ, a u africi su desetine miliona umrle od side za to vrijeme.
- S4mpion
#34649 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
I pare i ljubav i zdravlje i sreća, sve je to nafaka, čovjek treba postupati onako kako mu nafaka dozvoljava, a ne ženit se i praviti po 10 djece, a nemati hljeba u kući.krvava wrote:a može li se parama kupiti zdravlje, sreća, ljubav i život!??? ne!S4mpion wrote:
Tačno je da se živi od nafake, ali od nafake se i umire, i obolijeva i gladuje i svašta nešto. Čovjek se ne može uzdati samo u nafaku, što bi se reklo: "Prvo sveži kamilu, pa je onda ostavi Bogu na čuvanje."
- klixoris
#34650 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Za takvog se kaze da mu je tako grah paoburek_in_space wrote:A ako je neko vrijedan, pametan, ali nije imao srece u zhivotu da se rodi u familiji koja ima mogucnosti da ga shkoluje, i to je nafaka?krvava wrote:O tome govorim, ali me očito niko nije skonto!Eurosa wrote:Nafaka je kad ti je Allah dao um i razum da mozes, hoces i znas,raditi i ostvariti zemaljske blagodati. Za nafaku treba zagrnuti rukave,usijati stolicu,kupati se u znoju.Nafaka je sirovina,a ne gotov produkt.