Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mO k3 wrote:Kontam te drug...
To porodica njegova ovo ono me ne zanima ...
To sto radi sa parama kada je pijan i to me ne zanima on ih je zaradio , neka radi sa njima sta hoce boli me ona stvar , iskreno
Nego se radi o njemu i njegovim skillovima
ps:napokon normalna rasprava gdje nece neko uletjeti tipa @trcic
sad ce hrasno .... no sikiriki
pa ce ti objasnit da je vlasnik/direktor ESPN ... Pitar od malih nogu
To sto radi sa parama kada je pijan i to me ne zanima on ih je zaradio , neka radi sa njima sta hoce boli me ona stvar , iskreno
Ma dobro, mozemo se zajebavat, ali ipak momak zasluzuje respekt za sve sto je dosada uradio, i za sebe i za BiH, tako da bi se trebalo malo uzdrzati od vrijedjanja.
Vrlo pogana osobina je kod nas cesto prisutna, a to je memorija zlatne ribice. Pamtimo samo zadnja djela.
Sto se tice kritika, ko misli da je potrebno kritikovati, neka pise, meni vala nesto bespredmetno sad o tome raspravljati. Nisam gledao ni jednu tekmu Rome osim dvije iz LP. Nemam pojma sta je i kako je igrao, ali sudeci po svemu lose mu ide u zadnje vrijeme.
Nadam se da ce ga krenuti i to je sve sto ja mogu reci o Dzeki. Sad da se nasladjujem sto ga ne ide, ili sto ne ide ni vecinu nasih reprezentativaca, ne bih sam sebe mogao pogledati u ogledalo. Kad je dobro radujem se, kad im ne ide zao mi je.
Uvijek je bilo i ljudi koji imaju svoje idole i besmisleno mi je sad "otvarati oci" kao sto neki ovdje misle da su pozvani.
Ko te ba sta pita?
Sto si poznatiji i uspjesniji to je jaca polarizacija na fanove i antifanove (da ne kazem hejtere). Uvijek i vazda bilo.
Samo se iz postova vidi koliko je ko sitna dusa.
Sve ove kritike su plod ispadanja u barazu od Irske. Da su prosli, niko, ali niko ne bi rijec jednu rekao. Cak bi pozdravili opustanje igraca jer bi to zasluzili plasmanom na EP. Ovako, samo se ceka neki povod da se izbaci sva frustracija nagomilana neprolaskom na EP.
Romanista 101% wrote:Sve ove kritike su plod ispadanja u barazu od Irske. Da su prosli, niko, ali niko ne bi rijec jednu rekao. Cak bi pozdravili opustanje igraca jer bi to zasluzili plasmanom na EP. Ovako, samo se ceka neki povod da se izbaci sva frustracija nagomilana neprolaskom na EP.
To je , racunica im nije uspjela .Revolt prema saji je urodio plodom ,ali na kraju kada se sve sabere debelo su u minusu...
mO k3 wrote:
To je , racunica im nije uspjela .Revolt prema saji je urodio plodom ,ali na kraju kada se sve sabere debelo su u minusu...
Jesu, debelo su u minusu i tako i treba biti. Međutim smatram da su u tom "revoltu" igrači samo mali dio priče u koju su uključeni i neki novinari, moderatori i ko zna ko još. Valjda će se jednog dana saznati ko je to sve pokreno.
Last edited by Paul F. on 26/12/2015 06:23, edited 1 time in total.
Charuga wrote:Pobrisao sam 5 stranica GLUPOSTI! Kafana, Šaban, kićenje, žene i djeca, muzika koju sluša i slične stvari NEMAJU veze sa sportom. Ovde o Edinu kao fudbaleru ako imate šta pisati. Ako nemate radije nemojte ništa!
P.S. Nema potrebe da replicirate na ovaj post, i dalje ću da brišem gore nabrojane gluposti.
Ofiran si do bola. Na temi o Safetu upravo suprotno radiš. Prvo si zaključo temu SS selektor. Onda je neko otvorio temu SS trener Evijana koju si ti protiv njegove volje preimenovo u SS upravo da se ne piše o njemu samo kao treneru. Ovde brišeš postove koje niko ne prijavljuje a tamo ni trolove nećeš javno da upozoriš a kamo li banuješ...
Treba preimenovati temu onda Edin Dzeko fudbaler ako vec nista drugo pisat ne smijemo. Koja cenzura na forumu pa gdje se onda moze komentarisati ako ne na forumu a vezano je s temom. Ne smijes spomenuti Midu Amru Belmu nikoga
mO k3 wrote:
Jesu, debelo su u minusu i tako i treba biti. Međutim smatram da su u tom "revoltu" igrači samo mali dio priče u koju su uključeni i neki novinari, moderatori i ko zna ko još. Valjda će se jednog dana saznati ko je to sve pokreno.
Daj ne prosipaj se kruha ti. Jadni Sajo, humanitarac, svi se urotili protiv njega i igraci i novinari i @charuga i ostala ekipa sa foruma.
Ono o cemu se najmanje prica
Tajna o kojoj se slabo prica -Edin Dzeko ima trajni nalog gdje uplacuje novac za bolesnu djecu na Bjelavama u Sarajevu 0
Edin Džeko je poznati humanist i sigurno jedan od nogometaša koji vodi najviše briga o ovim stvarima.Edin Dzeko je prije par godina otvorio trajni nalog gdje svaki mjesec uplacuje svoj licni novac za bolesnu djecu na Bjelavama,a prosle godine je prodavao svoje majce sa svojim potpisom gdje je takodje donirao novac za bolesnu djecu Džeko je poznati humanist i sigurno jedan od nogometaša koji vodi najviše briga o ovim stvarima. ‘Dijamant’ je zajedno sa Ibričićem i Jahićem prije dvije godine preuzeo troškove iječenja malog Brčaka Elvedina Deronjića.Takodje je Donirao za Alena Masla 50 hiljada maraka kojem je bilo hitno potrebna operacija i kojem je spasio zivot u zadnjem casu ucestvovao je vise puta u emisiji ispuni mi zelju gdje je obradovao mnoge malisane
Steta zbog njegovih losih igara. On sam je najvise na gubitku. Na gubitku ce biti i reprezentacija a i mi navijaci jer od njega nemamo boljeg napadaca niti je neki "novi klinac" u najavi. Nije mi jasno zasto se, tako mi izgleda, pojedinci nasladjuju njegovim losim igrama? Pa koga cemo staviti u spic napada umjesto njega?
Nadam se da ce brzo povratiti formu. Zaista nema razloga da se misli drugacije osim ako neko ne navija za BiH.
luckylaka wrote:Ono o cemu se najmanje prica
Tajna o kojoj se slabo prica -Edin Dzeko ima trajni nalog gdje uplacuje novac za bolesnu djecu na Bjelavama u Sarajevu 0
-LIBERO- wrote:
Hajmo se vratiti SPORTU, njegovom ucinku na TERENU i priblizno adekvatnim temama za ovaj podforum.
K'o da sam na muzickom podforumu, sta vam je
Mozda zbog ovoga ? xD
Ode tema drugim smjerom, kao sto bi moderatori/administratori rekli
Svaka cast! X puta je vec dokazao da je ljudina i po.
Respect ljudino
luckylaka wrote:Ono o cemu se najmanje prica
-LIBERO- wrote:
Hajmo se vratiti SPORTU, njegovom ucinku na TERENU i priblizno adekvatnim temama za ovaj podforum.
K'o da sam na muzickom podforumu, sta vam je
Mozda zbog ovoga ? xD
Ode tema drugim smjerom, kao sto bi moderatori/administratori rekli
Svaka cast! X puta je vec dokazao da je ljudina i po.
Respect ljudino
Realno njegov učinak u Seriji A do sada je mizeran. Početak je bio obečavajući, ali vrlo brzo je postao prosjek i njegove igre su bile sve lošije. Mislim da Džeko nije 100% posvečen nogometu i trenzizima, sve više je prisutan u medijima i sve češće dolazi na ove prostore, umjesto da boravi u Rimu i da se maksimalno posveti treninzima i da se konačno opravda svoj renome i ono zbog čega je doveden u Romu.
Igra katastrofalnu sezonu i najvece je razocarenje od ljetnih transfera. Ako nastavi ovako, nece se dugo zadrzati u Rimu.
Ovo nije ono radi cega je skupo doveden.
Bojim se da je USA ili Kina njegova slijedeca destinacija.