NBA - National Basketball Association
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
fear the beard
#34626 Re: NBA - National Basketball Association
Al' pazi ti jedino mozes reci da je više Clutch Jordan ubojica mentalitet..
Po svemu ostalom je prešišan..
Po svemu ostalom je prešišan..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34627 Re: NBA - National Basketball Association
I ima 6/6, to nema niko.
Zar to nije ono najbitnije?
Pobjednici se gledaju u svim sportovima.
Poraženim se traže izgovori....nije imao sreće, da mu je bila bolja ekipa, lahko je ovom, lahko je onom.
Patetika.
Poraženim se traže izgovori....nije imao sreće, da mu je bila bolja ekipa, lahko je ovom, lahko je onom.
Patetika.
-
fear the beard
#34628 Re: NBA - National Basketball Association
Ma jest, al' opet nervira to što je toliko dobar i što tolike neznalice dovodi u tolika finala..
Jebote pa imao bi ih 7 da je u GSW i da ima svog Thompsona uz još jednog all star igraca ne mora uopšte biti neka mega zvijezda..
Al' to je druga tema..
Jebote pa imao bi ih 7 da je u GSW i da ima svog Thompsona uz još jednog all star igraca ne mora uopšte biti neka mega zvijezda..
Al' to je druga tema..
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34629 Re: NBA - National Basketball Association
Prvi mandat u Cavsima -da.
Ovo u Heatu - tu se nema šta reći, imao je dva All Stara.
Drugi mandat u Cavsima - Irving i Love. Eto uzeli su titulu, ali i izgubili dva finala.
Otišao Irving. Doveli su IT kao zamjenu, ja sam odmah rekao da nije to to.
Rastjerao sve, doveo bruku nekih šutera. A imaš već u ekipi Korvera i JR
Ovo u Heatu - tu se nema šta reći, imao je dva All Stara.
Drugi mandat u Cavsima - Irving i Love. Eto uzeli su titulu, ali i izgubili dva finala.
Otišao Irving. Doveli su IT kao zamjenu, ja sam odmah rekao da nije to to.
Rastjerao sve, doveo bruku nekih šutera. A imaš već u ekipi Korvera i JR
-
fear the beard
#34630 Re: NBA - National Basketball Association
Da, da i ovaj Golden State što se formirao odjednom pa koliko nesretan covjek mora biti?
Najveca ekipa ikad.
Najveca ekipa ikad.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34631 Re: NBA - National Basketball Association
Golden je mašinerija, ova trojica su baš blesavi, a uz to kad imaš igrača kao što je Green....pa se sad sjetili i Igoudale u startnoj petorci 
-
fear the beard
#34632 Re: NBA - National Basketball Association
Šteta je da ne ganjaju 4 prsten u nizu i da se onim posrecilo
-
fear the beard
#34633 Re: NBA - National Basketball Association
http://pokit.org/get/img/8ac37356dd9249 ... 1ce257.jpg
Da li pod ovim misli na ono što je JR pustio da mu poentiraju pored nosa minutu prije kraja?
Da li pod ovim misli na ono što je JR pustio da mu poentiraju pored nosa minutu prije kraja?
- Fajcion
#34634 Re: NBA - National Basketball Association
Znači ova nadolazeća u Quicken Loans je manje-više finale.
Koliko mi se ratnici gade mislim da bih ja kao "igrač" grizao onu loptu sam do pobjede.
Koliko mi se ratnici gade mislim da bih ja kao "igrač" grizao onu loptu sam do pobjede.
- n;hill
#34635 Re: NBA - National Basketball Association
e treba sad čekati do subote....srećom pa trejdaše IT i Crowdera, oni bi se osvetili Aingieu samo tako, a i Wadea
Wade komentira utakmicu na twitteru i hvali Roziera...hahah..koji udarci po LBJ...najlošije odluke ikad ovaj protekli
prelazni rok, da su ne znam kakvi odnosi u ekipi mogao bi računati na 15tak poena IT, kažu IT slab u obrani, prolaze pored Hilla i JR
ko od šale, nisu imali strpljenja da IT odigra bar 10 utakmica nakon povrede, Wade , IT i Crowder da ne bi dali 25? svaku utakmicu, umjesto koliko su ovi levati dali 3?
mislim, srećom nisu...ovako je super za zelene ispalo
Wade komentira utakmicu na twitteru i hvali Roziera...hahah..koji udarci po LBJ...najlošije odluke ikad ovaj protekli
prelazni rok, da su ne znam kakvi odnosi u ekipi mogao bi računati na 15tak poena IT, kažu IT slab u obrani, prolaze pored Hilla i JR
ko od šale, nisu imali strpljenja da IT odigra bar 10 utakmica nakon povrede, Wade , IT i Crowder da ne bi dali 25? svaku utakmicu, umjesto koliko su ovi levati dali 3?
mislim, srećom nisu...ovako je super za zelene ispalo
-
Korovjev
#34636 Re: NBA - National Basketball Association
Dobro su ovi stručni komentatori (Barkley prije svih) nakon prve pobjede Bostona predvidjeli da bi Cavsi mogli imati problema čak i u tekmama koje Lebron odigra odlično. I to zbog mladosti, energije, odbrane i nezgodnih matchupa kad Boston napada. Ovi mladci kad krenu jedan na jedan prelaze svoje čuvare kao da ih nema. I tu nema taktike koja to može pokriti. Nešto je Barkley govorio da i Lue treba u prvu petorku stavit mlade, snažne, brze igrače čisto zbog odbrane i zaustavljanja prodora ovih iz Bostona, a za napad ima Lebrona, pa je možda to put za Cavse. I za tim koji misli pobijediti Lebrona moraš imati više igrača koji ga mogu čuvati i zbog switch-eva a i kako bi ga izmarali cijelu tekmu. Što Boston ima. Plus Horford koji igra fenomalno i trenera koji očigledno zna znanje, biće to zanimljiva serija. Cavsi moraju odbranu popraviti ako misle dalje.
Zapad jeste samo prva ali tu Houston nema šanse. GSW je prejak i rekao bih preslojevit i jednostavno melje protivnika. A opet i lijepo igraju. Mislim da ni ovi sa istoka nemaju šanse u finalu ali bih onda više volio vidjeti Boston, čisto zato da vidim da li ovaj trener može nešto spremiti i za GSW kako je do sada spremio i za Filu, i evo ovo do sad za Cavse.
Zapad jeste samo prva ali tu Houston nema šanse. GSW je prejak i rekao bih preslojevit i jednostavno melje protivnika. A opet i lijepo igraju. Mislim da ni ovi sa istoka nemaju šanse u finalu ali bih onda više volio vidjeti Boston, čisto zato da vidim da li ovaj trener može nešto spremiti i za GSW kako je do sada spremio i za Filu, i evo ovo do sad za Cavse.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#34637 Re: NBA - National Basketball Association
Ne može. Mislim za GSW. Nema šanse sve pozatvarati. Da su ne znam kako mladi i ne znam koliko pršte od energije, GSW je druga galaksija.
Pobjeda, možda dvije, maksimum.
Pobjeda, možda dvije, maksimum.
- n;hill
#34638 Re: NBA - National Basketball Association
i što je interesantno, u jednom trenutku su bili LBJ i totalno loša 4 igrača, ne znam, Nance i Korver...ne mogu se sjetiti i svi napadi Celticsa su išli na LBJ...s namjerom da ga izmore, mislim da je bio kraj treće ili početak četvrte...to nisam očekivao, namjerno su ga meljali, a nije imao tko da uđe da se čovjek odmori
-
kakavdanakneiskustvu
#34639 Re: NBA - National Basketball Association
bas mi je drago zbog bostona,kakvi bi tek bili da su kompletni,sa irvingom,hayardom,theissom
- spree
#34640 Re: NBA - National Basketball Association
Theis nikakav faktor u Bostonu do sada nije bio. Nisam siguran da bi nesto puno bolji bili sa ovom dvojicom zvijezda. Ovako igraju savrseno, perfektnu hemiju imaju. Nesto ne vjerujem da bi recimo sa ovom dvojicom umjesto pobjeda od 10 razlike ostvarivali pobjede od 20 razlike. Sigurno su obojica kvalitetom bolji od ostalih, ali nije uvijek sve tako jednostavno. Boston igra savrseno timski.
-
Korovjev
#34641 Re: NBA - National Basketball Association
Kako rekoh teško da iko ima šanse protiv GSW, ali sam isto mislio i za Boston protiv File ili Cavsa, pa su me iznenadili. Dobro, GSW je jedno pet klasa iznad File i klasa iznad Cavsa ali opet ovi igraju ko navijeni. Pa se nadam da bi takva serija mogla biti interesantna a svakako bi bila drugačija u odnosu na prethodne tri. Navijao bih ja i za Houston ali mi se ne gleda Harden i njegovo peljanje po 15 sekundi, a i GSW brate igra lijepo.
A ovo za napadanje na Lebrona da bi ga se i na toj strani umorilo je sigurno plan. Zato mi i pije vode taktika da Cavsi uvedu ostalu četvorica ili trojicu, dvojicu neke dobre odbrambene, mlade, pa mu mogu pomagati u odbrani, naročito ako ovi Korveri i Smitovi i sl. napadački baš ne pružaju nešto.
A ovo za napadanje na Lebrona da bi ga se i na toj strani umorilo je sigurno plan. Zato mi i pije vode taktika da Cavsi uvedu ostalu četvorica ili trojicu, dvojicu neke dobre odbrambene, mlade, pa mu mogu pomagati u odbrani, naročito ako ovi Korveri i Smitovi i sl. napadački baš ne pružaju nešto.
-
Itsoktobealone
#34643 Re: NBA - National Basketball Association
Šta je zajedničko sljedećim igračima: Love, Bosh, Wade, Hood, Clarkson, Nance Jr, Thomas? Svi su bili 13x bolji igrači prije nego što su počeli igrat sa LeGoatom 
- Raigor Stonehoof
#34644 Re: NBA - National Basketball Association
LeBrick ko da kucu gradi s onim ciglama, sta je ono 
- spree
#34645 Re: NBA - National Basketball Association
Imao je par teskih fula, ali opet vise je pogodio. Nekih tonu trica je imao koliko se sjećam. Realno tesko je njega optužiti za poraz, iako fakat odmara u odbrani. Mada imao je onaj strasan blok i jednom se uspio odbraniti dva na jedan.
-
kakavdanakneiskustvu
- Ironman_88
#34647 Re: NBA - National Basketball Association
Nisam mogao gledati sinoć, jel J.R. ponovo bacao klade (cigle je prevazišao davno)? 
-
Rob_Atl
#34648 Re: NBA - National Basketball Association
Backcourt
Hill i Jr 3 poena
Rozier i Brown 41
Case closed
Hill i Jr 3 poena
Rozier i Brown 41
Case closed
-
invincible1921
#34649 Re: NBA - National Basketball Association
To mozda u tenisu...Tomahawk11 wrote:I ima 6/6, to nema niko.
Patetika.
Jordan je bio favorit u svakom finalu zbog ekipe u kojoj je igrao, a Lebron je bio favorit u samo tri finala svoje karijere(od toga je jedno izgubio i to je jedina mrlja u njegovoj karijeri, naravno mislim na dalas).
Pored toga evo recimo u 3 finala protiv GSW i u onom jednom protiv SAS(kad je igro za Cavse) niko Lebronu nije davao ni 10% sanse da ce osvojit, a eto on je opet uspio uzet jendu titulu i u prvom finalu protiv GSW , sam ALI BUKVALNO SAM dobiti dva puta najbolju ekipu lige.
Lebron je rame uz rame sa Jordanom.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#34650 Re: NBA - National Basketball Association
baš mi ga je nekako žao, najveći ikada, a nikada favorit
uvijek lošu ekipu ima